Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (14 μέλη και 252 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..σημερινή πρωινή επίσκεψη στο αποκλεισμένο -λόγω παρέλασης- Μετάξυ..είχα πολλά χρόνια να γαμήσω εκεί..στο Μ.Αλεξάνδρου 21 ισόγειο ο τσατσός μου παρουσίασε μια καστανόξανθη αδύνατη με Σλαβικά χαρακτηριστικά,όμορφη ονόματι Αντελίνα..επάνω μια παχουλούλα Παυλίνα κι αν δεν κάνω λάθος η ώριμη κι εύχαρις Αλιόνα,που μου κίνησε την προσοχή..
..φεύγω και πάω στο Ιάσωνος 46..Όλγα η κοπέλα,σχετικά κοντή,ξανθούλα με τα μαλλιά σπαστά στο ύψος τον ώμων..πέρασα..ηκοπέλα 35άρα με πολλή ωραία επιδερμίδα,τσουπωτή όσο πρέπει για να χαρακτηριστεί ερωτική,πολλή δεκτική σε χάδια και φιλιά..γυαλισμένο μουνάκι με παχιά χειλάκια,άκρως καυλωτικά..τσιμπουκάκι ωραίο αισθησιακό με γλύψιμο παντού και στ'αρχίδια..πρώτη στάση ιεραποστολικό και δεύτερη στα τέσσερα με άψογο στήσιμο από μέρους της..την ώρα που τελείωνα τρέμαν όλα μέσα στο μπουρδελάκι..βγαίνοντας κατάλαβα πως ευθύνονταν τα άρματα που κατέβαιναν την Αχιλλέως,μιας και η παρέλαση είχε σχολάσει.. η κοπέλα συνιστάται..γλυκύτατη και αφοσιωμένη εργάτρια της ηδονής..
..καλημέρα κύριοι και μεγάλες ευχαριστίες σε όσους ενημερώνουν με πρωτεργάτες τον επιρρεπή,τον προφέσορα και καινούργια τυπάκια σαν τον quaresma..τα σέβη μου..

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Καταθεση στην Ειρηνη ή Ελενη απο Αλκιβιαδου 16β.Κοντη, μελαχρινη, με σχεδον 2αρι βυζι, καλο νεανικο σωμα απο βουλγαρια. Κανει τα παντα. Ειναι επιλεκτικη παιδια, σε ενενα ηταν τερμα gfe, λεγωντας μου "μακαρι να ειχα πελατες σαν εσενα και αλλα. Προσοχη ομως γιατι σε καποια φαση που δεν τελειωνα μου προτεινε να την παρω χωρις. Της ειπα να μην λεει μαλακιες και μου γελασε. Δεν ξερω μπορει να εκανε πλακα, απλα το αναφερω.
Με τα πολλα τελειωσα, μετα μου ειπε τα προσωπικα της, με ρωτησε αν γιατι δεν εχω κοπελα και οταν εφυγε μου εδωσε ενα γλωσσοφιλο και μου ειπε οτι με περιμενει. Καλη αλλα θελει προσοχη.
Θα γραψω και κριτικη αλλα θελω να μου πει καποιος αν θυμαται το ονομα  :hi:
Τελικά Ελένη λέγεται η κορασίδα. Θα ακολουθήσει κριτική  για την συνεύρεση και μία μίνι κουβέντα με την τσα2 για την Ελληνική επανάσταση :S
stay tuned :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις στα μπουρδέλα.  :wanker:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Λεωνίδου 28 πάνω: Τζοάνα. :smitten: Την ξέρω ΠΟΛΛΑ χρόνια, από τότε που ήταν στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28. Παλιά ομολογώ ότι είχα ξενερώσει λίγο μαζί της γιατί έλεγε ψεματάκια, όμως πάντα μου άρεσε πολύ. Από τότε που ήρθε στο σπίτι αυτό την έχω πάρει 4-5 φορές και κάθε φορά τη γουστάρω όλο και πιο πολύ. Είναι γενικά καλύτερη και πιο δοτική από παλιά. Η Τζοάνα θα φύγει για Ρουμανία και θα γυρίσει στις 15 Απριλίου αλλά στο ΚΟΛΩΝΟΥ 53, αφού στο σπίτι αυτό θα επιστρέψει η Ανίτα.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
αφηστε παιδες κι γω δεν αντεξα και την ωρα της παρελασης ετρεξα παντα καβλωμενος φωκαιας να βρω τη βιολετα
ομως εκει ηταν η αννουλα η πολωνεζα με την καρολινα τη ψηλη με τις βυζαρες .....
εχυσα στο μουνακι της αννουλας φωναζοντας ζητω η επανασταση !!!!
ακουγα τις ψυχες των ηρωων να χειροκροτανε και να ζητω κραυγαζουνε κι αυτοι .....

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.304
Πόντοι
446
Πέρασμα σήμερα τ'απόγευμα με την Ολέσια από Έλλης 3 με αρκετά καλές εντυπώσεις καθώς ο σωματότυπός της μ'αρέσει ,ενώ στο δωμάτιο μπορεί να μην κάνει παππάδες αλλά δεν μ'άφησε ανικανοποίητο .Το αντίθετο μάλιστα .Γλυκιά κοπέλα που θα ξανατιμούσα ευχαρίστως.
Στη συνέχεια , ακολούθησε μια μακρόσυρτη μπουρδελότσαρκα , διάλειμμα για παγωτάκι στο bread factory και στο τέλος αφού είχα περπατήσει πολλά χιλιόμετρα κι είχα ανέβει αμέτρητα σκαλοπάτια , αποφάσισα να πηδήξω από κώλο τη Ντόνα από Μ.Αλεξάνδρου 25.
Σιχαμένο μπουρδέλο , ο τσάτσος κυριολεκτικά ναυάγιο της ζωής κι η Ντόνα μου άφησε ολίγη μερέντα για πεσκέσι στην πούτσα , έτσι για να την θυμάμαι ...
Ευχαριστώ , αλλά δεν θα ξαναπάρω με τίποτα !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασμα σήμερα τ'απόγευμα με την Ολέσια από Έλλης 3 με αρκετά καλές εντυπώσεις καθώς ο σωματότυπός της μ'αρέσει ,ενώ στο δωμάτιο μπορεί να μην κάνει παππάδες αλλά δεν μ'άφησε ανικανοποίητο .Το αντίθετο μάλιστα .Γλυκιά κοπέλα που θα ξανατιμούσα ευχαρίστως.
Στη συνέχεια , ακολούθησε μια μακρόσυρτη μπουρδελότσαρκα , διάλειμμα για παγωτάκι στο bread factory και στο τέλος αφού είχα περπατήσει πολλά χιλιόμετρα κι είχα ανέβει αμέτρητα σκαλοπάτια , αποφάσισα να πηδήξω από κώλο τη Ντόνα από Μ.Αλεξάνδρου 25.
Σιχαμένο μπουρδέλο , ο τσάτσος κυριολεκτικά ναυάγιο της ζωής κι η Ντόνα μου άφησε ολίγη μερέντα για πεσκέσι στην πούτσα , έτσι για να την θυμάμαι ...
Ευχαριστώ , αλλά δεν θα ξαναπάρω με τίποτα !!! 
ο τσατσος εκει ειναι ενας πολυ κοντος γυρο στα 65 και τον λενε μητσο??

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Άννα Κου... μια χαρά μελαχρινή με μαλλί μέχρι την μέση της πλάτης κανονικό σώμα απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 27Β κάτω Κλαούντια μελαχρινή με λίγα κιλακια παραπάνω μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό και ποδολαγνεια, Αλεξία μελαχρινό λεπτό καυλακι απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 27α Ναταλία κοκκινομάλλα μιλφ παλιά καραβάνα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο Σονια ξανθιά κοντή πετιτ με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 24 Ντιαννα με πλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα Κέλι η ξανθιά μιλφ με τα γυαλιά μπαζακι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 19 Έλενα καστανή νταρντανα με 2αρι βυζι και Χριστίνα μελαχρινή κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι μικρά τατουάζ, αμφότερες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β Μπιανκα ξανθιά κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, απλό ανακοινώθηκε με τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 9 δεξιά Ειρήνη μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κωλο μικρό βυζι, με κωλο.
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Εμιλη μελαχρινή ωραίο κορμί 2.5αρι βυζι και Σάρα ξανθιά πιο γεμάτη σε σχέση με την Εμιλη 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 54α Χριστίνα η καστανοξσνθη με λεπτό ωραίο σώμα και στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β Ορορα κοντουλα με γυαλάκια πιασιματακια 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος, παραμένει μαυρισμένη από το ταξίδι στην Ταϊλάνδη.
Φυλής 56 Άννα Ιλονα απλά ξανθός μουναρος, ολόγυμνη και αερατο σαλοναρισμα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Ιωάννα ψηλή κανονικό σώμα απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 Ειρήνη ξανθιά ψηλή λεπτή με καρέ μαλλί μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αντελινα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο πίσω, για να γίνω λίγο Λαδακης... φέρνει στην Όλγα Φαρμάκη, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στα βυζια.
Φυλής 59 ισόγειο Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2αρια βυζια, με κωλο.
Φιλιππιδου 11β Σάρα καστανή λεπτή πιτσιρικά με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11α Λίζα με ελεύθερο στοματικό ήταν στο δωμάτιο.
Φυλης 65α Εμμανουέλα λεπτή ωραίο κορμι δυχρωμια στο μαλλί, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Μόνικα ξανθιά ψηλή ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα κωλαρα, απλό πρόγραμμα.
Φυλης 84α Σιμονα γυρολόγος πια, κωλαρα... απλό ανακοινώθηκε στα αγγλικά μιας και είχε 3 ξένους στο σαλόνι.
Φυλής 84β Ροξι μελαχρινή με μαύρα κοκκαλινα γυαλάκια κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Κλασσικά η Αννι, ελεύθερο στοματικό και κωλο, ήταν δωμάτιο.
Φυλής 67 Ελένη/Αντινα ξανθό λεπτό μιλφ με σιλικονατες τορπίλες απλό πρόγραμμα και Παολα ξανθιά κανονικό σώμα 2αρι βυζι, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 69α Μαράκι η μελαχρινή πιτσιρικά το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, ισπανικό και κωλαράκι.
Φυλής 69β Λάουρα μελαχρινή με πιασιματακια,1.5-2αρι στητο βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Φυλής 71α Αντελινα καστανή κοντή λεπτή με στητο βυζι, φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 81 Βικτόρια ξανθιά με μακρύ κυματιστό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

κυριακή  25.03.2018 απογευματινή βάρδια
στο Φωκαίας 17 πάνω πήρα τη Τζένη !  :rockon:

Μου θύμισε την Chloe Amour , όπως έχει αναφέρει
συναγωνιστής

s-l1600.jpg

Μάγκες ήταν καλή μέσα !

Εξάλλου, περίμενα να επισκεφτεί άλλους δύο ,
πριν έρθει σε εμένα , και με το ρολόϊ, κάθησε
15 λεπτά στον καθένα !
Έκανε μετά μπάνιο και μου ήρθε μοσχομυριστή.
Φχαριστήθηκα πήδημα.
Την έχω πάρει πέντε φορές , και τις 5 ήταν καλή.
Άλλοι αναφέρουν ότι ήταν μέτρια.
Άλλοι όμως συμφωνούν μαζί μου.
Αν μείνεις ευχαριστημένος, ξαναπάς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Το πρωί  στο Αγκύρας 12 α ήταν η Σούζυ.
Πήγα το απόγευμα και έλειπε, και θύμωσα που
δεν την πρόλαβα !
Η Σούζυ είναι πολύ κάβλα.
Ευτυχώς που πέτυχα τη Τζένη και μου έκανε
καλή περιποίηση.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
κυριακή  25.03.2018 απογευματινή βάρδια
στο Φωκαίας 17 πάνω πήρα τη Τζένη !  :rockon:

Μου θύμισε την Chloe Amour , όπως έχει αναφέρει
συναγωνιστής

s-l1600.jpg

Μάγκες ήταν καλή μέσα !

Εξάλλου, περίμενα να επισκεφτεί άλλους δύο ,
πριν έρθει σε εμένα , και με το ρολόϊ, κάθησε
15 λεπτά στον καθένα !
Έκανε μετά μπάνιο και μου ήρθε μοσχομυριστή.
Φχαριστήθηκα πήδημα.
Την έχω πάρει πέντε φορές , και τις 5 ήταν καλή.
Άλλοι αναφέρουν ότι ήταν μέτρια.
Άλλοι όμως συμφωνούν μαζί μου.
Αν μείνεις ευχαριστημένος, ξαναπάς.
Πηγα χτες και την ειδα...οντος μοιαζει με την πορνοσταρ,αλλα εμενα προσοπικα δεν μαρεσε πολυ ψιλη,πολυ μονοκοματη ,καμια σχεση με την σονια ,την σονια μολης την βλεπο καυλονο...περα απο το γουστο μου,μουβγαλε φολα στο σαλονι και μολης εκανα να φυγο εκανε μια γκριματσα αηδειας..νΑυτα ειναι απαραδεχτα ενβκαιρο κρισης που πρεπει να γλυφουν αρχιδια για τα ευρουλακια μας...Ενο η ζανα στο φωκαιας πολυ καλο κοριτσι

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Σήμερα το πρωί κρέμπιασα την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα  στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της  :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Σήμερα το πρωί κρέμπιασα την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα  στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της  :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
-Έλλης 3 η Αλέσια και η Ιωάννα, καινούργια τεμάχια με ελεύθερο τλειωτικό στο στόμα. Συμπαθείς.
-Διδυμου 27 η μελαχρινή Βικτώρια, το θωρηκτό Τζούλιαμε κώλο, η Ντενίσα από Αλκιβιάδου με κώλο και μια καστανόξανθη. Όλες με τελειωτικό στο στόμα. Παρτούζα με 2 στα 30, με 3 στα 50 και λεσβιακό στα 50.
-Αλκιβιάδου 16Α η Κατερίνα η Σέρβα με κώλο, η Λουτσία από Διδύμου 22 με τελειωτικό στο στόμα και η μελαχρινή Χριστίνα με κώλο.
-Αλκιβιάδου 16Β η Ελίνα ή Ελένη, βουλγαρογυφτάκι μικροκαμωμένο με τελειωτικό στο στόμα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.165
Πόντοι
1.936
Σήμερα το πρωί κρέμπιασα την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα  στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της  :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon:

Απολαυση εεεε???
Το κανει συστηματικα η κοπελα??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom