Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (5 μέλη και 73 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αστα βαρια η τσαπα παλι σημερα :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Να πω πρωτα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Farkeli για την χθεσινοβραδυνη του ενημερωση  :thumbsup: :thumbsup:....Πρωινη βαρδια σημερα εθεαθησαν τα εξης  :rockon:
Κωσταντινου Σχοινα2
Ψηλη γλυκοπροσωπη καστανη με λιγα επιπλεον κιλακια εμφανιστηκε στο σαλονακι με αμφιεση τσιρλιντερ κι ειπε ενα γεια ολο λαγνεια η ατιμη!!Συμπαθητικη παρουσια!
Τροφωνιου11πανω
Ελενα ξανθια λεπτη με πυκνα φρυδια και πολυ μετριο προσωπο!
Τροφωνιου11ισογειο
Αλβανιδα καστανοξανθη με πολυ ωραιο κορμι κι ωραια βυζακια αλλα το βλεμμα της θυμιζε Αλβανο κηπουρο!
Εξηκιου20
Ξανθια προμιλφ Ελληνιδα σαν ψυγειο με ποδια ηταν η ερμη...κι η οποια δεν με αφηνε να φυγω λεγοντας μου για ακαπωτα για μισαωρα στο δωματιο κι αλλα τραγελαφικα!Και χοντρη και αβυζη...αυτο λεγεται καταρα!!
Βεργας6υπογειο
Ελληνιδα 35αρα νοικοκυρα ευτραφουλα με γλυκο ομως προσωπο και συμπεριφορα στο σαλονι σαν δασκαλα της 6ης Δημοτικου!Ευγενικη παρουσια!
Βεργας2
Ουλαλα...ο δροσερος τσατσος μου επιασε κουβεντα ρωτωντας με τι ζωδιο ειμαι..μονο ωροσκοπο δεν μου ζητησε ευτυχως  :grin: και μου παρουσιασε την Ρανια εκ Θεσσαλονικης μια ξανθια με ωραιο κορμι και σιλικονατα στηθη η οποια φορουσε γυαλια...κι η οποια με φωνη αλα Βασιλης Καρρας μου επιβεβαιωσε οτι σωστα μου θυμιζε μια μεταλλαγμενη παρουσια απο την Λεωφορο Συγγρου!!
Αδανων2
Καστανοξανθη ψηλη Ελληνιδα με ωραιο καμπυλατο κορμι και 3αρια  :boobies:...μου θυμισε πολυ την περιπτερου της γειτονιας μου που ολοι θελαμε να γαμησουμε μικροι  :tooth: Ενδιαφερουσα περιπτωση!!
Ακομινατου2πανω
Ξανθια ενγχειρισμενη μεγαλοκοπελα!
Ακομινατου2ισογειο
Εδω εχουμε να κανουμε με γαζελα...μαλλον ανηψια του 2PAC SHAKUR!!Για γαζελα καλουτσικη
Κεραμεικου13πανω
Μαυρομαλλα χοντρη κατασπρη με βλεμμα γουρουνιου που ειναι ετοιμο να κλασει!
Κεραμεικου13ισογειο
Ξανθια με συμπαθητικο προσωπακι κι επιπλεον κιλα...μοιαζει ομως να μην της αρεσει η δουλεια που κανει!
Κεραμεικου15πανω
Free Willy part3...
Kεραμεικου15ισογειο
Αξιοπροσεκτη μελαχρινη αδυνατη με τατου πανω απο το σμιλεμενο πατουρακι της και αρκετα προστυχο βλεμμα!Πιτσιλαμπλ!!
Κολωνου11πανω
Χοντρη γαζελα με ξανθα μαλλια...αυτη σιγουρα ειναι συγγενης του Notorious BIG  :rockon:
Κολωνου11ισογειο
Μαυρομαλλα με κρεμασμενα βυζια κρεμασμενο κωλο κι μια ραγισμενη καρδια τατου πανω απο το βυζι της!Παλιοκατασταση  :boff:
Κολωνου11υπογειο
Free Willy part4...
Κολωνου27πανω
Τζαμπα ανεβηκα τα κωλοσκαλα  :headbang: Μις ασχημια 2009!!
Κολωνου27ισογειο
Αλβανιδα μαυρομαλλα με ανεκτο σωμα και τατουαζ κατι ιερογλυφικα στην κοιλια...για οικιακη βοηθος σε σπιτια ευκαταστατων οικογενειων θα ηταν μια χαρα!!
Κολωνου στης Κατερινας
Μαρινα ξανθο προμιλφ με κοτσιδια και καλο σωμα οχι ασχημη περιπτωση!
Κολωνου κ Λεωνιδου
Καστανοξανθη με ωραιο κορμι και καυλε..για Μεταξι..προσωπο!Νοt bad
Mεγαλου Αλεξανδρου22 πανω
Γεματη Ελληνιδα με γλυκο προσωπο και μεγαλη αναμονη για να αδειασει δωματιο απο δροσερους Πακηδες!!Φουλ του Πακη λεμε!!
Μεγαλου Αλεξανδρου22 ισογειο
Ελενη με κοντο αναμαλλιασμενο λουκ πολυ αδυνατη...15ευρω με κωλο  :o :o
Μεγαλου Αλεξανδρου17
Ο δροσερος τσατσος Αντωνης με την μπριγιαντινη στο μαλλι ως αλλος Elvis...χτυπαει τις τιμες προσφεροντας ψηλη γαζελα με ωραιο κορμι στην προνομιακη τιμη των 10 ευρω!!
Καλλεργη11
Εδω ειδα την νεοτερη υπηρεσια που υπαρχει..για ποσο ομως ακομα..μιας και ηταν σιγουρα παραμυθιασμενη οπως και η νεαρη κοντη κακασχημη κοπελα που παρουσιασε!
Ιασωνος20α
Λεπτη μελαχρινη με καλο προσωπακι κι ωραιο σωματακι..συμπαθητικο σε γενικες γραμμες!
Ιασωνος20β
Ξανθια με ωραιο προσωπο και καλο κορμι αλλα δεν την ειχε πουτανια μεσα της!Συμπαθητικο κατα τα αλλα!
Ιασωνος20γ
Δροσερη Πακιστανουλα μισοριξια πουλαγε το κωλουρι της για 15 ευρω!
Ιασωνος19ισογειο
Την περιεγραψε στην χθεσινη του ενημερωση ο Farkeli..απο Κολωνου11 ισογειο...πολυ γλυκο προσωπο αλλα χανει πολυ στο σωμα!
Ιασωνος19 πανω
Λινα..Νινα..καπως ετσι τεσπα..Μελαχρινη με ωραιες καμπυλες και πουτανισιο βλεμμα!Οτι πιο πιτσιλαμπλ εθεαθη σημερα!!
Ιασωνος30 πανω
Καστανη με υψος 1,49 βια και 36 κιλα με το ζορι... :S
Ιασωνος30 υπογειο
Ξανθο αδυνατο πορνιδιο με πολυ ωραιο προσωπο..στυλ Βανεσσας...μου χυμηξε και δεν με αφηνε να φυγω η ατακτουλα!Κοντουλα αλλα ζωηρη η πονηρω  :tooth:
Ιασωνος33
Η κλασσικη γαζελα που ειναι εκει και τα απογευματα...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!!
Ιασωνος36
Ξανθια με πεταχτα δοντια  :grin: Ψηλη χοντρη και ασχημη  :S
Ιασωνος37 πανω
Λεπτο καστανοξανθο με αρκετα εκφυλο προσωπο!
Ιασωνος37 ισογειο
Κοντη μελαχρινη με μετριο προσωπο και ακομα πιο μετριο σωμα!
Ιασωνος44
Κοντη λεπτη και βλοσυρη!Χαλια!!
Ιασωνος46
Ευτραφης μελαχρινη η οποια με κοιταγε με υφος..cant take my eyes of you..αλλα εγω δεν επαιρνα τα ματια μου απο την πορτα της εξοδου και την οποια περασα ταχιστα!!
Ιασωνος43
Στο δωματιακι υπηρεσιας δεσποζε αφισα του Νικου Οικονομοπουλου αλλα το ραδιοφωνο επαιζε τσιτα Φιλιω Πυργακη κι αλλα δημοτικα ασματα!!Το μενου περιλαμβανε..ξανθια με ωραιο κορμι και πολυ καλο προσωπο η οποια δουλευε και Μονης Προδρομου πριν κανα μηνα!!Πολυ καλο τεμαχιο!!

Επισκέπτης
Ti ομαδα ειπες οτι εισαι PIATSAS !!!    ;)

URL]]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
χα χα χα!! [size=30pt] allez le france[/size]

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γιατι εγω τετοια ειμαι !!

http://[URL unfurl="true"]www.ddfcash.com/PROMO/sexeurocup/group_c/pics/big/ddf-sexeurocup-free-gallery-group-C-romania-zafira-large-pic-3.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Την ιδια ομαδα αγαπαμε BABY  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ti ομαδα ειπες οτι εισαι PIATSAS !!!    ;)

http://[URL unfurl="true"]www.ddfcash.com/PROMO/sexeurocup/group_c/pics/big/ddf-sexeurocup-free-gallery-group-C-france-cherry-jul-large-pic-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε συ εγω που ειμαι ρωσσια !!
εχεις κατι να μας φιλεψεις?? :2funny: :2funny: :2funny:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
καλησπερα!ιασωνος=τρωγλες
λιοσιων=παρακμη

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
λιοσιων=παρακμη
Εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα πολλες φορες ADONI  ;) Δεν χρειαζεται να την επαναλαμβανουμε κατανταει κουραστικο!!

Επισκέπτης
λιοσιων=παρακμη
οοοο εσι σεσιμασμενε επιβιτορα εροτικον ιπαρξεον και ιδονικον αναζιτισεον...
οοο εσι λαγνε εροτικε αριστοκρατι ιγρον πορνιδιον..!
μιν αμφισβειτισ φιλτατε ιπερχιστι και ιπερκαυλεουμπα τουσ ιερουσ τοπουσ οπου μεγαλοσαν οι πορνοπρογονοι μας.!
αν δεν πιτσιλισεισ σε αυτα τα ιγρα καλντεριμια τισ αγορεασ ιδονισ δεν ολοκλιρονεσε σαν ανδρασ.ο εσι σουλτανε τισ αρχοντικισ ιδονισ!
ι cultila ειναι ενα απο τα πιο ρομαντικα σινεσθιματα...δεξου τιν χιστι και μπικτι μου!μιν κατακρινισ γιατι θα κριθεισ σε αυτιν τι μικρι πορνοζοι που διανιουμε!μιν ειστε ιποδουλοι τισ κλισε ιδονισ ιπερπλανιταριοι παλεμαχοι πιροσβετες τον ξαναμενον πορνιδιοιον!
ανικτε τουσ οριζοντες σασ....πορνοξεναγιθιτε στα ιγρα βρομικα και σαπισμενα μπουρδελακια τισ πουτανιαρας αθινασ!γινετε γνισιοι μπουρδελιαριδεσ στι ζοι σας...μιν ζιτε με τιν φοβεια...οοο εσισ ταπινοι μου ψολοχοστεσ και πουτσομπικτες μου!χιστε ψολιαδεσ μου χιστε!
χιστε ασταματιτα τροες του αγορεου εροτα!!!!πιτσιλιστεεεεεε!!!!! :rockon:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
φυλης διδυμου ιουλιανου φωκαιας παραδεισος
οσο δεν φτιαχνει η κατασταση της λιοσιων και του μεταξουργειου θα συνεχισω να τα χωνω
η φυλης εχει ξεφυγει μιλια μακρια

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
οοοο εσι σεσιμασμενε επιβιτορα εροτικον ιπαρξεον και ιδονικον αναζιτισεον...
οοο εσι λαγνε εροτικε αριστοκρατι ιγρον πορνιδιον..!
μιν αμφισβειτισ φιλτατε ιπερχιστι και ιπερκαυλεουμπα τουσ ιερουσ τοπουσ οπου μεγαλοσαν οι πορνοπρογονοι μας.!
αν δεν πιτσιλισεισ σε αυτα τα ιγρα καλντεριμια τισ αγορεασ ιδονισ δεν ολοκλιρονεσε σαν ανδρασ.ο εσι σουλτανε τισ αρχοντικισ ιδονισ!
ι cultila ειναι ενα απο τα πιο ρομαντικα σινεσθιματα...δεξου τιν χιστι και μπικτι μου!μιν κατακρινισ γιατι θα κριθεισ σε αυτιν τι μικρι πορνοζοι που διανιουμε!μιν ειστε ιποδουλοι τισ κλισε ιδονισ ιπερπλανιταριοι παλεμαχοι πιροσβετες τον ξαναμενον πορνιδιοιον!
ανικτε τουσ οριζοντες σασ....πορνοξεναγιθιτε στα ιγρα βρομικα και σαπισμενα μπουρδελακια τισ πουτανιαρας αθινασ!γινετε γνισιοι μπουρδελιαριδεσ στι ζοι σας...μιν ζιτε με τιν φοβεια...οοο εσισ ταπινοι μου ψολοχοστεσ και πουτσομπικτες μου!χιστε ψολιαδεσ μου χιστε!
χιστε ασταματιτα τροες του αγορεου εροτα!!!!πιτσιλιστεεεεεε!!!!! :rockon:

ΘΕΟΣ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ΘΕΟΣ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑI
Av πηγαινουμε ομως στα σαπια μπουρδελα και να χυνουμε ασταματητα θα σταματησουμε να χυνουμε γιατι θα γινουμε μακαριτες.οποτε στα καθαρα μπουρδελα φιλοι μου

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ΘΕΟΣ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑI
Av πηγαινουμε ομως στα σαπια μπουρδελα και να χυνουμε ασταματητα θα σταματησουμε να χυνουμε γιατι θα γινουμε μακαριτες.οποτε στα καθαρα μπουρδελα φιλοι μου

Ένας σωστός πορνορεπόρτερ κανονικά δεν πρέπει να βάζει ταμπέλες,σάπια και καθαρά, όλα ίδια είναι, εμείς να μαστε καλα να χύνουμε ασταμάτητα !!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=30pt]ΑΨΟΓΟΣ[/size]   :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Φαρκέλι σειρά μου να σου δώσω τα συχαρητήρια!

Άριστη και προσεγμένη ενημέρωση.Μου έκαναν εντύπωση οι τόσες λεπτομέρειες.. Αν έφευγες και λίγο αργότερα ίσως να μας πετύχαινες!
επικροτω την μακροσκελη ενημερωση του Φαρκελι,
πιστευω δε πως ειναι ανταξια ενος Πορνο-Ρεπορτερ !
Μπράβο φίλτατε Φαρκέλι για μια από τις εκτενέστατες και πληρέστατες ενημερώσεις που έχω διαβάσει!!!
Έχω μια απορία και θέλω να μου τη λύσεις, αν μπορείς βέβαια.
Πως γίνεται να είναι τόσες "αβάπτιστες" κορασίδες στα μπουρδελα;;
Μήπως αυτό το φαινόμενο είναι απορροια της ενασχόλησης των αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας με
την αγοραπωλησία οικοπέδων;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ἄριστα 10 εἰς τὸν ἐπιμελὴν κον Farkeli ἡ γραφὴ τοῦ ὁποίου ὑποδηλεὶ ὀξείαν καὶ καθαρὰν διάνοιαν.
Να πω πρωτα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Farkeli για την χθεσινοβραδυνη του ενημερωση  :thumbsup: :thumbsup:....

Σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια...

...μήπως, όμως είναι "υπερβολικά" ???

...γιατί επιμένω ότι τα μπράβο αξίζουν στους συναγωνιστές που κάνουν κάθε ημέρα τσάρκα, έτσι ώστε να μας κρατούν ενημερωμένους και ήμερους  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
πάντοτε είμαστε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όπως προκύπτει από τις ενημερώσεις, εκτιμώ ότι πάντα θα έχουμε την ευκαιρία να λέμε μπράβο σε φίλους

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ  :thumbsup:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
το σωστο ειναι να προσεχουμε την υγεια μας και οχι να πηγαινουμε στις τρωγλες του μεταξουργειου.επιμενω και θα επιμενω ωσπου τα μπουρδελα του μεταξουργειου να ανακαινιστουν εκ βαθρων.εγω παντως εχω βαλει μαυρο σε αυτα δεν εχω γαμισει ποτε σε αυτα.μονο στη φυλης και στις γυρω περιοχες σε αυτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom