stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αστα βαρια η τσαπα παλι σημερα
Γιατι εγω τετοια ειμαι !!
http://[URL unfurl="true"]www.ddfcash.com/PROMO/sexeurocup/group_c/pics/big/ddf-sexeurocup-free-gallery-group-C-romania-zafira-large-pic-3.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Την ιδια ομαδα αγαπαμε BABY :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Ti ομαδα ειπες οτι εισαι PIATSAS !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.ddfcash.com/PROMO/sexeurocup/group_c/pics/big/ddf-sexeurocup-free-gallery-group-C-france-cherry-jul-large-pic-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε συ εγω που ειμαι ρωσσια !!
εχεις κατι να μας φιλεψεις?? :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα πολλες φορες ADONI ;) Δεν χρειαζεται να την επαναλαμβανουμε κατανταει κουραστικο!!καλησπερα!ιασωνος=τρωγλες
λιοσιων=παρακμη
οοοο εσι σεσιμασμενε επιβιτορα εροτικον ιπαρξεον και ιδονικον αναζιτισεον...καλησπερα!ιασωνος=τρωγλες
λιοσιων=παρακμη
οοοο εσι σεσιμασμενε επιβιτορα εροτικον ιπαρξεον και ιδονικον αναζιτισεον...
οοο εσι λαγνε εροτικε αριστοκρατι ιγρον πορνιδιον..!
μιν αμφισβειτισ φιλτατε ιπερχιστι και ιπερκαυλεουμπα τουσ ιερουσ τοπουσ οπου μεγαλοσαν οι πορνοπρογονοι μας.!
αν δεν πιτσιλισεισ σε αυτα τα ιγρα καλντεριμια τισ αγορεασ ιδονισ δεν ολοκλιρονεσε σαν ανδρασ.ο εσι σουλτανε τισ αρχοντικισ ιδονισ!
ι cultila ειναι ενα απο τα πιο ρομαντικα σινεσθιματα...δεξου τιν χιστι και μπικτι μου!μιν κατακρινισ γιατι θα κριθεισ σε αυτιν τι μικρι πορνοζοι που διανιουμε!μιν ειστε ιποδουλοι τισ κλισε ιδονισ ιπερπλανιταριοι παλεμαχοι πιροσβετες τον ξαναμενον πορνιδιοιον!
ανικτε τουσ οριζοντες σασ....πορνοξεναγιθιτε στα ιγρα βρομικα και σαπισμενα μπουρδελακια τισ πουτανιαρας αθινασ!γινετε γνισιοι μπουρδελιαριδεσ στι ζοι σας...μιν ζιτε με τιν φοβεια...οοο εσισ ταπινοι μου ψολοχοστεσ και πουτσομπικτες μου!χιστε ψολιαδεσ μου χιστε!
χιστε ασταματιτα τροες του αγορεου εροτα!!!!πιτσιλιστεεεεεε!!!!!
ΘΕΟΣ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑI
Av πηγαινουμε ομως στα σαπια μπουρδελα και να χυνουμε ασταματητα θα σταματησουμε να χυνουμε γιατι θα γινουμε μακαριτες.οποτε στα καθαρα μπουρδελα φιλοι μου
ΘΕΟΣ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑI
Av πηγαινουμε ομως στα σαπια μπουρδελα και να χυνουμε ασταματητα θα σταματησουμε να χυνουμε γιατι θα γινουμε μακαριτες.οποτε στα καθαρα μπουρδελα φιλοι μου
Ένας σωστός πορνορεπόρτερ κανονικά δεν πρέπει να βάζει ταμπέλες,σάπια και καθαρά, όλα ίδια είναι, εμείς να μαστε καλα να χύνουμε ασταμάτητα !!!
[size=30pt]ΑΨΟΓΟΣ[/size]
Φαρκέλι σειρά μου να σου δώσω τα συχαρητήρια!
Άριστη και προσεγμένη ενημέρωση.Μου έκαναν εντύπωση οι τόσες λεπτομέρειες.. Αν έφευγες και λίγο αργότερα ίσως να μας πετύχαινες!
επικροτω την μακροσκελη ενημερωση του Φαρκελι,
πιστευω δε πως ειναι ανταξια ενος Πορνο-Ρεπορτερ !
Μπράβο φίλτατε Φαρκέλι για μια από τις εκτενέστατες και πληρέστατες ενημερώσεις που έχω διαβάσει!!!
Έχω μια απορία και θέλω να μου τη λύσεις, αν μπορείς βέβαια.
Πως γίνεται να είναι τόσες "αβάπτιστες" κορασίδες στα μπουρδελα;;
Μήπως αυτό το φαινόμενο είναι απορροια της ενασχόλησης των αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας με
την αγοραπωλησία οικοπέδων;;
Ἄριστα 10 εἰς τὸν ἐπιμελὴν κον Farkeli ἡ γραφὴ τοῦ ὁποίου ὑποδηλεὶ ὀξείαν καὶ καθαρὰν διάνοιαν.
Να πω πρωτα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Farkeli για την χθεσινοβραδυνη του ενημερωση ....
Να μην γιαλιση το ματιΓιατί ήμερους;; Ήμαστε ποτέ σε άγρια κατάσταση;;