Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (4 μέλη και 109 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στη Διδύμου...

Διδ.7α:
Η Βικτώρια.Τελικά δεν είναι κακή:Ψηλή,καστανή,συμπαθητικό πρόσωπο,ωραίο σώμα με σωστές αναλογίες!

Διδ.7β:
Η Έμιλυ το μελαχροινό κοντοπούτανο πιπινάκι.Όμορφο κοριτσιστίκο παιχνιδιάρικο προσωπάκι και καλό αδύνατο κορμάκι-με κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα απόψε!

Διδ.8β:
Η Βερόνικα,η γνωστή ξανθιά μιλφ με ωραίο κόκκινο εσώρουχο-κορμάκι!

Διδ.16:
Η Αλεξάνδρα και η Σοφία...
Τί να πω τί να γράψω και τι να μοιρολογήσω...
Η Σοφία νέο μελαχροινό γκιλφοφρούτο απίστευτη θείτσα με μαύρο στριγκοκόρδονο!
Άλλο να το λες και άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια...

Διδ.18 υπόγειο:
Η Βαλεντίνα η καστανόξανθη σγουρομάλλα,ωραίο γελαστό προσωπάκι,στητό βυζί-και με τελείωμα στο στόμα στο μενού.

Διδ.18 ισόγειο:
Η τουμπανιασμένη Αλιόνα.

Διδ.20:
Πάρ'τη μια και χτύπα την.άλλη.
Νάντια η μελαχροινή αλλοίθωρη μουστακαλού και Τζίνα το καστανό αδύνατο παρατράγουδο.

Διδ.22:
Κλασσικά η Άννα η μυστήρια με λευκά νυφικά εσώρουχα!

Διδ.27:
Η Λέσια.Ξανθιά κοντούλα παιχνιδιάρα στο σαλόνι,με θηλυκό πρόσωπο.Ωραίο σωματάκι όσο και όπως πρέπει ζουμερό!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επίσης στην Κολωνού...

Κολ.30 όροφος:
Κάτω,η Αλμπίνα.Ξανθιά,θηλυκό πρόσωπο,κορμί ψιλοζουμερό αλλά καλό.
Επάνω,η Κάτια η ψηλή κορμάρα με γεμάτους βύζους και η Άννα.
Νέο φρούτο!Καστανόξανθο,όμορφο πρόσωπο,ωραίο σώμα-φέρνει λίγο προς Γιούλια!
Ξεθαρρεμένη και παιχνιδιάρα στο σαλόνι!

Κολ.30 ισόγειο:
Το μελαχροινό κοντούλικο και αδυνατούλικο Μαράκι.

Κολ.27 ισόγειο:
Η Μόνικα.Ξανθό κοντό κοριτσάκι,συμπαθητική φατσούλα και πολύ πολύ αδυνατούλα-σκέλετορ περίπτωση!

Κολ.27 υπόγειο:
Η Στεφανία,η μελαχροινή σκουρόδερμη με τους γεμάτους βύζους και τον ψιλοβραζιλιάνικο (από το Ζεφύρι) κώλο.

Κολ.27 όροφος:
Η Αλίσια η γνωστή ξανθιά μιλφογκίλφ.

Κολ.32 ισόγειο:
Η Έλενα.Μελαχροινό κοντοπούτανο,όμορφο μουτράκι.
Σώμα κανονικό με ωραίο ζουμερό κωλί.

Κολ.23 υπόγειο:
Η Λίζα.Ωραίο κομμάτι!
Ξανθιά,όμορφο πρόσωπο,σχετικά ψηλή,καλό μούτρο,εξίσου καλό κορμί-λίγο ο κώλος της είναι γεματούλης.

Κολ.23 ισόγειο:
Η Μαρία.Καστανό κοντοπούτανο στυλιαράκι,γνωστή γυρολόγος φολίτσα του Μεταξουργείου.

Κολ.15α:
Η Μάγδα το μελαχροινό καβλοκώλικο πιπίνι.

Κολ.15β:
Η Άντζελα η μελαχροινή κοντή πονηρόφατσα με το σχετικά καλό σώμα και το χαρακτηριστικό πεταχτό βυζορωγίδι.
Μαζί της η Άννα η σχιστομάτα με το ωραίο ζουμερό κορμί και την καλή κωλάρα.

Κολ.11 υπόγειο:
Η Κορίνα η καστανόξανθη γλυκοπρόσωπη ζουμερούλα.

Κολ.11 ισόγειο:
Η Ντορίνα.Ξανθός άγγελος!
Κουκλίστικο προσωπάκι,μοναδικό κορμάκι!Ασπρουλιάρικο δερματάκι που σε άλλη θα έδειχνε άσχημο αλλά σε αυτήν...

Κολ.11 όροφος:
Η Νάντια το μελαχροινό πολύ αδύνατο τσιγγανοειδές.

Κολ.45:
Δεξιά,η Στέλλα.Ξανθιά τραγική γκιλφοκατάσταση.Να το βλέπεις και να μη το πιστεύεις ότι ζητάει κιόλας 10 ευρώ.

Αριστερά,η Ναταλία η μελαχροινή συμπαθητική μιλφ με το κοντό μαλλί.
Στο δεξιά εσωτερικό μαγαζί,η Ειρήνη ο μελαχροινός μιλφοτόφαλος με κοντό μαλλί και με φουλ πρόγραμμα αλλά δίχως κώλο όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Κολ.47:
Στον όροφο,η ξανθιά  ζουμπουρλή Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος στο μενού της.
Στο ισόγειο,κλασσικά η θρυλική Ζάνα.

Κολ.48:
Η Χριστίνα η μελαχροινή τατουαζάτη νταρντάνα αλλά με ωραία φάτσα.

Κολ.53:
Η Κατερίνα η γνωστή μελαχροινή μιλφ με το συμπαθητικό πρόσωπο και με σχετικά καλό κορμί με λίγα πιασίματα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Και στη Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο:
Η Ειρήνη η μελαχροινή μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο και με το ωραίο αδύνατο κορμί.Με ωραίες μαύρο εσώρουχο-κορμάκι!
Και η Μαρίνα η κοκκινομάλλα ζουμερή μιλφ η γνωστή από Αχαρνών 85.Με ωραίο λευκό αεράτο κομπινεζόν!
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και οι δυο.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 όροφος:
Η Άντζελα η μελαχροινή ατσούμπαλη χοντρούλα από το διπλανό ισόγειο.
Και η Λίνα,ξανθιά μιλφ σωστή νοικοκυρούλα,χαμηλοβλεπούσα με μαύρα διαφανή κομπινεζοειδή εσώρουχα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και οι δυο.

Μεγ.Αλεξάνδρου 15:
Η θεία Εύα.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μεγ. Αλεξάνδρου 22 ισόγειο προγραμματισμένη για τη Μαρινάρα και ξανά τίγκα το σαλόνι και γεμάτα δωμάτια, ΄πάλι καλά σήμερα είχε και παρέα την Ειρήνη και έτσι η αναμονή μειώθηκε!! Παντως παροτι τωρα στο 10αρικο πιστευω ότι είναι κριμα που κατεληξε στο Μεταξι με τα πακια να κανουν ουρα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δουλεύει απόψε και πάλι στο Φυλής 109 ισόγειο - και με ωραία λευκοροζ εσωρουχάκια! :erection:

Μαζί της και η Ντιάνα,μελαχροινό ομορφούλικο Μολδαβοπιπινάκι!  :orchestra:

Εάν πας για Ροδικάκι,ρίξε μας μετά (εάν θέλεις βέβαια) κι ένα ραπόρτο για το τί παίχτηκε! ;)

Πόρνε μου έχεις ένα ΜΕΓΑ RESPECT από εμένα τον ίδιο αυτοπροσώπως για το Ροδικάκι...χεχεχε

Με το που το έγραψες, παρ' όλο που είμουν πτώμα από τη δουλειά τσακίστηκα και ξουρίστηκα,
μπανιαρίστηκα, αρωματίστηκα, και βουρ στο μωράκι που είχα 2 βδομάδες περίπου να το δώ.

Λοιπόν η εντύπωση ΑΡΙΣΤΗ, κούκλα ολόφρεσκη, μπανιαρισμένη αρωματισμένη, με ολόφρεσκο μουνάκι,
επιτέλους το μωράκι σε μια περιοχή και μαγαζί που είναι πολύ καλύτερο από το βρωμομετάξι,
αυτό μου είπε και το μωράκι εδώ είναι καλά ενώ εκεί ήταν χάλια.

Τα παραπάνω ισχύουν και για τις συνθήκες υγιεινής, εδώ υπάρχουν όλα τα προαπαιτούμενα για να
είναι το μωράκι πάντα φρέσκο και λαχταριστό.

Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, αλλά το δηλώνω έχω αποκτήσει μεγάλη αδυναμία στην κουκλίτσα
με τα βαθιά μπλέ μάτια τα χρυσά μαλλιά και το υπέροχο χαμόγελο,
...παραδίνομαι , δεν περιγράφω άλλο.

Όλοι οι μοντελοπνίχτες σπεύσατε στην Νεράιδα του παραμυθιού με τα μαγικά βαθυ-μπλέ ματάκια !!!

Υ.Γ. το νέο όνομα του μωρού είναι Σάντρα (το επαναλαμβάνω για να μην μπερδευτεί κανείς),
    και το κατοχυρώνω από σήμερα οτι Ροδίκα (Σάντρα) = Η Νεράιδα με τα (Βαθυ-)Μπλέ Μάτια

όπως παλιότερα είχα κατοχυρώσει το προσωνύμιο 'Ελαφίνα' για τη Ρενατούλα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.713
Πόντοι
14.615
Πόρνε μου έχεις ένα ΜΕΓΑ RESPECT από εμένα τον ίδιο αυτοπροσώπως για το Ροδικάκι...χεχεχε

Με το που το έγραψες, παρ' όλο που είμουν πτώμα από τη δουλειά τσακίστηκα και ξουρίστηκα,
μπανιαρίστηκα, αρωματίστηκα, και βουρ στο μωράκι που είχα 2 βδομάδες περίπου να το δώ.

Λοιπόν η εντύπωση ΑΡΙΣΤΗ, κούκλα ολόφρεσκη, μπανιαρισμένη αρωματισμένη, με ολόφρεσκο μουνάκι,
επιτέλους το μωράκι σε μια περιοχή και μαγαζί που είναι πολύ καλύτερο από το βρωμομετάξι,

Τα παραπάνω ισχύουν και για τις συνθήκες υγιεινής, εδώ υπάρχουν όλα τα προαπαιτούμενα για να

Όλοι οι μοντελοπνίχτες σπεύσατε στην Νεράιδα του παραμυθιού με τα μαγικά βαθυ-μπλέ ματάκια !!!

Υ.Γ. το νέο όνομα του μωρού είναι Σάντρα (το επαναλαμβάνω για να μην μπερδευτεί κανείς),
    και το κατοχυρώνω από σήμερα οτι Ροδίκα (Σάντρα) = Η Νεράιδα με τα (Βαθυ-)Μπλέ Μάτια

Πιρφόρος;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129

τυπε εμενα γκριζοπρασινα μου φαινονται

και το Πριγκιπισα πρεπει να μεινει πιστευω τυπε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
υπαρχουν γυναικες οξαποδω που μπορεις να την πατησεις οχι ομως να εισαι και πιρφορος εγω γαμαω οποια τανα θελω 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Με πρόλαβες. Πιρφορισμός!!

[tt][size=15pt][size=15pt]Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, αλλά το δηλώνω έχω αποκτήσει μεγάλη αδυναμία στην κουκλίτσα
...παραδίνομαι , δεν περιγράφω άλλο.[/size][/size][/tt]

:lheel: :lheel:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τυπε εμενα γκριζοπρασινα μου φαινονται

και το Πριγκιπισα πρεπει να μεινει πιστευω τυπε

Η Νεραιδοπριγκίπισσα με τα Μπλέ Μάτια !!!

dmtrsxxx το μωράκι στη φυλής είναι ολόφρεσκο

Υ.Γ. -1-Μ'αρέσει που μιλάει ο Φίλος Οξαποδώ που αρέσκεται σε Γραίες και Χοντρούλες...χεχεχε
       και όπως λέει και η ρήση: "Φίλος μεν Οξαποδώ, Φιλτάτη δε η Αλήθεια"...χεχεχε
    -2-Για τους υπόλοιπους Πόρνους που μηρυκάζουν slogans απαντώ: Seeing Is Believing

Επισκέπτης

ποτε ειχες αποκαλεσει ελαφινα την ρενατα για πρωτη φορα;

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ποτε ειχες αποκαλεσει ελαφινα την ρενατα για πρωτη φορα;

Πριν πολλά χρόνια με άλλο όνομα χρήστη...χεχεχε

Ρώτα τον Xilnik να στο επιβεβαιώσει.

Η ουσία είναι το ΓΙΑΤΙ την λέω 'Μελαχρινή Ελαφίνα',

διότι κινείται με μια Χάρη και αρμονία ανάλογη με των Ελαφιών,
αλλά και διότι η μεγάλη ομορφιά της είναι αρμονική, το στήθος της,
τα πόδια της, το κωλαράκι της, τα δαχτυλάκια των ποδιών της,
οι πράσινες ΜΑΤΑΡΕΣ της ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ την αρμονία 'τον χρυσό κανόνα φ'
και το ανάλογο στη φύση είναι οι Ελαφίνες.

Γι'αυτό την προσφωνώ Ελαφίνα τη Ρενατούλα μας.

Επισκέπτης

το ξερω οτι την ξερεις απο πολυ παλια, γι αυτο ρωτησα.

Και επειδη καποτε ειχα γραψει κριτικη με τιτλο ρενατα η ελαφινα, ενω δεν ηξερα ( συνειδητα τουλαχιστον) οτι την αποκαλεις ετσι...γι αυτο ψιλοεξεπλαγην...

xristosmpou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια που θα βρω τη συλβανα απο χωματιανου??

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Με πρόλαβες. Πιρφορισμός!!

:lheel: :lheel:

χαχαχαχα σε λενε πιρφορο .... αλλα αφου αισθανεσε για την ρενατα και ροντικα εκφραζεσε ετσι καλα κανεις !

αλλωστε για αυτο υπαρχει και το φορουμ !

τις εν λογω δεν τις εχω δει στα ενδωτερα για να γνωριζω περι αποδοσεων , αρα δεν μπορω εκφρασω και εγω μια αποψη ....

απο την αλλη παρατηρω ομως και ενα μενος που εχει δημιουργηθει για την αννυ την "πορνοσταρ" απο φωκαιας και φιλιππιδου! η κοπελα εχει ξεκινησει γυμναστικη και εχει φτιαξει κορμαρα και παλι , για τα ενδωτερα δεν γνωριζω διοτι δεν εχω συνουσιαστει μαζι της :P (με εξαιρεση μια φορα που λογω περιστασεων δεν επιτευχθει ολοκληρωμενη επαφη αρα δεν προσμερτατε)  >:( !

θα μπορουσε καποιος μου απαντησει ομως γιατι την χλευαζετε τοσο ? το εχω απορια και θα εκτιμουσα μερικες απαντησεις εστω και με πμ !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μεγ. Αλεξάνδρου 22 ισόγειο προγραμματισμένη για τη Μαρινάρα και ξανά τίγκα το σαλόνι και γεμάτα δωμάτια, ΄πάλι καλά σήμερα είχε και παρέα την Ειρήνη και έτσι η αναμονή μειώθηκε!! Παντως παροτι τωρα στο 10αρικο πιστευω ότι είναι κριμα που κατεληξε στο Μεταξι με τα πακια να κανουν ουρα.

αλλη αποδοση ειχε η μαρινα στο αχαρνων 85 που χωρος με κουδουνακι , αρκετα ποιο αξιοπρεπες και σαφως η ποιοτητα του κοσμου καλυτερη !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Το bou είναι πρέζα και ο Digweed είναι η σύριγγα...!!! :rockon:

αυτο το ρητο παραπεμπει σε μια παλιοτερη προσωπικοτητα του εν λογω φορουμ (eric castel , beverly , dude007 και λοιπα ονοματα) , ο οποιος ηταν αξιος ενημερωτης αλλα .... το βρισιμο που εριχνε στα υπολοιπα θρεντ ηταν περα απο το οριο της ανεχειας (η ποιο επιεικης εκφραση που θα μπορουσα χρησιμοποιησω) ! υπαρχει σχετικη αναφορα και απο τον διαχειριστη σχετικα ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom