Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (25 μέλη και 216 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μπραβο ρε μαγκες!!!εισαστε απιστευτοι!!!!αντε και με πουλμαν στην επαρχια!!!

Επισκέπτης
Ετοιμοι !!!!

newsign.php

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές πρώτα απ'όλα :)

Χθες λοιπόν πήγαμε απαρτία στη Τζούλια στο Φυλής 86Β για παρτούζα και όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι pitsilistis και skidoo-chevalier fidele φάγαμε μεγάλη ξενέρα.. Η κοπέλα ήταν επιεικώς απαράδεκτη!!

Μέσα δεν έκανε απολύτως τίποτα.. ούτε που μου το άγγιξε εμένα.. φοβόταν μην βγάλει δόντια και τη δαγκώσει!!Αφήστε που βιαζόταν να φύγει λες και είχε ξεχάσει το φαί στο φούρνο.. Κι εκεί που σήκωσα με τα χίλια ζόρια τη "σημαία" ψηλά σηκώνεται και φεύγει κάνοντας ειρωνικά σχόλια κι από πάνω..

Θα μπορούσε να πει "δεν μπορώ, δεν θέλω, δεν το κάνω".. δεκτό!Είναι όντως εργασία σωματικά και ψυχικά δύσκολη.Μην κοροιδεύεις όμως.Από τη στιγμή που ασκείς με τη θέλησή σου το επάγγελμα του πληρωμένου έρωτα κι έχεις επίγνωση των δυσκολιών αυτών κοίτα να προσφέρεις και τις ανάλογες υπηρεσίες!Αν στην τελική δεν την παλέυεις άλλαξε δουλειά!Δεν σου βάζει κανείς το πιστόλι στον κρόταφο όπως κάνουν στις περισσότερες αφρικανές του πεζοδρομίου.

Πηγαίνουμε πάντα με τα νερά τους γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που εργάζονται.. έχουμε όμως και το δικαίωμα κάνοντας κριτική να προφυλάξουμε αυτόν που δουλεύει όπως κι εμείς καθημερινά σαν το κοπρόσκυλο για να βγάλει αυτό το πούστικο το 20άρικο.

Παρά το γεγονός αυτό πέρασαμε πολύ καλά λόγω της εκλεκτής παρέας με τους αρχηγούς easy riders! και φυσικά με πίτσι,σκίντο,πιάτσα και σπίντιους!!Να'στε καλά συνάδελφοι!Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα μέλη του θρεντ μας

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Γεια χαρα και απο εμενα-μια ερωτηση...ξερει κανεις μετα τις 11 το βραδυ ποια δουλευει ελληνιδα φωκαιας?αρ.δεν θυμαμαι αλλα δεν νομιζω να δουλευουν  κ πολλες ελληνιδες :idiot:-καλες γιορτες σε ολους :dancing:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γεια χαρα και απο εμενα-μια ερωτηση...ξερει κανεις μετα τις 11 το βραδυ ποια δουλευει ελληνιδα φωκαιας?αρ.δεν θυμαμαι αλλα δεν νομιζω να δουλευουν  κ πολλες ελληνιδες :idiot:-καλες γιορτες σε ολους :dancing:

που είσαι συναγωνιστή Mai_Tai???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ...

Για ποιό οίκο ανοχής ενδιαφέρεσαι?

Ανεβαίνοντας από Αχαρνών το πρώτο, δεύτερο...κλπ αριστερά?
ή το πρώτο, δεύτερο...κλπ δεξιά?

Δώσε στίγμα 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές πρώτα απ'όλα :)

Χθες λοιπόν πήγαμε απαρτία στη Τζούλια στο Φυλής 86Β για παρτούζα και όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι pitsilistis και skidoo-chevalier fidele φάγαμε μεγάλη ξενέρα.. Η κοπέλα ήταν επιεικώς απαράδεκτη!!

Μέσα δεν έκανε απολύτως τίποτα.. ούτε που μου το άγγιξε εμένα.. φοβόταν μην βγάλει δόντια και τη δαγκώσει!!Αφήστε που βιαζόταν να φύγει λες και είχε ξεχάσει το φαί στο φούρνο.. Κι εκεί που σήκωσα με τα χίλια ζόρια τη "σημαία" ψηλά σηκώνεται και φεύγει κάνοντας ειρωνικά σχόλια κι από πάνω..

Θα μπορούσε να πει "δεν μπορώ, δεν θέλω, δεν το κάνω".. δεκτό!Είναι όντως εργασία σωματικά και ψυχικά δύσκολη.Μην κοροιδεύεις όμως.Από τη στιγμή που ασκείς με τη θέλησή σου το επάγγελμα του πληρωμένου έρωτα κι έχεις επίγνωση των δυσκολιών αυτών κοίτα να προσφέρεις και τις ανάλογες υπηρεσίες!Αν στην τελική δεν την παλέυεις άλλαξε δουλειά!Δεν σου βάζει κανείς το πιστόλι στον κρόταφο όπως κάνουν στις περισσότερες αφρικανές του πεζοδρομίου.

Πηγαίνουμε πάντα με τα νερά τους γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που εργάζονται.. έχουμε όμως και το δικαίωμα κάνοντας κριτική να προφυλάξουμε αυτόν που δουλεύει όπως κι εμείς καθημερινά σαν το κοπρόσκυλο για να βγάλει αυτό το πούστικο το 20άρικο.

Παρά το γεγονός αυτό πέρασαμε πολύ καλά λόγω της εκλεκτής παρέας με τους αρχηγούς easy riders! και φυσικά με πίτσι,σκίντο,πιάτσα και σπίντιους!!Να'στε καλά συνάδελφοι!Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα μέλη του θρεντ μας

:rockon: :rockon: :rockon:

Έως τώρα συναγωνιστή και φίλε (πλέον) Gangsta

σημείωνα στα ποστς μου ότι έγραφες εμπεριστατωμένες κριτικές και μπουρδελοενημερώσεις

Με αυτό το κείμενο σου οφείλω να σε παραδεχτώ ως άνθρωπο σκεπτόμενο και άψογα τοποθετημένο στο ζήτημα του αγοραίου έρωτα ως προς τις διάφορες και διαφορετικές παραμέτρους του...

Να είσαι πάντα καλά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ (σύγουρα για εμάς)

με εκτίμηση (...ειλικρινά)
Farkeli

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
TZOYΛΗ(απο φυλης 86)
Η τζουλι είναι ένα μωρο το οποιο ειχα παρει ως χριστινα πριν πολλους μηνες
Την πρωτη φορα ηταν καταπληκτικη και αγρια στη διαρκεια του σεξ,τη δευτερη φορα όμως που πηγα η ενταση αυτή στη διαρκεια της πραξης μετατραπηκε σε αγχος και βιασυνη στο να σε ξεπεταξει..αφου της ειπα χαλαρωσε κοριτσι μου,ετσι που ανεβοκατεβαινεις πανω μου θα παθεις τιποτα…
Ετσι αποφασισα να μην τη ξαναπαρω αφου τη κατεταξα στη κατηγορια των κοριτσιων που χρειαζεται να προσπαθησεις για να περασεις καλα,να φτιαξεις δηλαδη εσυ την κατασταση στο δωματιο όπως θελεις για να περασεις ομορφα
Ετσι την απερριψα,αφου εχεις που εχεις το αγχος του χρονου στο μπουρδελο,να εχεις και το αγχος να καλμαρεις και να φερεις με τα νερα σου την κοπελα,ε αυτό παει πολυ
Το καλυτερο το κανει ο hotscorpios που εχει βρει (μετα από καποια μικρη ταλαιπωρια)το κουμπι της και παιρνει  κουλουρακι με τον τροπο που θελει

Επισκέπτης
Ανεβαίνοντας από Αχαρνών το πρώτο, δεύτερο...κλπ αριστερά?
ή το πρώτο, δεύτερο...κλπ δεξιά?

Δώσε στίγμα 
γεια χαρα και απο εμενα φιλε farkeli-λοιπον μες στην εβδομαδα επισκεφτηκα ενα ....ρδελο στο φυλης 69 πανω ηταν μια τσατσα που εκανε χρεη ρεπο εκεινη την μερα-μου ειπε οτι κανονικα δουλευει φωκαιας μετα τις 11 το βραδυ-αρ.δεν συγκρατησα ο μακακας...-και μου πε πως  εχει μια πιτστρικα ελληνιδα που γινεται χαμος για παρτι της..-λεω μηπως καποιος συναγωνιστης εχει γνωση επι τουτου...!!!καλες γιορτες σε ολους μας και στις οικογνειες μας!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Φίλε Farkeli το ποστ μου εκφράζει απλά μια ταπεινή άποψη.. Σου εύχομαι πάντως κι εγώ χρόνια πολλά με υγεία :) :) :)Είθε η νέα χρονιά να σε βρει με μια μαύρη γαζέλα! :cheesy:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα μεσημερι
ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ,σαμπρινα,λεπτο ψιλο καστανο μωρο,εχω αμφιβολιες για μεσα
ΦΥΛΗΣ
71 κατω αλινα,ζεστο μωρο,απογευμα ντιανα
71 πανω,μπαρμπαρα
69 πανω,αντζι ,το απογευμα μαριλενα ,η ελληνιδα από το 86 εμφανως ανανεωμενη
67 ντιανα,το απογευμα αλινα(αλλαγη με την αλινα)
65  κατω αμαλια
65 πανω,αλεξαντρα από το 67 κατω
80 μαρια,κοντοπουτανο μελαγχροινο…  αλλα  σεξι κοντοπουτανο
59 ένα λεπτο κοντο χλωμο κοκκινοξανθο κοριτσακι
54 κατω μαιρη

ΦΩΚΑΙΑΣ
27 κατω ντενισα,ένα μελαγχροινο νταρντανομωρο με κωλο σαν ταψι που κανει απ όλα
27 πανω,χριστινα,μελαγχροινο πιπινι με πολύ ωραιο στηθος και χαριτωμενο πληθωρικο σωματακι
24 στον λαβυρινθο η αμαλια του pitsi,ενδιαφερον ξανθο κοριτσακι

ΑΧΑΡΝΩΝ 106,η βικτωρια του hotscorpiou,να θυμησω μονο ότι εχω παρει τη κοπελα μερικες φορες τρια χρονια πριν στη ρεμουνδου και πριν κανει την πλαστικη

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ,η σακιρα μοιαζει με την ολυμπια χοψωνιδου..ειναι το μωρο που ειδα χτες και μου το ανεφερε η υπηρεσια ως asia, καταθεση
Η κοπελα είναι πραγματικα υπεροχη στην εμφανιση όμως μεσα στο δωματιο πονουσε συνεχως,καποια στιγμη όχι αργα με ρωτησε αν τελειωσα αλλα ειλικρινα
επειδη αυτή την εποχη ειμαι στο ψαξιμο για το ποιες θα κρατησω και με ποιες δεν θ ασχοληθω δεν με απασχολησε ιδιαιτερα..συνεχισα με πιο εντονους ρυθμους μεχρι να φτασω στο ποθητο αποτελεσμα
Αφου τελειωσα με ρωτησε όπως και η σερενα  αν μου αρεσε  και η απαντηση ηταν Όχι..τελικα υστερα από συζητηση που καναμε  καταλαβα ότι σημερα δεν είναι και η καλυτερη της μερα από γυναικολογικης αποψεως.Ωστοσο μου ζητησε να  ξαναβρεθουμε ενώ και τα ολο κλιμα ηταν πολύ καλο
Παντως  παρολα αυτά οι πρωτες εντυπωσεις είναι θετικες και
ισως εξελιχθει σε μια καλη περιπτωση για μενα

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές!Η Αντέλλα συνεχίζει να είναι Βραδινή στο Φωκαίας 17?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
H κατια παιζει ακομα φυλης 80?
συνηθως εκανε πρωινη βαρδια.....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
H κατια παιζει ακομα φυλης 80?
συνηθως εκανε πρωινη βαρδια.....
Και εγω την ψαχνω!
Μηπως το γυρισε στο στουντιο παλι?
Ας βοηθησει καποιος! :helpplea:
Εκτος αν την εκανε πατριδα για τις γιορτες!

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Άντέλλα επανήλθε μετά το Νοέμβριο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom