''...εγώ τα'χω χτίσει αυτά τα μαγαζιά!'' έλεγε ο παλιός και θρυλικός Χάρρυ Κλυνν για τους σκυλάδες της εποχής!Καλά, οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε χτίσει σπίτια στην Αλβανία. :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
ενταξει τυπε λογικο να εχεις θεμα με εμενα και τους αλλους ο καθενας εχει την δικια του αποψη
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
τρολ ειναι ο τυπος.και νομιζω εχει τελειοποιησει το δικο σου τροπο γραφης.δεν βλεπεις πως γραφει κανει μπαμ οτι ειναι αλβανος νασο
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Spoken like a true businessman...ενταξει τυπε λογικο να εχεις θεμα με εμενα και τους αλλους ο καθενας εχει την δικια του αποψη
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Καλά ρε φίλε δεν είμαι και ο πρώτος ούτε ο τελευταίος
Οι περισσότεροι εδω μεσα είστε σε διατεταγμένη υπηρεσια...
Ετσι πρόχειρα θα ξεχωρίσω τον άψογο προφέσσορα, τον χαμένο ρομαντικό χιλινκ, και τον τσαντίλα νεασμύρνη... οι πιό πολλοί απ τους άλλους μου βρωμάνε για μεγάφωνα των νταβάδων...
Η μικρή μου χεσμένη άποψη, καληνύχτα σας
Φιλλιπίδου 11 πάω να γαμήσω τώρα μουτάξαν χαρτζηλίκι
Ξέχασες τους πορνορεπόρτερ τύπε μου, με εξαίρεση τον yorkie ο όποιος παίζει διαγαλαξιακή μπάλλα εκτός συνόρων.
Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Ντάξει ρε φίλε τράβα και γάμα την Αννυ την πορνοσταρ και ξαναπέστο μας για εικοατή φορά! Να το εμπεδώσουμε! Πες μας και σε ποιό μπουρδέλο δουλεύει μην την χάσουμε...
Και για όσους απορούν με αυτά που λέω...
Είναι δυνατόν οι επιχειρηματίες του χώρου να μην έχουν χώσει δάκτυλους στην ενημέρωση στο μπουρδέλα κομ;
Ας αποφασίσουμε ποιοί είναι αυτοί οι πυλώνες της ´´αμερόληπτης ενημέρωσης´´
σοστος
Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
σοστος ξεκολα γενικα μορτιεχω να παω αρκετες μερες με αυτη την κοπελα ηταν λαθος μου το καταλαβα αλλα οχι και να με κατηγορεις ομως
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Για τα ντελα το είχε πει; Έκλεψα άθελά μου ατάκα του τότε.''...εγώ τα'χω χτίσει αυτά τα μαγαζιά!'' έλεγε ο παλιός και θρυλικός Χάρρυ Κλυνν για τους σκυλάδες της εποχής!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Εγώ χθες πέρασα με την Εύα τη "γερμανίδα" από Φυλής 104, στον όροφο. Τη ξανθούλα που δε μιλάει ελληνικά, τα 3 ταττου και την αριστοκρατική εμφάνιση. Θα το χαρακτήριζα σαν ένα συμπαθητικό γαμησι όπου φεύγουν τα χοντρά χωρίς κάτι το αξιομνημόνευτο πέρα από αυτό.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Τιμηθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις η Λικα απο Κολωνου 30β! Δεν το περιμενα με βαση το ηρεμο της σαλοναρισμα! Εχω γραψει κριτικη
Για τις ακριβές μπουζουκερί της εποχής,όπως ήταν η ''Φαντασία''.Βρες το ''Έθνος ανάδελφον'',όπως σε όλα τα έργα του απεικονίζει με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα της εποχής.Για τα ντελα το είχε πει; Έκλεψα άθελά μου ατάκα του τότε.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.735
- Πόντοι
- 14.615
Πόσο πάει εκεί;Εγώ χθες πέρασα με την Εύα τη "γερμανίδα" από Φυλής 104, στον όροφο.
...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.519
- Πόντοι
- 46.232
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.519
- Πόντοι
- 46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα
Φυλής 71α Εύα ξανθιά με μαλλί μέχρι τούς ώμους κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ,με ακα και κωλο,τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.
Φυλής 71α Εύα ξανθιά με μαλλί μέχρι τούς ώμους κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ,με ακα και κωλο,τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.952
- Πόντοι
- 36.618
...................
.............. Εχω βαρεθει να γαμαωω!!
Δε μπορω αλλο, να φανταστειται οτι κανω σεξ και πεφτω για υπνο και βλεπω ονειρο οτι γαμαω παλι
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.014
- Πόντοι
- 1.936
Πώς ξεπλένονται; Και πώς βγαίνουν εξωτερικό; Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω.
...με μαϊμου στημενες εταιρειες σε χωρες της Βαλκανικης και διαβατηρια περαν των Ελληνικων.Δεν θεωρειται καν παρανομο.Απλα και μονο...τα λεφτα δεν μενουν πια εδω.Πολλες τανες γιατι χανονται καθε τρεις λιγο??Κανουν αγωγια στα λεφτα.
Η Βαλέρια από Φυλής 54 , έφυγε για " πάντα " >
Η Ντενίσα δουλεύει σε στούντιο στο Κατεχάκη 8 σαν Τζέσσικα .
Η Τζούλια η Ρωσογερμανίδα έχει φύγει :S
Για κάνετε ραπόρτο για νέες αφίξεις !
Ανανέωση λέμε ότι θέλουμε αλλά αυτές (και οι τρεις) μια χαρά ήταν
Τουλάχιστον αν είναι να φεύγουν κάποιες να φεύγουν οι κλασσικές γυφτοΡουμάνες. :S
Πήξαμε στη μελαχρινάδα της γυφτιάς και χάνονται τα ωραία λευκά κομμάτια!
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
πριν από λίγο μετά από βόλτα
Άντε να δούμε τι λέει μέσα...Την είδα το Σάββατο και μου άρεσε...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ξέχασες τους πορνορεπόρτερ τύπε μου, με εξαίρεση τον yorkie ο όποιος παίζει διαγαλαξιακή μπάλλα εκτός συνόρων.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις