Χθες πρωί γύρω στις 11,30-12,00 περνούσα από Φυλής. Στο 40 λοιπόν καθώς οι πληροφορίες λένε οτι δίνει κώλο.Μπαίνω και μόλις είχαν μπεί 3 Πακιστανοί (παρεπιπτόντως με καλά ρούχα) η τσατσά να κρατάει ένα άρωμα-σπρέη (!) και να τους ψεκάζει και να τους βρίζει ασύστολα μαζί με την πουτάνα.(ΕDIT:κουβέντα δε βγάλανε οι τύποι).Μάλιστα η πουτάνα σχεδόν μέχρι το δρόμο βγήκε για να τους βρίσει και να τους ειρωνευτεί για την φυλή της. Ένας συνάδελφος μεγάλης ηλικίας αηδιασμένος σηκώθηκε και έφυγε ζητώντας τα λεφτά του πίσω φωνάζοντας για χείριστη συμπεριφορά στο ανθρώπινο είδος.Εγώ όμως είπαμε!Να γαμήσω κώλο!Βράχος!
Μετά το όλο σκηνικό και αφού μου είπε ότι τον δίνει μπήκα μέσα στο πιο άθλιο δωμάτιο που συνάντησα ποτέ μου (μόλις μπαίνεις απο κεντρική,αριστερά) θυμίζοντας έντονα καταφύγιο.Στα συν πάντως η τηλεορασίτσα που έδειχνα τσόντα.
Αναμονή παιδιά πάνω απο 20' και δε κάνω καθόλου πλάκα.Η πόρτα του δωματίου να ανοίγει μόνη της απο τον αέρα (?) κάθε λίγο και λιγάκι. Μετά από όλα αυτά σκάει το ψιλομπαζέ πουλάκι μας (μου διαφεύγει το όνομα τώρα) γεμάτο ειρωνεία και "Ε;" ,"Ε;" μα καλά κουφή είναι ρε πούστη μου;Η καπότα τις έσπασε από το άνοιγμα στην αρχή απο το άνοιγμα (ΕΛΕΟΣ!!!) Πίπα 0 , πρώτη φορά που δε μου σηκωνόταν λέμε με τπτ. Αδιαφορία για τα πάντα,γκριμάτσες ειρωνείας, ρε σα να τις σκότωσες το σόι. Το κορυφαίο ήταν όταν τις είπα "πάμε απο πίσω" και πήγα να την τον καρφώσω στον κώλο μου λέει "πιο χαμηλά δε κάνει σήμερα εκεί".
Παιδιά εννοείται δεν έχυσα γιατί είχα ξενερώσει απίστευτα.
Βγαίνω έξω για εξηγήσεις, η τσατσά πουθενά κόσμος μηδέν ε αει γαμηθείτε σηκώθηκα και έφυγα.
Μακράν ότι χειρότερο μου έτυχε!
Ανάβουμε τσιγάρο και περιπλανόμαστε στους δρόμους της περιοχής.Δεν είδα κάτι κορυφαίο εκτός απο κάτι στο Φυλής 100φεύγαδεθυμάμαιτώρα μια ψιλή καλή νταρντάνα με έναν τσάτσο, τίγκα στην ευγένεια και οι 2 τους.
Τελικά κατέθεσα αν δε κάνω λάθος στο 71 ισόγειο,το δεξιά. Όχι Το αστέρι αλλά κάτι με έκανε να την διαλέξω.Ρωσιδάκι (english please) δε θυμάμαι όνομα κλασσικά,με καλό σωματάκι και μέτριο βυζί (δεν έβγαζε το σουτιέν,φτού!δε το πρόσεξα!) πίπα καλή,γαμήσι καλό αν και φωνές δεν έβγαζε καθόλου και εκπληκτικό στήσιμο στα 4 όπου τελείωσα.Με το χαμόγελο όλη την ώρα και το καλαμπουράκι της κατάφερε να σβήσει το έκτρωμα από την μνήμη μου.
7/10 στην κοπελίτσα.