You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 12.436
Εχω γράψει στην ενημέρωση φίλε για αυτήν. Σε εμένα ήταν πολύ καλή, με πήγε στο δωμάτιο όπου είχε τα πράγματά της (τσαντα, καφέ, κινητά κλπ) λες και το κάναμε στην γκαρσονιέρα μας. Αλλά μου φαίνεται επιλεκτική φίλε...Παιδιά στο Αλκιβιάδου 16Β αυτό το καινούριο τμχ Ελένη?....
ξέρουμε τί λεει?
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 12.436
Μίνι ενημέρωση στα πέριξ πριν τις 5
Ιωαννίνων 3: Άννα, γνωστή μιλφού με το επιλεκτικό πρόγραμμα, κάπως άκεφη
Ζάνα, γκιλφ με ζαρωμένο σώμα, τα πάντα πλην αναλ.
Υπάρχουν φωτό στο νετ για όσους θέλουν να τις δουν
Κωνστ. 206: Άννα, προ-μιλφ με αδύνατο σώμα, ντροπαλή και με στολή καμαριέρας
Τροφωνίου 13 ισ: 'Ολγα γκιλφάρα, που κάθεται στο δωμάτιο και με καλό στήθος. Με θυμήθηκε και μου είπε αν δεν βρω κάτι καλό να έρθω να με χαλαρώσει...
Αλκιβιάδου 16β: Ελένη, κοντοπούτανο γυφτοβουλγαράκι που τα κάνει όλα, αλλά μου φαίνεται επιλεκτική. Στο σαλόνι παρόλο που της είπα ότι θα πάω βόλτα ήρθε πάνω μου ανταλλάζοντας γλωσσόφιλα και λέγαμε μαλακίες σαν πιτσουνάκια μέχρι να μπει ένας συνάδερφος και να βρω ευκαιρία να την κάνω...
Προσοχή, σε εμένα μου πρότεινε ακάποτο, μην κάνει κανείς... hatsumies
Φωκαίας 27 ισ. :Αθηνά,Ελληνίδα bimbo μιλφού με βυζάρες, υπομονετική στο δωμάτιο( ήταν 15 λεπτά με πελάτη και έξω 5 άτομα), οι τσα2 έλεγε ύμνους για αυτήν και ένας 40ρης με το που μπήκε και άκουσε Αθηνά χώθηκε αμέσως στο δωμάτιο 1 :S. Κάνει τα πάντα πλην κώλου. Θα τιμηθεί σίγουρα.
Ιωαννίνων 3: Άννα, γνωστή μιλφού με το επιλεκτικό πρόγραμμα, κάπως άκεφη
Ζάνα, γκιλφ με ζαρωμένο σώμα, τα πάντα πλην αναλ.
Υπάρχουν φωτό στο νετ για όσους θέλουν να τις δουν
Κωνστ. 206: Άννα, προ-μιλφ με αδύνατο σώμα, ντροπαλή και με στολή καμαριέρας
Τροφωνίου 13 ισ: 'Ολγα γκιλφάρα, που κάθεται στο δωμάτιο και με καλό στήθος. Με θυμήθηκε και μου είπε αν δεν βρω κάτι καλό να έρθω να με χαλαρώσει...
Αλκιβιάδου 16β: Ελένη, κοντοπούτανο γυφτοβουλγαράκι που τα κάνει όλα, αλλά μου φαίνεται επιλεκτική. Στο σαλόνι παρόλο που της είπα ότι θα πάω βόλτα ήρθε πάνω μου ανταλλάζοντας γλωσσόφιλα και λέγαμε μαλακίες σαν πιτσουνάκια μέχρι να μπει ένας συνάδερφος και να βρω ευκαιρία να την κάνω...
Προσοχή, σε εμένα μου πρότεινε ακάποτο, μην κάνει κανείς... hatsumies
Φωκαίας 27 ισ. :Αθηνά,Ελληνίδα bimbo μιλφού με βυζάρες, υπομονετική στο δωμάτιο( ήταν 15 λεπτά με πελάτη και έξω 5 άτομα), οι τσα2 έλεγε ύμνους για αυτήν και ένας 40ρης με το που μπήκε και άκουσε Αθηνά χώθηκε αμέσως στο δωμάτιο 1 :S. Κάνει τα πάντα πλην κώλου. Θα τιμηθεί σίγουρα.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 12.436
Μετά τις 5 στο Μετάξυ
Ακονινάτου 2β: Αλεξάνδρα, μιλφ με μέτριο σώμα καλή συμμετοχή και περούκα.
Κολωνου 48: Ειρήνη, δεν την είδα γιατί μίλαγε στο τηλέφωνο και βαρέθηκα.
Κολωνού 32ισ. : Τζένη, μουνάρα μικρή με 2.5 βυζί και εκφυλόφατσα στα 15. Κανείς εμπειρία;
Μαζί της και μία άλλη σαν και αυτήν, αλλά κατώτερη σε όλα.
Κολωνού 11ισ. Βικτώρια, ψηλή καστανόξανθη Ρωσίδα, που τελείωσε ένα δωμάτιο και καπάκι μπήκε και δεύτερο και η
Βαλέρια, κοντή βυζαρού, πρώτη μέρα και η τσα2 ζητούσε υποστήριξη...
Στα 15 και αυτές
Ιάσωνος 1γ.: Ελένη, βυζαρού ξινομούνα, χαμογελάει λες και σου κάνει χάρη. Μόνο για βυζολάγνους
Ιάσωνος 1β: Λιλύ από κολοκύνθους 38ισ με 5 και βάλε βυζία. Το ίδιο με την Έλενα
Ιάσωνος 37: Ντενίσα, καραμουνάρα πετιτ με βυζάκι και όμορφο πρόσωπο, φορούσε κορσέ και είμουν έτοιμος να μπω, αλλά φοβόμουν για φόλα.
Άννα, μελαχρινή μικρή στην κατηγορία της πρώτης, αλλά σε λιγότερα κιλά.
Αυτά
Υ.Γ. Οι χαρακτηρισμοί που δίνω (μουνάρα κλπ) είναι δική μου άποψη και δεν θα συμφωνούν με όλους.
Ακονινάτου 2β: Αλεξάνδρα, μιλφ με μέτριο σώμα καλή συμμετοχή και περούκα.
Κολωνου 48: Ειρήνη, δεν την είδα γιατί μίλαγε στο τηλέφωνο και βαρέθηκα.
Κολωνού 32ισ. : Τζένη, μουνάρα μικρή με 2.5 βυζί και εκφυλόφατσα στα 15. Κανείς εμπειρία;
Μαζί της και μία άλλη σαν και αυτήν, αλλά κατώτερη σε όλα.
Κολωνού 11ισ. Βικτώρια, ψηλή καστανόξανθη Ρωσίδα, που τελείωσε ένα δωμάτιο και καπάκι μπήκε και δεύτερο και η
Βαλέρια, κοντή βυζαρού, πρώτη μέρα και η τσα2 ζητούσε υποστήριξη...
Στα 15 και αυτές
Ιάσωνος 1γ.: Ελένη, βυζαρού ξινομούνα, χαμογελάει λες και σου κάνει χάρη. Μόνο για βυζολάγνους
Ιάσωνος 1β: Λιλύ από κολοκύνθους 38ισ με 5 και βάλε βυζία. Το ίδιο με την Έλενα
Ιάσωνος 37: Ντενίσα, καραμουνάρα πετιτ με βυζάκι και όμορφο πρόσωπο, φορούσε κορσέ και είμουν έτοιμος να μπω, αλλά φοβόμουν για φόλα.
Άννα, μελαχρινή μικρή στην κατηγορία της πρώτης, αλλά σε λιγότερα κιλά.
Αυτά
Υ.Γ. Οι χαρακτηρισμοί που δίνω (μουνάρα κλπ) είναι δική μου άποψη και δεν θα συμφωνούν με όλους.
Επισκέπτης
σιγά ρε μεγάλε, λες και ήρθες απ'την ΓενεύηΣημερα πηγα μια βολτα σε μπουρδελο-περιοχες που δεν ειχα ξαναπερασει (ή ειχα πολυ καιρο να περασω).
Κατεβηκα στα σκληρα τριτοκοσμικα πορνεια της Αλκιβιαδου (πλησιον Ηπειρου), περπατησα χωρις ξεκαθαρο προορισμο στις τριτοκοσμικες περιοχες μεταξυ Λιοσιων και Δεληγιαννη, κατηφορισα στην Κωνσταντινουπολεως και, αφου μπηκα σε 2-3 σπιτια που βρισκονται εκει που η Κων/πολεως καβαλάει τη Λενορμαν, στις γραμμες του τρενου, κινηθηκα προς Μεταξουργειο (Εκει μπηκα στο τελευταιο μπουρδελο για σημερα).
Θελω να πω με πληρη σοβαροτητα οτι ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, μερα-μεσημερι (!), με τους φρικαλέους χωρους, τις χοντρες, δυσμορφες και νοσηρες ιεροδουλες, τα σκοτάδια, την αισθηση οτι βρισκομαι σ' εναν αλλο πλανητη, μεσα στο κεντρο μιας πρωτευουσας τηε ΕΕ.
Εχω ξαναδει εφιαλτικα πορνεια, πχ, στο Μεταξουργειο, αλλά η εμπειρια του να βρισκομαι εξω απ' τις κεντρικες πιατσες, μονος μου σε μια ερημη περιοχη πνιγμενη στη σκονη και την κιτρινιλα, ηταν ο,τι πιο κοντα σε ζωντανη δυστοπία...
Και θελω, κλεινοντας, να δηλωσω τον αμεριστο ΣΕΒΑΣΜΟ μου στις καλτ προσωπικοτητες του site που βολταρουν σε τετοια μερη.
ΥΓ - Αναλογη φρικη ειχα νιωσει στα αποκοσμα μπουρδελα της οδου Μαγνησιας, με χοντρες πουτανες που εμοιαζαν εξωγηινες και χωρους βγαλμενους απο Βολιβία ή Νοτια Αφρικη.
Βιργινίας Μπενάκη λέει μάλλονMαλλον αναφερεσαι στο Κωνσταντινουπολεως 166 γωνια
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.085
- Πόντοι
- 3.760
Εχω γράψει στην ενημέρωση φίλε για αυτήν. Σε εμένα ήταν πολύ καλή, με πήγε στο δωμάτιο όπου είχε τα πράγματά της (τσαντα, καφέ, κινητά κλπ) λες και το κάναμε στην γκαρσονιέρα μας. Αλλά μου φαίνεται επιλεκτική φίλε...
.....υγειονομικη βομβα μου ακουγεται φιλαρακο.
Στο Κολωνού 11 όροφος μια νοστιμούλα μελαχρινή και η ξανθιά πλέον Λάουρα που υστερεί μεν σε βυζί (σπυρί) αλλά μέσα τα δίνει όλα,έκανα σεφτέ στην αρχή της βάρδιας στις 6μ.μ. και τη βρήκα ορεξάτη για δυνατό γαμήσι,έχει καθιερωθεί πλέον ως στανταράκι!
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Ναι το καταλαβα.Βιργινίας Μπενάκη λέει μάλλον
Βιργινίας Μπενάκη λέει μάλλον
Σωστος!
(Ναι, η Φυλης και η Φωκαιας ειναι Γενευη σε σχεση με κάποια μπουρδελα που ειδα σημερα/ Εχω παει αρκετες φορες και Μεταξουργειο αλλά μου 'χει μεινει μια μικτη εικονα. Νομιζω οτι σημερα ειδα τα πιο παρακμιακα και φοβιιστικα, τόσο απο πλευρας χωρου οσο κι απο πλευρας γυναικων)
Επισκέπτης
Νιώθω την ανάγκη να πω για την πιο πετυχημένη μου πρόσφατη συνεύρεση στα αγαπημένα μου μπουρδελάκια!
Δεν ήταν με άλλη από την μία και μοναδική Σόνια! Διδύμου 20...
Αυτή η γυναίκα είναι σα να χει βγει από εφηβική φαντασίωση...
Μια πραγματική καλλονή.
Ξέροντας την εδώ και χρόνια και έχοντας υπόψιν τα αυστηρά όρια που βάζει, πήγα να πάρω αυτό που μπορεί να δώσει και είχα τόση ανάγκη!
Πλήρωσα για διπλό χρόνο...την άφησα να φάει λίγα λεπτά σε προκαταρκτικά και μετά ζήτησα το κύριο πιάτο (!) - την έβαλα να κάτσει στη μάπα μου και έγλειψα αυτές τις θείες τρυπούλες της σα να γλειφα για πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή μου μουνάκι και κωλαράκι!
Το καταευχαριστήθηκα!!
Αφού πήρα την δόση μου, συνέχισα με λίγο απ'την τσιμπουκάρα της (ο πούτσος μου γκρέμιζε τοίχο εκείνη την ώρα) και μετά γαμήσι με την γυναικάρα από πάνω και στα 4...
Ηταν υπέροχα...
Η Σόνια είναι επαγγελματίας και αν πάει κάποιος προσδοκώντας κάτι πέρα απ'αυτό δεν θα περάσει καλά.
Εντωμεταξύ η τύπισσα πρέπει να ναι ο εφιάλτης της υπηρεσίας, αφού σε όλα τα σπίτια την ακούω να μιλάει σε έντονο ύφος με τις τσατσάδες (σα να λογομαχούν)...πρέπει να πιστολιάζει τις βάρδιες της χωρίς να ενημερώνει και ποιος ξέρει τι άλλο. Υποθέτω γι αυτό αλλάζει συνεχώς σπίτια...γιατί από δωμάτια είναι πάντα φουλ...
Πείτε μου ρε παιδιά όμως, που αλλού θα χαιρόμασταν τέτοια γυναικάρα
Αυτή η γυναίκα είναι σα να χει βγει από εφηβική φαντασίωση...
Μια πραγματική καλλονή.
Ξέροντας την εδώ και χρόνια και έχοντας υπόψιν τα αυστηρά όρια που βάζει, πήγα να πάρω αυτό που μπορεί να δώσει και είχα τόση ανάγκη!
Πλήρωσα για διπλό χρόνο...την άφησα να φάει λίγα λεπτά σε προκαταρκτικά και μετά ζήτησα το κύριο πιάτο (!) - την έβαλα να κάτσει στη μάπα μου και έγλειψα αυτές τις θείες τρυπούλες της σα να γλειφα για πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή μου μουνάκι και κωλαράκι!
Το καταευχαριστήθηκα!!
Αφού πήρα την δόση μου, συνέχισα με λίγο απ'την τσιμπουκάρα της (ο πούτσος μου γκρέμιζε τοίχο εκείνη την ώρα) και μετά γαμήσι με την γυναικάρα από πάνω και στα 4...
Ηταν υπέροχα...
Η Σόνια είναι επαγγελματίας και αν πάει κάποιος προσδοκώντας κάτι πέρα απ'αυτό δεν θα περάσει καλά.
Εντωμεταξύ η τύπισσα πρέπει να ναι ο εφιάλτης της υπηρεσίας, αφού σε όλα τα σπίτια την ακούω να μιλάει σε έντονο ύφος με τις τσατσάδες (σα να λογομαχούν)...πρέπει να πιστολιάζει τις βάρδιες της χωρίς να ενημερώνει και ποιος ξέρει τι άλλο. Υποθέτω γι αυτό αλλάζει συνεχώς σπίτια...γιατί από δωμάτια είναι πάντα φουλ...
Πείτε μου ρε παιδιά όμως, που αλλού θα χαιρόμασταν τέτοια γυναικάρα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
αυτοι τον σκεφτηκαν τυπε πριν μπουνε :S :S :Sρε μαν σκεψου και αυτους που θα πανε μετα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Σημερα πηγα μια βολτα σε μπουρδελο-περιοχες που δεν ειχα ξαναπερασει (ή ειχα πολυ καιρο να περασω).
Κατεβηκα στα σκληρα τριτοκοσμικα πορνεια της Αλκιβιαδου (πλησιον Ηπειρου), περπατησα χωρις ξεκαθαρο προορισμο στις τριτοκοσμικες περιοχες μεταξυ Λιοσιων και Δεληγιαννη, κατηφορισα στην Κωνσταντινουπολεως και, αφου μπηκα σε 2-3 σπιτια που βρισκονται εκει που η Κων/πολεως καβαλάει τη Λενορμαν, στις γραμμες του τρενου, κινηθηκα προς Μεταξουργειο (Εκει μπηκα στο τελευταιο μπουρδελο για σημερα).
Θελω να πω με πληρη σοβαροτητα οτι ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, μερα-μεσημερι (!), με τους φρικαλέους χωρους, τις χοντρες, δυσμορφες και νοσηρες ιεροδουλες, τα σκοτάδια, την αισθηση οτι βρισκομαι σ' εναν αλλο πλανητη, μεσα στο κεντρο μιας πρωτευουσας τηε ΕΕ.
Εχω ξαναδει εφιαλτικα πορνεια, πχ, στο Μεταξουργειο, αλλά η εμπειρια του να βρισκομαι εξω απ' τις κεντρικες πιατσες, μονος μου σε μια ερημη περιοχη πνιγμενη στη σκονη και την κιτρινιλα, ηταν ο,τι πιο κοντα σε ζωντανη δυστοπία...
Και θελω, κλεινοντας, να δηλωσω τον αμεριστο ΣΕΒΑΣΜΟ μου στις καλτ προσωπικοτητες του site που βολταρουν σε τετοια μερη.
ΥΓ - Αναλογη φρικη ειχα νιωσει στα αποκοσμα μπουρδελα της οδου Μαγνησιας, με χοντρες πουτανες που εμοιαζαν εξωγηινες και χωρους βγαλμενους απο Βολιβία ή Νοτια Αφρικη.
Επισκέπτης
καλησπερα
μπορει κανεις να μου επιβεβεωσει οτι η ανιτα ειναι στο κολωνου 52? η 48? ξεχναω τα νουμερα..
οπως εαν η τζοαννα παει εκει που δουλευει η ανιτα τωρα μετα το πασχα..
δυστηχως η σχεσεις μου με την υπηρεσια ειναι πολυ ασχημες, και θα χειροτερεψουν εαν την ξαναδω..
πληροφορια μονο για της ιεροδουλες..
ευχαριστω
μπορει κανεις να μου επιβεβεωσει οτι η ανιτα ειναι στο κολωνου 52? η 48? ξεχναω τα νουμερα..
οπως εαν η τζοαννα παει εκει που δουλευει η ανιτα τωρα μετα το πασχα..
δυστηχως η σχεσεις μου με την υπηρεσια ειναι πολυ ασχημες, και θα χειροτερεψουν εαν την ξαναδω..
πληροφορια μονο για της ιεροδουλες..
ευχαριστω
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
τετοια ωρα παιζει να βρω κολαρακι στα σπιτακια της ηδονης ..!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
οι γκει αποκλείονται
ρε συ... μήπως εννοείς επιβάλλονται?
ρε μπας και ελπίζεις σε καμιά ξώφαλτση? ...κανάν ψιλο ψωλό-εξοστρακισμό?
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 12.436
Με το γυφτακι φίλε όλα είναι πιθανά......υγειονομικη βομβα μου ακουγεται φιλαρακο.
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
ρε συ... μήπως εννοείς επιβάλλονται?
ρε μπας και ελπίζεις σε καμιά ξώφαλτση? ...κανάν ψιλο ψωλό-εξοστρακισμό?
Μόνο πρωινά δουλεύει η Σόνια;Νιώθω την ανάγκη να πω για την πιο πετυχημένη μου πρόσφατη συνεύρεση στα αγαπημένα μου μπουρδελάκια!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις