Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (32 μέλη και 250 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επιγραμματικά πριν από λίγο στην κεντρική αγορά - με δύο νέες παρουσίες...

Φυλής 84 όροφος:
Η Κρίσυ/Κρίστα.Μελαχροινή κοπέλα.Με όμορφο πρόσωπο και ωραία σκιστά μάτια.
Σώμα καλό,όχι στεγνό,με σχετικά μικρό στήθος και ζουμερό κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό και 69.

Η Χρύσα/Κρίστα (ή τέλος πάντων κάπως έτσι) είναι όντως καινούρια κοπέλα.

Αν πρόλαβε και τη δοκίμασε κάποιος ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κρίμα,τρεις-τέσσερις φορές που πέρασα έμεινα ευχαριστημένος,αλλά εικοσάρικο με τίποτα...

Στο 20άρικο ήταν,δεν ήταν ικανοποιημένη και πήγε στο 10άρικο.

Στο 10άρικο που πήγε τις περισσότερες φορές ήταν στραβομουτσουνιασμένη λόγω αναδουλειάς.

Και τώρα στ'αλήθεια πιστεύει (ή ελπίζει) ότι η λύση είναι (ξανά) στα 20 ευρώ;;;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
παιδια πολλες πουτανες δεν εχουν μυαλο και  δεν σκεφτονται  σωστα  εδω  απο  το 20 ευρω πανε στο  50 ευρω   

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
παιδια καλησπερα πηγα πεμτη απογεματινη βαρδια και ειδα μια που μου εκανε εντυπωση φυλης 84 οροφος εκει που δουλευει η σαρα η μολδαβη μου παροθσισε ενα πιπινι φοβερο καινουργια μου ειπανε ονοματι χρυσα απο μολδαβια ξερει κανεις τιποτα ειναι οντος καινουργια?την εχειπαρει κανεις ? να μας πει εντυπωσεις δεν ειναι καιρος για πεταμενα εικοσαρικα.

Η Χρύσα/Κρίστα (ή τέλος πάντων κάπως έτσι) είναι όντως καινούρια κοπέλα.

Αν πρόλαβε και τη δοκίμασε κάποιος ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Πήγα μαζί της προχθές, θα έλεγα ότι δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Όμορφη, δεκτική κοπέλα, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, περιμένει από εσένα να κάνεις τα περισσότερα, γλωσσόφιλα δεν έδωσε, δέχτηκε δάχτυλο στο μουνί και η πίπα της απλά καλή με τελείωμα στο σώμα. Γενικά, αν σου αρέσει η κοπέλα, δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά μην περιμένεις το γαμήσι της χιλιετίας.

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Δεν έχασες και τίποτα ιδιαίτερο καλά έκανες που δεν μπήκες με την Αλίσια. Η Λέσια απο Διδυμου 27 αντιθέτως είναι πολύ καλή και σωστή στο δωμάτιο.

Θα συμφωνήσω 100% με τον Προφέσορ, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε ουρές για πάρτη της. Από εμφάνιση την λες απλά πρόστυχη, μουνάρα σε καμία περίπτωση. Είναι στρουμπουλή και τα βυζιά της σιλικονάτα πεσμένα. Πρόγραμμα μου έκανε ακριβώς το ίδιο με Προφέσορ, εντελώς τυποποιημένο και ψεύτικο. Φιλιά ούτε για αστείο, μόνο που σε μένα τα πήρε στο στόμα στο τέλος. Το μόνο που αξίζει είναι η πίπα της. Χτυπάω το κεφάλι μου που περίμενα έξι άτομα για να περάσω μαζί της. Συμφωνώ για Λέσια, που αν και δε δίνει ούτε αυτή φιλιά ή δέχεται δάχτυλο, όταν κάνει σεξ το ζει. Σε κάνει και νιώθεις πορνοστάρ. Είναι 5 κλάσεις πάνω.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
παιδια καλησπερα πηγα πεμτη απογεματινη βαρδια και ειδα μια που μου εκανε εντυπωση φυλης 84 οροφος εκει που δουλευει η σαρα η μολδαβη μου παροθσισε ενα πιπινι φοβερο καινουργια μου ειπανε ονοματι χρυσα απο μολδαβια ξερει κανεις τιποτα ειναι οντος καινουργια?την εχειπαρει κανεις ? να μας πει εντυπωσεις δεν ειναι καιρος για πεταμενα εικοσαρικα.
Έχω ανεβάσει κριτική για δημοσίευση.Έκανα εγώ το πείραμα και δεν πέρασα καλά μαζί της.Κάνει αγγαρεία.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ιασωνος 19 ισογειο, η βρωμα η τσατσα (αυτη που μοιαζει με γυαλαμπουκα μικι ρουρκ) 2η φορα σε 1 βδομαδα (μεσημεριανη ωρα) φωναζει την κοπελα στο 5λεπτο ! την πρωτη φορα εκανα τον μαλακα και εκατσα 8-9 λεπτα μεχρι να τελειωσω.
και οχι, δεν υπερβαλω, 5λεπτο. Βγηκα ντυμενος μονο με τις καλτσες και την καποτα στο σαλονι και τις εριξα δεκα χριστοπαναγιες να τις θυμαται καθε φορα που χτυπαει πορτες η γαμιολα, το σαλονι ειχε εναν μελαμψο και εναν μαλλον ημεδαπο οι οποιοι τραπηκαν σε φυγη, αν (ο δευτερος προφανως) ηταν καποιος απο δω μεσα θα το επιβεβαιωσει.
ειπα στην ντιανα οτι οσο κι αν λατρευω την κωλαρα της, αν δεν αλλαξει υπηρεσια δεν θα ξαναπερασω, και την εδιωξα αχυστος.
γαμω τη μανα του μικι ρουρκ

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Έχω ανεβάσει κριτική για δημοσίευση.Έκανα εγώ το πείραμα και δεν πέρασα καλά μαζί της.Κάνει αγγαρεία.

:thumbsup: +1 Από μένα,professorx

Επίσκεψη πριν λίγο σε συγκεκριμένα σπιτάκια ... Φυλης 54Β ισόγειο Αννα-ιλονα ... Φυλης 54Α όροφος Ορόρα  :smitten: ...Διδύμου 7Β Εμιλυ ...και Διδύμου 18Α το βασιλικό τσιμπούκι Αλιοναρα  :pipa1: ....καλο σ/κ

Προηγούμενη βδομάδα που είχα κατέβει Αθήνα,πέρασα με την Έμιλυ λόγω προγράμματος(ελεύθερο στοματικό κ τελειωτικό στο σώμα) αν κ 2 φορές μπήκα στο σαλονάρισμα της Άννας-Ιλόνας..  :rolleyes: ήθελα να περάσω αλλά ούτε γυμνό στοματικό μου είπε η τσατσά ότι κάνει κ όταν ρώτησα για τελειωτικό στο σώμα άρχισε να φωνάζει κ να λέει αυτά να πάτε στο 10άρικο στο Μεταξουργείο να τα κάνετε που είναι χυμαδιό όλα..  :crazy:

Γνώμη σας..μαλακία που δεν πέρασα με Άννα-Ιλόνα,παρά το υπέραπλό πρόγραμμα;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Υπάρχει γνώμη για τις παρακάτω κοπελιές που ήταν στην πρωινή βάρδια;
Εύα Φυλής 71 ισόγειο
Νάντια Φυλής 56
Και ένα μελαχρινό στο ισόγειο 65 που δεν ξέρω όνομα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αναλογα yorkie  τη θελεις στο 20 ευρω σαν υπηρεσια  καποιοι κανουν υπεραπλο αλλοι  θελουν κολο και ελευθερο στοματικο    

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
Προηγούμενη βδομάδα που είχα κατέβει Αθήνα,πέρασα με την Έμιλυ λόγω προγράμματος(ελεύθερο στοματικό κ τελειωτικό στο σώμα) αν κ 2 φορές μπήκα στο σαλονάρισμα της Άννας-Ιλόνας..  :rolleyes: ήθελα να περάσω αλλά ούτε γυμνό στοματικό μου είπε η τσατσά ότι κάνει κ όταν ρώτησα για τελειωτικό στο σώμα άρχισε να φωνάζει κ να λέει αυτά να πάτε στο 10άρικο στο Μεταξουργείο να τα κάνετε που είναι χυμαδιό όλα..  :crazy:

δε ειναι και καμμια υπερμουναρα που πρεπει οπωσδηποτε καποιος να δοκιμασει, το σεξ ειναι καλυτερο οταν ειναι και λιγο βρωμικο...  :hi:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Είναι καλή για 2-3 φορές το μέγιστο.Μετά σε θεωρεί δεδομένο και το κάνει αγγαρεία.Σίγουρα είναι κουκλάρα αλλά χρησιμοποιεί την ομορφιά της με λάθος τρόπο...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
:thumbsup: +1 Από μένα,professorx

Αρχοντικέ ΥπερΠόρνε και Παγκόσμιε Αρχηγέ μας Yorkie, καλά έκανες και δεν πέρασες με την 'κουμπαρούλα μου'...χεχεχε
θα βαργιόσουνα, μια και είσαι όπως κι εγώ συνηθισμένος σε εμπλουτισμένα και πικάντικα προγράμματα.

Θα σου προτείνω το καλύτερο ομορφότερο και γλυκύτερο μωράκι που κυκλοφοράει αυτή την εποχή στην πιάτσα
την Σάντρα (πρώην Ροδίκα) που πλέον είναι στο Φυλής 109Β ισόγειο στη δεύτερη βάρδια, πήρε προαγωγή από
Μετάξυ σε Φυλής και πλέον εκτός από κούκλα και περιποιητική είναι και ολόφρεσκη διαρκώς λόγω των καλύτερων
συνθηκών υγιεινής που επικρατούν στα περισσότερα ανακαινισμένα σπίτια της Φυλής.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
ιασωνος 19 ισογειο, η βρωμα η τσατσα (αυτη που μοιαζει με γυαλαμπουκα μικι ρουρκ) 2η φορα σε 1 βδομαδα (μεσημεριανη ωρα) φωναζει την κοπελα στο 5λεπτο ! την πρωτη φορα εκανα τον μαλακα και εκατσα 8-9 λεπτα μεχρι να τελειωσω.
και οχι, δεν υπερβαλω, 5λεπτο. Βγηκα ντυμενος μονο με τις καλτσες και την καποτα στο σαλονι και τις εριξα δεκα χριστοπαναγιες να τις θυμαται καθε φορα που χτυπαει πορτες η γαμιολα, το σαλονι ειχε εναν μελαμψο και εναν μαλλον ημεδαπο οι οποιοι τραπηκαν σε φυγη, αν (ο δευτερος προφανως) ηταν καποιος απο δω μεσα θα το επιβεβαιωσει.
ειπα στην ντιανα οτι οσο κι αν λατρευω την κωλαρα της, αν δεν αλλαξει υπηρεσια δεν θα ξαναπερασω, και την εδιωξα αχυστος.
Πολύ καλά έκανες,με είχε φτάσει κι εμένα στο αμήν,αλλά συγκρατήθηκα και περιορίστηκα σε απλή διαμαρτυρία.Έχει μόνιμα αυτό το εκνευριστικό χαζοχαρούμενο ύφος,μάλλον για βλαμμένη πρόκειται... :idiot:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
αναλογα yorkie  τη θελεις στο 20 ευρω σαν υπηρεσια  καποιοι κανουν υπεραπλο αλλοι  θελουν κολο και ελευθερο στοματικο    
 :hi:

δε ειναι και καμμια υπερμουναρα που πρεπει οπωσδηποτε καποιος να δοκιμασει, το σεξ ειναι καλυτερο οταν ειναι και λιγο βρωμικο...   :hi:

Είναι καλή για 2-3 φορές το μέγιστο.Μετά σε θεωρεί δεδομένο και το κάνει αγγαρεία.Σίγουρα είναι κουκλάρα αλλά χρησιμοποιεί την ομορφιά της με λάθος τρόπο...

Αρχοντικέ ΥπερΠόρνε και Παγκόσμιε Αρχηγέ μας Yorkie, καλά έκανες και δεν πέρασες με την 'κουμπαρούλα μου'...χεχεχε
θα βαργιόσουνα, μια και είσαι όπως κι εγώ συνηθισμένος σε εμπλουτισμένα και πικάντικα προγράμματα.

Θα σου προτείνω το καλύτερο ομορφότερο και γλυκύτερο μωράκι που κυκλοφοράει αυτή την εποχή στην πιάτσα
την Σάντρα (πρώην Ροδίκα) που πλέον είναι στο Φυλής 109Β ισόγειο στη δεύτερη βάρδια, πήρε προαγωγή από
Μετάξυ σε Φυλής και πλέον εκτός από κούκλα και περιποιητική είναι και ολόφρεσκη διαρκώς λόγω των καλύτερων
συνθηκών υγιεινής που επικρατούν στα περισσότερα ανακαινισμένα σπίτια της Φυλής.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορώ να πώ πως με καλύψατε.

Δεν έχω κ κάποια ιδιαίτερη εμπειρία στον  συγκεκριμένο χώρο,γι᾽αυτό και όσο να´ναι μιά βοήθεια την χρειάζομαι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
+ ότι η συγκεκριμένη είναι ανισόρροπη και αν την πιάσει καμιά κρίση, φέρεται όχι απλά σαν να κάνει αγγαρεία, όχι καταναγκαστικά έργα, αλλά σαν να είναι στα κάτεργα και σιχαίνεται τον πελάτη σαν να έχει μόλις βγει μέσα από βόθρο. Προφανώς δε γουστάρει τη δουλειά της και μόνο αν είναι στα high της, το ξεχνάει. Πολύ ρώσικη ρουλέτα η κατάθεση μαζί της.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε μηπως νομιζαν ο πακης και ο αλλος οτι εκανες εσυ το σαλοναρισμα και για αυτο τραπηκαν σε φυγη? :S :S :S

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Μικρη ενημερωση απο οσα θυμαμαι τωρα 3η βαρδια.
Κολωνου 23πανω η γνωστη φολα Λουμινιτσα
Κολωνου 30 1ος Ολγα με τις βυζαρες και μια αλλη γνωστη πιτσιρικα δεν θυμαμαι το ονομα της
Κολωνου 11 ισογειο η επιστροφη της Μαριας της μικρης Αλβανιδουλας απο 32πανω,Κολωνου 15 κλπ
Κολωνου 15 δεξια η μπαμπατσικη μελαχρινη Αννα τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
Ιασωνος 31 νεο η νταρντανοΤζεσικα η ψηλη με την κωλαρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom