Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (12 μέλη και 256 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Παιδια η Σιμονα απο Φωκαιας 27 εχει δωσει σε πολλους το κινητο και πουλαει αγαπες;

...παγια τακτικη.Μη μασας.Δεν υπαρχει λογος να τη γαμισεις για περισσοτερα αφου την εχεις ηδη πιτσιλησει στο 20αρικο...

serjiodk

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λίγο την έπαθα έτσι για να μάθω,πηγαίνω στο Ιάσωνος 37 ήταν μια μαυρομάλλα που δεν μου είπε όνομα.Περνάω στο δωμάτιο και δίνω εικοσάρικο(το πήρε αυτή και όχι η τσατσά) με ρωτάει εκπλήσοντάς με αν είμαι πιωμένος,της απαντάω πως δεν πίνω καν(πόσο μάλλον εννιάμιση το πρωί).Περιμενω να έρθει στο δωμάτιο με τα ρεστα και ερχόμενη μου λέει πως το εικοσάρικο είναι πλάστο και πως το έδειξε ο μαρκαδόρος της λέω δεν ειναι δικό μου το εικοσαρικο έπρεπε να το δει μπροστά μου(γιαυτό πρέπει να πληρωνεται η τσατσά)τώρα πιθανον να το έχει αλαξει τα λέμε μετά και με την τσατσά εκμεταλεύτηκε το ότι δεν είχα όρεξη για φασαρία και πως σκέφτηκα θα το σπρώξω κάπου αλλού εγώ.Τελικά έφυγα και το έσπρωξα όντως αλλού,πιθανον να μην ηταν και πλαστό γιατί το ζαγρέ υπήρχε στο χαρτονόμισμα πάντως η εξυπηρέτηση ήταν απαραδεκτη κι από εδώ και πέρα μονο στην τσατσά λεφτά και ας κάνει όποιον έλεγχο θέλει άμεσα όχι μεσα στα δωμάτια κλπ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Αν είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για στημένο κόλπο να σου "φάνε" το οποιοδήποτε χαρτονόμισμα,άμεση κλήση της Σήμανσης να αποδειχθεί ότι δεν έχει πάνω του τα δαχτυλικά σου αποτυπώματα,κι ασ'τις να τρέχουνε...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Πριν λίγο την έπαθα έτσι για να μάθω,πηγαίνω στο Ιάσωνος 37 ήταν μια μαυρομάλλα που δεν μου είπε όνομα.Περνάω στο δωμάτιο και δίνω εικοσάρικο(το πήρε αυτή και όχι η τσατσά) με ρωτάει εκπλήσοντάς με αν είμαι πιωμένος,της απαντάω πως δεν πίνω καν(πόσο μάλλον εννιάμιση το πρωί).Περιμενω να έρθει στο δωμάτιο με τα ρεστα και ερχόμενη μου λέει πως το εικοσάρικο είναι πλάστο και πως το έδειξε ο μαρκαδόρος της λέω δεν ειναι δικό μου το εικοσαρικο έπρεπε να το δει μπροστά μου(γιαυτό πρέπει να πληρωνεται η τσατσά)τώρα πιθανον να το έχει αλαξει τα λέμε μετά και με την τσατσά εκμεταλεύτηκε το ότι δεν είχα όρεξη για φασαρία και πως σκέφτηκα θα το σπρώξω κάπου αλλού εγώ.Τελικά έφυγα και το έσπρωξα όντως αλλού,πιθανον να μην ηταν και πλαστό γιατί το ζαγρέ υπήρχε στο χαρτονόμισμα πάντως η εξυπηρέτηση ήταν απαραδεκτη κι από εδώ και πέρα μονο στην τσατσά λεφτά και ας κάνει όποιον έλεγχο θέλει άμεσα όχι μεσα στα δωμάτια κλπ

.....αν εχεις κεφια να το γλεντησεις δεν πας πουθενα και φωναζεις τους μπατσους.Θα σου δωσει ακομα 20 ευρω για να φυγεις....

serjiodk

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για στημένο κόλπο να σου "φάνε" το οποιοδήποτε χαρτονόμισμα,άμεση κλήση της Σήμανσης να αποδειχθεί ότι δεν έχει πάνω του τα δαχτυλικά σου αποτυπώματα,κι ασ'τις να τρέχουνε...
Ειμαι 99% σίγουρος γιατί το εικοσάρικο το είχα ή από τράπεζα ή από τα διόδια,όπου κι αυτοί ότι χαρτονόμισμα πέρνουν το ελέγχουν οποτε δεν επιστρέφουν πλαστά.Ακόμη και πλαστό να ήταν πάντως και δικό μου έπρεπε να κρατησω την κοπέλα 20 λεπτά στο δωμάτιο γιατί δεν έγινε η συναλαγή όπως θα έπρεπε να γίνει δίνω λεφτά,τα βλέπει η τσατσα κι αν δεν είναι καλό το επιστρέφει.Τώρα μάθημα για τις επόμενες φορές και για τους υπόλοιπους

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστά,έχουν αρχίσει οι σκουλικιές πάλι.Έκαναν κάτι τέτοιες ομορφιές οι διάφορες ιερόδουλες και υπηρεσίες στα μέσα της δεκαετίας του '90.Έδινες το παράβολο και εκεί που όλα ήταν κομπλέ,σου έφερναν άλλο και σου έλεγαν ότι είναι πλαστό και όντως ήταν πλαστό,αλλά δεν ήταν το δικό σου.Κρατούσαν το δικό σου,το καλό,σου μόστραραν την πατσαβούρα και είτε έδινες και άλλα λεφτά,είτε την έκανες και σε κάθε περίπτωση έβγαιναν κερδισμένοι.Αυτό με τα ρέστα επίσης είχε γίνει μάστιγα.Πραγματικά,αν είχες όρεξη για καβλάντα,έπρεπε να πάρει τηλέφωνο αστυνομία και να γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος.Σε κάθε περίπτωση,πάντως,αν μας φέρνουν πίσω λεφτά επειδή είναι πλαστά,δεν τα ακουμπάμε και παίρνουμε μπατσικό να έρθει.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
ελεηστε τον φτωχο και ανημπορο-αδιαβαστο καλτακια..
που θα βρω το πλεον καλτ γερικο χυσοδοχειο για ακα μπουκι με τελειωμα στο λαρυγγι και ει δυνατον με πληρη καταποση???

Δοκίμασε και την Granny ρωσίδα Ελένη, ήταν μέχρι πριν 1 μήνα περίπου στο Αλκιβιάδου 16Α και παλαιότερα στο Ελλης 3. Αν ρωτήσεις την τσα2, θα σου πει πού δουλεύει τώρα.
Αντίστοιχη Granny ρωσίδα (δεν θυμάμαι όνομα) δούλευε 3η βάρδυα στην Τροφωνίου.

Καλό λαρυγγωτό deapthroat τσιμπούκι κάνει και η Κατερίνα η Σέρβα (είναι MILF, όχι GILF), αν θυμάμαι καλά δουλεύει 3η βάρδυα στο Πιπίνου 65.

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
μαυρουλα στο μεταξι παιζει??ξερει κανεις..?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα  :sunglasses:
Χθες στην 3η βάρδια στο Κωνσταντινουπόλεως 166Β σαλονάρισε μια Όλγα, ψηλή καστανή, με μικρό βυζί.
Μεγαλοκοπέλα μου φάνηκε άνω των 35. Η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια στην δουλειά.  :think:
Την έχει πάρει κανείς ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα  :sunglasses:
Χθες στην 3η βάρδια στο Κωνσταντινουπόλεως 166Β σαλονάρισε μια Όλγα, ψηλή καστανή, με μικρό βυζί.
Μεγαλοκοπέλα μου φάνηκε άνω των 35. Η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια στην δουλειά.  :think:
Την έχει πάρει κανείς ?
26 χρόνων από Ουκρανία φίλη της Εύας αυτή την έφερε στην δουλειά, δοκιμάστηκε την Τρίτη (βλέπε ενημερώσεις μου) αλλά δεν έχω προλάβει να ανεβάσω την κριτική

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
26 χρόνων από Ουκρανία φίλη της Εύας αυτή την έφερε στην δουλειά, δοκιμάστηκε την Τρίτη (βλέπε ενημερώσεις μου) αλλά δεν έχω προλάβει να ανεβάσω την κριτική

Γεια σου n.smirni ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΕ !!!  :sunglasses:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

Καλησπερα τυπε μου   :hi:

Μηπως γνωριζεις αν η Ντελια απο Βεργας 3 ειναι ακομη εκει; Ειχα περασει 2 σπογευματινη και ηταν μια Μπιανκα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
και ένα σφυνακι live αφιερωμένο πάλι στον μέγα μυστη Τάσο Πορνο που απολαμβάνει το καφεδάκι του.

Κωνσταντινουπολεως 166β Όλγα καινούργια κοπέλα καστανη με μαλλι μεχρι τους ωμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι πολυ ψηλη, απλο προγραμμα, φίλη της Ευας που θα λείπει για λίγες μέρες, τιμηθηκε η Ολγα θα ακολουθησει κριτικη. 

Σωστός, τα είχε γράψει ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!!  :sunglasses:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Χθες στην 3η βάρδια στο Βέργας 3 ισόγειο αριστερά, ήταν η Χαρά. Ψηλή καστανή κοπέλα με ωραίο ζουμερό σώμα θα έλεγα.
Η τσατσά ανακοίνωσε πως το απλό προγραμματάκι έχει 20 ευρώ και με ελεύθερο στοματικό πάει στα 40 !!!
Δεν άντεξα και λύθηκα στα γέλια μπροστά της  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Καλησπερα τυπε μου   :hi:

Μηπως γνωριζεις αν η Ντελια απο Βεργας 3 ειναι ακομη εκει; Ειχα περασει 2 σπογευματινη και ηταν μια Μπιανκα.
τις δύο τελευταίες φορές που την πέτυχα σε βόλτα μου ήταν στο αριστερά 3η βαρδια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Χθες στην 3η βάρδια στο Βέργας 3 ισόγειο αριστερά, ήταν η Χαρά. Ψηλή καστανή κοπέλα με ωραίο ζουμερό σώμα θα έλεγα.
Η τσατσά ανακοίνωσε πως το απλό προγραμματάκι έχει 20 ευρώ και με ελεύθερο στοματικό πάει στα 40 !!!
Δεν άντεξα και λύθηκα στα γέλια μπροστά της  :2funny: :2funny: :2funny:
και καλά έκανες... Θα την τσεκάρω να δω ποια είναι

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Δοκίμασε και την Granny ρωσίδα Ελένη, ήταν μέχρι πριν 1 μήνα περίπου στο Αλκιβιάδου 16Α και παλαιότερα στο Ελλης 3. Αν ρωτήσεις την τσα2, θα σου πει πού δουλεύει τώρα.
Αντίστοιχη Granny ρωσίδα (δεν θυμάμαι όνομα) δούλευε 3η βάρδυα στην Τροφωνίου.

Καλό λαρυγγωτό deapthroat τσιμπούκι κάνει και η Κατερίνα η Σέρβα (είναι MILF, όχι GILF), αν θυμάμαι καλά δουλεύει 3η βάρδυα στο Πιπίνου 65.
σιγα το λαρυγγωτο καλο

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Eνημέρηση για την πρωινή βάρδια, πολύ ζέστη έκανε, λίγα αξιόλογα πράγματα είχε.
Ξεκίνημα απο Αλκαμένους 117 όπου και είχε την ώριμη Μόνικα, με πιασιματάκια και κοντά ξανθά μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ρεμούνδου 21 στον όροφο ήταν η Αλίνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και κοντά ξανθά μαλλιά.Η υπηρεσία ανακοίνωσε όλα εκτός κώλου.
Στο Αγίου Πέτρου 7 ήταν η Εβέλινα μαζί με την γνωστή υπηρεσία.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,κοντά ξανθά μαλλιά,τατού.Σε κανονικό πρόγραμμα.Η Εβελίνα είχε ξεκινήσει απο τα Αγκύρας 12 αριστερό και Διδύμου 20,κατόπιν Διδύμου 22 και τώρα Φυλής 86 όροφος και αυτό το μαγαζί.
Στο Φυλής 109 στον όροφο πήγα για να δοκιμάσω την Μαρίνα.Την πέτυχα τελικά, είναι λεπτή,με ωραίο σώμα,μακριά καστανοξανθά μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα πάνω και ένα μεγάλο τατού πίσω στην μέση της.Ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε και αυταρχικό.Την δοκίμασα αλλά δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος,δεν ήταν όπως την περίμενα σε επιδόσεις.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Χριστίνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,στο στυλ της Ιζαμπέλας και της Λίνας, με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Όποιος την δοκίμασε ας πει εντυπώσεις.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Στέλλα με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Εξηκίου 18 ισόγειο δεξιά.Με ξανθά πλέον μαλλιά,κοντά και σγουρά,κανονικών κιλών.Σε πρωκτικό.
Στο Φυλής 59 ισόγειο καινούρια κοπέλα η Άννα,με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Κοντή,ελαφρώς γεματούλα με κωλάρα κάπως πλαδαρή και μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά στο ύψος των ώμων της.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο δεξιά η Χριστίνα λεπτή,με καρέ καστανά μαλλιά σε γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό,ενώ αριστερά ήταν κοπέλα λίγο γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Πρόγραμμα δεν συγκράτησα.
Στο Φυλής 72 ήταν η Τίνα,κοπέλα με πιασιματάκια και κοντά ξανθά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 9 ανοιχτό ήταν το αριστερό ισόγειο όπου και είχε ώριμη τρανσέξουαλ,ψηλή,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι αλλά και 69 (μάλλον εγχειρισμένη θα ήταν).
Στο Φωκαίας 19 ήταν η Ανδριάννα,όμορφο τσιγγανάκι,λεπτό,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και μελαμψό δέρμα.Ανακοινώνεται φουλ αλλά είναι ψευδοφούλ, φουλ του κώλου δηλαδή.
Στο Φωκαίας 27 υπόγειο ήταν δύο κοπέλες η Κατερίνα,με ξανθά μακριά μαλλιά.κανονικών κιλών με όχι τόσο καλό σώμα και πρόσωπο και η Νικόλ δηλαδή η πρώην Λώρη,Ντάνα,Καμέλια, κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά και σιλικονάτους βύζους.Φουλ πρόγραμμα και για τις δύο.
Στο Φωκαίας 27 ισόγειο και εδώ ήταν δύο κοπέλες η Χριστίνα η "Βουλγάρα" αθίγγανη,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της με κώλο και γυμνό τσιμπούκι και η Σιμόνα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Ανδριάννα με ξεκίνημα απο τα Ιάσωνος 1 παλιά ως Σάρα και με σύντομα περάσματα απο τα Αλκιβιάδου 16Γ,Φυλής 109 ισόγειο,Εξηκίου 20 και 18.Μιλφ,με πιασιματάκια και βυζάρες και ξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Πρόκειται περί φόλας.
Στο Φωκαίας 24 στον όροφο ήταν η Όλγα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και με μογγολοειδή χαρακτηριστικά προσώπου σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φυλής 40 ήταν η Ρωσόφωνη μιλγ Κατερίνα λεπτή,με μακριά καστανόξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η μιλφ Μαρία.με πιασιματάκια,κωλάρα,μαύρα μακριά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Διδύμου 18 το ισόγειο ήταν η Κατερίνα η "Σέρβα" σε φουλ.
Στο Διδύμου 22 ήταν η μία μπουρναζογκόμενα η Μπιάνκα,κοντή,λεπτή με μακριά ξανθά μαλλιά.Έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο τατού στον ένα της μηρό.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδυμου 27 ήταν σε ντουέτο η Τζούλια και η Γαβριέλλα και οι δύο ψηλές και γεματούλες,η πρώτη με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και η δεύτερη με ξανθά μαλλιά προς το καρέ. Σε ελεύθερο στοματικό και πρώκτικο η πρώτη η δεύτερη νομίζω μόνο σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Σόνια,γεματούλα,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Φουλ και αυταρχικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Σόνια η original,ώριμη Ρωσόφωνη,με καστανά μαλλιά και βυζάρες,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Μαγνησίας 1 συμπληρώνω ότι ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Ρίτα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και καστανομελί μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αλλαγή κατεύθυνσης στο Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η μιλφ Ίρα-Ειρήνη,κοντή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά μάλλον περούκα.Ελεύθερο στοματικό,πέρασα μαζί της γιατί την έχω στανταράκι αλλά αυτήν την φορά ήταν πολύ πεσμένη σε επιδόσεις και αυτή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η Βικτώρια,ώριμη κοντή υπέρβαρη με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,κώλο και αυταρχικό.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό μαγαζί η Μαρία η αθίγγανη,κοντή,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό μαγαζί ήταν η Ειρήνη κλασσικά,αθίγγανη κανονικών κιλών,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη η Τάνια,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.Τα ισόγεια και τα δύο κλειστά.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο αριστερό μαγαζί ήταν η Πάολα,υπέρβαρη,ψηλή,νταρντάνα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο δεξιό ισόγειο ήταν σε ντουέτο η Πατρίτσια γεματούλα με μαύρα μαλλιά και η Μπιάνκα λεπτή με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε κανονικό πρόγραμμα.Και οι δύο κοπέλες έχουν δουλέψει σε πολλά μαγαζιά και είναι της ίδιας σειράς.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο η Κρυστάλλω-Ιωάννα παλιά καραβάνα,γεματούλα με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε γυμνό τσιμπούκι,πρωκτικό και αυταρχικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η Νίνα η γυρολόγος,κοντή,λεπτή,με καστανόξανθά σγουρά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ήταν ανοιχτό το ευθεία μπροστά όπου ήταν η μιλφ Αλίνα,κοντή,γεματούλα με μαύρα μαλλιά γνωστή κυρίως απο τα Ιάσωνος 44 και 46 αλλά και απο Κωλοκυνθούς 38 καθώς και σαν ρεπατζού στα Διδύμου 18 και Έλλης 3 όπου το πέρασμα της ήταν ανεπιτυχές.
Στο Ιάσωνος 36 ήταν δύο υπέρβαρες η Μαρία,ψηλή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και βυζάρες και η Αλεξάνδρα λίγο πιο αδύνατη απο την πρώτη με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω και μικρά στήθη.Κάνουν και παρτούζα.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο ήταν η Άννα κοπέλα κοντή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών με κωλάρα σε κανονικό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα,ψηλή σχετικά,με λίγα πιασιματάκια και μαύρα καρέ μαλλιά.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας ήταν η Γαβριέλλα είχε δωμάτιο και δεν έμεινα να την δω.
Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο ήταν η φόλα και γυρολόγος Αντελίνα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Ναταλία, σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,λαρυγκοτσιμπουκάκι όπως συνηθίζει να το λέει.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο ήταν δύο κοπέλες Ρουμάνες.Η πρώτη αθίγγανη κανονικών κιλών με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.Η δεύτερη πιο κοντή,με πιασιματάκια και λευκό δέρμα και μακριά ξανθά μαλλιά,χάνει πολύ στο πρόσωπο σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Λυδία,ώριμη,ψηλή,με πιασιματάκια και κοντά μαύρα μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Το ισόγειο και το υπόγειο ήταν κλειστά.
Στο Κολωνού 48 ήταν η Βαλέρια,κανονικών κιλών με πιασκιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο γεματούλα με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Στον όροφο δύο ώριμες.Η πρώτη η Ελένη,γεματούλα με ξανθά μαλλιά στο ύψος τών ώμων της περίπου σε ελεύθερο στοματικό και η δεύτερη ήταν η Ναταλύ κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Να συμπληρώσω ότι στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν κοπέλα,ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα.
Καλό Σαββατοκύριακο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
μια χαρά ενημέρωση φίλε , ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ να διαβάζουμε καμία ενημέρωση ... να διαβάζει ο Τάσος Πορνος και να πίνει το καφεδάκι του και μετά να κάνει σχόλια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom