Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (36 μέλη και 285 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παντως οσες φορες την εχω παρει εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος,για τα στανταρ της φυλης παντα.κανει πολυ καλο τσιμπουκι,δεν  βιαζετε και δεν λεει οχι σε καμμια σταση.

ειναι αρνητικη για εξτραδακια αλλα εσυ που το φυσας μπορει να την μεταπεισεις.

εχεις δοκιμασει ποτε δασκαλε?
Οχι ρε κοκο τι να πρωτοπρολαβω.
Οτι μου κανει κλικ στο ματι και μενα παιρνω και εγω μην νομιζεις !!!!
Δεν κατακρινω οταν δεν ξερω απλα αναρωτιεμαι.

Επισκέπτης
Ελα ρε  BABY αρχοντα !!!
Nα σε πετυχω πουθενα στη φυλης και τι στον κοσμο !!  :2funny: :2funny:
Να παμε μια μερα μαζι ρε κουστουματοι  :2funny: :2funny: :2funny:
Εισαι γεννημενος για τον ερωτα τελος!  :grin:

Επισκέπτης
Θελω μαζι σου σκαουτινγκ στη Φυλης  :rockon: :rockon:
Κανονισε να το κανουμε  :grin:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Οχι ρε κοκο τι να πρωτοπρολαβω.
Οτι μου κανει κλικ στο ματι και μενα παιρνω και εγω μην νομιζεις !!!!
Δεν κατακρινω οταν δεν ξερω απλα αναρωτιεμαι.

ποσα κομματια να γινεις

πρεπει να πας και σε στουντιο
και σε σιτιτουρ
και οπου αλλου βρεθει μουνι

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εχουμε και λεμε γιατι οτι και να συμβαινει λιγο χρονο για εδω μεσα παντα θα βρισκουμε.
...
Και τωρα παμε στο 86 πανω οπου ηταν η Αννουλα απο το Βουκουρεστι.
Μπαινω και πεφτω πανω στην υπηρεσια που ειχε η Σονια στο Κων/πολεως 94 οπου με το που με βλεπει μονο που δεν μου εφτιαξε καφε.
Με ψηνει λοιπον οτι εχει πολυ καλο κοριτσι που τα κανει ολα με λιγη προσπαθεια ,οποτε λεω για να την δω.
Εχουμε και λεμε λοιπον Ρουμανιδι κομμενο και ραμμενο στα μετρα του Σκορπιου  :2funny: :2funny: :2funny:.
Πολυ ομορφο προσωπακι ,σωματακι κοριτσιου που βρισκεται στην αναπτυξη η οποια δεν εχει ολοκληρωθει ακομα δηλαδη βυζακι διαρακι με το ζορι και ολα τα υπολοιπα μιας μικρης κορασιδας.
Οκ λεω μπαινω και την θελω μιση ωρα μεσα αφου πληρωνω το αντιτιμο.
Ερχεται το μικρο το οποιο μας βγηκε μεγαλο στο τελος οπως θα δειτε στην συνεχια.
Αφου με πιανει στα χαδια και αρχισε να κατεβαινει σταματαει και μου λεει extra θελεις !!!
Οπα λεω μας πηρανε χαμπαρι , και τι εστι extra λεω ο δηθεν αδαης.
Αφιλτρο τσιμπουκακι και κωλο μου λεει η μικρα με ενα 20αρικακι.
Οκ λεω και ξεκιναμε
Πιπα προσπαθουσε το κοριτσακι και τα καταφερνε καλα οσο ηταν στα ριχα αλλα οταν βαθαινε ψιλοπνιγοτανε με αλλα λογια δεν πρεπει να ηξερε καλο μπανιο.
Αφου με εκανε πυραυλο και φοραμε τον πρωτο σκουφο παει να στηθει ιεραποστολικα και την γυρναω με την μια στα 4 οπου της λεω καλυτερα να αρχισουμε απο τα δυσκολα οποτε μετα να ειναι παιχνιδακι και για σενα .
Αρχιναμε λοιπον κανενα 5λεπτο στα τεσσερα οπου βγαινω και μπαινω σιγα σιγα στο κουλουρακι της μικρας οπου καταλαβε οτι εκανε λαθος υπολογισμους και απο εκει που ειχε παρει μια πολυ ωραια σταση με την τελεια κουρμπα ξεφνικα το γυρισε στην  καμπουρα του Κουασιμοδου.
Ας προσεχε το κοριτσοπουλο αφου θελέι να κανει extrdakia !!
Να μην τα πολυλογο της βγηκε το κωλαντερο σαν ποτηρι στο τελος και αφου δεν βγηκα και πολυ καθαρος απο πισω εβγαλα το καπελο με πολυ καλη τεχνικη και την εστειλα να φερει αλλα δυο καπελα αφου δεν το ειχε σκεφτη απο μονη της και να πλυνει και τον κωλο της.
Ξαναρθε οπου το γυρισαμε στο πιο ομαλο για κανενα δεκαλεπτο και αφου δεν τα καταφερα να την πεισω να τα παρει στο στομα της τα εδωσα στα υποτιποδει στηθακια της και την εστειλα στο σαλονι.
Οποιος την παρει παντως δεν θα χασει !!
...

ΩΠΑ ΩΠΑ !!! ΑΡΧΟΝΤΑ BABY  Τί Φωτιές Είναι αυτές που μας Ανάβεις ??? !!!
Και είμαι μέσα σπίτι με τα λαιμά μου ο καργιόλης !!! ΠΩ ΠΩ, Τί χάνω Ρε Γμτ Μου
αυτές τις μέρες λεμε !!!...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Ωρα 5μιση παιρνω τηλ στο Ιπποκρατους144 μου λεει η κυριουλα ειναι η Αννα αλλα μετα ερχεται Καρολιν!Φοραω αδιαβροχα στολες και τα συναφη και 6παρα5 μπαινω στο στουντιακι!
Εμφανιζεται η Αννα,ωραιο κορμι αλλα στην φατσα μου τα χαλασε...ρωταω την κυριουλα μου λεει Καρολιν στις 7!Ωπα λεω την πατησαμε τι κανουμε μια ωρα??Ωρα 6και20 ημουνα Φυλης στο 54κατω οπου βγηκε η Στελλα με τα μεγαλα βυζια και το χαμογελο colgate!Βουρ για διπλα οπου δυστυχως δεν ητανε η κοπελα που δινει κωλο στο 20αρικο αλλα η Φλωρα μια μετρια μελαχρινη!Επομενο σπιτι που ειχα σταμπαρει το 109ισογειο..ειχα δει ενα ομορφο ξανθο αλλα που τετοια τυχη  :P Βγαινει ξανθια κοντη με απειλητικο υφος σαν να ειχαμε να χωρισουμε καμια περιουσια!Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα λεω και ξαναπαω και στηνομαι εξω απο Ιπποκρατους144!
Ωρα 7 και σκαει με ταξι μαρκας skoda η ξανθια καλλονη με burbery καπελακι,χαμηλοκαβαλο τζην και γουνινο σπιτακι για το κατοικιδιο της στο χερι!Θα περιμενω λεω απεξω τρια λεπτα και θα ανεβω...στο τριλεπτο αυτο μεσα κατεβηκε κι η Αννα με μακρυ παλτο,τζιν και μποτες και χαθηκε στην βροχη ψαχνοντας για ταξι!Ανεβαινω με αστραπιαιες κινησεις πανω και με το που μπαινω τρωω την μεγαλη ηττα...Δωματια ολα γεματα τρια ατομα αναμονη  :headbang:
και την τσατσα να λεει στην Καρολιν το καθε δωματιο τι προγραμμα εχει παρει με τις εκφρασεις...normal,cold  :think: hot  :idiot:Και να μαι εδω περιμενοντας να παει 11 να πεταχτω στην Εμιλυ μιας και δεν ειναι το πεπρωμενο μου να γαμησω την Καρολιν  :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ωρα 5μιση παιρνω τηλ στο Ιπποκρατους144 μου λεει η κυριουλα ειναι η Αννα αλλα μετα ερχεται Καρολιν!Φοραω αδιαβροχα στολες και τα συναφη και 6παρα5 μπαινω στο στουντιακι!
Εμφανιζεται η Αννα,ωραιο κορμι αλλα στην φατσα μου τα χαλασε...ρωταω την κυριουλα μου λεει Καρολιν στις 7!Ωπα λεω την πατησαμε τι κανουμε μια ωρα??Ωρα 6και20 ημουνα Φυλης στο 54κατω οπου βγηκε η Στελλα με τα μεγαλα βυζια και το χαμογελο colgate!Βουρ για διπλα οπου δυστυχως δεν ητανε η κοπελα που δινει κωλο στο 20αρικο αλλα η Φλωρα μια μετρια μελαχρινη!Επομενο σπιτι που ειχα σταμπαρει το 109ισογειο..ειχα δει ενα ομορφο ξανθο αλλα που τετοια τυχη  :P Βγαινει ξανθια κοντη με απειλητικο υφος σαν να ειχαμε να χωρισουμε καμια περιουσια!Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα λεω και ξαναπαω και στηνομαι εξω απο Ιπποκρατους144!
Ωρα 7 και σκαει με ταξι μαρκας skoda η ξανθια καλλονη με burbery καπελακι,χαμηλοκαβαλο τζην και γουνινο σπιτακι για το κατοικιδιο της στο χερι!Θα περιμενω λεω απεξω τρια λεπτα και θα ανεβω...στο τριλεπτο αυτο μεσα κατεβηκε κι η Αννα με μακρυ παλτο,τζιν και μποτες και χαθηκε στην βροχη ψαχνοντας για ταξι!Ανεβαινω με αστραπιαιες κινησεις πανω και με το που μπαινω τρωω την μεγαλη ηττα...Δωματια ολα γεματα τρια ατομα αναμονη  :headbang:
και την τσατσα να λεει στην Καρολιν το καθε δωματιο τι προγραμμα εχει παρει με τις εκφρασεις...normal,cold  :think: hot  :idiot:Και να μαι εδω περιμενοντας να παει 11 να πεταχτω στην Εμιλυ μιας και δεν ειναι το πεπρωμενο μου να γαμησω την Καρολιν  :grin:
γάμησε τα φιλαράκι έφαγες παντού πόρτα . :- :- :-

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλά... γιατί δεν περίμενες στο στούντιο αντί να τριγυρνάς έξω???

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εχουν κανταντησει σαν το ΙΚΑ τα στουντιο που δουλευει η Καρολαιν,με τα γεροντια να περιμενουν απο τις 6 το πρωι απ'εξω! :2funny:
Προτεινω να κοβουν χαρτακια με αριθμο προτεραιοτητας οπως τα ταχυδρομεια τουλαχιστον να παιρνουμε τον αριθμο,να πεταγομαστε για τις δουλιτσες και μετα να επιστρεφουμε! :rockon:
Τι μοδα ειναι αυτη ρε μαγκεςνα κυκλοφορουν ολες οι Κυριες με τα κατοικιδια? :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μιλαμε για τρομερη ορθογραφια το ποστ μου! :headbang:
Δε γαμιεται,βαριεμαι να διορθωνω!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καλά... γιατί δεν περίμενες στο στούντιο αντί να τριγυρνάς έξω???
Κι αν δεν ερχοταν η Καρολιν??Θα ηταν ακομα χειροτερα να καθομουν σαν τον πενταβλακα μεσα μια ωρα με την Αννα να δουλευει περιμενωντας  ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ναι αλλά τώρα????? ;) ;)

ελπίζω την επόμενη φορα να είσαι τυχερός... ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κι αν δεν ερχοταν η Καρολιν??Θα ηταν ακομα χειροτερα να καθομουν σαν τον πενταβλακα μεσα μια ωρα με την Αννα να δουλευει περιμενωντας  ;)
Και που ηρθε τι καταλαβα θα μου πεις και θα εχεις και δικιο   :think:

Επισκέπτης
Χτες το βραδυ τρεις φιλοι περασαν κατα τις 11 απο Συγγρου και η Υπηρεσια δεν τους ανοιξε καν την πορτα.
Απο μεσα τους ειπε παιδια ελατε σε καμμια ωριτσα.
ΕΕΕΕ Τωρα να παω εκει να γαμησω ,δεν παω καλυτερα στο σπιτι τσοντουλα και πεξιμο με το αριστερο για εκπληξεις.
Δυστυχως η κυρια καικε και δεν υπαρχει λογος ουτε απο εξω να περναμε αυτοι που θελουμε κατι παραπανω !!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom