Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (21 μέλη και 231 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Για να λες μωρό θα είναι γύρο στα είκοσι υποθέτω.
Αυτή η ηλικία είναι η αδυναμία μου θα μου το τσιμπήσει το εικοσαράκι γράψε καμιά λεπτομέρεια ακόμα αν θες.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Έκανα μια βόλτα μεταξουργείο και είδα σε κάποιο σημείο καμια 15 πρεζάκια να τρυπιόνται και πιο μετά αρκετά αίματα μεγ Αλεξάνδρου και Κολωνού στο πεζοδρόμιο που δεν έχει σπιτάκι. Πόσο ασφαλής είναι η περιοχή;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Έκανα μια βόλτα μεταξουργείο και είδα σε κάποιο σημείο καμια 15 πρεζάκια να τρυπιόνται και πιο μετά αρκετά αίματα μεγ Αλεξάνδρου και Κολωνού στο πεζοδρόμιο που δεν έχει σπιτάκι. Πόσο ασφαλής είναι η περιοχή;
Στο μεταξυ; πιο ασφαλή περιοχή δε θα βρεις...

• Like
Αντιδράσεις: Doggen

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Δε ξερω αν θα προλαβω να γραψω κριτικη για την blondie bibbo μας.. Πηγα χτες το πρωι σφαιρα.. τι να πω.. βυζαρες; τσιμπουκαρα; στησιματα; αξιοκρατικα απο τις καλυτερες!! ποια εννοω;; ειπα blondie bibbo δηλαδη αθηναρααα...
Για ποια Αθηνά αναφέρεσαι και σε ποιο μαγαζί?

• Like
Αντιδράσεις: vril

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Αν δεν κανω λαθος ειμαι η δευτερη πιο ασφαλης περιοχη μετα την εκαλη.. Πλακα κανεις ρε τυπε?

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Στο μεταξι με την λειτουργία του ξενοδοχείου πιο ασφαλή περιοχή δε θα βρεις...
εχει 10 ταξιτζίδες μονιμα παρκαρισμένους και στην eurobank παντα ζηταδες .Απο Ιασωνος, Λεονιδιου και Μαραθωνος ειναι πολυ πιο ησυχα ...δεν παυει ομως να ειναι Μεταξουργειο!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει παρει καποιος την μιλφαρα Αλα απο Φυλής 81?  Καλο μιλφακι εμφανισιακα!

Την Ινες απο Λιοσιων 73 οροφο?  Καπως ετσι την ειπε η τσατσα

Παντως η Αννα Κου αδυνατισε πολυ! Εγινε μοντελε και παει για στυλιαρι! Και με διαθεση στο σαλονι εν αντιθεση με το ξυνισμενο υφος στο παρελθον!

Επαναλειτουργει το Λισιων 91 οπου ειχε μια σαπια αδυνατη μιλφογκιλφαρα!

Παντως η περιβοητη Τζενη απο Φωκαιας 17β δεν μου εκανε εντυπωση!

Τιμηθηκε η Νταιανα απο την μοντελοαλυσιδα.Παντως φολα δεν την λες! Καυλα το θεαμα να την σκιζεις στα τεσσερα και αυτη να βογγαει! Θα ακολουθησει κριτικη

:hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν και η Ελένη από Αλκιβιαδου 16β  κάνει creampie  :headbang:.
3 συναγωνιστες μου το επιβεβαίωσαν με τον έναν μάλιστα να είναι και περήφανος...
Πραγματικά 0 λογική

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.304
Πόντοι
446
Τιμήθηκε πριν λίγο η γνωστή τσιμπουκλού, Ουκρανή, Εβελίνα από Αχαρνών 85 .
Όμορφο τσιμπούκι , καλό γλυψαρχίδιασμα και πολλά παιχνίδια με την γλώσσα ν'αλωνίζει πάνω στην βάλανο , αλλά μέχρι εκεί.
Το δωμάτιο , άψογο κι από πλευράς καθαριότητας , αλλά και από ντεκόρ-ατμόσφαιρα.
Η γνωστή τζιβιτζιλού τσατσά , ευγενέστατη.
Συνέχισα με την γνωστή Χριστίνα , στο υπόγειο της Φωκαιας 27 , καθώς είχα τεράστια ανάγκη να σοδομίσω τον ταλαιπωρημένο πρωκτό της , έστω κι ως ο τελευταίος πελάτης της βάρδιας της.
Το Χριστινάκι , μου βγάζει κάτι παρακμιακό, αθώο , αλλά και βρώμικο συνάμα....κάτι σαν μια σύγχρονη Τσιτσιολίνα που πάντα ξέρεις ότι θα περάσεις καλά και δε θα κλάψεις τα λεφτά σου.
Καλό βράδυ παιδιά....

backoffice

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές! Έπειτα από αρκετό καιρό είπα να περάσω από Λεωνίδου 6 3η βάρδια για την Αλίνα. Ήταν κλειστό. Ξαναπέρασα και πάλι κλειστό ήταν. Έχει κανείς ιδέα που βρίσκεται η Αλίνα;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Εχω γράψει στην ενημέρωση φίλε για αυτήν. Σε εμένα ήταν πολύ καλή, με πήγε στο δωμάτιο όπου είχε τα πράγματά της (τσαντα, καφέ, κινητά κλπ) λες και το κάναμε στην γκαρσονιέρα μας. Αλλά μου φαίνεται επιλεκτική φίλε...

πέρασα να την δω την Ελένη από Αλκιβιάδου.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αυτή που είχα κάνει κριτική στο Διδύμου 22 που αντικαθιστούσε την Μαριάννα... και φυσικά δεν πέρασα....

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλημερα.

Η Καίτη απο Πιπίνου 118 ξέρουμε αν και πότε θα επιστρέψει;

Ευχαριστώ.

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
τώρα live

Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα Όλγα ξανθιά μιλφ με πιασίματα και Ντενισα μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι, η Βικτόρια ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αυταρχικό ενώ οι άλλες δύο κάνουν και πρωκτικο,παρτουζα 30 ευρώ ενώ Όλγα και Βικτόρια κάνουν λεσβιακο με 50 ευρώ.
Διδύμου 22 Συλβια ξανθιά κοπέλα με 2αρι βυζι κάποια κιλακια στην περιφέρεια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στομα και Καρολίνα ξανθιά κοντή παχουλη πιτσιρικά με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Διδύμου 20 Άννα η " μυστήρια" ξανθιά λεπτή μαυρισμένη μιλφ, με ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα.
Διδύμου 18 Μαρία η μελαχρινή μιλφ με το υπέρ φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 18 υπόγειο ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.
Διδύμου 16 Αναστασία η ξανθιά μιλφ με το 3αρι βυζι, ανακοινώθηκε τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Διδύμου 8 β Λίλιαν ξανθιά μιλφ καλό κορμί απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Ιουλιαννα μελαχρινή πιτσιρικά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 αριστερά  Ναντια η ξανθιά κοπέλα με την κωλαρα απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 δεξιά Τζωρτζιαννα μελαχρινή με πολλά τατουάζ κωλαρα και αυτή, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β Πάνω Καρολίνα  ξανθιά κοντή με πιασίματα 3αρι βυζι και Εμιλι ξανθιά κοντή κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Φωκαίας 27Β κάτω Αθήνα ξανθιά μιλφ πολύ αεράτη, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ισπανικό αυταρχικό.
Φωκαιας 24 Αλινα ξανθιά κοντή λεπτή 1.5-2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Φωκαιας 25β Ζαννα ξανθιά κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φωκαιας 19 Άννα ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη, με κωλο.
Φωκαιας 17β Κρίστι ξανθοκαστανο λεπτή πιτσιρικά εντελώς εκτός τόπου και χρόνου πολύ αμηχανη και Μαίρη μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό. Δοκιμάστηκε η Κρίστι με μέτριες εντυπώσεις.

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
Μπράβο KostasPetr1994 για την live ενημερωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom