Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (9 μέλη και 169 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
μαγκες εχει δει κανεις την Ντενισα τελευταια ???

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
PIATSAS & CHRIS1971 αυτές δεν ήταν απλές ενημερώσεις, αλλά λεπτομερείς αναφορές
του Δευτέρου Επιτελικού Γραφείου !!! ...Πσσσ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΛΛΑΛΟΣ !!!

ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!

Υ.Γ. Chris1971 ειδικά η περιγραφή της κυκλωτικής κίνησης (κατά Γκουντέριαν)
επί του ΑΝΣΚ (Αντικειμενικού Σκοπού) 'Φυλής' και η τελική 'σύμπτυξη' επί του κέντρου
αυτής με έκανε και ακόμα χτυπιέμαι από τα γέλια !!!

ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!! (ΔΙΣ)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ολοι ξεχνανε ρε γαμωτο  :headbang: οτι ηταν μαζι μας κι ο Chevalier Fidele(ΠΡΩΗΝ SKIDOO-LIONHEART..διπλα)  :rockon: :rockon:
Καλες Γιορτες να Εχουμε Παιδες  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Καλα καλες γιορτες να εχουμε δεν λεω αλλα εχουμε τιποτα καλο για αυριο μιας και ειναι παραμονη !!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλές γιορτές σε όλους.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλα καλες γιορτες να εχουμε δεν λεω αλλα εχουμε τιποτα καλο για αυριο μιας και ειναι παραμονη !!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Απο οσες ειδα χθες πιστευω οτι η Βαλεντινα απο Φυλης40 θα σε ικανοποιησει εμφανισιακα ΑΠΟΛΥΤΑ!!Κι υπαρχει ενημερωση απο τον LIONHEART οτι δουλευει διπλοβαρδια  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εαν βρεθω απο εκει ειναι σιγουρο πως θα περασω και θα εννημερωσω !! :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ασχετο ,αλλα επειδη ειδα και τις κριτικες σου στη φυλης και
επειδη συμβαινει να σε γνωριζω τωρα τελευταια...εχω γνωρισει τον
..κανονικο τον baby η' εισαι κανας μουσαντενιος :cheesy:
α ρε baby να σαι καλα :rockon:

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ΦΥΛΗΣ  71Β
Επίσκεψη στις 23-12-08 ώρα 21 : 30. Η πανέμορφη :-* Ελληνίδα ώριμη κυρία που ήταν υπηρεσία, μου σύστησε την γλυκιά και σέξυ νεαρή Ρουμάνα ΑΛΙΝΑ :boobies:. Αποφάσισα να περάσω στο καθαρό και φωτεινό δωμάτιο. Μετά από λίγο μπαίνει το κορίτσι και με αρχίζει στο γλύψιμο ( σώμα ), κατόπιν αρχίζει ένα σφιχτό και γρήγορο τσιμπούκι ενώ το χέρι μου στο κεφάλι της έδινε το ρυθμό. Αφού «σκλήρηνα» αρκετά την στήνω στα τέσσερα με εμένα όρθιο και εν μέσω κραυγών αμφοτέρων και ελαφρών κωλοσκάμπιλων στα ήδη ερυθρόχρωμα  οπίσθιά της, ( προφανώς κάποιος συναγωνιστής το είχε παρακάνει ), έχυσα άφθονα ανακουφίζοντας τις σεξουαλικές μου ορμές. Έφυγα ευχαριστώντας την όμορφη κυρία που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας δίνοντάς  της και ένα τρυφερό  χειροφίλημα !!! ( Αυτή η κυρία αποτελεί σταθερή φαντασίωσή μου…..Ax…..). Η επίσκεψη στον εν λόγω οίκο Ανοχής στοίχισε 20 euro.
;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Εχθες βραδυ Αγκυρας 1 το αδιαχορητο παιδες....
κοσμος καλος και γνωστοτατος.. :thumbsup:

Επισκέπτης
Πρωινη τσαρκα στην Φυλης λογο λαικης αγορας για να ψωνισουμε για το γιορτινο τραπεζι επι τι ευκαιρια περασα και απο το Φ 40 να δω την Αγιο Βασιληνα !!
Οκ ψηλο ομορφο κοριτσι αλλα εμενα δεν μου ειπε τιποτα οποτε βουρ και χρονια πολλα .
Αφου αγορασα 2 κιλα Ντοματες και αλλα συναφη λεω δεν περναω και απο Φωκαιας στο πρωην Αντελοσπιτο να πω Χρονια πολλα στην ζορικη τσα2 με την οποια τα εχω καλα.
Αφου μπηκα και τα ειπαμε λεω δεν μου δειχνεις και την κοπελα επι τι ευκαιρια.
Βγαινει λοιπον η Βικτωρια και μενω αφωνος σαν να επαθα Ντεζαβου μου ηρθαν μνημες απο την Φυλης του 1992 - 96 που ηταν τιγκα με ομορφες ψηλες και ευγενικες Ρωσσιδες, απο τις πρωτες φουρνιες !!
Σιγα μην δεν περναγα μεσα και δεν εκανα τετοιο δωρακι Παραμονιατικα στον μικρο μας ΒΑΒΥ !!
Λοιπον απο service τιποτα διφορετικο απο τα αλλα μαγαζια ,δηλαδη πιπα στα τεσσερα και τελειωσαμε.
Απο ομορφια ομως δεν χορταινεται το κοριτσι και απο ευγενια το ιδιο.
Γυναικα για να την βγαλεις για Ρεβεγιον και ας εχει service σαν ολα τα αλλα μαγαζια.
Sorry μαγκες δεν ξερω τι λετε αλλα αυτη ειναι η πιο ωραια γυναικα της γειτονιας !!!!
[size=30pt]High Class !!!![/size]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πρωινη τσαρκα στην Φυλης λογο λαικης αγορας για να ψωνισουμε για το γιορτινο τραπεζι επι τι ευκαιρια περασα και απο το Φ 40 να δω την Αγιο Βασιληνα !!
Οκ ψηλο ομορφο κοριτσι αλλα εμενα δεν μου ειπε τιποτα οποτε βουρ και χρονια πολλα .
Αφου αγορασα 2 κιλα Ντοματες και αλλα συναφη λεω δεν περναω και απο Φωκαιας στο πρωην Αντελοσπιτο να πω Χρονια πολλα στην ζορικη τσα2 με την οποια τα εχω καλα.
Αφου μπηκα και τα ειπαμε λεω δεν μου δειχνεις και την κοπελα επι τι ευκαιρια.
Βγαινει λοιπον η Βικτωρια και μενω αφωνος σαν να επαθα Ντεζαβου μου ηρθαν μνημες απο την Φυλης του 1992 - 96 που ηταν τιγκα με ομορφες ψηλες και ευγενικες Ρωσσιδες, απο τις πρωτες φουρνιες !!
Σιγα μην δεν περναγα μεσα και δεν εκανα τετοιο δωρακι Παραμονιατικα στον μικρο μας ΒΑΒΥ !!
Λοιπον απο service τιποτα διφορετικο απο τα αλλα μαγαζια ,δηλαδη πιπα στα τεσσερα και τελειωσαμε.
Απο ομορφια ομως δεν χορταινεται το κοριτσι και απο ευγενια το ιδιο.
Γυναικα για να την βγαλεις για Ρεβεγιον και ας εχει service σαν ολα τα αλλα μαγαζια.
Sorry μαγκες δεν ξερω τι λετε αλλα αυτη ειναι η πιο ωραια γυναικα της γειτονιας !!!!
[size=30pt]High Class !!!![/size]

Άντε είχες δεν είχες μας έπεισες να την κάνουμε την τσαρκούλα παρόλο το κρύο!

Επισκέπτης
Ναι ρε εσυ εχει πολυ κρυο αλλα η Βικτωρια εχει τα πιο ζεστα χερια που εχω συναντησει !!! :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165

Επισκέπτης
τιν πορνοκαλισπερα μου σε ολουσ τουσ εορταστικουσ πορνοκαυλεουμπεσ και βροντοψολιδεσ...
τορα με τισ γιορτεσ ι καυλα βαραει κοκινα,ι πουτσα μασ εκτροχιαζετε και χορευει ριθμικα μεσα στο παντελονι μασ,ι τεστοστερονι και ι πορνοδιαθεσι στο αποκοριφομα!
χθεσινι καταδρομικι με διο εξερετικουσ σινχιστες τισ μπουρδελοκοινοτιτας!
τον πιστο ιποτι τισ ιδονισ chevalier
και τελοσ τον εναν και μοναδικο νο1 μπουρδελοτσαρκοβιο ....τον νο1 σαροτι τον λαγνον δρομον τισ οδου φιλισ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙ1984!
κι ομοσ ειναι πραγματικοτιτα....αν και αγαπουλισ πλεον και ελεινιδοκαψουρισ ιρθε μαζι μασ προτι φορα στα χρονικα για περιπολο στα μπουρδελοσοκακια τισ πουτανομανασ φιλισ...

θα αναφερθο στα χθεσινα πιτσιλισματα τον ατακτον ξοτικον!
ο μπουρδελιαρισ πιτσιλισε το μαριλενακι....στο φιλισ 69 πανο.
παλια καραβανα στι φιλισ και σταθερι αξια σιμφονα με μαρτιριες.
κοντοπουτανο καυλοιδες πορνιδιο που ανεβαζει τιν ινσουλινι στα ιψι!

ο μικροσ πιτσι τιμορισε τιν ξεβρακοκεφαλι τσεχα μπαρμπαρτα στο 71 πανο..
πριν αρχισο τιν πορνοπεριγραφι ενα εχο να πο.
ξερροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :rockon: :rockon: :rockon:

ενα μελαχρινο εντιποσιακο πορνιδιο με τισ μαυρεσ μποτουλεσ τισ.....
προστιχο και λαγνο βλεμα που σε μαγνιτιζει...και σε διεγιρει κατευθειαν οστε να εισχορισισ στα ενδοτερα...
αυτο μου εκανε και εμενα ι ξεβρακοκεφαλι μαγισα....μου κολισε τιν πορνο-ματια τισ πανο μου....
λεο στιν τσατσα...εγο θα το παρο το μορο σας.
και μου απανται ι μπαρμπαρα...θα περασεισ...
και τισ απανταο...ναι τσαχπινα μου ...
μπενο στο δοματιο δινο τα πορνοευρο στιν τσατσα και αμεσοσ μετα απο ενα λεπτο μπενι μεσα ι μπαρμπαρα...
το κρανοσ απο το λαγνο σιφουνα το ειχα αφισι πανο στο μπλε τραπεζακι που ιταν ακριβοσ διπλα απο το παθιαρικο κρεβατι τισ αμαρτιασ!
μπενι μεσα.....μεσα στο χαμογελο....ιμουν ο τελευτεοσ χιστισ -πελατισ παρεπιπτοντοσ...
εγο ειχα μινι με το σοβρακο(slipaki)...
αρχισε να μου χαιδευει το καυλοδρεπανο μου...και εγο ειχα καυλοσι με τιν προστιχι παρουσια τισ και τισ καυλοτικεσ μποτεσ τισ!
βγαζο το σλιπακι...και αρχιζι να μου γλιφει τισ μπαλεσ και να μου δινι πεταχτα φιλακια στο λεοντα μου..
και σε καπια φασι με ροται....ειναι καθαρι αυτι  ι πουτσα?
και τισ απανταο..πεντακαθαρι.
αλλα εχι κριοσι και θελει ενα ζεστο στοματακι να τιν θερμανι...
και να σου αξαφνα μου τον αρπαζει στο στομα και αρχιζι να μου τον τσιμπουκονι..
εχο ειχα τρελαθει απο καυλα λεμεεεεεεεεε......ιγρο παθιαρικο τσιμποθκλοβερ!νο1 τσιμπουκι!
απιστευτο τριφερο στοματακι....
αφου λοιπον δεν αντεχα τοσι καυλα και ιθελα οποσδιποτε να δισδιθο στο ιγρο τισ σπιλεο τισ λεο να ανεβει απο πανο μου....
και αρπαζει το κρανοσ το φοραι ...ανεβενι απο πανο μου και αρχισε ενα ροντεο ιδονισ!
ειχε καβαλικευσει το ταυρο μου για τα καλα!
και εγο τισ ελεγα ..
καμικαζι αγαπι μου!
και γουσταρε το πορνιδιο!
αφου σινεχιστικε για αρκετα λεπτα αυτο.....βγαζι το κρανοσ και τιν σφιροκοπο στα τεσερα....τιν ειχα πιασει απο τα καπουλια και τιν τιμορουσα με δινατα κολοσκαμπιλα...
ανεκτικι!!!!
και τελευτεα στασι ιεραποστολικο οπου καθεθεσα μετα απο τοσι καυλα τον οβολο μου!!!
pitsilableeeeeeeeeeeeeeeeeee

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Αντε και η τελευταία του χρόνου

Φυλής
65πάνω ένα μελαχρινό 1.70 με 3άρι γελαστό
65κάτω ξανθή στο 1.65 με 2άρι κουνιστό ναυτία σ'έπιανε
67 μελαχρινό στο 1.75 με μικρό στήθος
69πάνω μελαχρινό βαρετό μάλλον την είχα ξαναπάρει ούτε που θυμάμαι αλλά με στητό 2αρι
69κάτω η Φλώρα της Φωκαίας (κατάθεση)
59κάτω μία λεπτούλα μελαχρινή (?)
59πάνω καστανή στο 1.70 με 2άρι πουλάει και 69 στην τιμή (Μιλένα ή 'Ηλενα κατά την βλαχοτσα2)
92 η milf off the year κόσμο αρκετό και έτσι για άλλη μία φορά δεν περίμενα
66 ξανθό κονδοπόυτανο (πολύ κονδό και λεπτό) με -0- στήθος και διαφημιζόμενα πιασίματα όπου βάζει ο νους σου
86κάτω η γνωστή Στέλλα ή Μαρία (μαύρο)
86πάνω μελαχρινό λεπτό με αλογοουρά και ωραίο προσωπάκι
84κάτω μελαχρινό 1.60 με μικρό στήθος
84πάνω μελαχρινό 1.70 με 2άρι
71κάτω η ξανθούλα Μόνικα λιγότερο κατσούφα από κάθε άλλη φορά
71πάνω η Santa Barbara με σετάκι εσώρουχα Αι Βασίλη

Φωκαίας
17πάνω ένα ξανθό στο 1.70 με 2άρι και 69άρια
17κάτω μελαχρινό άβυζο κονδό με αρκετή πέραση σε μεσήλικες (ο ένας μετά τον άλλο πέρναγαν)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom