Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (21 μέλη και 258 επισκέπτες)

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Δουλεύει απόψε και πάλι στο Φυλής 109 ισόγειο - και με ωραία λευκοροζ εσωρουχάκια! :erection:

Μαζί της και η Ντιάνα,μελαχροινό ομορφούλικο Μολδαβοπιπινάκι!  :orchestra:

Εάν πας για Ροδικάκι,ρίξε μας μετά (εάν θέλεις βέβαια) κι ένα ραπόρτο για το τί παίχτηκε! ;)

Έγινε λοιπόν η σχετική επίσκεψη  στη Ροδίκα!
Πολύ όμορφο το μωρό πραγματικά θυμίζει αυτό που έχουν πει οι συναγωνιστές δηλαδή μια σεξοπεινασμένη τουριστριούλα!

Στο δωμάτιο πολύ κεφάτη και ορεξάτη,με τριψίματα,φιλιά,δαγκώματα,καυλωτικά στησίματα του κορμιού της και διάφορα άλλα πιο λεπτομερή που γράφω και στην κριτική που έστειλα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ρε παιδιά τα λεφτά από τα μπουρδέλα δεν πάνε στις τράπεζες... πριν πλυθούν
Και δεν βγαίνουν στο εξωτερικό με εμβάσματα...
Πώς ξεπλένονται; Και πώς βγαίνουν εξωτερικό; Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Έγινε λοιπόν η σχετική επίσκεψη  στη Ροδίκα!
Πολύ όμορφο το μωρό πραγματικά θυμίζει αυτό που έχουν πει οι συναγωνιστές δηλαδή μια σεξοπεινασμένη τουριστριούλα!

Στο δωμάτιο πολύ κεφάτη και ορεξάτη,με τριψίματα,φιλιά,δαγκώματα,καυλωτικά στησίματα του κορμιού της και διάφορα άλλα πιο λεπτομερή που γράφω και στην κριτική που έστειλα.

Ωραίος-και από τους λίγους που ρωτάνε και κατόπιν ενημερώνουν κιόλας!  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη Φωκαίας...

Φωκ.24:
Η Καίτη.Οι στουντιάκοι ας ρίξουν ένα βλέφαρο σε αυτό το πολύ καλό (εμφανισιακά) ξεπετοκομμάτι:
Ξανθιά,μακρύ μαλλί,ξεπετοεκφυλόφατσα,σιλικονάτο βυζί,ωραίο κορμί με τατουαζάκια-μικρό μανίκι στο αριστερό χέρι.Στο χρόνο ρεκόρ των 6 λεπτών μπήκε και βγήκε από δωμάτιο!
Με απλό πρόγραμμα πασπαλισμένο με 69.

Αυτή εδώ είναι η Καίτη/Κέιτυ ή όπως τη λένε που είδε στο Φωκαίας 27 και ρώτησε κάποιος λίγο πριν.

Όποιος έχει δοκιμάσει ας μας πει αν ισχύουν οι μαρτυρίες περί ξεπετομαρμαροκολώνας.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αυτή εδώ είναι η Καίτη/Κέιτυ ή όπως τη λένε που είδε στο Φωκαίας 27 και ρώτησε κάποιος λίγο πριν.

Όποιος έχει δοκιμάσει ας μας πει αν ισχύουν οι μαρτυρίες περί ξεπετομαρμαροκολώνας.
Προσωπικά δε την έχω δοκιμάσει, γιατί δεν είμαι τρελός να το κάνω. Αλλά συμφωνώ και επαυξάνω για τις μαρτυρίες από το σαλονάρισμά της που έχω δει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
νασο δεν δεν  δουλευω  για αλβανους  και ο τυπος που λεει  για εμενσ  αυτες τις αρλουμπες θα επρεπε  να με σεβαστει  διοτι  δεν με ξερει και εγω εχω βγει για  τσαρκα με ατομα  απο το  σαιτ     

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.904
Πόντοι
24.596

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ντάξει ρε φίλε τράβα και γάμα την Αννυ την πορνοσταρ και ξαναπέστο μας για εικοατή φορά! Να το εμπεδώσουμε! Πες μας και σε ποιό μπουρδέλο δουλεύει μην την χάσουμε...
Και για όσους απορούν με αυτά που λέω...
Είναι δυνατόν οι επιχειρηματίες του χώρου να μην έχουν χώσει δάκτυλους στην ενημέρωση στο μπουρδέλα κομ;
Ας αποφασίσουμε ποιοί είναι αυτοί οι πυλώνες της ´´αμερόληπτης ενημέρωσης´´

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
εχω να παω αρκετες μερες με  αυτη την κοπελα ηταν λαθος μου το καταλαβα  αλλα οχι και να με κατηγορεις ομως   

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καλά ρε φίλε δεν είμαι και ο πρώτος ούτε ο τελευταίος
Οι περισσότεροι εδω μεσα είστε σε διατεταγμένη υπηρεσια...
Ετσι πρόχειρα θα ξεχωρίσω τον άψογο προφέσσορα, τον χαμένο ρομαντικό χιλινκ, και τον τσαντίλα νεασμύρνη... οι πιό πολλοί απ τους άλλους μου βρωμάνε για μεγάφωνα των νταβάδων...
Η μικρή μου χεσμένη άποψη, καληνύχτα σας
Φιλλιπίδου 11 πάω να γαμήσω τώρα μουτάξαν χαρτζηλίκι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom