Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (17 μέλη και 264 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ορισμενες τσατσογριες ειναι για πολλα μπουνιδια....δεν καταλαβαινουν οι μλκ οι ιδιοκτητες οτι τους ζημιωνουν την επιχειρηση

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Η τσα2 που είναι για ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ παρά την ηλικία της είναι στο ΦΥΛΉΣ 66δ.
Πήγα σήμερα και μου είπε για την Άντζη που δίνει και κώλο, της λέω μια Ρενάτα εδώ είναι, μου απαντάει όχι και πάω να φύγω.
Εκεί τσα2 και πουτάνα με κρατάγανε, μου ξεκουμπόνανε το τζιν στο σαλόνι και μου λέγανε δώσε 20€ για να κάτσεις 20 λεπτά. Αυτό για 2-3 λεπτά , μου τάζανε λαγούς με πετραχήλια. Με τα ποΛλά έφυγα.
                                                                    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Κάποια περισσότερη λεπτομέρεια για ειρήνη η Ελένη απο αλκιβιαδου16;
Ήταν αλλού;
Ακούγεται ενδιαφέρον σε αυτό το μαγαζι ειναι δικόπο μαχαίρι,η θα φας φόλα π.χ. Σαμπρινα τσιγγάνα..η θα περάσεις καλα Άντζελα ξανθιά milf που απουσιάζει

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κάποια περισσότερη λεπτομέρεια για ειρήνη η Ελένη απο αλκιβιαδου16;
Ήταν αλλού;
Ακούγεται ενδιαφέρον σε αυτό το μαγαζι ειναι δικόπο μαχαίρι,η θα φας φόλα π.χ. Σαμπρινα τσιγγάνα..η θα περάσεις καλα Άντζελα ξανθιά milf που απουσιάζει
1 χρόνο δουλεύει, δεν ξέρω αν είναι μόνο εκεί ή αλλού. Εξωτερικά είπα ρε φίλε, διάβασέ τα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Η τσα2 που είναι για ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ παρά την ηλικία της είναι στο ΦΥΛΉΣ 66δ.
Πήγα σήμερα και μου είπε για την Άντζη που δίνει και κώλο, της λέω μια Ρενάτα εδώ είναι, μου απαντάει όχι και πάω να φύγω.
Εκεί τσα2 και πουτάνα με κρατάγανε, μου ξεκουμπόνανε το τζιν στο σαλόνι και μου λέγανε δώσε 20€ για να κάτσεις 20 λεπτά. Αυτό για 2-3 λεπτά , μου τάζανε λαγούς με πετραχήλια. Με τα ποΛλά έφυγα.
                                                                    ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Ένα χρόνο που πάω σε αυτό το μαγαζί της μοντελοαλυσίδας ποτέ δε μου συνέβη. Πολύ περίεργο.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Ένα χρόνο που πάω σε αυτό το μαγαζί της μοντελοαλυσίδας ποτέ δε μου συνέβη. Πολύ περίεργο.
Στην μοντελοαλυσιδα είναι το 66α,ειναι ακριβως διπλα.Το 66δ είναι άλλο μαγαζι

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
το 66δ είναι το πρώτο αριστερά όπως τα βλέπεις εκτός από αυτά που γράφει βρίζουν κι όλας όταν καταλάβουν ότι δεν θα πάρουν φραγκο  :S πότε θα το φάνε το βρομοξηλο  άντε να δούμε

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
:)Βόλτα σήμερα το μεσημέρι στο μεταξουργείο όπου δεν κράτησε για πάρα πολύ!Αφού έπιασα την Κολωνού να τσεκάρω τι παίζει νούμερα δεν θυμάμαι μιας και ειμαι νέος εδω τεσπα πηγα στο ελληνικό μπου με το παραθυράκι.. Εκει ηταν 2 κοπέλες πολυ ωραιες και οι δύο στα 15 ευρω ομως, η ξανθιά Αναστασία με την οποία και πέρασα ύστερα απο αρκετη πίεση της τσατσας μιας και ηταν νεκρα απο κόσμο και η μελαχρινή καυλιαρα Σόνια..Δεν ηξερα στην αρχη με ποια να περασω καθώς μου αρεσαν και τα 2 μωρα!!! Αρκετα καλή κατα άποψη μου ρωσιδουλα μου ειπε οτι ειναι μικρή συνεδρία μαζι της καθώς είχα μεγάλη όρεξη και ήμουν και ξεκούραστος.. Πιπα πολυ μέτρια 1η σταση ανέβηκε απο πάνω μου όπου μ αρεσε πολύ και 2η σταση πισωκολλητο όπου δεν άντεξα πολύ και ξενέρωσα λίγο αλλα ηταν καθαρά θέμα δικό μου..Να μην ξεχασω έδινε φιλάκια στην κοιλιά και έγλειφε τα αυτάκια..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Μεταμεσονύκτια  βάρδια Σάββατο

στο  Φυλής 71 η Μόνικα με την κωλάρα !  :rockon:
Τιμήθηκε !

http://[URL unfurl="true"]www.queen.gr/media/com_news/story/2016/05/18/128497/main/5077c2de4e9c1b78cdac0899df4dc9d8.jpg[/img[/URL]]

Στο Φυλής 54 πάνω η Χριστίνα η μουναροπιπίνα.

Επισκέπτης
τοπ εμφανιση,εμφανιση στουντιο η city tour

απο υπηρεσιες μετρια και κατω

σιγα της υπηρεσιες.

δεν κανει 69,δεν κανει ελευθερο,δεν κανει το ενα,μην γλυφεις τιποτα,μην γλυφεις ποδια γαργαλιεμαι..

μην φιλας στο λαιμο

α αιντε απο εκει

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Περασμα απο Μπιουτι...δεν υπαρχει η γυναικα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom