ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
εγω φιλε yorkie πηγαινω και περναω καλα στο 20 ευρω με σωστε κινησεις
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να περάσεις μαζί της. Είναι αρκετά κυκλοθυμική και αλαζονική.+1 Από μένα,professorx
Προηγούμενη βδομάδα που είχα κατέβει Αθήνα,πέρασα με την Έμιλυ λόγω προγράμματος(ελεύθερο στοματικό κ τελειωτικό στο σώμα) αν κ 2 φορές μπήκα στο σαλονάρισμα της Άννας-Ιλόνας.. ήθελα να περάσω αλλά ούτε γυμνό στοματικό μου είπε η τσατσά ότι κάνει κ όταν ρώτησα για τελειωτικό στο σώμα άρχισε να φωνάζει κ να λέει αυτά να πάτε στο 10άρικο στο Μεταξουργείο να τα κάνετε που είναι χυμαδιό όλα..
Γνώμη σας..μαλακία που δεν πέρασα με Άννα-Ιλόνα,παρά το υπέραπλό πρόγραμμα;
Είναι κανόνας.Όπου ακούς πολλά κεράσια και ουρά-αναμονή,κόβεις πέρα.Θα συμφωνήσω 100% με τον Προφέσορ, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε ουρές για πάρτη της. Από εμφάνιση την λες απλά πρόστυχη, μουνάρα σε καμία περίπτωση. Είναι στρουμπουλή και τα βυζιά της σιλικονάτα πεσμένα. Πρόγραμμα μου έκανε ακριβώς το ίδιο με Προφέσορ, εντελώς τυποποιημένο και ψεύτικο. Φιλιά ούτε για αστείο, μόνο που σε μένα τα πήρε στο στόμα στο τέλος. Το μόνο που αξίζει είναι η πίπα της. Χτυπάω το κεφάλι μου που περίμενα έξι άτομα για να περάσω μαζί της. Συμφωνώ για Λέσια, που αν και δε δίνει ούτε αυτή φιλιά ή δέχεται δάχτυλο, όταν κάνει σεξ το ζει. Σε κάνει και νιώθεις πορνοστάρ. Είναι 5 κλάσεις πάνω.
Νά΄σαι καλά που μας γλύτωσες αλλά χάλασες τη ψυχική σου διάθεση με αυτή την Αλίσια.Διάβασα το σχόλιο σου και κατέβηκα εχθές.Πολύς κόσμος, περίμενα μιάμιση ώρα, ούτε γλωσσόφιλα έδωσε η γκόμενα, ούτε ορχεολειχία έκανε,ούτε τελειωτικό στο στόμα. Δύο φορές έκανα μπάνιο μία στο σπίτι μου πριν φύγω και μία στην ντουσιέρα στο στουντέλο.Τσάμπα η κούραση και η ταλαιπωρία που έφαγα γιατί μόλις είχα σχολάσει και απο την δουλειά.'Εχω ανεβάσει κριτική για να προλάβω και κανέναν άλλο χριστιανό.
Τα σπίτια ανακαινίζονται αλλά τι να το κάνεις όταν είναι οι ίδιες και οι ίδιες;
Τα ντουβάρια θα γαμάμε και τις καινούριες κουρτίνες θα χύνουμε;
Δε ιμε εγο!giasou?
Επειδή γράφει χωρίς τελείες και τόνους;ο γιαννης ο κρητικος αλβανος πρεπει να ειναι
Δε ιμε εγο!