φιλε δεν καταλαβα τιποτα
Και τωρα παμε στο 86 πανω οπου ηταν η Αννουλα απο το Βουκουρεστι.
Μπαινω και πεφτω πανω στην υπηρεσια που ειχε η Σονια στο Κων/πολεως 94 οπου με το που με βλεπει μονο που δεν μου εφτιαξε καφε.
Με ψηνει λοιπον οτι εχει πολυ καλο κοριτσι που τα κανει ολα με λιγη προσπαθεια ,οποτε λεω για να την δω.
Εχουμε και λεμε λοιπον Ρουμανιδι κομμενο και ραμμενο στα μετρα του Σκορπιου .
Πολυ ομορφο προσωπακι ,σωματακι κοριτσιου που βρισκεται στην αναπτυξη η οποια δεν εχει ολοκληρωθει ακομα δηλαδη βυζακι διαρακι με το ζορι και ολα τα υπολοιπα μιας μικρης κορασιδας.
Οκ λεω μπαινω και την θελω μιση ωρα μεσα αφου πληρωνω το αντιτιμο.
Ερχεται το μικρο το οποιο μας βγηκε μεγαλο στο τελος οπως θα δειτε στην συνεχια.
Αφου με πιανει στα χαδια και αρχισε να κατεβαινει σταματαει και μου λεει extra θελεις !!!
Οπα λεω μας πηρανε χαμπαρι , και τι εστι extra λεω ο δηθεν αδαης.
Αφιλτρο τσιμπουκακι και κωλο μου λεει η μικρα με ενα 20αρικακι.
Οκ λεω και ξεκιναμε
Πιπα προσπαθουσε το κοριτσακι και τα καταφερνε καλα οσο ηταν στα ριχα αλλα οταν βαθαινε ψιλοπνιγοτανε με αλλα λογια δεν πρεπει να ηξερε καλο μπανιο.
Αφου με εκανε πυραυλο και φοραμε τον πρωτο σκουφο παει να στηθει ιεραποστολικα και την γυρναω με την μια στα 4 οπου της λεω καλυτερα να αρχισουμε απο τα δυσκολα οποτε μετα να ειναι παιχνιδακι και για σενα .
Αρχιναμε λοιπον κανενα 5λεπτο στα τεσσερα οπου βγαινω και μπαινω σιγα σιγα στο κουλουρακι της μικρας οπου καταλαβε οτι εκανε λαθος υπολογισμους και απο εκει που ειχε παρει μια πολυ ωραια σταση με την τελεια κουρμπα ξεφνικα το γυρισε στην καμπουρα του Κουασιμοδου.
Ας προσεχε το κοριτσοπουλο αφου θελέι να κανει extrdakia !!
Να μην τα πολυλογο της βγηκε το κωλαντερο σαν ποτηρι στο τελος και αφου δεν βγηκα και πολυ καθαρος απο πισω εβγαλα το καπελο με πολυ καλη τεχνικη και την εστειλα να φερει αλλα δυο καπελα αφου δεν το ειχε σκεφτη απο μονη της και να πλυνει και τον κωλο της.
Ξαναρθε οπου το γυρισαμε στο πιο ομαλο για κανενα δεκαλεπτο και αφου δεν τα καταφερα να την πεισω να τα παρει στο στομα της τα εδωσα στα υποτιποδει στηθακια της και την εστειλα στο σαλονι.
Οποιος την παρει παντως δεν θα χασει !!
Για την αλλη Ana θα τα πουμε σε αλλο thread αν και δεν χρειαζεται γιατι ειναι παλια γνωριμη !!
Για την αννουλα του 86 Α απογευμα που την επισκευτηκε ο BABY γραφω