Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (24 μέλη και 316 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
συναρπαστικη περιγραφη...ευγε
ίσως αν έβαζες και ενα βαθμο με κλικακα του 20 διπλα στα πουτανακια να ησουν τελειος!!
στην επόμενη τσάρκα θα είναι περισσότερα και θα βάλω και βαθμούς . :rockon: :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πηγαμε κι εμεις προχθες σε 40 σπιτια και νομιζαμε οτι κατι καναμε :tooth: :tooth:
67 Σπιτια μετρησα Αντωνη και βρηκες και την Μαργαριτα του xilnik  :rockon: :rockon:
Δεν εχω λογια....ΜΠΡΑΒΟ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
και που να δεις ακόμα, θα βαριέστε στο τέλος να διαβάζετε . :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τα τεράστια Respect μου φίλε Πιάτσα και σε εσένα . :rockon: :rockon: :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στο καινουργιο σπιτι της Ιασωνος στο 44 ο δροσερος τσατσος ισχυριζοταν οτι δεν θα δεχεται ξενους κι οτι το σπιτι θα λαμποκοπαει οσο ειναι αυτος εκει...μιας και ολη την ωρα αναμονης μου στο σαλονι σφουγγαριζε το πατωμα ενω εγω του εκανα κοπλιμαν για το ποσο μοσχοβολαει το σπιτακι :tooth: Οπως επισης μου εκμυστηρευτηκε οτι του αρεσει να εχει νεαρα αγορια ως πελατες του οικηματος με μπουφαν και κρανη μηχανης μπουχαχαχαχαχχα :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τρελός πουτανιάρης ο τσατσος ε??
έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι αυτοί την ώρα που περιμένουμε ... χαμογελαστοί, φιλικοί
κι ευχάριστοι...

όχι που σε μερικά πας, βλέπεις την κοπελα, φεύγεις και σου την λέει κι από πάνω...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
τρελός πουτανιάρης ο τσατσος ε??
έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι αυτοί την ώρα που περιμένουμε ... χαμογελαστοί, φιλικοί
κι ευχάριστοι...

όχι που σε μερικά πας, βλέπεις την κοπελα, φεύγεις και σου την λέει κι από πάνω...
Βλεπε παραδειγμα Φυλης40 που η τσατσα χθες εδιωξε κακην κακως μια παρεα προειδοποιωντας τους να μην ξαναπατησουν  :tickedoff: :tickedoff:
Ενω εγω που μπηκα μονο που δεν με φιλησε για τα χρονια πολλα  :cheesy:
Μαυρο στην ενλογω μανταμ  >:( >:( >:(

Επισκέπτης
Στο καινουργιο σπιτι της Ιασωνος στο 44 ο δροσερος τσατσος ισχυριζοταν οτι δεν θα δεχεται ξενους κι οτι το σπιτι θα λαμποκοπαει οσο ειναι αυτος εκει...μιας και ολη την ωρα αναμονης μου στο σαλονι σφουγγαριζε το πατωμα ενω εγω του εκανα κοπλιμαν για το ποσο μοσχοβολαει το σπιτακι :tooth: Οπως επισης μου εκμυστηρευτηκε οτι του αρεσει να εχει νεαρα αγορια ως πελατες του οικηματος με μπουφαν και κρανη μηχανης μπουχαχαχαχαχχα :2funny: :2funny:
πσσσσσσσσσσσσσσσ!αυτα ειναι!!! :rockon: :rockon:
το δροσεριλικι εχι πλεον ανθισι και στιν πορνο disneyland! :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
τιν πορνοκαλισπερα μου σε ολουσ τουσ εορταστικουσ πορνοκαυλεουμπεσ και βροντοψολιδεσ...
τορα με τισ γιορτεσ ι καυλα βαραει κοκινα,ι πουτσα μασ εκτροχιαζετε και χορευει ριθμικα μεσα στο παντελονι μασ,ι τεστοστερονι και ι πορνοδιαθεσι στο αποκοριφομα!
χθεσινι καταδρομικι με διο εξερετικουσ σινχιστες τισ μπουρδελοκοινοτιτας!
τον πιστο ιποτι τισ ιδονισ chevalier
και τελοσ τον εναν και μοναδικο νο1 μπουρδελοτσαρκοβιο ....τον νο1 σαροτι τον λαγνον δρομον τισ οδου φιλισ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙ1984!
κι ομοσ ειναι πραγματικοτιτα....αν και αγαπουλισ πλεον και ελεινιδοκαψουρισ ιρθε μαζι μασ προτι φορα στα χρονικα για περιπολο στα μπουρδελοσοκακια τισ πουτανομανασ φιλισ...

θα αναφερθο στα χθεσινα πιτσιλισματα τον ατακτον ξοτικον!
ο μπουρδελιαρισ πιτσιλισε το μαριλενακι....στο φιλισ 69 πανο.
παλια καραβανα στι φιλισ και σταθερι αξια σιμφονα με μαρτιριες.
κοντοπουτανο καυλοιδες πορνιδιο που ανεβαζει τιν ινσουλινι στα ιψι!

ο μικροσ πιτσι τιμορισε τιν ξεβρακοκεφαλι τσεχα μπαρμπαρτα στο 71 πανο..
πριν αρχισο τιν πορνοπεριγραφι ενα εχο να πο.
ξερροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :rockon: :rockon: :rockon:

ενα μελαχρινο εντιποσιακο πορνιδιο με τισ μαυρεσ μποτουλεσ τισ.....
προστιχο και λαγνο βλεμα που σε μαγνιτιζει...και σε διεγιρει κατευθειαν οστε να εισχορισισ στα ενδοτερα...
αυτο μου εκανε και εμενα ι ξεβρακοκεφαλι μαγισα....μου κολισε τιν πορνο-ματια τισ πανο μου....
λεο στιν τσατσα...εγο θα το παρο το μορο σας.
και μου απανται ι μπαρμπαρα...θα περασεισ...
και τισ απανταο...ναι τσαχπινα μου ...
μπενο στο δοματιο δινο τα πορνοευρο στιν τσατσα και αμεσοσ μετα απο ενα λεπτο μπενι μεσα ι μπαρμπαρα...
το κρανοσ απο το λαγνο σιφουνα το ειχα αφισι πανο στο μπλε τραπεζακι που ιταν ακριβοσ διπλα απο το παθιαρικο κρεβατι τισ αμαρτιασ!
μπενι μεσα.....μεσα στο χαμογελο....ιμουν ο τελευτεοσ χιστισ -πελατισ παρεπιπτοντοσ...
εγο ειχα μινι με το σοβρακο(slipaki)...
αρχισε να μου χαιδευει το καυλοδρεπανο μου...και εγο ειχα καυλοσι με τιν προστιχι παρουσια τισ και τισ καυλοτικεσ μποτεσ τισ!
βγαζο το σλιπακι...και αρχιζι να μου γλιφει τισ μπαλεσ και να μου δινι πεταχτα φιλακια στο λεοντα μου..
και σε καπια φασι με ροται....ειναι καθαρι αυτι  ι πουτσα?
και τισ απανταο..πεντακαθαρι.
αλλα εχι κριοσι και θελει ενα ζεστο στοματακι να τιν θερμανι...
και να σου αξαφνα μου τον αρπαζει στο στομα και αρχιζι να μου τον τσιμπουκονι..
εχο ειχα τρελαθει απο καυλα λεμεεεεεεεεε......ιγρο παθιαρικο τσιμποθκλοβερ!νο1 τσιμπουκι!
απιστευτο τριφερο στοματακι....
αφου λοιπον δεν αντεχα τοσι καυλα και ιθελα οποσδιποτε να δισδιθο στο ιγρο τισ σπιλεο τισ λεο να ανεβει απο πανο μου....
και αρπαζει το κρανοσ το φοραι ...ανεβενι απο πανο μου και αρχισε ενα ροντεο ιδονισ!
ειχε καβαλικευσει το ταυρο μου για τα καλα!
και εγο τισ ελεγα ..
καμικαζι αγαπι μου!
και γουσταρε το πορνιδιο!
αφου σινεχιστικε για αρκετα λεπτα αυτο.....βγαζι το κρανοσ και τιν σφιροκοπο στα τεσερα....τιν ειχα πιασει απο τα καπουλια και τιν τιμορουσα με δινατα κολοσκαμπιλα...
ανεκτικι!!!!
και τελευτεα στασι ιεραποστολικο οπου καθεθεσα μετα απο τοσι καυλα τον οβολο μου!!!
pitsilableeeeeeeeeeeeeeeeeee

ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Επισκέπτης
ΘΕΙΕ GOBR μασ καταβρεξεσ ολουσ με τα χριστουγενιατικα πορνοφλοκια σου! :rockon: :rockon:
χρονια πολααααααααα βρεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
και που να δεις ακόμα, θα βαριέστε στο τέλος να διαβάζετε . :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τα τεράστια Respect μου φίλε Πιάτσα και σε εσένα . :rockon: :rockon: :rockon:

Respect αδελφέ για την περιγραφή αλλά και για την πουτανότσαρκα στα άδυτα της ηδονής,την επόμενη φορά θα οργώσουμε και την επαρχία...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βλεπε παραδειγμα Φυλης40 που η τσατσα χθες εδιωξε κακην κακως μια παρεα προειδοποιωντας τους να μην ξαναπατησουν  :tickedoff: :tickedoff:
Ενω εγω που μπηκα μονο που δεν με φιλησε για τα χρονια πολλα  :cheesy:
Μαυρο στην ενλογω μανταμ  >:( >:( >:(

Να το ξαναπούμε μπας και διαβάζουν οι ιδιοκτήτες? η τσατσά στο φυλής 40 ΔΙΩΝΧΕΙ τον κόσμο. δε μιλάμε μεταφορικά , μιλάμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Διώχνει και πελάτες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ. Βαριέται, είναι στραβώμενη δε ξέρω. Πάντως το μαγαζί με αυτή τη μουνάρα θα έκανε χρυσές δουλειές αλλα χάνει απίστευτη πελατεία εξαιτίας αυτής της ανεκδιήγητης τσατσάς.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣ40 λεμεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επίσης... χθες έγινε εξόρμηση παρτουζολάγνων. Αλλά.... δυστυχώς κάτι πήγε στραβά... Η Τζούλια
( ναι αυτή με την κολάρα πανάθεμά την...)στο Φυλής 86 Β κάτω...

Λοιπόν η κοπέλα αυτή δε μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς την είδε! Βρήκε τους χαχόλους και είπε να κάνει την αρπαχτή? Συνήθως είμαι μετριπαθής σε αυτά που γράφω , ψύχραιμος και αντικειμενικότατος. Επίσης όσο το δυνατό πιο ουδέτερος... και στα καλά και στα άσχημα.
Αλλά τι να γράψεις για δαύτη? Ότι έχει ωραίο κόλο? Ε και? Ας στηνότανε στην πλατεία συντάγματος να τη χαζεύανε οι περαστικοί με ένα τάληρο. Πιο οικονομικά θα ερχόταν με ίδια υπηρεσία. Έτσι και αλλιώς στο δωμάτιο όχι μόνο δεν είναι για περισσότερα, αλλά θα σου σπάσει και τα νεύρα συν τοις άλλοις. Μιλάμε και άλλες είναι ξινομούνες και άλλες τυχαίνει να μην είναι στη μέρα τους και άλλες δεν είναι σούπερ αλλά ψυχρές. Αλλά αυτή δεν ήταν έτσι. Αυτή απλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΔΕ ΚΑΝΕΙ! ΤΕΛΟΣ!
Ούτε τσιμπουκλόβερ ήθελε να κάνει από τους συναγωνιστές. Συν τοις άλλοις ήταν ειρωνική, και μάλιστα είπε στα ίσια ότι " τα κονόμησα και από εσάς δε σας έχω ανάγκη και σας γράφω στο μουνί μου" . Ρητά τα είπε κάνοντας και την κίνηση...

Μάλιστα τζουλάκι... Μας γράφεις στο μουνί σου ε? Ξεχνάει όμως ότι για εμάς αυτή η ώρα μέσα στο δωμάτιο είναι μια ώρα για χαβαλέ, ενώ εσύ από εκεί θα φάς αύριο το ψωμάκι σου, θα πληρώσεις το νοίκι, το λογαριασμό κλπ... Επομένως όχι μόνο στο μουνί σου δε θα έπρεπε να μας έχεις γραμμένους αλλά να λές και ευχαριστώ...

Τράβα να γίνεις λατζέρα ή καθαρίστρια - αφού για το επάγγελμα που διάλεξες δε φτουράς, να δούμε μετά ποιους και τι θα γράφεις στην τρύπα σου...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτή απλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΔΕ ΚΑΝΕΙ! ΤΕΛΟΣ!
Ούτε τσιμπουκλόβερ ήθελε να κάνει από τους συναγωνιστές. Συν τοις άλλοις ήταν ειρωνική, και μάλιστα είπε στα ίσια ότι " τα κονόμησα και από εσάς δε σας έχω ανάγκη και σας γράφω στο μουνί μου" . Ρητά τα είπε κάνοντας και την κίνηση...

Μάλιστα τζουλάκι... Μας γράφεις στο μουνί σου ε? Ξεχνάει όμως ότι για εμάς αυτή η ώρα μέσα στο δωμάτιο είναι μια ώρα για χαβαλέ, ενώ εσύ από εκεί θα φάς αύριο το ψωμάκι σου, θα πληρώσεις το νοίκι, το λογαριασμό κλπ... Επομένως όχι μόνο στο μουνί σου δε θα έπρεπε να μας έχεις γραμμένους αλλά να λές και ευχαριστώ...

Τράβα να γίνεις λατζέρα ή καθαρίστρια - αφού για το επάγγελμα που διάλεξες δε φτουράς, να δούμε μετά ποιους και τι θα γράφεις στην τρύπα σου...
Πολυ σωστα τα λες φιλε,πολλες φορες τα ιδια λεω και εγω αλλα δεν ακουη ΚΑΝΕΝΑΣ, πως θα βαλουνε μυαλο επειτα και δεν θα μας εχουνε γραμεννους

Επισκέπτης
χρονια πολλα και απεριοριστες καυλεσ στισ προβοσκιδες μασ σινεμπουρδελιαριδεσ!

εχθεσ παραμονι χριστουγενον ειχα τιν τιμι να σινευρεθο με πανμεγισους πολεμιστεσ τισ ιδονισ!
τουσ easyriders(εκπροσοπουν το παρτουζολαγνοι κλαμπ)

chevalier fidele γνοστοσ οσ ιποτισ τισ ιγρισ κλιτοριδας.

τον εξοχοτα τιμορο ατακτον γαζελον και σιναδελφο πορνορεπορτερ στα λαγνα σοκακια τισ μπουρδελομανασ αθινασ μασ που ακουει στο ονομα GANG.

spidius ενασ εκολαπτομενοσ παρτουζιαριαδισ ο οπιοσ εχι φανι ανταξιος στα κρασ τεστ!

και τελοσ ο περιζιτιτοσ και ξακουστοσ καμικαζι του αγορεου εροτα ΠΙΑΤΣΑΣ

αφου λοιπον καναμε ενα μινι σκαουτιν εφοσον τα περισοτερα οικιματα εκλιναν νορισ λογο τισ παραμονισ ο φιλατατοσ πιατσας αποχορισε λογο προσοπικον ιποθεσεον και το κλαμπ τον παρτουζολαγνον σινεχισε τιν βολτα!

μαλιστα φοροντασ ολοι τα αγιοβασιλιατικα πορνοσκουφακια τριγιρναγαμε απο οικο σε οικο και μιραζαμε δορακια στισ εργαζομενες κοπλεσ!
και τα δορακια ιταν προσχιμα διαφορον χροματον στριγκακια!
ολες οι ιεροδουλεσ στιν φιλισ και περιξ πιραν το δορακι τουσ απο τον αι βασιλι easyrider!

ασ προχορισουμε ομοσ στα ενδοτερα...
οι παρτουζολαγνοι πλιροσαν 120 ΕΥΡΟ για μια σινευρεσι με τιν ΤΖΟΥΛΙΑ ι οποια πιτσιλιετε στον οικο που βρισκετε πανο στιν ΦΙΛΙΣ και σιγκεκριμενα στο 86Β....

ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟ ΤΙΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙ ΘΑ ΙΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΙΜΑΝΟ ΤΟ ΕΞΙΣ.
σσαν πιστοσ ταπινοσ ιπιρετισ τισ ιδονισ και λατρισ του αγορεου εροτα και εχοντασ πιτσιλισι σε ολα τα μπουρδελα τισ αθινασ και τισ επαρχιασ
οι κριτικεσ μου παντα ειναι αντικιμενικες ...ακομα και κοπελεσ που αξιζουν το ιπερτατο θαψιμο γραφο παντα οσο μπορο πιο προσεγμενα οστε να δοθει ακομα μια ευκεριια στιν εν λογο πορνι για ενα καλιτερο πιτσιλισμα...
ι κιρια ομοσ ΤΖΟΥΛΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΙΠΟΜΟΝΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΟΛΙ ΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΝ ΕΙΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΣΙΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙΣ.

καταρχιν δε μασ επερνε τσιμπουκι διοτι σιμφονα με τα λεγομενα τισ επιδι τραβαγαμε μαλακια με τα χερια μασ ειχαμε βρομισι τιν καποτα και μετα αυτι δε μπορουμε να παρι τι πουτσα στο στομα.
κατα δευτερον ι κιρια ιταν πολι μιγιαγκικτι....και δεν αφινε να τιν ακουμπισουμε....
και επισισ το αποκοριφομα ι ειρονια τισ που μασ ειπε οτι δε τιν νιαζι και μασ εχι γραμενουσ στο μουνι τισ διοτι εκινι τιν ιμερα ειχε κανι 100 ραντεβου και αλλα 6 εμισ 106...

που τα βρικεσ μορι ξεβρακοκεφαλι τα 100 ραντεβου?πεσ μασ μορι ξινι και ξεδιαντροπι πορνι...

ΣΙΝΕΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ Ι ΚΙΡΙΑ ΔΕΝ ΤΙΜΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΣ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ...
καλιτερα να κανουν αλι δουλια.να ασχολιθουν με κατι αλο.
και να μιν τρονε τα λεφτα μασ που με τοσο κοπο τα βγαζουμε εμισ οι μεροκαματιαριδες.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΙΤΕΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΑΝΟΧΙΣ....
ΠΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨεΤΕ ΡΕ ΑΧΑΙΔΕΥΤΟΙ ΜΕ ΤΕΤΙΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΑΣ?ΜΟΥ ΛΕΤΕ?

ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΦΙΛΙΣ86Β!
ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΙΣ!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ΦΥΛΗΣ,τωρα το απογευμα
40,βαλεντινα,καταθεση,αν και προκειται ουσιαστικα για τυπικο πιιτσιλισμα
Εχει ένα κορμι από αυτά που μου αρεσουν,θα ηταν αδυνατον να μη τη δοκιμασω
Αν εχεις καβλες,μετα από ένα τσιμπουκακι συνισταται να την βαλεις στα τεσσερα
Νομιζω θα το ευχαριστηθεις,δεν το μετανοιωσα παντως
59,γεωργια,πολυ αδυνατο καστανομελαγχροινο κοντοπουτανο
67,μονικα,το ξανθο
69 πανω,αννα μαρια από το 71
71 κατω,ντιανα από το 92

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ασια από ρουμανια,στην αρχη λεω η λεω τι μου λεει η τσατσα..μια ότι είναι από την ασια μια από η ρουμανια,τελικα ασια είναι τα ονομα της,ψιλη ωραια κοπελα  ηθελα να τη πηδηξω,αλλα…

ΦΥΛΗΣ 65 πανω,σερενα,μιλαμε για τις βυζαρες,την κωλαρα,καταθεση αλλα μ εξαιρετικα μετρια συμμετοχη,θ ακολουθησει κριτικη μ ενα συντομο αλλα αρκετα απολαυστικο διαλογο αφου νομιζε οτι επειδη ειναι σεξουαλικη γκομενα θα πηδαμε και απ τη χαρα μας μονο που την βλεπουμε...

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 πανω,βικυ,το γνωστο mlf

Ιασωνος 44,πρωι μαργαριτα,ηρθαμε λιγο πιο κοντα..

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χρονια πολλα,καλα χριστουγεννα σε ολους !!! σορρυ ρε μαγγες αλλα βαριεμε να ψαξω που κολανε καποιες πληροφοριες που μπορω να δωσω οποτε θα τις ριξω εδω.......χτες μεσημερακι ι βανεσσα στο φ59 αν θυμαμαι καλα ειχε ορεχη,ιταν στισ καλες της(ωσ ενα σημειο φισικα),τιν πιρα δυο φορες(ειπα ευκαιρια ηταν...).....βογγαγε τοσο δυνατα(ψευτικα βεβεα)που μαλλον ακουγοταν σε ολη τι φιλις.  στο φ69 το πανω,μια αντζελα ρουμανα με πολι καλο αδινατο σωματακι και ιλιθια φατσα,δουλεβε και στι φωκαιας παλιοτερα,προσεχτε  ειναι μουφα μεσα,εντελως ασχετι με το σπορ. για οπιον γουσταρει τιν γνωστη αντελα απο φωκαιας,θα την βρειτε στι φωκαιασ στο τελευταιο πανω προς φιλις μετα τις 12 καθε μερα βραδυ,αν πατε και ειναι μια αλλη που ι τσατσα τιν λεει και αυτην αντελα , μι μασατε,ξαναπροσπαθηστε καπιο αλλο βραδυ,εχει παρει 2-3 κιλα,παραμενει ομορφη βεβεα,οπος παραμενει κομοδινο,δεν αλλαξε σε τιποτα,τις εκανα καταθεση 2 φορες τις προιγουμενεσ μερες,κλασσικα βαρεθηκα τιν ιδια ρουτινα....θα προσπαθησω να  την ξαναβρω προς το πασχα παλλι! στο 109 το κατο τα βραδια ειναι μια βουλγαρα μελαχρινι ομορφουλα με ονομα μονικα με καλι τεχνικι καταρτισι,ανεκτικι,δε βιαζετε,τιν πεδεβουνε σιναδελφοι στο δοματιο πολι ορα και αρκετοι βαριουνται και φευγουνε χορις να τιν δουνε.κριμα για αυτους!!! στο 134 το ιπογειο,μελαχρινι βουλγαρα ,νομιζο ονομα καρμεν,ομορφι,μετρια πιπα,καλο στισιμο στο πισοκολιτο,καλι για μια φορα λογο ομορφιας(ισοσ κανει παραπανω , εγω δε ζιτισα...),τιπικες διαδικασιες,χαλια τα δωματια. οσο αφορα τι τζουλια στο φ86?...με τετοια κολαρα και σπανια να μπαινει πελατις,σιμαινει πος τιν εχουνε παρει χαμπαρι οτι δε λεει και πολλα....με τετοιο πατο και να μι δουλεβει στο φουλ βρομαει οτι κατι δε παει καλα μαζι τισ ;) και για να τα χοσο λιγο προτα πριν βγο(προετοιμασια για μπουζουκια το βραδι,παλι κολοτριπιδα θα γινουμε...) μα καλα γαμω τι γκαντεμια μου,χορισα πριν 2 μινες,ειμαι ελευθερος και ορεος και ειναι γιορτες και ειχα τα πλανα μου....τορα αυτη τη  εποχη βρικε να εξαφανιστει ι αγνι απο το θισεως 35 καλλιθεα? ρε μιποως καποιος ξερει,την εχει δει και δε λεει? θα ριξω καταρα αμα μαθω οτι ξερετε και δε λετε χεχεχχεχεχε γαμω τη γκαντεμια μου γαμω μεσα...πορνι κοινονια!!! πλακα κανω αλλα οπιοσ τιν πετιχει καπου παρακαλω να  ενημερωθω οποσδηποτε και θα ανταποδωσω στο μελλον στο πολλαπλασιο.! αντε μαγγες να περνατε καλα ,χοστε τι τι οπου σασ γουσταρει και ευχαριστειθειτε το,καλους πηδους να εχετε!!!(σορρυ για τιν ορθογραφια και αν σασ εβγαλα τα ματια,ειναι λογο σινιθειασ τον γκρικλισ τοσα χρονια,θα το διορθωσω και αυτο σε λιγο ελπιζο)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αντε να δωσω και εγω μια αναφορουλα απο φυλης 71 πανω
πριν 4 μερες πηγα ονομα δεν θυμαμαι ...
παντως ηταν αυτο το σκυλι που λεει ο baby και οι αλλοι συναγωνιστες, τα κανει ολα και συμφερει!
δεν καταλαβαινε ουτε απο παγωμενα χερια(που ειχα) ουτε απο τπτ.
γουσταρει να γαμιεται καργα...
και για αυτους που γουσταρουν και ρισκαρουν κανει και ακαποτο, εγω παντως δεν δοκιμασα...
αντε και παλι χρονια πολλα και καλα γαμησια!! :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Respect αδελφέ για την περιγραφή αλλά και για την πουτανότσαρκα στα άδυτα της ηδονής,την επόμενη φορά θα οργώσουμε και την επαρχία...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγώ ευχαριστώ για την συντροφιά σου αδελφέ . να μην ξεχάσω πως και εσύ έπαιξες μεγάλο ρόλο στην τσάρκα . χωρίς τον stranger in the night δεν θα τα έκανα όλα αυτά . [size=10pt]RESPECT[/size] και σε εσένα  :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom