lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μπραβο ρε μαγκες!!!εισαστε απιστευτοι!!!!αντε και με πουλμαν στην επαρχια!!!
Γεια χαρα και απο εμενα-μια ερωτηση...ξερει κανεις μετα τις 11 το βραδυ ποια δουλευει ελληνιδα φωκαιας?αρ.δεν θυμαμαι αλλα δεν νομιζω να δουλευουν κ πολλες ελληνιδες -καλες γιορτες σε ολους
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές πρώτα απ'όλα
Χθες λοιπόν πήγαμε απαρτία στη Τζούλια στο Φυλής 86Β για παρτούζα και όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι pitsilistis και skidoo-chevalier fidele φάγαμε μεγάλη ξενέρα.. Η κοπέλα ήταν επιεικώς απαράδεκτη!!
Μέσα δεν έκανε απολύτως τίποτα.. ούτε που μου το άγγιξε εμένα.. φοβόταν μην βγάλει δόντια και τη δαγκώσει!!Αφήστε που βιαζόταν να φύγει λες και είχε ξεχάσει το φαί στο φούρνο.. Κι εκεί που σήκωσα με τα χίλια ζόρια τη "σημαία" ψηλά σηκώνεται και φεύγει κάνοντας ειρωνικά σχόλια κι από πάνω..
Θα μπορούσε να πει "δεν μπορώ, δεν θέλω, δεν το κάνω".. δεκτό!Είναι όντως εργασία σωματικά και ψυχικά δύσκολη.Μην κοροιδεύεις όμως.Από τη στιγμή που ασκείς με τη θέλησή σου το επάγγελμα του πληρωμένου έρωτα κι έχεις επίγνωση των δυσκολιών αυτών κοίτα να προσφέρεις και τις ανάλογες υπηρεσίες!Αν στην τελική δεν την παλέυεις άλλαξε δουλειά!Δεν σου βάζει κανείς το πιστόλι στον κρόταφο όπως κάνουν στις περισσότερες αφρικανές του πεζοδρομίου.
Πηγαίνουμε πάντα με τα νερά τους γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που εργάζονται.. έχουμε όμως και το δικαίωμα κάνοντας κριτική να προφυλάξουμε αυτόν που δουλεύει όπως κι εμείς καθημερινά σαν το κοπρόσκυλο για να βγάλει αυτό το πούστικο το 20άρικο.
Παρά το γεγονός αυτό πέρασαμε πολύ καλά λόγω της εκλεκτής παρέας με τους αρχηγούς easy riders! και φυσικά με πίτσι,σκίντο,πιάτσα και σπίντιους!!Να'στε καλά συνάδελφοι!Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα μέλη του θρεντ μας
γεια χαρα και απο εμενα φιλε farkeli-λοιπον μες στην εβδομαδα επισκεφτηκα ενα ....ρδελο στο φυλης 69 πανω ηταν μια τσατσα που εκανε χρεη ρεπο εκεινη την μερα-μου ειπε οτι κανονικα δουλευει φωκαιας μετα τις 11 το βραδυ-αρ.δεν συγκρατησα ο μακακας...-και μου πε πως εχει μια πιτστρικα ελληνιδα που γινεται χαμος για παρτι της..-λεω μηπως καποιος συναγωνιστης εχει γνωση επι τουτου...!!!καλες γιορτες σε ολους μας και στις οικογνειες μας!!Ανεβαίνοντας από Αχαρνών το πρώτο, δεύτερο...κλπ αριστερά?
ή το πρώτο, δεύτερο...κλπ δεξιά?
Δώσε στίγμα
Και εγω την ψαχνω!H κατια παιζει ακομα φυλης 80?
συνηθως εκανε πρωινη βαρδια.....
Η Κάτια φιλαράκι πήγε σε στούντιο αλλά δεν ξέρω ποιο . Όποιος το ξέρει ας το πει .H κατια παιζει ακομα φυλης 80?
συνηθως εκανε πρωινη βαρδια.....
Παλιοτερα δουλευε Κεφ/νιας 75!Η Κάτια φιλαράκι πήγε σε στούντιο αλλά δεν ξέρω ποιο . Όποιος το ξέρει ας το πει .
παιζει μετα τις 12 το βραδυ στο φωκαιας 17Η Άντέλλα επανήλθε μετά το Νοέμβριο?