Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (11 μέλη και 111 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
οχι εγώ το έπαιξα ότι δεν ξέρω κάτι μόλις τελείωσε την πίπα μου λέει αν θες χωρίς +10 αλλά δεν θα τελειώσεις μέσα :headbang:

πωωωω τι λες τώρα!?!??!?!

έπρεπε να της πεις.... "δεν πάμε κώλο κατευθείαν να... τελειώσω και μέσα να μην έχουμε θέμα??".....

να βλέπαμε και εκεί αντίδραση...

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
πωωωω τι λες τώρα!?!??!?!

έπρεπε να της πεις.... "δεν πάμε κώλο κατευθείαν να... τελειώσω και μέσα να μην έχουμε θέμα??".....

να βλέπαμε και εκεί αντίδραση...
δεν νομίζω να είχε θέμα αδερφέ.τελείωσα και έφυγα και σκεφτόμουν όταν ξεκίνησα στα μπουρδελα.πως ούτε πίπα δεν κάνανε χωρίς και τώρα φτάσαμε να.κάνουν και σεξ

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γιας μια ελενη η ελενα που δουλευε στο μεταξουργειο στην ιασωνος και ποιο συγκεκριμενα στο 27 το υπογειο κ διπλα στο 44 κ στο 30 κατω παντα ιασωνος ηταν ξανθια με ωραια βυζια ξανθια με ωραιο προσωπο ξερετε αν είναι ακομα εκει ελεγε ότι ηταν βουλγαρα εχω να παω 2 μηνες μεταξουργειο και όταν ειχα παει τοτε δεν την ειχα βρει ξερεται από τοτε αν επεστρεψε η τι ωρεσ δουλεει?
Οποιος ξερει κατι ας πει ?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γιας μια ελενη η ελενα που δουλευε στο μεταξουργειο στην ιασωνος και ποιο συγκεκριμενα στο 27 το υπογειο κ διπλα στο 44 κ στο 30 κατω παντα ιασωνος ηταν ξανθια με ωραια βυζια ξανθια με ωραιο προσωπο ξερετε αν είναι ακομα εκει ελεγε ότι ηταν βουλγαρα εχω να παω 2 μηνες μεταξουργειο και όταν ειχα παει τοτε δεν την ειχα βρει ξερεται από τοτε αν επεστρεψε η τι ωρεσ δουλεει?
Οποιος ξερει κατι ας πει ?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
δεν νομίζω να είχε θέμα αδερφέ.τελείωσα και έφυγα και σκεφτόμουν όταν ξεκίνησα στα μπουρδελα.πως ούτε πίπα δεν κάνανε χωρίς και τώρα φτάσαμε να.κάνουν και σεξ

άσε φίλε τα έχω σκεφτεί 100 φορές... το 2004 ξεκίνησα.... και κάποτε το... 2009 αν θυμάμαι καλά με έγλυψε μια Χριστίνα στο Κωνσταντινουπόλεως 206 κυριολεκτικά για 1-2 sec και έπαθα ΣΟΚ! Αγχώθηκα και έλεγα πω πω τι θα πάθω κλπ κλπ χχαχα....

Καλά για... κώλο ούτε συζήτηση....

Το... περισσότερο που γινόταν κάπου το 2011 και έλεγα "πω ρε φίλε τι γίνεται" ήταν με την Μαρίνα από Τροφωνίου, Βέργας αν θυμάσαι που έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γλυφωκωλάδα και πέρναγε και μία με την γλώσσα ( σαν να γλύφει παγωτό) τον κορμό του πούτσου... μέχρι εκεί...

τα τελευταία 4-5 χρόνια στην φουλ κρίση γίνεται πόλεμος κυριολεκτικά..... για να μην αυξηθούν οι τιμές αλλάξαν τις υπηρεσίες.... αφού και το 2004 όπως και τώρα 2018 20αρικάκι παίζει με εξαίρεση το Μεταξουργείο που έπεσαν οι τιμές αλλά αυξήθηκαν τα -ΠΑΚΙΑ-

μου θυμίζει περίπτωση.... σχολειοκόριτσων δεκαετίας 90' - 00' που για να πιάσεις μπουτάκι έκανες αίτημα αλλά στο σχολείο τα Λυκειοκόριτσα ερχόντουσαν με την "καλή" τους σιλουέτα μια φόρμα και άβαφες!! ενώ τώρα.... για να μπεις... Γυμνάσιο το εισιτήριο είναι να γαμηθείς και φυσικά κολόνιες καλλυντικά και βάψιμο στο φουλ!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Όπως λέει και ποιο πάνω ο αδερφός Γιώργος κάνουμε ενοιμερωσει και εμείς αποφασίζουμε πως και που θα γαμησουμε.εγώ σήμερα πήγα στο Αλκιβιάδου 16β.να δοκιμάσω το κοντοπουτανο Ελένη.ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΓΙΑ ΆΚΑΠΟΤΌ ΣΕΞ με παραπάνω 10 ευρώ :jerking: θα ακολουθησει κριτικη αργότερα
και χωρίς εξτρα τα κάνει... το κοντοπούτανο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Φωκαίας 17(όροφος). :rose:

Καινούριο τεμάχιο-φρέσκο κρέας από βουλγαρία!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κοπελίτσα είναι άβγαλτο-αματούρι τελείως σε βαθμό παρθένας!

* Το κοριτσάκι δεν ξέρει ούτε το βρακάκι της να κατεβάσει! :dancing:

Παω τωρα ΜΕ το ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ να της πεταξουμε τα ματια εξω  :headbaning2:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Πρόγραμμα? Θα είναι και 2η βάρδια μήπως ξέρεις? Λογικά εσύ την είδες στην πρωινή βάρδια.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Είδα κ εγώ την Ελένη απο αλκιβιαδου καλη ειναι εχει κατι εκφυλο,
Δεν πέρασα μαζί της εχω φάει πολλές φόλες
σε αυτό το μαγαζι κ  έφυγα,
για ακα δεν είπε τιποτα,λογικά το κάνει αφού αναφέρθηκε..
Θέλει προσοχή πιστεύω πως ευάλωτοι περισσότερο ειναι
Κάποιοι που τα έφερε ετςι η ζωή κ δεν το έχουν κάνει ποτε ακαποτα..
Ειναι πολλοί..τους εξιτάρει η επιθυμεια  προς το άγνωστο αψηφώντας τον κίνδυνο..
Οπως οταν είμασταν μικροί κ θα γάμουσαμε για πρωτη φορα..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Γιας μια ελενη η ελενα που δουλευε στο μεταξουργειο στην ιασωνος και ποιο συγκεκριμενα στο 27 το υπογειο κ διπλα στο 44 κ στο 30 κατω παντα ιασωνος ηταν ξανθια με ωραια βυζια ξανθια με ωραιο προσωπο ξερετε αν είναι ακομα εκει ελεγε ότι ηταν βουλγαρα εχω να παω 2 μηνες μεταξουργειο και όταν ειχα παει τοτε δεν την ειχα βρει ξερεται από τοτε αν επεστρεψε η τι ωρεσ δουλεει? Οποιος ξερει κατι ας πει
Συνηθως 2ρη βαρδια ηταν καποτε. Μετα μια μανταμ πληροφορησε οτι δουλευει καπου αλλου, αλλα δεν ηξερε που; και καλα..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
παντως με τη νατασσα που εχω μπει 3 φορες τρελα γλωσσοφιλα κ καυλα φουλ...!!κ μου φαινετε κ μουναρα εμενα,θα δοκιμασω κ την μαρια αν κ σε εμφανιση ειναι σαν φουρναρισα

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Γεια σας συναγωνιστες. Ειμαι για λιγες μερες Ελλαδα ξαι ψαχνω την Ολγα με τα γυαλια απο Κολωνου 30 πρωτος οροφος. Περασα πριν 3 μερες πρωι η τσατσα προσπαθησε να μου περασει μια ξανθια χαλια. ξερει κανεις συναγωνιστης κατι?

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Φωκαίας 17(όροφος). :rose:

Καινούριο τεμάχιο-φρέσκο κρέας από βουλγαρία!

Το όνομά της είναι ΚΡΙΣΤΥ είναι 18 χρονών λυκειοκόριτσο,είναι ντροπαλό με αθώο βλέμα,έχει λευκό δέρμα,ίσιο μελαχρινό μαλλί μέχρι τους ώμους,καστανά μάτια,στρογγυλό κολαράκι με ωραία κωλομάγουλα,αδύνατο-καλλίγραμο σώματάκι,1.65 ύψος,στρογγυλό πανέμορφο πρόσωπο,σαρκώδη χείλη,2άρι βυζάκι με μικρή ρογίτσα,ξυρισμένο γλυκό μουνάκι κλειστού τύπου.

Παιδιά πριν απο λίγο την πήρα και πέρασα καλά. :kissass:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κοπελίτσα είναι άβγαλτο-αματούρι τελείως σε βαθμό παρθένας!

* Το κοριτσάκι δεν ξέρει ούτε το βρακάκι της να κατεβάσει! :dancing:

Αμάν ότι καλύτερο να με κοιτάει και να φοβάται  :s&m_1: θα το σακατέψω !!

Πάντως για τα ακάποτα μάγκες θα έχουμε θέματα, εδώ αρρώστιες σοβαρές όπως η σύφιλη και η γονόρροια κολλάνε με καπότα και ο έρπης και τα HPV με δερματική επαφή και τον τελευταίο καιρό τα ακάποτα γίνονται συνήθειο θα  κλαίμε !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom