Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Κόλο έβαλε στο πρόγραμμα?
οχι δυστυχως..
Κόλο έβαλε στο πρόγραμμα?
Τελικά Ελένη λέγεται η κορασίδα. Θα ακολουθήσει κριτική για την συνεύρεση και μία μίνι κουβέντα με την τσα2 για την Ελληνική επανάσταση :SΚαταθεση στην Ειρηνη ή Ελενη απο Αλκιβιαδου 16β.Κοντη, μελαχρινη, με σχεδον 2αρι βυζι, καλο νεανικο σωμα απο βουλγαρια. Κανει τα παντα. Ειναι επιλεκτικη παιδια, σε ενενα ηταν τερμα gfe, λεγωντας μου "μακαρι να ειχα πελατες σαν εσενα και αλλα. Προσοχη ομως γιατι σε καποια φαση που δεν τελειωνα μου προτεινε να την παρω χωρις. Της ειπα να μην λεει μαλακιες και μου γελασε. Δεν ξερω μπορει να εκανε πλακα, απλα το αναφερω.
Με τα πολλα τελειωσα, μετα μου ειπε τα προσωπικα της, με ρωτησε αν γιατι δεν εχω κοπελα και οταν εφυγε μου εδωσε ενα γλωσσοφιλο και μου ειπε οτι με περιμενει. Καλη αλλα θελει προσοχη.
Θα γραψω και κριτικη αλλα θελω να μου πει καποιος αν θυμαται το ονομα
ο τσατσος εκει ειναι ενας πολυ κοντος γυρο στα 65 και τον λενε μητσο??Πέρασμα σήμερα τ'απόγευμα με την Ολέσια από Έλλης 3 με αρκετά καλές εντυπώσεις καθώς ο σωματότυπός της μ'αρέσει ,ενώ στο δωμάτιο μπορεί να μην κάνει παππάδες αλλά δεν μ'άφησε ανικανοποίητο .Το αντίθετο μάλιστα .Γλυκιά κοπέλα που θα ξανατιμούσα ευχαρίστως.
Στη συνέχεια , ακολούθησε μια μακρόσυρτη μπουρδελότσαρκα , διάλειμμα για παγωτάκι στο bread factory και στο τέλος αφού είχα περπατήσει πολλά χιλιόμετρα κι είχα ανέβει αμέτρητα σκαλοπάτια , αποφάσισα να πηδήξω από κώλο τη Ντόνα από Μ.Αλεξάνδρου 25.
Σιχαμένο μπουρδέλο , ο τσάτσος κυριολεκτικά ναυάγιο της ζωής κι η Ντόνα μου άφησε ολίγη μερέντα για πεσκέσι στην πούτσα , έτσι για να την θυμάμαι ...
Ευχαριστώ , αλλά δεν θα ξαναπάρω με τίποτα !!!
Πηγα χτες και την ειδα...οντος μοιαζει με την πορνοσταρ,αλλα εμενα προσοπικα δεν μαρεσε πολυ ψιλη,πολυ μονοκοματη ,καμια σχεση με την σονια ,την σονια μολης την βλεπο καυλονο...περα απο το γουστο μου,μουβγαλε φολα στο σαλονι και μολης εκανα να φυγο εκανε μια γκριματσα αηδειας..νΑυτα ειναι απαραδεχτα ενβκαιρο κρισης που πρεπει να γλυφουν αρχιδια για τα ευρουλακια μας...Ενο η ζανα στο φωκαιας πολυ καλο κοριτσικυριακή 25.03.2018 απογευματινή βάρδια
στο Φωκαίας 17 πάνω πήρα τη Τζένη !
Μου θύμισε την Chloe Amour , όπως έχει αναφέρει
συναγωνιστής
Μάγκες ήταν καλή μέσα !
Εξάλλου, περίμενα να επισκεφτεί άλλους δύο ,
πριν έρθει σε εμένα , και με το ρολόϊ, κάθησε
15 λεπτά στον καθένα !
Έκανε μετά μπάνιο και μου ήρθε μοσχομυριστή.
Φχαριστήθηκα πήδημα.
Την έχω πάρει πέντε φορές , και τις 5 ήταν καλή.
Άλλοι αναφέρουν ότι ήταν μέτρια.
Άλλοι όμως συμφωνούν μαζί μου.
Αν μείνεις ευχαριστημένος, ξαναπάς.
Σήμερα το πρωί κρέμπιασα την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της
Γι'αυτό ενημερώνω ;)ρε μαν σκεψου και αυτους που θα πανε μετα
Δεν ξέρω μύστη αν το κάνει και με άλλους. Εγώ πρώτη φορά πήγα. Ε ναι άλλη φάση!!!Απολαυση εεεε???
Το κανει συστηματικα η κοπελα??
Σήμερα το πρωί κρέμπιασα την Αλίνα στο Ιάσωνος 1Γ. Το είχε πελώρια ανάγκη! Με έκανε τούρμπο με την ωραία πίπα της, τα γλωσσόφιλα και την ζέστη συμμετοχή! Η γυναίκα το γουστάρει το γαμήσι! Στο τέλος έβγαλα καπότα και με λίγες σπρωξιές στο μουνί άδειασε μπόλικο σπέρμα μέσα στην ξυρισμένη και αφράτη μουνάρα της