Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (3 μέλη και 103 επισκέπτες)

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
το σωστο ειναι να προσεχουμε την υγεια μας και οχι να πηγαινουμε στις τρωγλες του μεταξουργειου.επιμενω και θα επιμενω ωσπου τα μπουρδελα του μεταξουργειου να ανακαινιστουν εκ βαθρων.εγω παντως εχω βαλει μαυρο σε αυτα δεν εχω γαμισει ποτε σε αυτα.μονο στη φυλης και στις γυρω περιοχες σε αυτη
εχεις δικιο ρε φιλε!δε γινεται να γαμαμε με στη βρωμια και μετα να μπαινουμε στα πεντακαθαρα στουντιο!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Όπως προκύπτει από τις ενημερώσεις, εκτιμώ ότι πάντα θα έχουμε την ευκαιρία να λέμε μπράβο σε φίλους

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ  :thumbsup:
Πότε θα σου πούμε και σενα μπράβο γιια κάποια εμπράγματη ενημέρωση σου βρε φαρκεληηηη????  :rolleyes:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
θα με τρελανεις εσυ.

ποια αλλη υκλοφορει τοσο καλη στη φυλης?

Για τώρα έχεις δίκιο όλο μπάζα είναι, αλλά αν θυμηθούμε παλιότερες εποχές υπήρχαν κάτι μωρά
με κάτι προσωπάκια που τα καψουρευόσουνα κιόλας ...χεχεχε

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mε το που ειδα τον HotScorpio εδω  :rockon: :rockon: θυμηθηκα κι αλλα τρια πρωινα τεμαχια... :cheesy: :cheesy:
Ξανθιπης2 Ειρηνη με ωραιο κορμι και μαυρο καρε πολυ καλο τεμαχιο..Ρενατακι μου ειπε η τσατσα πως λειπει!
Τροφωνιου13πανω γαζελα κατω του μετριου
Τροφωνιου13ισογειο Νατασσα με την πεταλουδα..ελαφρως αδυνατισμενη!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

περπατώντας στα βήματα των πατέρων www.smilies.4-user.de] [/url]

Αφιερώνω αυτήν την ενημέρωση στους "πατέρες" (μας) που "περπάτησαν" σε αυτή την περιοχή, αλλά και στα νέα παιδιά που κάνουν σχεδόν κάθε ημέρα τσάρκα και μας κρατούν ενημερωμένους και ...όσο γίνεται "ήρεμους". Αξίζουν τις ευχαριστίες μας, τις επιβραβεύσεις μας αλλά και τις ηθικές διακρίσεις του σάϊτ μας.

ΑΧΙΛΛΕΩΣ

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 51
Μπέμπα, καστανομέζ, πορνίδιο (20-24 ετών), λεμονάτο βυζί, συνήθης όψη προσώπου, ..."επίθεση στα ζωτικά μου όργανα" ...πήγαινε Μπέμπα στο δωμάτιο

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48 υπερυψωμένο ισόγειο
Τίνα ή Τίκα, ξανθιά, πληθωρική, αλλήθωρη, με ψωμάκια, με 20 τα κάνει όλα

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48 υπόγειο
Αντριάννα, μελαχρινή (20-24 ετών), μακρυά μαλλιά (έως την μέση), περιποιημένη μα καλή περιποίηση στο δωμάτιο, ωραίο κορμί, ...πιθανόν διάδοχη κατάσταση της Βανέσσας από Φυλής...(μόνο που η Βανέσσα βάζει ψεύτικες βλεφαρίδες και πιο έντονο βάψιμο)

ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 59Α
Έμυ, μελαχρινή, ωραίο πρόσωπο/κορμί (20-24 ετών)

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40
Χριστίνα, από Φυλής 92, Ιάσσωνος 20Γ, μελαχρινή (25-28 ετών), ωραίο κορμί/πρόσωπο, χαρακτηριστικές ελιές στο πρόσωπο, χαμογελαστή (πάντα)...σε αυτό τον οίκο ανοχής συνήθως είχε Milf,...περίεργο

ΙΑΣΣΩΝΟΣ

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 κάτω
Φράνκα, χοντρούλα, καστανομέζ (στην Φυλής ήταν μελαχρινή το 2008), πάντα χαμογελαστή

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 46 πάνω
Αλεξάνδρα, μελαχρινή (25 ετών περίπου), μακρυά μαλλιά, γεματούλα όσο χρειάζεται, ωραίο πρόσωπο, καμπύλες, από Αργετινή (το πιο πιθανόν) ...αλλά το σπίτι ετοιμόρροπο, σε αποθαρρύνει να περάσεις ως πελάτης ...κρίμα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 44 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινή, γεματούλα με ψωμάκια,

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 43
...δεν είπε το όνομα της ο "τσαντισμένος" τσάτσος :grin:, καστανό πορνίδιο (19-22 ετών), ωραίο πρόσωπο, καμπύλες, ευχάριστη παρουσία, χαμογελαστή

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 37 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, ...χοντρούλα, με ψωμάκια, βαριεστημένο περπάτημα

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 37 πάνω
Άντζελα, μελαχρινό, μακρυά "βραζιλιάνικα" μαλλιά μέχρι την βάση της μέσης, ωραίο κορμί, πεταχτό κωλαράκι και χείλια ...αμάν ...(γ)αμάν

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 33
...., τι να ρωτήσω όνομα, ..."αδιάφορο αντικείμενο" το πόθου

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 30 κάτω
Τζένη, ξανθό, πορνίδιο 20-24 ετών), λεμονάτο βυζί, ωραίο κωλαράκι

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 30 πάνω
Νάταλυ, Ελληνίδα, ξανθιά, Milf, καλή (αναμενόμενο) περιποίηση

ΙΑΣΣΩΝΟΣ & ΛΕΩΝΙΔΟΥ
Δήμητρα, μελαχρινό, πορνίδιο (19-22 ετών), περιποιημένη με ωραίο σωματάκι και πρόσωπο

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 κάτω
Μαίρη, ...από άλλα μέρη, "ελληνίδα" (λέει η τσατσά από την Σουηδία, αλλά δεν μιλάει ελληνικά), ξανθιά, βυζί λεμόνι, δεν άκουσα καλά σχόλια από τους πελάτες που μπήκαν στο δωμάτιο

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 πάνω
Μαρία, μελαχρινό, με απίστευτο κωλαράκι, ωραία βυζιά, αμαρτωλό πρόσωπο και μακρυά σπαστά μαλλιά

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Γ
Άννα, ...από Ρουμανία, μελαχρινή, με σύνηθες καλό πρόσωπο/κορμί

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Β (κάτω)
Χριστίνα, χοντρούλα, καστανομέζ, με νεο λουκ μαλλιών (καρφιάκια), μάτια πεισμωμένα και χωριάτικη καυλωμένη συμπεριφορά

ΙΑΣΣΩΝΟΣ 20Α
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινό πορνίδιο (19 ετών), με κοντά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, λεμονάτο βυζί, αλλά ανύπαρκτο κώλο

ΚΟΛΩΝΟΥ

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 κάτω
...δεν βαπτίστηκε ακόμη, μελαχρινή, χοντρούλα, ψωμάκια ...τέλος

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 πάνω
Νίνα, μελαχρινή από Φωκαίας (για λίγο διάστημα), καλή στο δωμάτιο, γυμνασμένο κορμί, με δυνατότητες να σε επαναπροσδιορίσει και να σε επανασυναρμολογήσει, άψογη περιποίηση, ...μειονέκτημα ο μικρομεγέθης κώλος ...αλλά το κουλουράκι το προσφέρει

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 κάτω
...δεν μας ανοικοινώθηκε το όνομα της κυρίας, αβάσταχτη αξιοπρεπής κίνηση, πράγματι ωραίο πρόσωπο/κορμί ...αλλά διακρίνεται (σε όσους παρατηρήσουν) η Αλβανική καταγωγή

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 κάτω ..."συνεδριακό"
Μαίρη, πορνίδιο, μελαχρινό (20-24 ετών), ωραίο πρόσωπο/κορμί, ολίγη κύφωση, μαζεμένος κώλος και χαμόγελα ασυγκράτητα ...στο βάθος της αίθουσας δύο "σύνεδροι" ...συγνώμη δύο μπουρδελιάρηδες πακιστανοί ήθελα να πώ :cheesy:

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 πάνω ..."επίσης συνεδριακό"
Αλεξάνδρα, πορνίδιο (23-27 ετών), μελαχρινό, γυμνασμένο και ωραίο κορμί, καυλιάρικο πρόσωπο και πεταχτό κωλαράκι

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 υπόγειο
Ούρσουλα, μελαχρινό, πορνίδιο (20-25 ετών), καλό πρόσωπο, κορμί, βυζί λεμόνι

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ισόγειο
Τζένη, tatoo στην μέση και στην πλάτη, μελαχρινή (26-30 ετών), έντονο καμπυλωτό κορμί, ωραίο πρόσωπο (σαν Ξένια Καλογεροπούλου), ευγενής, πεσμένο βυζί, ...χωρίς την απαραίτητη πουτανιά

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 όροφος
...δεν βαπτίσθηκε ακόμη, μελαχρινή, σπαστά μαλλιά, ψηλή, με κάπως "πρόχειρη" περπατησιά και πεσμένες καμπύλες ...ούτε ένα γειά στο σαλόνι

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 κάτω
Ασύμη, από Βουλγαρία, καστανόξανθο, πολύ ωραίο πορνίδιο (19-22 ετών), λεμονάτο βυζί, ωραιότατο πεταχτό κωλαράκι

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 πάνω
Σοφία, καστανή, χοντρούλα (παραπάνω απο αυτό που χρειάζεται), χαμόγελο μεν, ...βαριεστημένη δε, ...νοικοκυρά της διπλανής πόρτας

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13Α κάτω
Άννα, ξανθιά, με μακρυά μαλλιά, γεματούλα (όσο χρειάζεται), με έντονες καμπύλες

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 πάνω
...δεν ήξερε η τσατσά το όνομα, μελαχρινή, με μακρυά μαλλιά (μάλλον extensions), βαριεστημένο ...προς εχθρικό βλέμμα, ...πως θα κάνουμε έτσι δουλειά κοπέλα μου ??? ...ανύπαρκτο κωλαράκι

ΛΟΙΠΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

ΑΚΟΜΙΝΑΤΟΥ 2 κάτω
Έμα, καστανομέζ (από μελαχρινή), μαρυά μαλλιά, έντονες καμπύλες, γεματούλα, πουτανίσιο βλέμμα ...άψογη περιποίηση ...και ακάπ//το

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 6
...., ξανθό πορνίδιο (19-22 ετών), μπιμπελό σε μέγεθος, ..."ασχημάτιστο"

ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33
Μιρέλλα, (από Φυλής το 2008), μελαχρινή, πολύ μακρυά μαλλιά, ωραίο κορμί/πρόσωπο, ...συνήθως χωρίς μακιγιάζ ...γιατί άραγε???

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17
Βάλια, Ασιάτισσα (η μοναδική στην περιοχή), υπερμεγέθης, ...άψογη περιποίηση (αναμενόμενο)

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22
Κατερίνα, μελαχρινή με πολύ μακρυά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, γεματούλα (λίγο παραπάνω από αυτό που χρειάζεται), άψογη περιποίηση ...απόψε ήταν εκτάκτως, γιατί  πάντα εργάζεται πρωϊ

Τελειώνοντας,

να επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι,

στα νέα παιδιά που μας χαρίζουν κάθε ημέρα από μια ενημέρωση
τους αξίζουν πολλά μπράβο!!!  

Εδώ δεν λέω....
ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΡΑ ΒΡΕ ΦΑΡΚΕΛΗ!!!!!

Απορία μου:
Ποια καλή προτίμησες?
one review please!!!!  :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Mε το που ειδα τον HotScorpio εδω  :rockon: :rockon: θυμηθηκα κι αλλα τρια πρωινα τεμαχια... :cheesy: :cheesy:
Ξανθιπης2 Ειρηνη με ωραιο κορμι και μαυρο καρε πολυ καλο τεμαχιο..Ρενατακι μου ειπε η τσατσα πως λειπει!
Τροφωνιου13πανω γαζελα κατω του μετριου
Τροφωνιου13ισογειο Νατασσα με την πεταλουδα..ελαφρως αδυνατισμενη!!

...Θα έχει περίοδο το μωράκι μου Αρχοντικέ Πιάτσα, πράγμα που σημαίνει οτι μάλλον θα ...Ξενογαμήσω
  το Σαββατοκύριακο...χεχεχε Θέλοντας και μη θα απατήσω την αγάπη μου ...χεχεχε

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
το σωστο ειναι να προσεχουμε την υγεια μας και οχι να πηγαινουμε στις τρωγλες του μεταξουργειου.επιμενω και θα επιμενω ωσπου τα μπουρδελα του μεταξουργειου να ανακαινιστουν εκ βαθρων.εγω παντως εχω βαλει μαυρο σε αυτα δεν εχω γαμισει ποτε σε αυτα.μονο στη φυλης και στις γυρω περιοχες σε αυτη
Σωστός ο Αντώνης!  :thumbsup:

Δυστυχώς εγώ έκανα το λάθος.....  :jerking:

Το δωμάτιο ήταν κάπως έτσι.....  :S (φωτό από μπουρδέλο στο Πακιστάν , λήψη από την φωτογράφο Kate Orne)

http://[URL unfurl="true"]www.mexicanpictures.com/headingeast/images/Kate-Orne.jpg[/img[/URL]]

Μακρια μάγκες!  >:(

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
οοοο εσι σεσιμασμενε επιβιτορα εροτικον ιπαρξεον και ιδονικον αναζιτισεον...
οοο εσι λαγνε εροτικε αριστοκρατι ιγρον πορνιδιον..!
μιν αμφισβειτισ φιλτατε ιπερχιστι και ιπερκαυλεουμπα τουσ ιερουσ τοπουσ οπου μεγαλοσαν οι πορνοπρογονοι μας.!
αν δεν πιτσιλισεισ σε αυτα τα ιγρα καλντεριμια τισ αγορεασ ιδονισ δεν ολοκλιρονεσε σαν ανδρασ.ο εσι σουλτανε τισ αρχοντικισ ιδονισ!
ι cultila ειναι ενα απο τα πιο ρομαντικα σινεσθιματα...δεξου τιν χιστι και μπικτι μου!μιν κατακρινισ γιατι θα κριθεισ σε αυτιν τι μικρι πορνοζοι που διανιουμε!μιν ειστε ιποδουλοι τισ κλισε ιδονισ ιπερπλανιταριοι παλεμαχοι πιροσβετες τον ξαναμενον πορνιδιοιον!ανικτε τουσ οριζοντες σασ....πορνοξεναγιθιτε στα ιγρα βρομικα και σαπισμενα μπουρδελακια τισ πουτανιαρας αθινασ!γινετε γνισιοι μπουρδελιαριδεσ στι ζοι σας...μιν ζιτε με τιν φοβεια...οοο εσισ ταπινοι μου ψολοχοστεσ και πουτσομπικτες μου!χιστε ψολιαδεσ μου χιστε!
χιστε ασταματιτα τροες του αγορεου εροτα!!!!πιτσιλιστεεεεεε!!!!! :rockon:
:2funny:

Ο πίτσι πάει για νόμπελ λογοτεχνίας 2009!  :grin:

image314231x.jpg

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
PIATSA φοβερή ενημέρωση!Ένα κι ένα ήταν όλα! ;)

Να σε ρωτήσω όμως .. όταν λες ξανθιά εγχειρισμένη στην Ακομινάτου εννοείς οτι είχε σκωληκοειδίτιδα η κοπέλα? :P

Ο πίτσι μετά και από το τελευταίο με τους πορνοπρογόνους :cheesy: πρέπει να γράψει δικό του βιβλίο!

Σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια...

...μήπως, όμως είναι "υπερβολικά" ???

...γιατί επιμένω ότι τα μπράβο αξίζουν στους συναγωνιστές που κάνουν κάθε ημέρα τσάρκα, έτσι ώστε να μας κρατούν ενημερωμένους και ήμερους  ;)
Μα ακριβώς γιαυτό επειδή δεν ενημερώνεις καθημερινά προσπαθούμε μέσω επαίνων να σε ψήσουμε για να ξεκινήσεις κι εσύ σιγά σιγά :cheesy:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Να σε ρωτήσω όμως .. όταν λες ξανθιά εγχειρισμένη στην Ακομινάτου εννοείς οτι είχε σκωληκοειδίτιδα η κοπέλα? :P
Απλα ειχε καποια κρεατακια μωρε που περισσευαν και τα εκοψε μια και καλη  ;)
Ο Πιτσι δεν χρειαζειται να γραψει βιβλιο.....εχει γραψει την δικη του ιστορια στις καρδιες ολων των απανταχου μπουρδελιαρηδων  :rockon: :rockon: :rockon:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...χτυπαει τις τιμες προσφεροντας ψηλη γαζελα με ωραιο κορμι στην προνομιακη τιμη των 10 ευρω!!

Σα να ξαναγυρνάμε στην εποχή του τριχίλιαρου με την οικονομική κρίσι που μαστίζει τον πλανήτη μου φαίνεται...    3.000 δρχ. = €8,80 ξέρετε!

Δε νομίζω αν κάποιος πάει και πει του τσάτσου "Κοίτα, φίλε, έχω μόνο 8,80, να περάσω?", θα του πει όχι...

Εύγε PIATSAS!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Τσάρκα σήμερα στη Φυλής κατά της 9 το βράδυ. Τα μισά και παραπάνω σπίτια κλειστά και μπατσικό απ'έξω να τριγυρίζει. Κατέθεσα στην Ελλη. Πολύ καλύ συμμετοχή αλλά φαρδιά ρε παιδί μου (στο επίμαχο σημείο εννοώ  :cheesy: ). Η κοπέλα όντως είναι Βουλγάρα , μιλά τη γλώσσα. Μιλάει και Αγγλικά για όσους δεν ξέρουν Βουλγάρικα  ;)
Η Στέλλα που λέτε στο Φωκαίας 17 ποια είναι; Στο 17 κάτω είχε μια ξανθιά νεαρή. Δυστυχώς την ώρα που έκανα τσάρκα όλα τα μονά στη Φυλής ήταν κλειστά! Με εξαίρεση το 67 (Μόνικα) και 69 πάνω. Επίσης από τα ζυγά ήταν ανοιχτό μόνο το 80 και 86. Στο 86 επάνω ήταν μια μελαχροινή. Την έχω πετύχει αρκετές φορές εκεί.Εμφανιασιακά μου αρέσει. Ποια είναι , την έχει πάρει κανείς;

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Σήμερα κατά τις 11.00 Φυλής κανά δυό ανοιχτά, Φωκαίας όλα ανοιχτά και Φυλής 134 και τα γύρω ανοιχτά όπου έγινε και γερό πέσιμο απο καμιά δεκαριά Ζητάδες.Με το πουλί στο χέρι σήμερα...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Σήμερα κατά τις 11.00 Φυλής κανά δυό ανοιχτά, Φωκαίας όλα ανοιχτά και Φυλής 134 και τα γύρω ανοιχτά όπου έγινε και γερό πέσιμο απο καμιά δεκαριά Ζητάδες.Με το πουλί στο χέρι σήμερα...
καλησπερα παιδες! το πολυ σεχ χωρις προφιλακτικο φερνη τα παρακατω αποτελεσματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1232461978jpg.jpg
    1232461978jpg.jpg
    107,5 KB · Εμφανίσεις: 32

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η Στέλλα που λέτε στο Φωκαίας 17 ποια είναι; Στο 17 κάτω είχε μια ξανθιά νεαρή.Στο 86 επάνω ήταν μια μελαχροινή. Την έχω πετύχει αρκετές φορές εκεί.Εμφανιασιακά μου αρέσει. Ποια είναι , την έχει πάρει κανείς;
H Στελλα ειναι ενα καστανοξανθο κοντοπουτανο με προσωπο εκφυλης Ελλεηνιδας και πατουρι που σπανιοτατα συναντας σε αυτη την φαρα!!!
Μηπως εννοεις στο 84πανω??

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πιάτσας μπορεί ναι είναι και το 84. Το πρώτο από τη γωνία επάνω (μετά το 80 δηλαδή).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom