ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΣΕΞΥ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ
ΤΟΠΟΣ-
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
αγαπητοι συναγωνιστες οπως εχω ξανααναφερει,ο ασχημος καιρος αποτελει προνομιακο χωρο δρασης του μπουρδελιαρη.γιατι εκεινη τη στιγμη που ο καθε μαμακιας καθεται σπιτι του φοβουμενος μη λιωσει απο τη βροχη,ο μπουρδελιαρης ως γνησιο αρσενικο ερευνα για τη Διοτιμα του ερωτα.με αυτες τις σκεψεις ξεκινησα μονος μου την πορνοενημερωση μου χωρις να γνωριζω τα οσα θα επακολουθουσαν
κολωνου το διπλα στην κατερινα.αννιτα ξανθια μαλλον αλβανεζα,νεα πλην ομως παντελως αδιαφορη.
το πιο διπλα ιωαννα ξανθια,μετρια με πεταχτη ρωγα
το γωνια με λεωνιδου τζενη ξανθο με μια γλυκυτητα και μποτες
κολωνου 27 πανω μια ξανθια εκφυλη μετριου υψους,στην πορτα επι 5 λεπτου ακουγα τα παραπονα αλβανου συναγωνιστη μεσηλικα οτι δε τον φιλαγε οτι ηταν απογοητευμενος και οτι δε θα ξαναπατουσε
κολωνου 27 πανω η γνωστη μας γερμανις σαντρα
κεραμικου 15 πανω μελαχρινη με κιλα και λαγνο βλεμμα
15 κατω μελαχρινη αστα
13α ξανθια με βυζους αγροκτηματα αροζα και βοοειδες υφος
κατω τα αλλιεν ξαναρχονται
εκει καπου συναγωνιστες οι σωματικες μου δυναμεις αρχισαν να με προδιδουν.επρεπε ομως για σας να συνεχισω την αποστολη.ποιος καλυτερος αρωγος μου απο τον πνευματικο μου υιο sir skidoo?
τον τηλεφωνησα και ηρθε ταχιστα και συνεχισαμε μαζι
ιασωνος 20α μελαχρινο με πεταχτη ρωγα γυρω στα 20 γλυκουλι
β ανοιχτο το φως τους λεγαμε να ανοιξουν την πορτα αλλα μας ελεγαν οτι ειναι κλειστα.λετε τσατσα με πουτανα να πλακωθηκαν στο γλυφομουνι?
γ μελαχρινη κορμαρα με πολυ ωραιο στηθος και ελια καλαμων στη μυτη
ιασωνος και λεωνιδου κοντο βαμμενο ξανθο αδιαφορο η τσατσα ολα τα λεφτα μου ανεβασε την τεστοστερονη
λεωνιδου πανω μελαχρινο αξιολογοτατο κομματι και πολυ σεξυ
κατω ξανθο μετριου υψους γλυκο χαμογελαστο
ιασωνος 30 πανω καστανο μετριο
κατω μελαχρινο με κιλα ξεβυζωτο λαγνο εκφυλο με μποτες
36 μαυρη μπαζο
31 μαυρη ευγενικη κοντη αλλα μπαζο
37πανω μελαχρινη μικρη γλυκια ψηλη
37 κατω μια μελαχρινη στυλ κλεοπατρας των φαραω που κατοικοεδρευει εδω περιπου ενα ετος
ιασωνος το πρωτο κατω απο τη μεγαλου αλεξανδρου
λουντα ξανθια χοντρη φακιδιαρα με πολυ μεγαλα βυζια.εδω συναντησαμε τον πατριαρχη του πορνορεπορταζ,μεγιστο ποσειδωνα της ηδονης και τιτανιο εργατη του σαιτ πιατσα.καταλαβαινετε τη συγκινηση μας και την ψυχικη μας αναταση στον αγωνα να φερουμε εις περας την αποστολη
το διπλανο του μια καστανη που περασε πολυ γρηγορα αλλα φαινοταν σεξυ
ιασωνος 48 μελαχρινη ο ορισμος της νοικοκυρας
43 καστανη με καλο κορμι αλλα ρε παιδια μαλλον εκει μεσα υπαρχει το γονιδιο της μουγγαμαρας.και αυτη και ο τσατσος τελειως μουγγοι ενω και οι 3 τους μιλουσαμε.θα πιαν φαινεται το αμιλητο νερο
η αποστολη στο μεταξι ειχε ολοκληρωθει επιτυχως.γεννατο το ερωτημα-θα σταματουσαμε εδω?το ηθικο ηταν ακμαιοτατο λογω εμφανισης του τιτανιαιου πιατσα,ο σερ σκιντο ηταν τοσο δυναμικος και ετσι σε μινι συσκεψη αποφασισαμε η αποστολη να επεκταθει στη φυλης.επρεπε ομως για λογους τακτικης να ακολουθησουμε διαφορετικη πορεια.εγω θα κινιομουν συντομοτερα χαμηλα στη φυλης ενω οι 2 αγαπημενοι συναγωνιστες κανοντας μια κυκλικη λαβιδοειδη κινηση ομοιαζουσα με την κινηση των παντσερ του στραταρχου γκουντεριαν κατα την επιχειρηση μπαρμπαροσα θα κατευθυνονταν στο βορειο τμημα της φυλης.εν συνεχεια και ενω θα κατεβαιναν θα συναντιομασταν στη μεση της φυλης
φυλης 40,τι μωρο ειναι τουτο?ντυμενο αι βασιλης ξεβυζωτο σεξυ ψηλο με πρασινο ματικαι λευκες μποτες
διδυμου 8 πανω νεο ψηλο αλλα αδιαφορο
φυλης 65 σαντρα νεα μελαχρινη με καλο βυζακι
80 μαρια μελαχρινο κοντο καλο βυζι γενικα αδιαφορο
54 πανω μελαχρινο τσιγγανοειδες με μποτες βυζαρες δινει και κωλο
54 κατω ψηλη με ανταυγειες μετρια
59 ελενα μελαχρινη σπαστο μαλλι μετρια
φωκαιας 17 και το α και το β τιποτε αξιολογο μονη διαφορα το α ειχε πιο σπαστο μαλλι το β πιο ισιο
19 νεο ψηλο με γλυκο προσωπο
εκει καπου ξανασυναντησα τους συνοδοιπορους συναγωνιστες.η συγκινηση ητο διαχυτη.μου διηγηθηκαν τι ειδαν στο αλλο τμημα της φυλης και εγω τι ειδα απο εδω.συνεχισαμε ολοι μαζι ενωμενοι δυνατοι
φυλης 65 πανω μια με πλουσιες καμπυλες εκφυλη μελαχρινη ωραιο σωμα μαλλον βουλγαρα
67 μονικα τα λογια περιτευουν
86 κατω μικρο χαριτωμενο με πεταχτο κωλαρακι που φουρουσε λιλλα σετ εσωρουχων
πανω μικρη με βυζακια εξω γλυκουλα
84 πανω ιλιανα μελαχρινη δε μου αρεσε
κατω αννα ξανθια μικρη ουτε αυτη μου αρεσε
69 πανω μαρι μελαχρινο κοντο με ωραιο κωλο και πεταχτη ρωγα
69 κατω μελαχρινη τσαχπινα με μεγαλες θηλες
71 πανω μπαρμπαρα η τσεχα καλλονη
κατω πανυψηλη τσεχα,με διπλα της το απολυτο θηλυκο την ευα μας
92 μια με πλατινε μαλλι και βυζαρες
μονη προδρομου σαμπρινα καστανη ψηλη με πρασινα ματια πολυ γλυκια
η αποστολη ολοκληρωθηκε εδω.αποχαιρετηστηκαμε εχοντας πληρη γνωση και συνειδηση οτι εκπληρωσαμε το καθηκον μας προς εσας