You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές πρώτα απ'όλα
Χθες λοιπόν πήγαμε απαρτία στη Τζούλια στο Φυλής 86Β για παρτούζα και όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι pitsilistis και skidoo-chevalier fidele φάγαμε μεγάλη ξενέρα.. Η κοπέλα ήταν επιεικώς απαράδεκτη!!
Μέσα δεν έκανε απολύτως τίποτα.. ούτε που μου το άγγιξε εμένα.. φοβόταν μην βγάλει δόντια και τη δαγκώσει!!Αφήστε που βιαζόταν να φύγει λες και είχε ξεχάσει το φαί στο φούρνο.. Κι εκεί που σήκωσα με τα χίλια ζόρια τη "σημαία" ψηλά σηκώνεται και φεύγει κάνοντας ειρωνικά σχόλια κι από πάνω..
Θα μπορούσε να πει "δεν μπορώ, δεν θέλω, δεν το κάνω".. δεκτό!Είναι όντως εργασία σωματικά και ψυχικά δύσκολη.Μην κοροιδεύεις όμως.Από τη στιγμή που ασκείς με τη θέλησή σου το επάγγελμα του πληρωμένου έρωτα κι έχεις επίγνωση των δυσκολιών αυτών κοίτα να προσφέρεις και τις ανάλογες υπηρεσίες!Αν στην τελική δεν την παλέυεις άλλαξε δουλειά!Δεν σου βάζει κανείς το πιστόλι στον κρόταφο όπως κάνουν στις περισσότερες αφρικανές του πεζοδρομίου.
Πηγαίνουμε πάντα με τα νερά τους γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που εργάζονται.. έχουμε όμως και το δικαίωμα κάνοντας κριτική να προφυλάξουμε αυτόν που δουλεύει όπως κι εμείς καθημερινά σαν το κοπρόσκυλο για να βγάλει αυτό το πούστικο το 20άρικο.
Παρά το γεγονός αυτό πέρασαμε πολύ καλά λόγω της εκλεκτής παρέας με τους αρχηγούς easy riders! και φυσικά με πίτσι,σκίντο,πιάτσα και σπίντιους!!Να'στε καλά συνάδελφοι!Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα μέλη του θρεντ μας
Συμφωνώ κι εγώ με το συναγωνιστή. Τα γράφει τόσο καλά που δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Μαύρο στη Τζούλια στις πορνοεπιλογές μας!!!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Και μια συντομη ανακεφαλαιωση τωρα που κλεινει η χρονια….
Χτες και προχτες εκανα τρεις καταθεσεις σε κοπελες μ εντυπωσιακα κορμια η’ παρουσια, επι της ουσιας δεν ευχαριστηθηκα καμια
Αυτό που ψαχνω όταν παω με μια κοπελα κατά κανονα είναι να κανω ερωτα,όχι σεξ εκτος από ορισμενες περιπτωσεις που αυτό γινεται συνειδητα
Και εδώ σκεφτομαι ποσο προχωρημενες είναι πια οι απαιτησεις μου από τα κοριτσια
Οποτε αν ηθελα να κλεισω με μια ατακα για τη νεα χρονια,αυτή θα είναι..
Τερμα τα κοριτσακια για τον xilnik,ηρθε η ωρα των αληθινων γυναικων...
Χτες και προχτες εκανα τρεις καταθεσεις σε κοπελες μ εντυπωσιακα κορμια η’ παρουσια, επι της ουσιας δεν ευχαριστηθηκα καμια
Αυτό που ψαχνω όταν παω με μια κοπελα κατά κανονα είναι να κανω ερωτα,όχι σεξ εκτος από ορισμενες περιπτωσεις που αυτό γινεται συνειδητα
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Κι εγω με τις περιοσσοτερες αναγκαζομαι να τελειωσω.Και μια συντομη ανακεφαλαιωση τωρα που κλεινει η χρονια….
Αλλα γυναικες οπως η υπεροχη Ιζαμπελλα-Πολωνη ηταν αλλο πραμα...........
Επισκέπτης
Tερμα τα κοριτσακια λοιπον !!!
Φερτε μια πραγματικη γυναικα !!!
Φερτε μια πραγματικη γυναικα !!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Aριστοτελους 6 ΚαλλιθεαΗ Κάτια φιλαράκι πήγε σε στούντιο αλλά δεν ξέρω ποιο . Όποιος το ξέρει ας το πει .
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο καζαμιας του 2009 προβλεπει οτι συντομα θα βρεις αυτο που ζηταςΚαι μια συντομη ανακεφαλαιωση τωρα που κλεινει η χρονια….
εγω παντως επειτα απο μεγαλες περιοδους ψαξιματος εχω κατασταλαξει σε 3-4 πολυ καλες κοπελες και εχω κοψει τις αναζητησεις
καποια στιγμη επρεπε να σοβαρευτω και να νοικοκυρευτω
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Η Άντέλλα επανήλθε μετά το Νοέμβριο?
ναι νυχτερινη βαρδια στο φωκαις 17 κατω.
εχει παρει και 5-6 κιλα
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
...Πώ Πώ Τί Πλάσμα είναι αυτό που πόσταρες φωτό βρε Baby !!!
Παραλίγο και θα μου πετάγονταν τα μάτια έξω λέμε !!!
Για ρίξε τίποτις πλεροφορίες εντοπισμού του Πλάσματος ...χεχεχε
Υ.Γ. Εγώ Μάγκες την πάτησα αυτές τις μέρες, κρυώσανε τα Λαιμά μου και
δεν γάμησα τίποτες (αν εξαιρέσω τη ...χούφτα μου.. μουάχαχαχα)
Έτσι έχω λοιώσει με ένα απίστευτο Ξεκωλάκι την Tila Tequila (Nguyen)
κατεβάζοντας ότι βιντεάκι βρώ γι΄αυτήν. Την 'πέτυχα' τυχαία χθές στο
ζάππινγ στο MTV (a shot of love with Tila Tequila).
Παραλίγο και θα μου πετάγονταν τα μάτια έξω λέμε !!!
Για ρίξε τίποτις πλεροφορίες εντοπισμού του Πλάσματος ...χεχεχε
Υ.Γ. Εγώ Μάγκες την πάτησα αυτές τις μέρες, κρυώσανε τα Λαιμά μου και
δεν γάμησα τίποτες (αν εξαιρέσω τη ...χούφτα μου.. μουάχαχαχα)
Έτσι έχω λοιώσει με ένα απίστευτο Ξεκωλάκι την Tila Tequila (Nguyen)
κατεβάζοντας ότι βιντεάκι βρώ γι΄αυτήν. Την 'πέτυχα' τυχαία χθές στο
ζάππινγ στο MTV (a shot of love with Tila Tequila).
Επισκέπτης
Aπο service δεν μου ειπατε λεει τιποτα η τα ιδια οπως παλια !!!ναι νυχτερινη βαρδια στο φωκαις 17 κατω.
εχει παρει και 5-6 κιλα
Οχι πως με χαλαγε το ομορφο Ρουμανακι απλα ρωταω εαν εβαλε τιποτα εξτραδακια .
πανω στο κομοδινο !!
Επισκέπτης
AAAA Για αυτην την ασχημουλα λες !!!
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
...χεχεχε, Πές μας οτι την έχεις 'πάρει' και αυτήν να μας τρελλάνεις τελείως !!!
Υ.Γ. Στη φωτό που πόσταρες ξέρεις με ποιά 'γνωστή' μας μοιάζει ???
...χεχεχε, με την ΚΟΝΤΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ (καρίνα με περούκα) ...μουάχαχαχα !!!
Υ.Γ. Στη φωτό που πόσταρες ξέρεις με ποιά 'γνωστή' μας μοιάζει ???
...χεχεχε, με την ΚΟΝΤΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ (καρίνα με περούκα) ...μουάχαχαχα !!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Aπο service δεν μου ειπατε λεει τιποτα η τα ιδια οπως παλια !!!
Οχι πως με χαλαγε το ομορφο Ρουμανακι απλα ρωταω εαν εβαλε τιποτα εξτραδακια .
πανω στο κομοδινο !!
δεν γκρεμιστηκε κανενας φουρνος baby.
τα ιδια κ τωρα.
να φανταστεις μου ειπε οτι αλλαξε βαρδια για να δουλευει λιγοτερες ωρες.
Επισκέπτης
A ρε κουφαλα Σκορπιδι εχεις δικιο της φερνει πολυ !!!
Α ρε το Αντελακι μια ζωη τα ιδια ρε κοκο χαχαχα..
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
κανει πολυ περιποιηση το κοριτσι και κουραστηκε
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ωραίος . ;) ;) ;) ;)Aριστοτελους 6 Καλλιθεα
Η νυχτερινή είναι βάρδια παρακμής ή κάνω λάθος? +5-6 kg!Άρα να υποθέσω οτι και τα 25e έγιναν 20?έτσι δε θα πρέπε?θα θελα ε?ναι νυχτερινη βαρδια στο φωκαις 17 κατω.
εχει παρει και 5-6 κιλα
Επισκέπτης
Εχουμε και λεμε γιατι οτι και να συμβαινει λιγο χρονο για εδω μεσα παντα θα βρισκουμε.
Σημερα το πρωι αφου την εκανα απο την Ana γιατι οπως και να το κανουμε πρεπει να την αφησω και να δουλεψει για να μην με πειτε και μονοφαγα μου ηρθε μια ιδεα να περασω απο τα λυμερια σας να δω τι παιζει.
Επειδη εγω ομως δεν ειμαι και νειατο σαν και σας και δεν θυμαμαι ουτε το ονομα της κυριας που συναντησα πριν 10 λεπτα δεν γυρισα και πολλα σπιτια αλλα σχεδον ενα τετραγωνο.
Παμε λοιπον
Μονης Προδρομου η Σαμπρινα ,νεαρη κορασιδα ομορφη αλλα μου φανηκε λιγο σφιγμενη οποτε λεω να την αφησω για αλλη φορα , η τσα2 πολλα υποσχομενη.
Φυλης 71 κατω η Μονικα ,ξανθουλα με καρε μαλλακι και Αγιοβασιλιατικο συνολακι με τουπε εμφανιστηκε στο σαλονι οπου ειχε καμμια δεκαρια αγωνιστες και ολοι την εκαναν γιατι αραγε !!!!!!!
Φυλης 82 η Μαρια πολυ καλο μελαχρινο κοντοπουτανο που εαν δεν ειχα παει αλλου μετα σιγουρα θα το τιμουσα .
Η Μαρια στα υπ οψην για το μελλων.
Φυλής 67 η Ελεναρα οπως μου απαντησε οταν την ρωτησα πως την λενε με πολυ τσαμπουκα .
Τουμπανο η Ελεναρα με κωλαρα ,βυζαρες και πολυ αερα !!!!
Στο 69 ενα μελαχρινο Ρωσσιδι που μου εστελνε φιλακια απο τον καθρεφτη πριν βγει εξω να την δουμε , οπως ειπε και η ζοχαδιασμενη τσα2 οταν την ρωτησα ονοματακι η κοπελα με τα 100 ονοματα ειναι πες την οπως θες.
Ειπα Χρονια Πολλα και αποχωρισα.
Στο Φυλης 84 αλλη μια μελαχρινη η οποια δεν μου ειπε τιποτα και γιαυτο δεν ρωτησα τιποτα παραπανω.
Και τωρα παμε στο 86 πανω οπου ηταν η Αννουλα απο το Βουκουρεστι.
Μπαινω και πεφτω πανω στην υπηρεσια που ειχε η Σονια στο Κων/πολεως 94 οπου με το που με βλεπει μονο που δεν μου εφτιαξε καφε.
Με ψηνει λοιπον οτι εχει πολυ καλο κοριτσι που τα κανει ολα με λιγη προσπαθεια ,οποτε λεω για να την δω.
Εχουμε και λεμε λοιπον Ρουμανιδι κομμενο και ραμμενο στα μετρα του Σκορπιου .
Πολυ ομορφο προσωπακι ,σωματακι κοριτσιου που βρισκεται στην αναπτυξη η οποια δεν εχει ολοκληρωθει ακομα δηλαδη βυζακι διαρακι με το ζορι και ολα τα υπολοιπα μιας μικρης κορασιδας.
Οκ λεω μπαινω και την θελω μιση ωρα μεσα αφου πληρωνω το αντιτιμο.
Ερχεται το μικρο το οποιο μας βγηκε μεγαλο στο τελος οπως θα δειτε στην συνεχια.
Αφου με πιανει στα χαδια και αρχισε να κατεβαινει σταματαει και μου λεει extra θελεις !!!
Οπα λεω μας πηρανε χαμπαρι , και τι εστι extra λεω ο δηθεν αδαης.
Αφιλτρο τσιμπουκακι και κωλο μου λεει η μικρα με ενα 20αρικακι.
Οκ λεω και ξεκιναμε
Πιπα προσπαθουσε το κοριτσακι και τα καταφερνε καλα οσο ηταν στα ριχα αλλα οταν βαθαινε ψιλοπνιγοτανε με αλλα λογια δεν πρεπει να ηξερε καλο μπανιο.
Αφου με εκανε πυραυλο και φοραμε τον πρωτο σκουφο παει να στηθει ιεραποστολικα και την γυρναω με την μια στα 4 οπου της λεω καλυτερα να αρχισουμε απο τα δυσκολα οποτε μετα να ειναι παιχνιδακι και για σενα .
Αρχιναμε λοιπον κανενα 5λεπτο στα τεσσερα οπου βγαινω και μπαινω σιγα σιγα στο κουλουρακι της μικρας οπου καταλαβε οτι εκανε λαθος υπολογισμους και απο εκει που ειχε παρει μια πολυ ωραια σταση με την τελεια κουρμπα ξεφνικα το γυρισε στην καμπουρα του Κουασιμοδου.
Ας προσεχε το κοριτσοπουλο αφου θελέι να κανει extrdakia !!
Να μην τα πολυλογο της βγηκε το κωλαντερο σαν ποτηρι στο τελος και αφου δεν βγηκα και πολυ καθαρος απο πισω εβγαλα το καπελο με πολυ καλη τεχνικη και την εστειλα να φερει αλλα δυο καπελα αφου δεν το ειχε σκεφτη απο μονη της και να πλυνει και τον κωλο της.
Ξαναρθε οπου το γυρισαμε στο πιο ομαλο για κανενα δεκαλεπτο και αφου δεν τα καταφερα να την πεισω να τα παρει στο στομα της τα εδωσα στα υποτιποδει στηθακια της και την εστειλα στο σαλονι.
Οποιος την παρει παντως δεν θα χασει !!
Για την αλλη Ana θα τα πουμε σε αλλο thread αν και δεν χρειαζεται γιατι ειναι παλια γνωριμη !!
Σημερα το πρωι αφου την εκανα απο την Ana γιατι οπως και να το κανουμε πρεπει να την αφησω και να δουλεψει για να μην με πειτε και μονοφαγα μου ηρθε μια ιδεα να περασω απο τα λυμερια σας να δω τι παιζει.
Επειδη εγω ομως δεν ειμαι και νειατο σαν και σας και δεν θυμαμαι ουτε το ονομα της κυριας που συναντησα πριν 10 λεπτα δεν γυρισα και πολλα σπιτια αλλα σχεδον ενα τετραγωνο.
Παμε λοιπον
Μονης Προδρομου η Σαμπρινα ,νεαρη κορασιδα ομορφη αλλα μου φανηκε λιγο σφιγμενη οποτε λεω να την αφησω για αλλη φορα , η τσα2 πολλα υποσχομενη.
Φυλης 71 κατω η Μονικα ,ξανθουλα με καρε μαλλακι και Αγιοβασιλιατικο συνολακι με τουπε εμφανιστηκε στο σαλονι οπου ειχε καμμια δεκαρια αγωνιστες και ολοι την εκαναν γιατι αραγε !!!!!!!
Φυλης 82 η Μαρια πολυ καλο μελαχρινο κοντοπουτανο που εαν δεν ειχα παει αλλου μετα σιγουρα θα το τιμουσα .
Η Μαρια στα υπ οψην για το μελλων.
Φυλής 67 η Ελεναρα οπως μου απαντησε οταν την ρωτησα πως την λενε με πολυ τσαμπουκα .
Τουμπανο η Ελεναρα με κωλαρα ,βυζαρες και πολυ αερα !!!!
Στο 69 ενα μελαχρινο Ρωσσιδι που μου εστελνε φιλακια απο τον καθρεφτη πριν βγει εξω να την δουμε , οπως ειπε και η ζοχαδιασμενη τσα2 οταν την ρωτησα ονοματακι η κοπελα με τα 100 ονοματα ειναι πες την οπως θες.
Ειπα Χρονια Πολλα και αποχωρισα.
Στο Φυλης 84 αλλη μια μελαχρινη η οποια δεν μου ειπε τιποτα και γιαυτο δεν ρωτησα τιποτα παραπανω.
Και τωρα παμε στο 86 πανω οπου ηταν η Αννουλα απο το Βουκουρεστι.
Μπαινω και πεφτω πανω στην υπηρεσια που ειχε η Σονια στο Κων/πολεως 94 οπου με το που με βλεπει μονο που δεν μου εφτιαξε καφε.
Με ψηνει λοιπον οτι εχει πολυ καλο κοριτσι που τα κανει ολα με λιγη προσπαθεια ,οποτε λεω για να την δω.
Εχουμε και λεμε λοιπον Ρουμανιδι κομμενο και ραμμενο στα μετρα του Σκορπιου .
Πολυ ομορφο προσωπακι ,σωματακι κοριτσιου που βρισκεται στην αναπτυξη η οποια δεν εχει ολοκληρωθει ακομα δηλαδη βυζακι διαρακι με το ζορι και ολα τα υπολοιπα μιας μικρης κορασιδας.
Οκ λεω μπαινω και την θελω μιση ωρα μεσα αφου πληρωνω το αντιτιμο.
Ερχεται το μικρο το οποιο μας βγηκε μεγαλο στο τελος οπως θα δειτε στην συνεχια.
Αφου με πιανει στα χαδια και αρχισε να κατεβαινει σταματαει και μου λεει extra θελεις !!!
Οπα λεω μας πηρανε χαμπαρι , και τι εστι extra λεω ο δηθεν αδαης.
Αφιλτρο τσιμπουκακι και κωλο μου λεει η μικρα με ενα 20αρικακι.
Οκ λεω και ξεκιναμε
Πιπα προσπαθουσε το κοριτσακι και τα καταφερνε καλα οσο ηταν στα ριχα αλλα οταν βαθαινε ψιλοπνιγοτανε με αλλα λογια δεν πρεπει να ηξερε καλο μπανιο.
Αφου με εκανε πυραυλο και φοραμε τον πρωτο σκουφο παει να στηθει ιεραποστολικα και την γυρναω με την μια στα 4 οπου της λεω καλυτερα να αρχισουμε απο τα δυσκολα οποτε μετα να ειναι παιχνιδακι και για σενα .
Αρχιναμε λοιπον κανενα 5λεπτο στα τεσσερα οπου βγαινω και μπαινω σιγα σιγα στο κουλουρακι της μικρας οπου καταλαβε οτι εκανε λαθος υπολογισμους και απο εκει που ειχε παρει μια πολυ ωραια σταση με την τελεια κουρμπα ξεφνικα το γυρισε στην καμπουρα του Κουασιμοδου.
Ας προσεχε το κοριτσοπουλο αφου θελέι να κανει extrdakia !!
Να μην τα πολυλογο της βγηκε το κωλαντερο σαν ποτηρι στο τελος και αφου δεν βγηκα και πολυ καθαρος απο πισω εβγαλα το καπελο με πολυ καλη τεχνικη και την εστειλα να φερει αλλα δυο καπελα αφου δεν το ειχε σκεφτη απο μονη της και να πλυνει και τον κωλο της.
Ξαναρθε οπου το γυρισαμε στο πιο ομαλο για κανενα δεκαλεπτο και αφου δεν τα καταφερα να την πεισω να τα παρει στο στομα της τα εδωσα στα υποτιποδει στηθακια της και την εστειλα στο σαλονι.
Οποιος την παρει παντως δεν θα χασει !!
Για την αλλη Ana θα τα πουμε σε αλλο thread αν και δεν χρειαζεται γιατι ειναι παλια γνωριμη !!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
εγω παντως οσες φορες την εχω παρει εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος,για τα στανταρ της φυλης παντα.κανει πολυ καλο τσιμπουκι,δεν βιαζετε και δεν λεει οχι σε καμμια σταση.
ειναι αρνητικη για εξτραδακια αλλα εσυ που το φυσας μπορει να την μεταπεισεις.
εχεις δοκιμασει ποτε δασκαλε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K