Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (25 μέλη και 207 επισκέπτες)

sparky7

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
πιο μπουρδελο και ποια κοπελα προτεινετε αποψε στις φυλης

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χθες στην τριτη βαρδυα κατηφορισα τσαρκα να σκοτωσω την ωρα μου

απο φωκαιας κατω 27 ισογειο η καιτη μια αλογα με μακρυ καστανο η ξανθο μαλλι πολλα τατουαζ και η τζουλια παρεα ,συν παρτουζα στα 40
στο πανω δυο κοπελες παλι η χριστιννα απο μολδαβια και η καρλα -αν συγκρατησα σωστα- απο ρουμανια με προγραμμα φουλ εκτος πρωκτικο και οι δυο ,η παρτουζα στα 30

περασα με χριστιννα η οποια ειναι αντιγραφο της ορορα -οχι τοσο ωραια ομως- φοραει γυαλια ειναι ξανθουλα ζουμπουρλιδικο μωρο στο προσωπο υστερει σε συγκριση με ορορα και κοντουλα , περασα για τα χοντρα και τις πολλες καυλες ικανοποιητικα μεσα

η καρλα ειναι μελαχροινη με κωλαρα πιο ψιλη και αυτη γεματουλα προς την κωλαρα

στο υπογειο ηταν δυο κοπελες παλι

ανεβαινοντας στο 17 πανω ηταν η μπιανκα με ιονελλα με παρτουζα στα 30 η 40 , η ιονελλα γνωστη ξανθια με τατου τουμπανο
περασα με μπιανκα ρωσιδα λεει ισως ρουμανα ξανθια αδυνατη με ωραιο βυζι στητο που ηταν ο λογος και να περασω πολυ καλη και αυτη μεσα
και οι δυο κοπελες κανουν φουλ εκτος πρωκτικο

στο ισογειο ηταν μια βουλγαρα μελαχροινη ψιλη με τα τακουνια ωραια παρουσια μπορει να εμπαινα αλλα προτιμησα μπιανκα και καλλιτερα μαλλον,η κοπελα εκτος κωλο τα κανει ολα

μετα πηγα φυλλης και βουρ για την ορορα που ηταν πρωτη επιλογη αλλα τελικα δεν περασα λογω κοσμου. ο λογος που πηγα με χριστιννα ειναι γιατι μου θυμισε την ορορα οπωτε το εκανα σαν δευτερη επιλογη .μερικες πινελιες στην ορορα ο παππους που βγηκε απο δωματιο -αμα γραφει στους παππουληδες να μας πει ποιος ειναι- και ο πιτσιρικας που ειναι φιλος της κατα δηλωσι του αλλα απογοητευτηκε οταν του ειπα οτι η ορορα μαζευει το χαρτι για τον αντρα της και εχει χτισει σπιτι στο βουκουρεστι
επισης μια παρεα ξενοι που μενουν στην πολυκατοικια απεναντι απο το τσαρδι δυο αντρες και μια γυναικα ξανθια μουναρος μπαιναν μεσα αλλα ο ενας ειχε περιεργεια για το μπουρδελακι και μπηκε να δει τι παιζει ,βγηκε ομως στο πι και φι αναφωνοντας creepy στην παρεα του, ελπιζω τουλαχιστον να πηγαιναν για παρτουζιτσα
και ενα τραβελλι μαλακιζε εναν αλλοδαπο στο αμαξι παρκαρισμενο εξω απο το τσαρδι

φιλλιπιδου πηγα να βρω τον γασπαρη αλλα απετυχα δουλευαν ομως η λιζα στο κατω και η σαρα στο πανω

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
το ξερω οτι το βραδυ   δουλευε η λιζα και η σαρα διοτι ημουνα γκαζι σε ενα μαγαζι και   πηγα το βραδυ   εκει αλλα δεν ημουν σε φορμα   ωστε να της γαμαγα     και ειχα  πανω μου 100 ευρω  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
εγω  εχω γαμησει αρκετες φορες την σαρα  και την λιζα και   την  ορορα    το βραδυ γινονται ωραια  σκηνικα     

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Σήμερα 13 Νοεμβρίου 2016, απογευματινή βάρδια στο Φωκαίας 17Α
η Ρωσόφωνη Κορίνα. Μελαχροινή , όμορφη και πολύ ζεστή .
Την τίμησα, ενώ στην πρωϊνή βάρδια είχα περάσει με την Αντζελίνα
στο Φ.84 . Η Αντζελίνα έχει φυσική ομορφιά !  :rockon:
Την Κορίνα, με την ανάμνηση της Αντζελίνας, την σφυροκόπησα
σαν κομπρεσσέρ, και αυτή μούγκριζε σαν ταύρος , και είναι
ζώδιο ταύρος απότι μου είπε ! :rockon:

Την Αντζελίνα πάντα παίρνω σαν πρώτο πιάτο !  :rockon:

Πριν πάω στο Φωκαίας 17Α, πήγα να δώ το Φωκαίας 19
όπου έπαιζε η Ρωσόφωνη Άννα, και η τσατσά είπε ότι
είναι πολύ καλή και κάνει 96 !

Άκου...96 !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γελάσαμε όλοι στο χώλ, και το κέφι μας έφτιαξε και
γάμησα έτσι την Κορίνα πολύ κεφάτος ! :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Η Βαλέρια από Φυλής 54 , έφυγε για " πάντα "  >:(

Η Ντενίσα δουλεύει  σε στούντιο στο Κατεχάκη 8 σαν Τζέσσικα .
Η Τζούλια η Ρωσογερμανίδα έχει φύγει  :S

Για κάνετε ραπόρτο για νέες αφίξεις ! :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Σε αυτό συντέλεσαν σίγουρα και τα capital controls που δεν επιτρέπουν στο χρήμα να φύγει εκτός Ελλάδος.Έμμεσα κάτι καλό έκανε ο Τσίπρας...
Φοβερά συμπεράσματα...
Ανακαινίζονται οι οίκοι χαρη στα καπιταλ κοντρολς...
Γιατί οι τσατσάδες τα δίνουν στα αφεντικά κάθε μέρα και τρέχουν πρωί πρωί να τα βάλουν στην τράπεζα... και μετά δεν μπορούν να τα σηκώσουν...
Εσύ αγόρι μου πας χαμένος...

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Φοβερά συμπεράσματα...
Γιατί οι τσατσάδες τα δίνουν στα αφεντικά κάθε μέρα και τρέχουν πρωί πρωί να τα βάλουν στην τράπεζα... και μετά δεν μπορούν να τα σηκώσουν...
Πλάκα-πλάκα έως καθόλου :grin: πλάκα, τα μπουρδέλα είναι οι μόνες επιχειρήσεις που απολαμβάνουν φορολογική ασυλία και με τον νόμο.

orbital80

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες, χθες ξημερωματα περασα απο φωκαιας 27 ισογειο και ειδα μια αμαζονα τρελη,αμερικανοφατσα μου σκασε,ψηλη καστανοξανθη Κειση ονομα η αλλη κοπελα η τζουλια ηταν δωματιο.Εχει γνωμη κανεις για το μωρο την αμαζονα?Απο πετιτ το γυριζω σε καμμια αμαζονα να γουσταρω τωρα.  :humpleg: Ευχαριστω εκ των προτέρων!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Η Βαλέρια από Φυλής 54 , έφυγε για " πάντα "  >:(

Η Ντενίσα δουλεύει  σε στούντιο στο Κατεχάκη 8 σαν Τζέσσικα .
Η Τζούλια η Ρωσογερμανίδα έχει φύγει  :S

Για κάνετε ραπόρτο για νέες αφίξεις ! :rockon:
Να φύγουνε, να πάνε αλλού. Βαρεθήκαμε να τις βλέπουμε.  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φοβερά συμπεράσματα...
Μάλλον ο τύπος θέλει να πει ότι τα αφεντικά από εκεί που θα τα στέλνανε τα λεφτά εξωτερικό, λόγω capital controls τα κρατάνε αναγκαστικά εδώ και τα αξιοποιούν σε ανακαινίσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε παιδιά τα λεφτά από τα μπουρδέλα δεν πάνε στις τράπεζες... πριν πλυθούν
Και δεν βγαίνουν στο εξωτερικό με εμβάσματα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom