You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
η ελενη η αιγυπτια συνεχιζει να δουλευει αθηνα; ή σταματησε γνωριζει κανεις;
Πωπω πανε πολλα χρονια απο τοτε που την επαιρνα στο στουντιο Κατεχακη.. παιζει σε μποyρδελο ακομη να παω να της πω ενα γεια;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Στη Φωκαίας...
Φωκαίας 9:
Δεξιά,η Ειρήνη η όμορφη μελαχροινή Βιυλγάρα με το ωραίο αδύνατο κορμί.
[...]
Εύγε φίλε Digweed για την ωραία ενημέρωση!
Να συμπληρώσω ότι η Ειρήνη από την μανουλομάνα Βάρνα, εκτός από ωραίο κορμί έχει και πολύ όμορφο πρόσωπο,
και επίσης είναι πολύ εντάξει άτομο, φιλότιμη και με τίμιο αναλ!
Το έχω αναφέρει ξανά, ότι δυστυχώς δεν έχει σωστό αβαντάρισμα από την υπηρεσία -άσε που χτυπάει πόρτα για πλάκα- και αδικείται.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Μπράβο στον Digweed !!!
Τιμή μου!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Τα σέβη μου!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Μιά ακόμα δυνατή ενημέρωση απο τον συναγωνιστή Digweed! Σωστός!!!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Εξαιρετικός ο κύριος Digweed για ακόμη μία φορά...!!!!
Σας ευχαριστούμε....
Να είσαι καλά μάχιμε!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Site πέφτει,καύσωνα βάζει,καταιγίδες ρίχνει αλλά ο Digweed "βαράει"!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Digweed μοναδικός!
Να είσαι καλά!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Αν και μόνο το Μπράβο από τον Μέγιστο Yorkie τα λέει όλα,συγχαρητήρια και από μένα Digweed
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Εύγε φίλε Digweed για την ωραία ενημέρωση!
Τα σέβη μου!
Πολύ σωστή και εύστοχη η παρατήρησή σου για την εξωτικά όμορφη Ειρήνη!
ΥΓ:Συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου,αν υπάρχει θέμα ας μεταφερθούν.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Στις 15:50 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του digweed με τον Ομπάμα στη γωνία Φυλής και Φωκαίας.
maxandross69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια κανενα καλο μπουρδελο στην αθηνα για παρτουζα?
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Είναι φανερό ότι έχεις κάνει την αυτοκριτική σου, αλλά μην το παρακάνεις κιόλας......
ΥΓ:Συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου,αν υπάρχει θέμα ας μεταφερθούν.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Πριν από λίγο στα πέριξ...
Περγάμου 27:
Η θεία Εύα,με σούπερ εξτρήμ ξεκωλοειδή εσώρουχα σήμερα:
τι στριγκοκόρδονα,τί ξώβυζα-τί να σας πω και τι να πρωτοπεριγράψω...
Και η Ντίνα,ένα κοντό μελαχροινό κατσαρομάλλικο μιλφογκιλφίδιο με φάτσα νοικοκυρούλας και με σώμα με πιασίματα.
Αλκαμένους 113:
Η Σύλβια,η γνωστή με το κοντό πλατινέ μαλλί,πιο σοφιστικέ στυλ αλλά και με σοφιστικέ στριγκοκόρδονο και αυτή-και ψιλοστρογγυλεμένη από την τελευταία φορά που την είδα.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο:
Η Αμέλια η καστανή γυρολόγος πασών των οίκων και των απανταχού πορνοπεριοχών...
Με χαρακτηριστική τραβελόφατσα,αδυνατισμένη αλλά τί να το κάνεις...Και με απλό παρακαλώ.
Ρεμούνδου 21 όροφος:
Η Σάσα.Καστανό ωραίο μιλφάκι,γουρλομάτικο,καλό αδύνατο σώμα.Γνωστή σπερματορουφήχτρα...
Η οποία πριν καμμιά βδομάδα,ένα βράδυ που'βρεχε (που'βρεχε μονότονα...) στην Ιουλιανού,πιωμένη μού έλεγε την δακρύβεχτη αθναχώρησή της για πάντα για Καστοριά που την περίμενε (με το τζάκι του,τα ξύλα του,τις γούνες του,τα σέα και τα μέα του) ο καλός της!Τί κάνει το ποτό...
Μαζί της η Όλγα,η κοντή ξανθιά αδύνατη και συμπαθητική κοπελίτσα με το κοντό μαλλί.
Τις προάλλες φαινόνταν ευτυχισμένη στον ηλεκτρικό αγκαλιασμένη με έναν ωραίο πιτσιρικά...Φαινόνταν.Και οι δυο.
Άραγε ποιος να ήταν ο πραγματικά ευτυχισμένος;
Ρεμούνδου 20:
Η αφανής Λώρα.Την πρόσεξα καλύτερα και περισσότερο σήμερα με το μελαγχολικό πρόσωπό και το αδιόρατο χαμόγελο και έδειξε στα μάτια μου μου τόσο γλυκιά και συμπαθητική,τόσο όμορφη που την ένοιωσα μέσα μου σαν φυλακισμένη πίσω από την καγκελόπορτά της...
Περγάμου 1:
Η Γιασμίν λες και είδε τον Ομπάμα βγήκε και με χαιρέτησε στα αγγλικά-θα μου πεις αυτά ξέρει,αυτά μιλάει και ο Σκουρλέτης να ήταν τα ίδια θα του έλεγε οπότε τζάμπα πήρα τα πάνω μου...
Ξανθιά η Γιασμίν λοιπόν,με κοντό μαλλί,τροφαντούλα παντού και γενικώς και βυζοπούλα.
Κάτι άκουσα για ελεύθερο στοματικό αλλά από τη βυζοζαλάδα μου τί να συγκρατήσω...
Αχαρνών 85:
Η Ζάνα (όχι η θρυλική) μια κοντή ζουμερή μιλφ με μέτριο πρόσωπο που με κοίταζε σαν χάνος.
Και η Ελένη,ψηλή καστανή υπερνταρντάνα,γυναικάρα να πέφτει πάνω σου και να μη ξέρεις αν και πως θα βγεις από τα χαλάσματα.
Τα πάντα εκτός κώλου οι κυρίες.
Μαγνησίας 11:
Ο χαριτόβρυτος αδύνατος και πολύ ευγενικός υπηρέτης χόρευε υπό τους ρυθμούς κάτι περίεργων σουραυλοειδών Ινδικών μελωδιών.
Για να ξεπροβάλλει η "Ελενίτσα μου",ένα κοντό ζουμπουρλούδικο μελαχροινάκι,γλυκούλικο στο πρόσωπο.
"Πρόγραμμα;" ρώτησα.
Σαν να έβγαλα το σουραύλι μου,άρχισε να ξαναχορεύει ο επί της υποδοχής,ένοιωσα λίγο φακίρης που γητεύει το φιδάκι...
"Ότι θέλει ο νεαρός" με κοίταξε λάγνα και όπου φύγει φύγει...
Καλύμνου 48 όροφος:
Κόκκινο μπειμπυντόλ η Χριστίνα,λευκά η Κατερίνα.
Μακριά ξανθά μαλλιά η μία,κοντά πλατινέ η άλλη.
Νταρντάνα η μία,πιο μαζεμένη η άλλη.Ωραίες αντιθέσεις,νεκρική ησυχία στον οίκο-συνήθως όταν είναι και το Πωλινόσπιτο ανοικτό όλο και κάποιος ξεστρατίζει κατά δω αλλά σήμερα ήρθε κοτζάμ Ομπάμα,είναι δυνατόν να δουλέψει η Πωλίνα;
Αγκύρας 12 αριστερά:
Η Ήρα.Γυναικάρα με τα όλα της,θηλυκό παλαιάς κοπής από εκείνα που σε έβαζαν κάτω και έβλεπες τον Φίλη να παίρνει τη μορφή του Ιερώνυμου!
Και η Τζίνα μαζί της,καστανή,αδύνατη και...αυτά...
Αγκύρας 12 δεξιά:
Η Χριστίνα είπαμε (να το ξαναπούμε) με το ξανθό μαλλί είναι ολίγον τι (εως πολύ) σαν ξεπλυμένη και χάνει το ωραίο πιτσιρικίστικο που έχει επάνω της.
Τη Σούζυ είχα να τη δω κάτι χρόνια και μού φάνηκε αρκετά όμορφη:
Ξανθιά,το πρόσωπό της ήταν ωραίο,πιο σουλουπωμένη και πιο φτιαγμένη γενικώς - και τα πάντα στο μενού εκτός κώλου και για τις δυο.
Περγάμου 27:
Και η Ντίνα,ένα κοντό μελαχροινό κατσαρομάλλικο μιλφογκιλφίδιο με φάτσα νοικοκυρούλας και με σώμα με πιασίματα.
Αλκαμένους 113:
Η Σύλβια,η γνωστή με το κοντό πλατινέ μαλλί,πιο σοφιστικέ στυλ αλλά και με σοφιστικέ στριγκοκόρδονο και αυτή-και ψιλοστρογγυλεμένη από την τελευταία φορά που την είδα.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο:
Με χαρακτηριστική τραβελόφατσα,αδυνατισμένη αλλά τί να το κάνεις...Και με απλό παρακαλώ.
Ρεμούνδου 21 όροφος:
Η Σάσα.Καστανό ωραίο μιλφάκι,γουρλομάτικο,καλό αδύνατο σώμα.Γνωστή σπερματορουφήχτρα...
Η οποία πριν καμμιά βδομάδα,ένα βράδυ που'βρεχε (που'βρεχε μονότονα...) στην Ιουλιανού,πιωμένη μού έλεγε την δακρύβεχτη αθναχώρησή της για πάντα για Καστοριά που την περίμενε (με το τζάκι του,τα ξύλα του,τις γούνες του,τα σέα και τα μέα του) ο καλός της!Τί κάνει το ποτό...
Μαζί της η Όλγα,η κοντή ξανθιά αδύνατη και συμπαθητική κοπελίτσα με το κοντό μαλλί.
Τις προάλλες φαινόνταν ευτυχισμένη στον ηλεκτρικό αγκαλιασμένη με έναν ωραίο πιτσιρικά...Φαινόνταν.Και οι δυο.
Ρεμούνδου 20:
Η αφανής Λώρα.Την πρόσεξα καλύτερα και περισσότερο σήμερα με το μελαγχολικό πρόσωπό και το αδιόρατο χαμόγελο και έδειξε στα μάτια μου μου τόσο γλυκιά και συμπαθητική,τόσο όμορφη που την ένοιωσα μέσα μου σαν φυλακισμένη πίσω από την καγκελόπορτά της...
Περγάμου 1:
Η Γιασμίν λες και είδε τον Ομπάμα βγήκε και με χαιρέτησε στα αγγλικά-θα μου πεις αυτά ξέρει,αυτά μιλάει και ο Σκουρλέτης να ήταν τα ίδια θα του έλεγε οπότε τζάμπα πήρα τα πάνω μου...
Ξανθιά η Γιασμίν λοιπόν,με κοντό μαλλί,τροφαντούλα παντού και γενικώς και βυζοπούλα.
Κάτι άκουσα για ελεύθερο στοματικό αλλά από τη βυζοζαλάδα μου τί να συγκρατήσω...
Αχαρνών 85:
Η Ζάνα (όχι η θρυλική) μια κοντή ζουμερή μιλφ με μέτριο πρόσωπο που με κοίταζε σαν χάνος.
Και η Ελένη,ψηλή καστανή υπερνταρντάνα,γυναικάρα να πέφτει πάνω σου και να μη ξέρεις αν και πως θα βγεις από τα χαλάσματα.
Μαγνησίας 11:
Ο χαριτόβρυτος αδύνατος και πολύ ευγενικός υπηρέτης χόρευε υπό τους ρυθμούς κάτι περίεργων σουραυλοειδών Ινδικών μελωδιών.
Για να ξεπροβάλλει η "Ελενίτσα μου",ένα κοντό ζουμπουρλούδικο μελαχροινάκι,γλυκούλικο στο πρόσωπο.
"Πρόγραμμα;" ρώτησα.
Σαν να έβγαλα το σουραύλι μου,άρχισε να ξαναχορεύει ο επί της υποδοχής,ένοιωσα λίγο φακίρης που γητεύει το φιδάκι...
Καλύμνου 48 όροφος:
Νταρντάνα η μία,πιο μαζεμένη η άλλη.Ωραίες αντιθέσεις,νεκρική ησυχία στον οίκο-συνήθως όταν είναι και το Πωλινόσπιτο ανοικτό όλο και κάποιος ξεστρατίζει κατά δω αλλά σήμερα ήρθε κοτζάμ Ομπάμα,είναι δυνατόν να δουλέψει η Πωλίνα;
Αγκύρας 12 αριστερά:
Η Ήρα.Γυναικάρα με τα όλα της,θηλυκό παλαιάς κοπής από εκείνα που σε έβαζαν κάτω και έβλεπες τον Φίλη να παίρνει τη μορφή του Ιερώνυμου!
Αγκύρας 12 δεξιά:
Η Χριστίνα είπαμε (να το ξαναπούμε) με το ξανθό μαλλί είναι ολίγον τι (εως πολύ) σαν ξεπλυμένη και χάνει το ωραίο πιτσιρικίστικο που έχει επάνω της.
Ξανθιά,το πρόσωπό της ήταν ωραίο,πιο σουλουπωμένη και πιο φτιαγμένη γενικώς - και τα πάντα στο μενού εκτός κώλου και για τις δυο.
elladarare
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2016
- Like
- 130
- Πόντοι
- 6
Πριν από λίγο στα πέριξ...
Περγάμου 27:
Αλκαμένους 113:
Ρεμούνδου 21 ισόγειο:
Ρεμούνδου 21 όροφος:
Ρεμούνδου 20:
Περγάμου 1:
Αχαρνών 85:
Μαγνησίας 11:
"Πρόγραμμα;" ρώτησα.
Καλύμνου 48 όροφος:
Αγκύρας 12 αριστερά:
Αγκύρας 12 δεξιά:
ο digweed είναι ο καλύτερος τον θέλουμε τον αγαπάμε τον κρατάμε
Ένα άτυπο ονλιγκρικάδικο προσπαθούν να φτιάξουν η Ανίτα και η μόνιμη υπηρεσία της στο Λεωνίδου 28 όροφος,προτρέποντας τους σκουρόχρωμους υποψήφιους πελάτες να κάνουν καμιά βόλτα να δουν κι άλλες κοπέλες,και ανακοινώνοντας ό,τι πιο απλό από πρόγραμμα μπορεί να υπάρξει,''no ars,no kiss,only sex,10 minutes,10 euros''.Για άλλη μια φορά πέρασα καλά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις