Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (47 μέλη και 282 επισκέπτες)

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
επίσης στο Έλλης 3 είχε 3 κοπέλες, τις δύο Μολδαβες :Αλισα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω και γυαλάκια σήμερα, ωραίο κορμί με πολλά τατουάζ και Ιωάννα καστανοξανθη πια κανονικό ωραίο κορμί με στρογγυλό κωλαράκι και 1.5-2αρι βυζι με ωραίες ρογες. Μαζί τους και η Τζούλια το θωρηκτό. Οι δύο πρώτες κοπέλες κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό ενώ η Τζούλια δίνει και κωλο. Δοκιμάστηκε η Ιωάννα 21 χρονών από Μολδαβία έχει και δύο μικρά τατουάζ, δεν δίνει φιλιά ούτε κάνει 69 αλλά κάνει φοβερή πιπα χωρίς χέρια τον παίρνει μέχρι το λαρύγγι και μένει εκεί κοιτώντας στα μάτια τις αντιδράσεις σου. Καλά στησιματα και συμμετοχή, βάζει και λίγο τελευταία.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Σε σύντομη περατζάδα μου το πρωί απο Κολωνού κ Ιάσονος,στην Κολωνού στο ισόγειο της Ζάνας ήταν ενας τσάτσος προχωρημενος σε ηλικία που παρουσίαζε την Αλίνα,μελαχροινη στρουμπουλη κοπέλλα 27αρα,με καλή αύρα.  Απεναντι στο μοοναχικό 48,ηταν η Αντζελα, 32αρα ,ξανθιά με καλο σώμα και καλη διάθεση, στα πολύ υπ' όψιν για άλλη φορά.Στο Κολωνου 45 το διπλό ,είχα σταμπάρει κατα τις 9 ,στο  διαμερισμα του βάθους,ένα μικρό κοντο με ωραιο προσωπάκι ,αδύνατο  στο σώμα, το οποίο δεν φαινόταν για πάνω απο δεκαπέντε - δεκαέξι ετών ,δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά συμβαίνει με τους εισαγωγείς λευκης σαρκός ,πολύ ριψοκίνδυνοι έχουν γίνει μάλλον. Οταν όμως επανήλθα αργότερα ,είχαν κλείσει και τα δύο 45άρια.  Στο παραδίπλα στη γωνία με Μ. Αλεξάνδροτυ,ήταν η νταρντανα πιτσιρικα Πάολα ,με την οποία και πέρασα τελικα, όπου και μου έκανε ενα πολύ καλό γαμίσι για το δεκαρικο που έδωσα.
Στην Ιάσονος στο ισογειάκι μετα τη γωνία,ηταν η ψηή αδυνατη πιτσιρίκα Καρίνα, πολύ κα΄λη εμφάνιση για τα δεδομενα της περιοχής. ισως περάσω παλι το βράδυ ,οποτε και θα καμω νεα αναφορά . Καλά γαμίσια  και καλό Πάσχα !

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Κάποια περισσότερη λεπτομέρεια για ειρήνη η Ελένη απο αλκιβιαδου16;
Ήταν αλλού;
Ακούγεται ενδιαφέρον σε αυτό το μαγαζι ειναι δικόπο μαχαίρι,η θα φας φόλα π.χ. Σαμπρινα τσιγγάνα..η θα περάσεις καλα Άντζελα ξανθιά milf που απουσιάζει

δυστυχώς... η Άντζελα ήταν κελεπούρι... πάει χάθηκε...

από τις πιο τίμιες κουλουρτζούδες και με πάρα πολύ καλό σώμα...

αν την πάρει κανείς μάτι αλλού πάλι ας ενημερώσει

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
ρε μαγκες ξερουμε καμια π ν κανει σκουιρτινγ?

πολύ καλή η ερώτησή σου αλλά... δυστυχώς το αποκλείω να υπάρχει σε σπίτια Φυλής, Μεταξου κλπ.....

ουρά θα είχαμε κάνει...

αν και όποιος έχει καμιά ένδειξη βέβαια ας ενημερώσει...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Τρελό ξεσκισμα στην Αθήνα από φωκ.27  :fuck2: :tits:.
Περισσότερα στην κριτική, πέρα από ένα βασικό.
Είναι επιλεκτική στο να τα παίρνει στο στόμα, το κάνει μόνο αν γουστάρει.
Επίσης θα διακοπαρει το Πάσχα και θα επιστρέψει μέχρι το καλοκαίρι όπου θα ξανά σταματήσει.
Μου είπε ότι επέστρεψε πρόσφατα από 6 μήνες όπου πήγε διακοπές σε πολλά μέρη (την επόμενη φορά που θα πάω θα φέρει και το κινητό της για να μου δείξει φωτο  :S).
ΖΩΑΡΑ

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
661
Πόντοι
371
Σε σύντομη περατζάδα μου το πρωί απο Κολωνού κ Ιάσονος,στην Κολωνού στο ισόγειο της Ζάνας ήταν ενας τσάτσος προχωρημενος σε ηλικία που παρουσίαζε την Αλίνα,μελαχροινη στρουμπουλη κοπέλλα 27αρα,με καλή αύρα.  Απεναντι στο μοοναχικό 48,ηταν η Αντζελα, 32αρα ,ξανθιά με καλο σώμα και καλη διάθεση, στα πολύ υπ' όψιν για άλλη φορά.Στο Κολωνου 45 το διπλό ,είχα σταμπάρει κατα τις 9 ,στο  διαμερισμα του βάθους,ένα μικρό κοντο με ωραιο προσωπάκι ,αδύνατο  στο σώμα, το οποίο δεν φαινόταν για πάνω απο δεκαπέντε - δεκαέξι ετών ,δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά συμβαίνει με τους εισαγωγείς λευκης σαρκός ,πολύ ριψοκίνδυνοι έχουν γίνει μάλλον. Οταν όμως επανήλθα αργότερα ,είχαν κλείσει και τα δύο 45άρια.  Στο παραδίπλα στη γωνία με Μ. Αλεξάνδροτυ,ήταν η νταρντανα πιτσιρικα Πάολα ,με την οποία και πέρασα τελικα, όπου και μου έκανε ενα πολύ καλό γαμίσι για το δεκαρικο που έδωσα.
Στην Ιάσονος στο ισογειάκι μετα τη γωνία,ηταν η ψηή αδυνατη πιτσιρίκα Καρίνα, πολύ κα΄λη εμφάνιση για τα δεδομενα της περιοχής. ισως περάσω παλι το βράδυ ,οποτε και θα καμω νεα αναφορά . Καλά γαμίσια  και καλό Πάσχα !
φιλαρακι ειναι στυλιαροκορμι και φαινετε ωραιο μουνακι αλλα μια φορα που την πηρα μπαινω μεσα περιμενω και μετο που μπηκε ριχνει μια χλεπα στο τοιχο οπου ξενερωσα ...υστερα ειναι φουλ ξεπετα και τελος με το που βγαλει το βρακακι εχει μια καταμαυρη βρωμικη κολωτρυπιδα με πεταγμενη αιμοροιδα..δεν εβλεπα την ωρα να φυγω...στο λεω μπας και το ξανασκεφτεις.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Πέρασα και από το κοντοπουτανο της Αλκιβιαδου 16β, ήταν με πελάτη.  Όταν βγήκε μου έλεγε να περάσω. Τις λέω θα περναγα αλλά με τις μαλακίες που κάνεις δεν νομίζω.
-τι εννοείς;
-γαμιεσαι ακα
-έλα και εσύ, χωρίς παραπάνω λεφτά
-δεν κατάλαβες (ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις), το θέμα είναι να μην το κάνεις
-Μου αρέσει όμως και θέλω να μου το κάνεις
-Δεν φοβάσαι;
-Τι;  :headbang:
-Μην πάθεις τίποτα.
-Δεν ξέρω αν θα πάθω...
Εκεί αρχίσαμε να επαναλαμβάνω τα ίδια και έφυγα λέγοντας ότι θα πάω για βόλτα και μπορεί να περάσω  :jerking: :birdman:.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.000
Πόντοι
736
Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
Τρελό ξεσκισμα στην Αθήνα από φωκ.27  :fuck2: :tits:.
Περισσότερα στην κριτική, πέρα από ένα βασικό.
Είναι επιλεκτική στο να τα παίρνει στο στόμα, το κάνει μόνο αν γουστάρει.
Επίσης θα διακοπαρει το Πάσχα και θα επιστρέψει μέχρι το καλοκαίρι όπου θα ξανά σταματήσει.
Μου είπε ότι επέστρεψε πρόσφατα από 6 μήνες όπου πήγε διακοπές σε πολλά μέρη (την επόμενη φορά που θα πάω θα φέρει και το κινητό της για να μου δείξει φωτο  :S).
ΖΩΑΡΑ
Είδες τι κάνει το μουνί, όταν ξέρεις να το "δουλεύεις" ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Λορένα. :-* Στηρίζουμε τα όμορφα καθαρά κορίτσια με απλό πρόγραμμα. Ρίχνουμε μαύρο και άκυρο στις βρωμιάρες που δίνουνε κώλο και τα παίρνουν στο στόμα.  :rockon:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Λορένα. :-* Στηρίζουμε τα όμορφα καθαρά κορίτσια με απλό πρόγραμμα. Ρίχνουμε μαύρο και άκυρο στις βρωμιάρες που δίνουνε κώλο και τα παίρνουν στο στόμα.  :rockon:
Πες τα με τους  :effemine: που θέλουν να πάρουν και κώλο.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.095
Πόντοι
3.760
Πέρασα και από το κοντοπουτανο της Αλκιβιαδου 16β, ήταν με πελάτη.  Όταν βγήκε μου έλεγε να περάσω. Τις λέω θα περναγα αλλά με τις μαλακίες που κάνεις δεν νομίζω.
-τι εννοείς;
-γαμιεσαι ακα
-έλα και εσύ, χωρίς παραπάνω λεφτά
-δεν κατάλαβες (ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις), το θέμα είναι να μην το κάνεις
-Μου αρέσει όμως και θέλω να μου το κάνεις
-Δεν φοβάσαι;
-Τι;  :headbang:
-Μην πάθεις τίποτα.
-Δεν ξέρω αν θα πάθω...
Εκεί αρχίσαμε να επαναλαμβάνω τα ίδια και έφυγα λέγοντας ότι θα πάω για βόλτα και μπορεί να περάσω  :jerking: :birdman:.

Μηπως να σιωπησει το θεμα με το γυφτακι που γαμιετε ακαποτα?Αν παει παραεξω και σκασει παλι το Λοιμωδων και οι μπατσοι και ψαχνουν,θα κλεισουν πολλα μαγαζια.Οποτε οποιος θελει ακαποτα ας παρει την ευθυνη αν το κανει.Οι υπολοιποι πιστευω οτι ακομα θελουμε να εξασκουμε το χομπι μας ακαταπαυστα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
Μηπως να σιωπησει το θεμα με το γυφτακι που γαμιετε ακαποτα?Αν παει παραεξω και σκασει παλι το Λοιμωδων και οι μπατσοι και ψαχνουν,θα κλεισουν πολλα μαγαζια.Οποτε οποιος θελει ακαποτα ας παρει την ευθυνη αν το κανει.Οι υπολοιποι πιστευω οτι ακομα θελουμε να εξασκουμε το χομπι μας ακαταπαυστα.
Οποίος θέλει ακαποτα με την κοπέλα του.
Εγώ που θέλω να ξαναπάω με αυτήν γιατί  να φοβάμαι μην κολλήσω κάτι.
Η σελίδα λέγεται ενημέρωση και αυτό κάνω.
Επίσης αυτοί που λένε ότι κρεμπιεδαζουν δεν έχουν κυρώσεις;

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.533
Πόντοι
3.436
Η ενημέρωση πρέπει να ειναι ωμή ψυχρή ειλικρινείς..
Τι ψέματα θα λέγονται..
πρέπει να λέγονται ολα κ ο καθένας κάνει τις επιλογές του κ ειναι υπεύθυνος για τις πράξεις του..

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.533
Πόντοι
3.436
Χτες έμαθα για την Άντζελα απο αλκιβιαδου 16β ρώτησα την Τσατσα,
Λείπει Αλβανία απο Αύγουστο εχει προβλημα υγείας η μητέρα της οχι ανίατη ασθένεια κ την χρειάζεται εκεί..
Ήταν να έρθει Φεβρουάριο αλλά κάτι άλλαξε..
Ίσως την δούμε πάλι καποια στιγμή..

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Μαγκιτες χαιρετω... Επειδη δεν υπαρχει κριτικη.. ρωταω αν εχει παρει κανεις την
γιαννα που δουλευει κατα κανονα πρωι φιλιπιδου 11 οροφος,κ πιο σπανια φωκαιας 27.. προκειται για νεα,κοντουλα, μελαχρινη,κατσαρα μαλλια.. λεει κατι η ειναι πεταμενα λεφτα (σαν την νικολ);

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Μόλις τώρα κατέβηκε τα σκαλιά του Κολωνού 32 υπόγειο η Νίκη-καυλούσκα.
Στο Κολωνού 30 1ος όροφος δύο μοντελοειδείς,η Αλίνα που επέστρεψε με ξανθόμαυρες ανταύγειες και η Βάλια με μαύρο καρρέ μαλλί.Στον 2ον όροφο δύο πιο ψωμωμένες,η μελαχρινή Κρίνα και η ξανθιά Ντάνα-νταρντάνα,ξεκίνησε γυμναστήριο και διατροφή όπως μου είπε μέσα και ψιλοζορίζεται τώρα στην αρχή...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom