επισκεψη στο
μεταξουργειο με τον κολλητο κατα τις 1κ μιση
στο μπουρδέλο της κατερινας ειναι ενα νεο ωραιο μωρακι που δουλευε παλια στην ιασωνος στο 2οροφο στον κατω οροφο
εκει τωρα (στο ισογειο της ιασωνος) ειναι ενα ξανθό κοντοπούτανο , αξιόλογο θα έλεγα
στη κολοκυνθούς η ξανθιά μαγισσα με τα ακάποτα....μακρυα
κολωνού ψηλά προς πειραιώς που πήγα μετα απο αρκετο καιρό δεν ελεγε τίποτα , μια γυφτοπούλα κ μια αραπίνα ηταν
κατεθεσα επι της κολωνού στο ισογειο με την μπλέ πόρτα το γωνιακό (δηλ 3 μπουρδέλα διπλα απο αυτο της κατερίνας)
μια ωραια μεν αλλα εντελώς μαπα μελαχροινή που δουλευε εδω και πάρα πολύ τη βραδυνή βάρδια επιτέλους ξεκουμπήστηκε
στη θεση της ηταν μια Ελληνίδα (που τη θυμάμαι απο φυλής) με τουμπανο στητο σιλικονάτο βυζί , καστανόξανθο μπουκλέ μαλλι κωλάρα κ τατου στον ώμο και πάνω απ το κώλο
με κάβλωσε γιατι σαλόνι βγήκε φορα παρτίδα με τα βυζιά έξω και μιας και καθόμουν στον καναπέ που ηταν διπλα απ το δωμάτιο που βγήκε με τσιμπησε πονηρά στο μάγουλο χαμογελόντας μου
απο την πίπα της δεν τρελλάθηκα (ηταν κρυωμένη οπως μου ειπε κ φαινόταν κ δεν μπορούσε κατι παραπάνω)αλλα απο συμπεριφορά, χαβαλέ κ συζήτηση ηταν πρώτη, τουλάχιστον μου εκανε ενα καλό πεομασάζ και μου σηκώθηκε αερα
κατευθειαν την εστησα στα 4 και αυτη και κλειστα τα πόδια και τερμα σκημένη πανω στο κρεβατι μου χαιδευε συνέχεια τα αρχίδια οσο την έπερνα,πανω που εχυνα μαλιστα μου τα χαιδεψε ακόμα πιο εντονα με αποτέλεσμα τα χύσιμο μου να ειναι ακόμα πιο δυνατό.
το φιλαράκι μου γαμησε (καλα μου ειπε οτι πέρασε)στο συμπαθητικό ισόγειο μπουρδελάκι της Βιργ.Μπενάκη (η βιργ.μπενάκη ειναι καθετος και ενώνει τις αχιλλέως κ κωσταντινουπόλεος) μια milf νταρντάνα ξανθιά γερμανίδα με λύκρα μαυρες μπότες πάνω απ το γόνατο και με τακούνι (αντε σε εφτιαξα mpotofile ;)) η οποία ομως δεν ειναι καινούργια στο κουρμπέτη γιατι τη θυμάμαι απο λιοσίων
Αλλη μια νυχτερινή καταδρομική ελαβε τέλος
αντε αυριο πάλι
να δουμε σε ποια κρεβάτια θα ξαπλώσουμε