Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (43 μέλη και 294 επισκέπτες)

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Παιδια μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει.Η Ντιανα η Βουλγαρα με τη κωλαρα που δουλευε στη Αλκιβιαδου και Διδιμου 16 τι απεγινε εξαφανιστηκε

casba1

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Like
37
Πόντοι
0
Μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής σε ποιο μαγαζί μετακόμισε η Μαρία η πολύ αδύνατη Αλβανή που έδινε κώλο και τους τελευταίους μήνες δούλευε στο Ιάσωνος 44 δεξιά ? Ευχαριστώ

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Εχει καποιος ενημερωση για τον αν η Βερονικα Φυλης 86 θα ειναι εδω το Πασχα??

Επισκέπτης
Έκανα μια βόλτα μεταξουργείο και είδα σε κάποιο σημείο καμια 15 πρεζάκια να τρυπιόνται και πιο μετά αρκετά αίματα μεγ Αλεξάνδρου και Κολωνού στο πεζοδρόμιο που δεν έχει σπιτάκι. Πόσο ασφαλής είναι η περιοχή;
Αν κρατάς κινητό στο χέρι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να στο βουτήξουν και να φύγουν τρέχοντας. Αν παρκάρεις αμάξι πολύ πιθανόν να στο σπάσουν. Αν προσέχεις είναι αρκετά ασφαλής περιοχή.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Πέμπτη 29.03.2018  απογευματινή βάρδια
στο φυλής 66 α , η ρωσόφωνη Μάγια !
Γύρω στα 22 , ύψος > 1.70 , ωραίο δέρμα
πρόσωπο σλάβικο όμορφο με σκιστά μάτια
και βυζοτορπίλες !  :rockon:

220px-TORPEDO_EXPEDICIONARIO.jpg

Πέρασα μέσα στο δωμάτιο αριστερά, που είναι
πιο άνετο, και ήρθε με τις βυζάρες της
και έπεσε δυνατό πήδημα !  :rockon:

Επισκέπτης

τι εγινε με τζενη απο φωκαιας 17?

κοπασε η φωτια της πρωτοεισερχομενης?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.267
Πόντοι
1.936

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μηπως να σιωπησει το θεμα με το γυφτακι που γαμιετε ακαποτα?Αν παει παραεξω και σκασει παλι το Λοιμωδων και οι μπατσοι και ψαχνουν,θα κλεισουν πολλα μαγαζια.Οποτε οποιος θελει ακαποτα ας παρει την ευθυνη αν το κανει.Οι υπολοιποι πιστευω οτι ακομα θελουμε να εξασκουμε το χομπι μας ακαταπαυστα.

ας κλείσουν .... και να μείνουν τα "καθαρά" ... να έχουμε "κάπως" το κεφάλι μας πιο ήσυχο...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Χτες έμαθα για την Άντζελα απο αλκιβιαδου 16β ρώτησα την Τσατσα,
Λείπει Αλβανία απο Αύγουστο εχει προβλημα υγείας η μητέρα της οχι ανίατη ασθένεια κ την χρειάζεται εκεί..
Ήταν να έρθει Φεβρουάριο αλλά κάτι άλλαξε..
Ίσως την δούμε πάλι καποια στιγμή..

σε ευχαριστώ... μακάρι να επιστρέψει... ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
ας κλείσουν .... και να μείνουν τα "καθαρά" ... να έχουμε "κάπως" το κεφάλι μας πιο ήσυχο...
τα καθαρα που λες μετριουνται απο το συνολο τους ευκολα με τα δαχτυλα μας. Σκεψου τωρα να κλεισει τα ''μη καθαρα΄'' και οι ορδες των συναγωνιστων να ορμησουν στα καθαρα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
τα καθαρα που λες μετριουνται απο το συνολο τους ευκολα με τα δαχτυλα μας. Σκεψου τωρα να κλεισει τα ''μη καθαρα΄'' και οι ορδες των συναγωνιστων να ορμησουν στα καθαρα.

κοίτα... είναι λίγο περίεργη η φάση...
πααααρα πολλά θα κλείσουν λόγω του ότι δεν έχουν άδεια οίκου...
και ΟΧΙ γιατί η ιερόδουλη δεν έχει χαρτιά εξετάσεων....

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
αυτο εννοω οτι δν ειν μονο κομματι των ιεροδουλων αλλα και οσων αφορα συνθηκων υγιεινης μεσα στα δωματια.. λιγα πληρουν κατα την αποψη μου ολες τις προυποθεσεις οποτε μλκια δικια μας που ψαχνουμε να γαμησουμε να τα μυγιαζουμε ολα.. συμφωνω με ενα φιλο πιο πανω οτι το θεμα καλο ειν να ληξει ολοι ξερουμε τα προβληματα της πραξης που κανει η κοπελα στο χερι οποιου θελει ειναι να μην παει

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
αυτο εννοω οτι δν ειν μονο κομματι των ιεροδουλων αλλα και οσων αφορα συνθηκων υγιεινης μεσα στα δωματια.. λιγα πληρουν κατα την αποψη μου ολες τις προυποθεσεις οποτε μλκια δικια μας που ψαχνουμε να γαμησουμε να τα μυγιαζουμε ολα.. συμφωνω με ενα φιλο πιο πανω οτι το θεμα καλο ειν να ληξει ολοι ξερουμε τα προβληματα της πραξης που κανει η κοπελα στο χερι οποιου θελει ειναι να μην παει

μαζί σου ΑΛΛΑ υπάρχει και το εξής θέμα... Προφανώς όποιος θέλει γαμάει ακάποτα και όποια πουτάνα θέλει το κάνει κλπ κλπ..... ΟΜΩΣ..... μην ξεχνάς πως... για να κολλήσεις κάτι δεν είναι απαραίτητο ντε και καλά να το κολλήσεις ακάποτα...
αν δεν υπάρχει ενημέρωση λοιπόν και το "κρύβουμε" φοβούμενοι μην... κλέισουν μπουρδέλα μπορεί να την πατήσουμε και εμείς που πάμε με προφύλαξη...

σκέψου λοιπόν αυτή η τύπισσα που λέμε (και κάθε τέτοια) να αρπάξει κανα "παράσημο" .... εσύ προφανώς να βάλεις καπότα αλλά να μην το δεις/προσέξεις στην φάση σου... και να σε κολλήσει στα αρχίδια πχ? ή γενικά εκεί γύρω?

σκέψου άλλοι που γαμάνε με καπότα μεν αλλά το δίνουν στο στόμα ακάποτο επίσης... και χύνουν εκεί... να έχει αρπάξει τίποτα (πχ έρπη) η γκόμενα και να σε κολλήσει και να τρέχεις... κλπ κλπ

προφανώς και παίζουν αυτά γενικώς... αλλά μην μου πεις οτι είναι το ίδιο όταν μια πουτάνα το έχει σύστημα και είναι κινούμενη βόμβα... με μία που προσέχει στα βασικά και απαραίτητα....

όπως και ναχει... αν δεν δώσουμε την ενημέρωση στους "συναδέλφους" μας φοβούμενοι πως θα κλείσουν κάποια κατά την γνώμη μου πάντα είναι μέγα λάθος.... για τους λόγους που ανέφερα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ενημερωση ειναι  σωστη η επιλογη  ειναι στο χερι του  πελατη και τι γουσταρει να κανει  αν εισαι   προσεχτικος  δεν κανεις  βλακιες  και ακαποτο  γαμησι  αν καποιοι  δεν ειναι  προσεχτικοι το ρισκαρουν  και η εργαζομενη  που το  κανει αυτο  δεν  ειναι  στα  καλα  της  η  βλεπει  οτι  εχει  πελατεια  με μαλακες   που θελουν ακαποτα  

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Όπως λέει και ποιο πάνω ο αδερφός Γιώργος κάνουμε ενοιμερωσει και εμείς αποφασίζουμε πως και που θα γαμησουμε.εγώ σήμερα πήγα στο Αλκιβιάδου 16β.να δοκιμάσω το κοντοπουτανο Ελένη.ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΓΙΑ ΆΚΑΠΟΤΌ ΣΕΞ με παραπάνω 10 ευρώ :jerking: θα ακολουθησει κριτικη αργότερα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Όπως λέει και ποιο πάνω ο αδερφός Γιώργος κάνουμε ενοιμερωσει και εμείς αποφασίζουμε πως και που θα γαμησουμε.εγώ σήμερα πήγα στο Αλκιβιάδου 16β.να δοκιμάσω το κοντοπουτανο Ελένη.ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΓΙΑ ΆΚΑΠΟΤΌ ΣΕΞ με παραπάνω 10 ευρώ :jerking: θα ακολουθησει κριτικη αργότερα

ωχ... κι εσένα σου πρότεινε δηλαδή ε?
και με έξτρα 10 ευρώ?
όλα μέσα? μουνί-κώλο????
χύμα ή.... της είπες εσύ (γνωρίζοντας τι παίζει) και έκοψες αντιδράσεις??

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
ωχ... κι εσένα σου πρότεινε δηλαδή ε?
και με έξτρα 10 ευρώ?
όλα μέσα? μουνί-κώλο????
χύμα ή.... της είπες εσύ (γνωρίζοντας τι παίζει) και έκοψες αντιδράσεις??
οχι εγώ το έπαιξα ότι δεν ξέρω κάτι μόλις τελείωσε την πίπα μου λέει αν θες χωρίς +10 αλλά δεν θα τελειώσεις μέσα :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom