Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (11 μέλη και 123 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συναγωνιστή, θέλω επιβεβαίωση, η Πατρίτσια δίνει και πάλι την κωλάρα της;
H τσατσά αυτό το πρόγραμμα μου ανακοίνωσε.O Digweed έγραψε ότι σε αυτόν ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. Αν περάσεις απο το μαγαζί ρώτα καλύτερα την ίδια την κοπέλα.Δεν θεωρώ απίθανο να τον δίνει κατόπιν συνεννόησης.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μηπως κανας τυπος εχει πετυχει τη Τζουλια το βουλγαρακι λαγουδοντακι απο φυλησ 109 και τελευταια απο διδ 27?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Απ'όσο γνωρίζω η Τζούλια έχει φύγει για την πατρίδα της.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επιγραμματικά πριν από λίγο στην κεντρική αγορά - με δύο νέες παρουσίες...

Φυλής 84 όροφος:
Η Κρίσυ/Κρίστα.Μελαχροινή κοπέλα.Με όμορφο πρόσωπο και ωραία σκιστά μάτια.
Σώμα καλό,όχι στεγνό,με σχετικά μικρό στήθος και ζουμερό κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό και 69.

Φυλής 66α:
Η Νατάσα.Καστανή κοπέλα.Ψηλή,συμπαθητική στο πρόσωπο,σώμα πιανούμενο (και με κοιλίτσα όχι αντιαισθητική) και με ωραίο γεμάτο κώλο.
Νέα παρουσία στο μαγαζί αλλά όχι νέα στη δουλειά.Με 69.

Φυλ.71 ισόγειο:
Η Άννα η κοντή μελαχροινή μιλφ με το ταλαιπωρημένο πρόσωπο και το αδύνατο σώμα και η Μαίρη η μελαχροινή μουνάρα.
Με πρωκτικό η Άννα,απλούστερο δεν γίνεται για τη μουναροΜαίρη.

Φυλ.71 όροφος:
Η Ντιάνα.Μελαχροινό πιτσιρικοειδές.Με πρόσωπο ομορφούλικο και σώμα σχετικά αδύνατο-με μικρό στήθος και καλό κωλί.Με απλό.

Φυλ.69 ισόγειο:
Η Στέλλα η ξανθιά αδύνατη μιλφ με τα γυαλάκια-και με το πρωκτικούλι της!

Φυλ.69 όροφος:
Η Εύα η ξανθιά ψηλή μιλφ δεν είναι άσχημη γυναίκα:με θηλυκό πρόσωπο,προκλητικό βλέμμα και ωραίο γεμάτο σώμα.Προγραμματικά φουλαρισμένη όπως ανακοινώθηκε.
Το αντίθετο με τη Μαρία,την μελαχροινή πιτσιρίκα με το μοντελέ κορμί-αν είχε και πιο γλυκιά φάτσα...

Φυλ.67:
Ολόγυμνη η όμορφη βυζοΛάουρα,γυμνόστηθη η μικρή Μαρία με το κοριτσίστικο προσωπάκι και τον ωραίο κώλο τον οποίο και δίνει.

Φυλ.65 ισόγειο:
Η Έλενα η ψηλή.

Φυλ.65 όροφος:
Η ολόγυμνη (και αυτή) Εμμανουέλα με το καλό σωματάκι της οποίας τα μάτια μόλις αντίκρυσαν την παρέα τεσσάρων Φιλιππινέζων έκαναν σαν του Σκρουτζ στη θέα του δολλάριου!

Φυλ.84 ισόγειο:
Η Σόνια η αλογοπιτσιρίκα,"το 4G μοντέλο με το φυσικό στήθος θα πιείτε και ζαχαρούχο γάλα μήπως και πάρετε τα πάνω σας γιατί σας βλέπω πολύ πεσμένους" κατά τον κυρ Βασίλη...

Φυλ.86 ισόγειο:
Μπουρ μπουρ η υπηρεσία και καινούρια ολόφρεσκια κοπέλα η Άννα και και και...και τελικά βγαίνει η Αντελίνα η μελαχροινή φόλα που πριν από λίγο καιρό δούλευε Φωκαίας 9.

Φυλ.59:
Κλασσικά η ξανθιά κοντή γεματούλα Ιωάννα/Άννα,χαμογελαστή γλυκιά και με πρωκτικό στο μενού της.

Φυλ.66δ:
Η Σύλβια η όμορφη στο πρόσωπο μελαχροινή κοπέλα,ψηλή με ωραίο αδύνατο κορμί-και με απλό πρόγραμμα.

Φυλ.56:
Η Άννα/Ιλόνα είτε είναι φόλα είτε δεν είναι ήταν στο δωμάτιο (από τη στιγμή που μπήκα στο μαγαζί) για 18 λεπτά παρακαλώ!

Φυλ.54 ισόγειο:
Η Ναταλύ η ξανθιά γεματούλα όμορφη κοπέλα έκανε πρόβες και καθρεφτίζονταν με τα καινούργια στριγκοκορδονάκια της!

Φυλ.54 όροφος:
Η Έλενα η κοντή κοπέλα με το συμπαθητικό παιδικό προσωπάκι.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 17α:
Η ολόγυμνη μελαχροινή Ξένια,με υπηρεσία την Εύα.

Φωκαίας 17β:
Η Κορίνα,η μελαχροινή κοντούλα έχει μεν κάτι το περίεργο στο πρόσωπο αλλά έχει και ωραίο σωματάκι με ολοστρόγγυλο κωλί!

Φωκαίας 19:
Η Γκαμπριέλλα η ψηλή καστανόξανθη Μολδαβοπιτσιρίκα,πολύ συμπαθητική και τραβηχτική.
Απόψε με ελευθερο στοματικό.
Καλά,μία-μία το πάνε το πρόγραμμα;;;

Φωκαίας 25 όροφος:
Η Βανέσα η μελαχροινή αγριόφατσα με το κατσαρό μαλλί,αδυνατούλα είναι αλλά τί να το κάνεις;Με πρωκτικό πλέον.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Η Αλίνα η μελαχροινή ζουμπουρλή μιλφ με τις βυζάρες και η Ελένη η καστανή αδύνατη μετριοπούλα που έχει γυρίσει κι αυτή του κόσμου τα μαγαζιά-κάνει και κώλο ενώ η Αλίνα τα πάντα εκτός αυτού...

Φωκαίας 27 υπόγειο:
Σφίξαν οι κώλοι και επέστρεψε το Χριστινάκι το Ελληνοουκρανεζάκι...

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Μια αποτυχημένη βόλτα του Μάκη Καλαμάρα,οπου τα κακά πνεύματα δεν τον αφησαν να συνεχίσει.-
 Με τον ωραιο μεσημεριανο καιρό, είπα να πάω μια τσάρκα από Ιασονος και γύρω. Τη διέσχισα  προς τά μικρά νούμερα, υπολογίζοντας στην επιστροφή να μπαίνω διαδοχικά σε όλα μεχρι να φτάσω πάλι στην Αχιλλέως. Στη γωνία με Λεωνίδου, μπήκα στο ισόγειο ,οπου δούλευε μια αρκετά εμφανισιμη κοπέλλα, μάλλον Ελληνίδα, Αλεξάνδρα. Μετριο ανάστημα και καλή αύρα στο σαλόνι,καστανη, 25αρα. Στον όροφο δούλευε  η Ρωσίδα Αννίτα, μέτρια σε όλα κατά την εμφανιση, καστανόξανθη,με αρκετά μεγαλο στήθος,το οποίο όμως ειχε καλυψει με σουτιέν. Η πολύ νόστιμη και πολύ γαμίσιμη τσατσά ( 38άρα,μαλλον ρωσοουκρανο...) , εκαθάριζε επιμελώς τά δωμάτια.  Απ' εκεί φεύγω και πάω και μπαινω στο Κολωνού 11 όροφος, οπου  οι σκάλες (πρωτα μαρματινα πολλά,μετα μεταλλικά σκαλιά με κλίση προς τα μεσα) , είναι αρκετά  κουραστικές. Ο τσάτσος παρουσίαζε ηδη στο σαλόνι μια κοπέλλα ψηλή,με καλες αναλογίες ,ξανθιά, ρωσιδόφατσα,αλλά πολύ ξερακιανή. Νομιζω την ελεγαν Κωνσταντίνα,αλλα δεν θυμάμαι καλα. Φεύγοντας από εκει,και κατεβαίνοντας στην Κολωνου, ενοιωσα μια στιγμιαία ζάλη, προφανώς μετά από επίθεση  από καποια κακά πνεύματα που μάλλον ενεδρεύουν στον οίκο αυτόν, ίσως παλιοί εχθροί μου, και δεν μπορούσα να συνεχίσω τη βόλτα μου. Πήγα και ήπια ένα ελληνικο  καφεδάκι,και επέστρεψα σώος στο τσαρδί μου. Αυτά δια την σήμερον ,άλλα ασφαλώς τέξεται  η επιούσα .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Πρίν από λίγο γύρισα από πιπίνου 118... τίμησα την Αλίσα καθαρόαιμη ρωσίδα πορνοστάρ,27 χρονών,ψηλή με λευκό δέρμα,ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους,τριάρι σιλικονάτο βυζί,φοβερό κορμί,ωραίο πρόσωπο με γωνίες.
γλωσσόφιλα, και ψωλοχύσιμο στο λαρύγγι της...!!!!!!! :pipa1: :rockon:
ΥΓ: Λαικό προσκύνημα γινόταν,να φανταστείται ότι πρίν απο εμένα είχαν σειρά 4 άτομα και μετά από εμένα άλλα 3 άτομα!!! :o

δηλαδη αυτος που γλωσσοφιλιαζε επαιρνε και μια γευση απο τα χυσια του προηγουμενου ....  :2funny: :tooth:  :tooth:  :tooth:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Η Μαίρη του Φ71 ισόγειο, αξίζει?  Συμμετοχή?  Ικεα ?

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
ρε παιδια η τζωρτζιαννα απο δυδυμου 7β που εξαφανιστηκε?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Επανοδος της μιλφαρας Ριτας ,με το τατου σκορπιο στον κωλο,στο Βεργας 6 υπογειο αυτη τη φορα,απογευματινη βαρδια

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Ψήνεται κανείς για παρτούζα και fucklicking φάση με την πουτάνα??

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν λίγο σε συγκεκριμένα σπιτάκια ... Φυλης 54Β ισόγειο Αννα-ιλονα ... Φυλης 54Α όροφος Ορόρα  :smitten: ...Διδύμου 7Β Εμιλυ ...και Διδύμου 18Α το βασιλικό τσιμπούκι Αλιοναρα  :pipa1: ....καλο σ/κ

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Γεια σας φίλοι μου . Χθες είδα σε μια συνέντευξη μια ιερόδουλη που μάλλον είναι στο Μεταξουργείο στο εν λόγω λινκ  . Μπορεί κανείς να μου πει σε ποιό μπουρδέλο είναι ? Και αν έχει κανείς γνώμη για την εν λόγω κυρία ας μας την πει και αυτήν .

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Λαϊκό προσκύνημα χτες στο Πιπίνου 118 με την καινούργια μιλφάρα Αλίσια. Η Ναταλί που ήταν μαζί της βάραγε μύγες. Η Αλίσια εξερχόταν αναψοκοκκινισμένη από τα δωμάτια με τις βυζάρες περήφανες, χαιρετούσε με τη βαριά φωνή της και πήγαινε για πλύσιμο. Καλή περίπτωση αλλά πού να περιμένεις...

Δτο Διδυμου 27 η έταιρη μιλφάρα Λέσια δοκίμαζε στο σαλόνι εσώρουχα από πακιστανό βιοπαλαιστή. Δοκιμάζοντας τούρλωνε την κωλάρα της, έσκυβε, γονάτιζε, προσφέροντας στους δυο παριστάμενους εξαίσιο θέαμα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πρίν από λίγο γύρισα από πιπίνου 118... τίμησα την Αλίσα καθαρόαιμη ρωσίδα πορνοστάρ,27 χρονών,ψηλή με λευκό δέρμα,ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους,τριάρι σιλικονάτο βυζί,φοβερό κορμί,ωραίο πρόσωπο με γωνίες.

Μέσα στο δωμάτιο δυναμίτης η γκόμενα....ελεύθερο στοματικό,ισπανικό,γλείψιμο αρχιδιών,γλωσσόφιλα,69,σφαλιάρες στον κώλο και ψωλοχύσιμο στο λαρύγγι της...!!!!!!! :pipa1: :rockon:

ΥΓ: Λαικό προσκύνημα γινόταν,να φανταστείται ότι πρίν απο εμένα είχαν σειρά 4 άτομα και μετά από εμένα άλλα 3 άτομα!!! :o
Διάβασα το σχόλιο σου και κατέβηκα εχθές.Πολύς κόσμος, περίμενα μιάμιση ώρα, ούτε γλωσσόφιλα έδωσε η γκόμενα, ούτε ορχεολειχία έκανε,ούτε τελειωτικό στο στόμα. Δύο φορές έκανα μπάνιο μία στο σπίτι μου πριν φύγω και μία στην ντουσιέρα στο στουντέλο.Τσάμπα η κούραση και η ταλαιπωρία που έφαγα γιατί μόλις είχα σχολάσει και απο την δουλειά.'Εχω ανεβάσει κριτική για να προλάβω και κανέναν άλλο χριστιανό.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Λαϊκό προσκύνημα χτες στο Πιπίνου 118 με την καινούργια μιλφάρα Αλίσια. Η Ναταλί που ήταν μαζί της βάραγε μύγες. Η Αλίσια εξερχόταν αναψοκοκκινισμένη από τα δωμάτια με τις βυζάρες περήφανες, χαιρετούσε με τη βαριά φωνή της και πήγαινε για πλύσιμο. Καλή περίπτωση αλλά πού να περιμένεις...

Δτο Διδυμου 27 η έταιρη μιλφάρα Λέσια δοκίμαζε στο σαλόνι εσώρουχα από πακιστανό βιοπαλαιστή. Δοκιμάζοντας τούρλωνε την κωλάρα της, έσκυβε, γονάτιζε, προσφέροντας στους δυο παριστάμενους εξαίσιο θέαμα.
Δεν έχασες και τίποτα ιδιαίτερο καλά έκανες που δεν μπήκες με την Αλίσια. Η Λέσια απο Διδυμου 27 αντιθέτως είναι πολύ καλή και σωστή στο δωμάτιο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι μεσημεριανη βολτίτσα σε ελάχιστα μπουρδελάκια, αφού και πολλά ήταν κλειστά και χρόνο δεν είχα.

Φυλ. 109 ισ.: Η Εύα μια αδύνατη κοπελίτσα και μια πιο γεμάτη (νομίζω Χριστίνα)
Φυλ. 69 ισ.: η Μαρία από το 71 ισ, η μελαμψή κοπέλα
Φυλ. 65 ισ.: το Χρστινάκι το κοντοπούτανο
Φυλ. 65 1ος: η Σόνια
Φυλ. 59: Μια Μαρία αίσχος σκέτο.

Διδ. 22: η Άννα η Μυστήρια.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
παιδια καλησπερα πηγα πεμτη απογεματινη βαρδια και ειδα μια που μου εκανε εντυπωση φυλης 84 οροφος εκει που δουλευει η σαρα η μολδαβη μου παροθσισε ενα πιπινι φοβερο καινουργια μου ειπανε ονοματι χρυσα απο μολδαβια ξερει κανεις τιποτα ειναι οντος καινουργια?την εχειπαρει κανεις ? να μας πει εντυπωσεις δεν ειναι καιρος για πεταμενα εικοσαρικα.

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
318
Πόντοι
26
Γεια σας φίλοι μου . Χθες είδα σε μια συνέντευξη μια ιερόδουλη που μάλλον είναι στο Μεταξουργείο στο εν λόγω λινκ  . Μπορεί κανείς να μου πει σε ποιό μπουρδέλο είναι ? Και αν έχει κανείς γνώμη για την εν λόγω κυρία ας μας την πει και αυτήν .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 αριστερά: Κορίνα. Αν και δεν είναι ακριβώς ο τύπος μου, είναι πολύ καλή κοπέλα και αγαπάει τους άντρες. Περνάω πάντα καλά μαζί της. Αυτή όμως ήταν η τελευταία μέρα της στο Μετάξι. Από αύριο θα είναι στο Φυλής 40.

Κάντε παράθεση την ενημέρωση γιατί θα τη σβήσω. Σας έχω βαρεθεί γιατί οι περισσότεροι είστε λαμόγια και μαλάκες. Δυστυχώς λίγοι είναι οι πραγματικοί μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα, αυτοί δηλαδή που έχουν τα αρχίδια να λένε παντού ότι γαμάνε πουτάνες.
Κρίμα,τρεις-τέσσερις φορές που πέρασα έμεινα ευχαριστημένος,αλλά εικοσάρικο με τίποτα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom