You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Αν κρατάς κινητό στο χέρι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να στο βουτήξουν και να φύγουν τρέχοντας. Αν παρκάρεις αμάξι πολύ πιθανόν να στο σπάσουν. Αν προσέχεις είναι αρκετά ασφαλής περιοχή.Έκανα μια βόλτα μεταξουργείο και είδα σε κάποιο σημείο καμια 15 πρεζάκια να τρυπιόνται και πιο μετά αρκετά αίματα μεγ Αλεξάνδρου και Κολωνού στο πεζοδρόμιο που δεν έχει σπιτάκι. Πόσο ασφαλής είναι η περιοχή;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
Πέμπτη 29.03.2018 απογευματινή βάρδια
στο φυλής 66 α , η ρωσόφωνη Μάγια !
Γύρω στα 22 , ύψος > 1.70 , ωραίο δέρμα
πρόσωπο σλάβικο όμορφο με σκιστά μάτια
και βυζοτορπίλες !
Πέρασα μέσα στο δωμάτιο αριστερά, που είναι
πιο άνετο, και ήρθε με τις βυζάρες της
και έπεσε δυνατό πήδημα !
Φιλε, μηπως μπορεις βα μου πεις κι εμενα;Έχεις P.M. απάντηση
Ενδιαφερομαι για την απογευματινη βαρδια κυριως.
Επισκέπτης
τι εγινε με τζενη απο φωκαιας 17?
κοπασε η φωτια της πρωτοεισερχομενης?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Κούραση και αυτή και εμείς...τι εγινε με τζενη απο φωκαιας 17?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.267
- Πόντοι
- 1.936
τι εγινε με τζενη απο φωκαιας 17?
Κλασσικη περιπτωση γκαζοζας.Μετα το ανοιγμα,αρχιζει και κοβει σιγα σιγα.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 5.975
Η πτώση αφορά την απόδοση της κοπέλας ή την προσέλευση του κόσμου;Κούραση και αυτή και εμείς...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Μηπως να σιωπησει το θεμα με το γυφτακι που γαμιετε ακαποτα?Αν παει παραεξω και σκασει παλι το Λοιμωδων και οι μπατσοι και ψαχνουν,θα κλεισουν πολλα μαγαζια.Οποτε οποιος θελει ακαποτα ας παρει την ευθυνη αν το κανει.Οι υπολοιποι πιστευω οτι ακομα θελουμε να εξασκουμε το χομπι μας ακαταπαυστα.
ας κλείσουν .... και να μείνουν τα "καθαρά" ... να έχουμε "κάπως" το κεφάλι μας πιο ήσυχο...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Χτες έμαθα για την Άντζελα απο αλκιβιαδου 16β ρώτησα την Τσατσα,
Λείπει Αλβανία απο Αύγουστο εχει προβλημα υγείας η μητέρα της οχι ανίατη ασθένεια κ την χρειάζεται εκεί..
Ήταν να έρθει Φεβρουάριο αλλά κάτι άλλαξε..
Ίσως την δούμε πάλι καποια στιγμή..
σε ευχαριστώ... μακάρι να επιστρέψει... ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ
τα καθαρα που λες μετριουνται απο το συνολο τους ευκολα με τα δαχτυλα μας. Σκεψου τωρα να κλεισει τα ''μη καθαρα΄'' και οι ορδες των συναγωνιστων να ορμησουν στα καθαρα.ας κλείσουν .... και να μείνουν τα "καθαρά" ... να έχουμε "κάπως" το κεφάλι μας πιο ήσυχο...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
τα καθαρα που λες μετριουνται απο το συνολο τους ευκολα με τα δαχτυλα μας. Σκεψου τωρα να κλεισει τα ''μη καθαρα΄'' και οι ορδες των συναγωνιστων να ορμησουν στα καθαρα.
κοίτα... είναι λίγο περίεργη η φάση...
πααααρα πολλά θα κλείσουν λόγω του ότι δεν έχουν άδεια οίκου...
και ΟΧΙ γιατί η ιερόδουλη δεν έχει χαρτιά εξετάσεων....
αυτο εννοω οτι δν ειν μονο κομματι των ιεροδουλων αλλα και οσων αφορα συνθηκων υγιεινης μεσα στα δωματια.. λιγα πληρουν κατα την αποψη μου ολες τις προυποθεσεις οποτε μλκια δικια μας που ψαχνουμε να γαμησουμε να τα μυγιαζουμε ολα.. συμφωνω με ενα φιλο πιο πανω οτι το θεμα καλο ειν να ληξει ολοι ξερουμε τα προβληματα της πραξης που κανει η κοπελα στο χερι οποιου θελει ειναι να μην παει
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
αυτο εννοω οτι δν ειν μονο κομματι των ιεροδουλων αλλα και οσων αφορα συνθηκων υγιεινης μεσα στα δωματια.. λιγα πληρουν κατα την αποψη μου ολες τις προυποθεσεις οποτε μλκια δικια μας που ψαχνουμε να γαμησουμε να τα μυγιαζουμε ολα.. συμφωνω με ενα φιλο πιο πανω οτι το θεμα καλο ειν να ληξει ολοι ξερουμε τα προβληματα της πραξης που κανει η κοπελα στο χερι οποιου θελει ειναι να μην παει
μαζί σου ΑΛΛΑ υπάρχει και το εξής θέμα... Προφανώς όποιος θέλει γαμάει ακάποτα και όποια πουτάνα θέλει το κάνει κλπ κλπ..... ΟΜΩΣ..... μην ξεχνάς πως... για να κολλήσεις κάτι δεν είναι απαραίτητο ντε και καλά να το κολλήσεις ακάποτα...
αν δεν υπάρχει ενημέρωση λοιπόν και το "κρύβουμε" φοβούμενοι μην... κλέισουν μπουρδέλα μπορεί να την πατήσουμε και εμείς που πάμε με προφύλαξη...
σκέψου λοιπόν αυτή η τύπισσα που λέμε (και κάθε τέτοια) να αρπάξει κανα "παράσημο" .... εσύ προφανώς να βάλεις καπότα αλλά να μην το δεις/προσέξεις στην φάση σου... και να σε κολλήσει στα αρχίδια πχ? ή γενικά εκεί γύρω?
σκέψου άλλοι που γαμάνε με καπότα μεν αλλά το δίνουν στο στόμα ακάποτο επίσης... και χύνουν εκεί... να έχει αρπάξει τίποτα (πχ έρπη) η γκόμενα και να σε κολλήσει και να τρέχεις... κλπ κλπ
προφανώς και παίζουν αυτά γενικώς... αλλά μην μου πεις οτι είναι το ίδιο όταν μια πουτάνα το έχει σύστημα και είναι κινούμενη βόμβα... με μία που προσέχει στα βασικά και απαραίτητα....
όπως και ναχει... αν δεν δώσουμε την ενημέρωση στους "συναδέλφους" μας φοβούμενοι πως θα κλείσουν κάποια κατά την γνώμη μου πάντα είναι μέγα λάθος.... για τους λόγους που ανέφερα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η ενημερωση ειναι σωστη η επιλογη ειναι στο χερι του πελατη και τι γουσταρει να κανει αν εισαι προσεχτικος δεν κανεις βλακιες και ακαποτο γαμησι αν καποιοι δεν ειναι προσεχτικοι το ρισκαρουν και η εργαζομενη που το κανει αυτο δεν ειναι στα καλα της η βλεπει οτι εχει πελατεια με μαλακες που θελουν ακαποτα
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
Όπως λέει και ποιο πάνω ο αδερφός Γιώργος κάνουμε ενοιμερωσει και εμείς αποφασίζουμε πως και που θα γαμησουμε.εγώ σήμερα πήγα στο Αλκιβιάδου 16β.να δοκιμάσω το κοντοπουτανο Ελένη.ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΓΙΑ ΆΚΑΠΟΤΌ ΣΕΞ με παραπάνω 10 ευρώ θα ακολουθησει κριτικη αργότερα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Όπως λέει και ποιο πάνω ο αδερφός Γιώργος κάνουμε ενοιμερωσει και εμείς αποφασίζουμε πως και που θα γαμησουμε.εγώ σήμερα πήγα στο Αλκιβιάδου 16β.να δοκιμάσω το κοντοπουτανο Ελένη.ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΓΙΑ ΆΚΑΠΟΤΌ ΣΕΞ με παραπάνω 10 ευρώ θα ακολουθησει κριτικη αργότερα
ωχ... κι εσένα σου πρότεινε δηλαδή ε?
και με έξτρα 10 ευρώ?
όλα μέσα? μουνί-κώλο????
χύμα ή.... της είπες εσύ (γνωρίζοντας τι παίζει) και έκοψες αντιδράσεις??
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
οχι εγώ το έπαιξα ότι δεν ξέρω κάτι μόλις τελείωσε την πίπα μου λέει αν θες χωρίς +10 αλλά δεν θα τελειώσεις μέσαωχ... κι εσένα σου πρότεινε δηλαδή ε?
και με έξτρα 10 ευρώ?
όλα μέσα? μουνί-κώλο????
χύμα ή.... της είπες εσύ (γνωρίζοντας τι παίζει) και έκοψες αντιδράσεις??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις