Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (10 μέλη και 199 επισκέπτες)

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Φίλε μου το έζησα στο Λιοσίων 73 πάνω, και μένα δεν μου άρεσε καθόλου... Όμως είναι δυστυχώς γεγονός.
δυστυχώς πάντα συμβαίνει όποιος δίνει το 20€ είναι καλοδεχούμενος  πολύ σπάνιες οι εξαιρέσεις  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 πάνω: Νατάσα. :-* Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε εμφάνιση αλλά είναι καλοσυνάτη, κάνει ελεύθερο στοματικό και είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες κάτω των 30 ετών στα μπουρδέλα. Η φίλη της η Τζωρτζιάνα έφυγε για Ρουμανία.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η κασανδρα  απο φωκαιας  9 μεσαιο  ηταν μια δοκιμη επειδη βαριομουνα να γαμησω  τα ιδια και τα ιδια  ομορφουλα  ηταν με μαυρα  μαλλια και κοντοπουτανο  εδωσε κωλαρακι αδιαμαρτυρητα  και ελευθερο στοματικο  για  δοκιμη καλη  ηταν 

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
τώρα live

Μαραθωνος 59α Γιουλια μελαχρινή ψηλή νταρντανα πια, 2αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό.
Αχιλλέως 48β και Μαραθωνος 59 κλειστά.
Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Άννα μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με κωλο.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Άννα μιλφ μελαχρινή και αυτή, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Λιοσιων 73β 3 κοπέλες από την Βενεζουέλα, Σελινα η πιο ωραία μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Ρακελ μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Σαμπρινα μελαχρινή κάπως ατσουμπαλο κορμί μικρό βυζι, οι δύο πρώτες ελεύθερο στοματικό η Σαμπρινα απλό πρόγραμμα. Έχω δοκιμάσει όλες τις κοπέλες από την Βενεζουέλα που δουλεύουν σε αυτό το στουντελο εκτός της Σαμπρινας, η Σελινα ήταν μακράν η καλύτερη σε υπηρεσίες ενώ για μένα είναι και η πιο ωραία.
Λιοσιων 73α Εμυ ξανθό κοντοπουτανο με μικρό βυζι και Ίνα μελαχρινή με ίσιο μαλλί ωραίο πρόσωπο κανονικό σχετικά σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό. Δοκιμάστηκε η Ίνα με πολύ καλές εντυπώσεις.
Χωματιανου 11α, 11β και Λιοσιων 74,76 κλειστά.
Εξηκιου 18 Έλλη η ξανθιά μιλφ με μπαταρισμενο το δεξί γόνατο, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18γ Άννα καστανή παχουλη με ίσιο μαλλί 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18α κλειστό.
Λιοσίων 79β Μαίρη μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Λιοσίων 79α Αλεξάνδρα κοκκινομάλλα μιλφ σκυλοφατσα παχουλη με 2.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό.
Βεργας 2 Βίκυ καστανή μιλφογκιλνφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους 2.5-3αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Βεργας 6α Ελένη ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τις ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού.
Βεργας 6β Φωτεινή ξανθιά μιλφογκιλνφ ωραίο κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 3 κλειστά, Βεργας 2 αργούσε η κοπέλα πολύ.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Γιάννα μελαχρινή νταρντανα με τατουάζ και σιλικονατο βυζι, με κωλο.
Τροφωνιου 11 όροφος Ζωή ξανθιά κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά χοντρή μιλφ 2.5αρι βυζι και Ειρήνη μελαχρινή κοντή μιλφ με μικρό βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
Περγάμου 1 όροφος Ελένη ξανθοκαστανο μιλφ θωρηκτό με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. , το κάτω κλειστό.
Φυλης 109β Αλινα μελαχρινή κοντή μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό, ισπανικό και αυταρχικό.
Φυλης 109α Λένα μελαχρινή κοντή λεπτή με το μαλλί αλογοουρά με τα χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπούτι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Πιπινου 65 και Φυλης 136,134β,134α, 134 κλειστά.
Μαγνησίας 11 Βικτόρια καστανή κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι τατουάζ με χαρακτηριστικό τον σκορπιό χαμηλά στο στομάχι, παρουσιάστηκε μόνη της και είπε ότι κάνει ισπανικό 69 96!!!

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Κανενα νεο απο την γνωστη Ντορινα απο Κωλονου 15;

Επισης ξερει κανεις αν η Αννα Ιλονα δουλευει καπου απογευματινη βαρδια;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αυτή την ώρα στην άδεια Φυλής πέρασμα από

Φυλης84οροφος Ραισα μελαχρινή νεαρή ψηλή αδύνατη κοπέλα πολύ ωραία μοντελε σωματακι αξιολογοτατη μαζί με μια Ροξυ μελαχρινή πιο  κοντή νεαρή αρκετά καλή νομίζω αν δεν κάνω λάθος έχει δουλέψει παλιότερα Φώκαιας 24
Φυλης69 όροφος Μαρία μελαχρινή προμιλφ ψηλή κανονικό σώμα φουλ πρόγραμμα
Φυλης54Β ισόγειο Η Ωρορα γνωστή σε όλους
Φυλης54Α Χριστίνα καστανό μαλλί ψηλή νεαρή πολύ ωραία

Επισκέπτης
Η Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο! Οι Αφγανοπακιστανοί έχουν γεμίσει την Ελλάδα, την Δυτική Ευρώπη και την Αμερική με ηρωίνη ενώ από το ναρκωεμπόριο τα τελευταία χρόνια κτίζουν στο Πακιστάν βίλλες που δεν τις βλέπεις ούτε στην Εκάλη!

ακριβως

τουλαχιστον εχουν φθηνα κουρεια γιατι η δικοι μας εχουν το κουρεμα ακομα με 10 ευρω..

να βλεπεις τωρα τον πακι που ηρθε ξυπολυτος να μου λεει εχω σπιτι μεγαλο στην ινδια με 7 δωματια

συναλλαγματικα τα ευρω η λιρες με τα ρουπια που εχουν εκει,εχουν τεραστια διαφορα

60-70 ευρω ειναι ο βασικος

150-200 ευρω παιρνει ενας διευθντης τραπεζας εκει περα

η πλειοψηφια πακιστανων/μπαγκλαντεσιανων/ινδων

νομιζε την ελλαδα ως γη της επαγγελιας την δεκαετια του 2000

ο καθενας τους εγινε με μαγαζι

στο κεντρο της αθηνας υπαρχουν τουλαχιστον ομονοια καμια 50αρια καταστηματα με κινητα που τα εχουν πακιστανοι

και εαν παμε εγω η εσυ να ζητησουμε αδεια για ενα καταστημα,η για ενα ονειρο που εχουμε

θα μας βρισουν η θα μας βγαλουν την πιστη μεχρι να παρεις η να παρω αδεια

το κεντρο πλεον ομονοια-βαθης-πλατεια βικτωριας-εξαρχεια εχει κατακτηθει  απο ορδες της ασιας

Κριμα, πιστευω απο το 2025 και μετα θα υπαρχει και σημαια του πακισταν στην ομονοια αντι για την ελληνικη

υγ

Συγνωμη για το  :offtopic: :offtopic: :offtopic:

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
Και μια εσάνς από Μετάξι

Κολωνού 23β Άννα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι μικρό βυζι και Στεφάνια με διχρωμια στα μαλλιά κανονικό σώμα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27 όροφος Σοφία ξανθιά μιλφ με ωραία πιασιματακια2.5-3αρια βυζια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, στο στόμα το έκοψε.
Κολωνού 45 αριστερά στο διάδρομο δεξιά Αντριάνα ξανθό γκιλφ με σιλικονατα βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 45 αριστερά στην ευθεία μέσα Χριστίνα το ψηλό μελαχρινο ξυλαγγουρο σε απλό πρόγραμμα και Φωτεινή γκμοχ με ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 46 Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ με πιασιματα και μια ψηλή χοντρή, αμφότερες σε ελευθερο στοματικό.
Ιάσωνος 19β Βίκυ μαυρουλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλο ,απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 10 ισόγειο Ναταλία μελαχρινή λεπτή πιτσιρίκα με μικρό βυζι ,με πρωκτικό, βγήκε Πακιστανός και περίμεναν άλλοι δύο να περάσουν.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Καλά ρε γατόνια!!!! Γύρισε η Αθηνά η Πειραιώτισσα και πρέπει να πάω 10 σελίδες πίσω για να το μάθω;;; Ντροπή ρε!!!!! :headbaning2: :heavymetalbig:

• Like
Αντιδράσεις: vril

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Σήμερα το πρωί[size=19pt] κρέμπιασα [/size]την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα  στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της  :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon:
......... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

...........ΑΞΙΟΣ ....Ακάποτος καβαλάρης ...ΠΡΟΣΚΥΝΩ .. Εγώ γιά κρεμπιέ πάω Αλκιβιάδου , νούμερο δέν λέω γιατί πεφτει λογοκρησία !!

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
......... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

...........ΑΞΙΟΣ ....Ακάποτος καβαλάρης ...ΠΡΟΣΚΥΝΩ .. Εγώ γιά κρεμπιέ πάω Αλκιβιάδου , νούμερο δέν λέω γιατί πεφτει λογοκρησία !!
Παιδια ειλικρινα και χωρις παρεξηγηση δεν φοβαστε μην κολλησετε κανενα αφροδισιο?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ακριβως

τουλαχιστον εχουν φθηνα κουρεια γιατι η δικοι μας εχουν το κουρεμα ακομα με 10 ευρω..

να βλεπεις τωρα τον πακι που ηρθε ξυπολυτος να μου λεει εχω σπιτι μεγαλο στην ινδια με 7 δωματια

συναλλαγματικα τα ευρω η λιρες με τα ρουπια που εχουν εκει,εχουν τεραστια διαφορα

60-70 ευρω ειναι ο βασικος

150-200 ευρω παιρνει ενας διευθντης τραπεζας εκει περα

η πλειοψηφια πακιστανων/μπαγκλαντεσιανων/ινδων

νομιζε την ελλαδα ως γη της επαγγελιας την δεκαετια του 2000

ο καθενας τους εγινε με μαγαζι

στο κεντρο της αθηνας υπαρχουν τουλαχιστον ομονοια καμια 50αρια καταστηματα με κινητα που τα εχουν πακιστανοι

και εαν παμε εγω η εσυ να ζητησουμε αδεια για ενα καταστημα,η για ενα ονειρο που εχουμε

θα μας βρισουν η θα μας βγαλουν την πιστη μεχρι να παρεις η να παρω αδεια

το κεντρο πλεον ομονοια-βαθης-πλατεια βικτωριας-εξαρχεια εχει κατακτηθει  απο ορδες της ασιας

Κριμα, πιστευω απο το 2025 και μετα θα υπαρχει και σημαια του πακισταν στην ομονοια αντι για την ελληνικη

υγ

Συγνωμη για το  :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Αστους να νομιζουν πως ταχουν κατακτηση...η ελλαδα θα παραμινι ελληνικη...Φτανουν οπου εμεις θελουμε να φτασουν...

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Δε ξερω αν θα προλαβω να γραψω κριτικη για την blondie bibbo μας.. Πηγα χτες το πρωι σφαιρα.. τι να πω.. βυζαρες; τσιμπουκαρα; στησιματα; αξιοκρατικα απο τις καλυτερες!! ποια εννοω;; ειπα blondie bibbo δηλαδη αθηναρααα...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Δε ξερω αν θα προλαβω να γραψω κριτικη για την blondie bibbo μας.. Πηγα χτες το πρωι σφαιρα.. τι να πω.. βυζαρες; τσιμπουκαρα; στησιματα; αξιοκρατικα απο τις καλυτερες!! ποια εννοω;; ειπα blondie bibbo δηλαδη αθηναρααα...
Τα παίρνει στο στόμα γιατί λέω να της τα δώσω αύριο :pipa1:
. Διαφορετικά θα την κάνω μπανακι  :S

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Φιλε guaresma 17...εμενα μου τα πηρε...
κ οχι μονο... αυτο που δεν ξερω ειναι οτι,αν το κανει επιλεκτικα... εχω παει αρκετες φορες.. γνωριζομαστε..
Υ.Γ: στο σαλονι περιμενανε για να περασουνε δωματιο ενας πιτσιρικας φρικουλας κ ενας κοστουματος 65αρης...
Πως μας ενωνει το....ΜΟΥΝΙ!!χαχαχα

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Φιλε guaresma 17...εμενα μου τα πηρε...
κ οχι μονο... αυτο που δεν ξερω ειναι οτι,αν το κανει επιλεκτικα... εχω παει αρκετες φορες.. γνωριζομαστε..
Υ.Γ: στο σαλονι περιμενανε για να περασουνε δωματιο ενας πιτσιρικας φρικουλας κ ενας κοστουματος 65αρης...
Πως μας ενωνει το....ΜΟΥΝΙ!!χαχαχα
Ισχύει, αλλά δε νομίζω στον παππού να του τα πάρει. Βασικά εχυσε μόλις μπήκε στο δωμάτιο....
Ξέρεις γιατί όμως σταματάει για μεγάλα διαστήματα;

maugrafix

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά η alina από φίλης 56 τι καύλα μωρό είναι σίγουρα θα την ξανά πάρο

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Quaresma- κατα τα λεγομενα της- θελει να ξεκουραζεται κ πηγαινει εκδρομες, διακοπες εντος κ εκτος.. Κ ετσι πρεπει ναναι..αν δουλευε αλλου δε θα την περναμε χαμπαρι;;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Για όποιον ενδιαφέρεται επέστρεψε από χθες η πολύ καλή μιλφ Λυδία στο Κολωνού 27 όροφος πέρασα μαζί της πριν λίγα λεπτά παραμένει μια από τις πλέον τίμιες επιλογές  όπως ήταν πάντα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom