Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (28 μέλη και 268 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
και εγω γαμαγα γνωστη κορασιδα και μια φορα ενας συναγωνιστης μπευρδευτηκε και ανοιξε την πορτα του δωματιου και με ειδε γυμνο να γαμαω την κορασιδα

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
και εγω γαμαγα γνωστη κορασιδα και μια φορα ενας συναγωνιστης μπευρδευτηκε και ανοιξε την πορτα του δωματιου και με ειδε γυμνο να γαμαω την κορασιδα

Γαμαγα την εμανουελα στο φ65 κάτω και μπαίνει μία άλλη τανα φιλη της στο δωμάτιο και μίλαγαν ενώ εγώ συνεχιζα να γαμαω..  :knockinb::rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
καλω φιλε σκηνικο  αλλο σκηνικο μου εχει τυχει με την σιμονα απο φωκαιας 27 να μην εχει κλεισει καλα την πορτα και να ακουγονται η φωνες μας απεξω

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

Ναι τυπε.. το σκεφτόμουν μετά και γελαγα.. είχαν εναν εντονο διάλογο στα Ρουμανικά σαν να μην υπήρχα στο δωμάτιο.. αλλά συνεχιζα να γαμαω οση ώρα μιλούσαν.  :2funny:  :rockon:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
τωρα live
Φωκαιας 9 αριστερα Αντζι ξανθιά κανονικο σωμα ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι, με κωλο και Γκαμπι από Φωκαιας 27/24 ξανθιά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
  η αντζυ ηταν και β βαρδυα σημερα.δοκιμαστηκε με καλες εντυπωσεις.αντεχει πολυ ζορισμα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
πηγα β  βαρδια και την ειδα την αντζυ αντεχει  πολυ ζορισμα ειναι μια απο τις αγαπημενες για γαμησι κορασιδες

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
πηγα β  βαρδια και την ειδα την αντζυ αντεχει  πολυ ζορισμα ειναι μια απο τις αγαπημενες για γαμησι κορασιδες
πολυ καλη στο γαμησι φιλε αλλα πιο μουσκεμενο στρινγκ απο κρεμα και πιο βρωμικο σεντονι δεν εχω ξαναδει.γαμησε τα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
δεν ειναι τοσο καλο μαγαζι στην φιλιππιδου που την γαμαγα καλυτερα σεντονια ειχαν και ναι με την κρεμα εχει ενα θεμα  αλλα ειναι καλη περιπτωση

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.361
Πόντοι
19.505
Μίνι βολτούλα χτες το απόγευμα
-Πιπίνου 118 η Λάνα και η Χριστία η οποία έχει μπαταλέψει. Έχει βάψει ξανθό το μαλλί που δεν της πάει, και έχει παχύνει. Η Λάνα παρά το βαρύ σκαρί είναι πιο σέξυ και ντύνεται και κίνκυ. Αμφότερες τελειωτικό στο στόμα.

-Μαραθώνος και Αχιλλέως κλασσικά η Ιλόνα. Όσο και να προσπαθώ να τη δω με διαφορετικό μάτι δεν μου κάνει κλικ. Τελειωτικό στο σώμα.

-Μαραθώνος 59 όροφος η Ντιάνα επέστρεψε ελαφρώς παχύτερη. Τελειωτικό στο στόμα.

-Βέργας 3 κάτω δεξιά η Καρίνα για την οποία έγραψε ο έμπειρος Σμύρνης. Συμπαθητικό μουτράκι, ξανθούλα με 3άρι βυζί. Ο τσάτσος μου είπε ότι είναι ντροπαλή στο δωμάτιο αλλά ότι είναι φωτιά.

-Βέργας 3 πάνω η ρωσίδα Μαρίνα. Έχει ένα θλιμμένο νυσταγμένο ύφος αλλά κάτι μου βγάζει.  Πρωκτικό και τελειωτικό στο στόμα.

-Διδύμου 7Β η ρωσσίδα πιπίνα Έμιλυ, πολύ θετική αύρα, πρόσχαρη, ωραίο μουτράκι, μαλλί όχι ράστα που γράφουν αλλά φριζαρισμένο. Απλό και 69 γούτσου γούτσου και αγκαλιτσες, φιλιά πεταχτά.

-Φυλής 109Β η μιλφάρα Μίρα βγήκε από το δωμάτιο μπουκωμένη από τα χύσια συναγωνιστή ο οποίος σπαρταρούσε πριν. Ποιος ξέρει τι του έκανε. Λέγεται ότι κάνει μερακλίδικα πράμματα.

-Φυλής 109Α η Τζούλια και η Μαρίνα η μασατζού από Μιχαλακοπούλου 99. Η πρώτη φουλ η δεύτερη ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό, body to body. Κινεζοφέρνει.

-Φιλιππίδου στον όροφο δύο τεμάχια. Κακός χαμός στο σαλόνι. Τα δωμάτια γεμάτα. Δεν άκουσα ονόματα ούτε προγράμματα διότι ο τσάτσος ασχολείται με την ειρωνία και τα ευφυολογήματα αντί να κάνει τη δουλειά του. Η μία πάντως μου θύμισε πάρα πολύ την Άννα Πίτσος και στο πρόσωπο και στο σώμα.  

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μίνι βολτούλα χτες το απόγευμα
-Πιπίνου 118 η Λάνα και η Χριστία η οποία έχει μπαταλέψει. Έχει βάψει ξανθό το μαλλί που δεν της πάει, και έχει παχύνει. Η Λάνα παρά το βαρύ σκαρί είναι πιο σέξυ και ντύνεται και κίνκυ. Αμφότερες τελειωτικό στο στόμα.

-Μαραθώνος και Αχιλλέως κλασσικά η Ιλόνα. Όσο και να προσπαθώ να τη δω με διαφορετικό μάτι δεν μου κάνει κλικ. Τελειωτικό στο σώμα.

-Μαραθώνος 59 όροφος η Ντιάνα επέστρεψε ελαφρώς παχύτερη. Τελειωτικό στο στόμα.

-Βέργας 3 κάτω δεξιά η Καρίνα για την οποία έγραψε ο έμπειρος Σμύρνης. Συμπαθητικό μουτράκι, ξανθούλα με 3άρι βυζί. Ο τσάτσος μου είπε ότι είναι ντροπαλή στο δωμάτιο αλλά ότι είναι φωτιά.

-Βέργας 3 πάνω η ρωσίδα Μαρίνα. Έχει ένα θλιμμένο νυσταγμένο ύφος αλλά κάτι μου βγάζει.  Πρωκτικό και τελειωτικό στο στόμα.

-Διδύμου 7Β η ρωσσίδα πιπίνα Έμιλυ, πολύ θετική αύρα, πρόσχαρη, ωραίο μουτράκι, μαλλί όχι ράστα που γράφουν αλλά φριζαρισμένο. Απλό και 69 γούτσου γούτσου και αγκαλιτσες, φιλιά πεταχτά.

-Φυλής 109Β η μιλφάρα Μίρα βγήκε από το δωμάτιο μπουκωμένη από τα χύσια συναγωνιστή ο οποίος σπαρταρούσε πριν. Ποιος ξέρει τι του έκανε. Λέγεται ότι κάνει μερακλίδικα πράμματα.

-Φυλής 109Α η Τζούλια και η Μαρίνα η μασατζού από Μιχαλακοπούλου 99. Η πρώτη φουλ η δεύτερη ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό, body to body. Κινεζοφέρνει.

-Φιλιππίδου στον όροφο δύο τεμάχια. Κακός χαμός στο σαλόνι. Τα δωμάτια γεμάτα. Δεν άκουσα ονόματα ούτε προγράμματα διότι ο τσάτσος ασχολείται με την ειρωνία και τα ευφυολογήματα αντί να κάνει τη δουλειά του. Η μία πάντως μου θύμισε πάρα πολύ την Άννα Πίτσος και στο πρόσωπο και στο σώμα.  

λογικα η μια ειναι η σιμονα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.361
Πόντοι
19.505
Πρωινό πέρασμα από Διδύμου 7Β
Παρούσα πάλι η πιπινίτσα Έμιλυ, αυτή τη φορά με ράστα. Χτες ήταν με φριζαρισμένο μαλλί. Φαίνεται ότι μοιράζονται με τη Σάρα μια ράστα περούκα. Με κοιτούσε στα μάτια και μου ρθε να της τον καρφώσω στο σαλόνι. Είχα όμως επιθυμία να δω την Κάτια στο New Personal και αποχώρησα. Η Κάτια δεν ήταν εκεί. Μόνο η Βαλέρια και η Βίκη.
Τώρα τι κάνουμε;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
την γαμας την κοπελα αφου σε κοιτα στα ματια εγω ευτσι κανω οταν με κοιταζει η αλλη στα ματια πληρωνω τσατσα και παω δωματιο και την γαμαω με τον καλυτερο τροπο

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
245
Πόντοι
31
Γαμαγα την εμανουελα στο φ65 κάτω και μπαίνει μία άλλη τανα φιλη της στο δωμάτιο και μίλαγαν ενώ εγώ συνεχιζα να γαμαω..  :knockinb::rockon:
Φοβερή φάση. Έπρεπε να καλέσεις και την άλλη στον αγώνα.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
495
Πόντοι
21
παιχτες αυτη η εμιλυ απο διδυμου 7 ,καλη ?
ειναι πιπινακι ?

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
τωρα live

Φυλης 69β Στελλα (προσοχή έχει δύο το μαγαζί) κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με κωλο.
αυτη που λες ειναι μια ξανθια με μαλλι προς το καρε?με αφρατο νεανικο σωματακι?την εχει δοκιμασει κανεις?για πολυ χαλαρα πραγματα μου φανηκε αλλα θελω να το δοκιμασω αυτο το κωλαρακι

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.981
Πόντοι
6.925
Μεσημεράκι σήμερα πριν σφίξουν πολύ οι ζέστες

Ιάσονος
44 αριστερά γυφτοπούλα με 2αρι στήθος και κολάρα
44 δεξιά ξανθιά με μοντελέ κορμί φορώντας εσώρουχα, baby doll ... πολλά
19 πάνω πιτσιρίκι με κοιλιά μεγάλη, 2,5 στήθος ακάλυπτο μέτριο πρόσωπο Μολδαβή λέει
19 κάτω μελαχρινή κοντούλα και ευτραφής με 3,5 στήθος και μία άλλη αδιάφορη πιτσιρίκα με 1,5 στήθος
Κολωνού
11 κάτω η Μάγδα στυλιαροπίπινο μελαχρινό με ωραίο κορμί στα €15
30 κάτω η Ντάρια με ίσιο σανδάλι - έχασε 25 πόντους μπόι
30 1ος η Αντριάννα ξανθιά και έτερη στο δωμάτιο
30 2ος η επιστροφή της Νατάσσας - ελέγχθηκε η απόδοση της, στα ίδια επίπεδα + tatto καινούργια
32 γ μία πολύ χαμογελαστή κοπέλα με 2αρι στήθος ακάλυπτο

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Μεσημεριανή ενημέρωση που, αν και χθεσινή, ίσως ενδιαφέρει λίγο κανέναν.
Διδυμου 27-Ο Ηρακλής και το λιοντάρι. Ο Ηρακλής η Τζούλια και το λιοντάρι εγώ που προσπαθούσα μανιασμένα να δραπετεύσω. Τι θέλω και μπαίνω σ' αυτό το μαγαζί αφού δεν έχω καταφέρει ποτέ να γαμήσω;
Διδύμου 22-Ειρήνη. Πωπωπω τι μουνάκι όμορφο είναι αυτό; Έφυγα γλιστρώντας στα σάλια μου με σκοπό να επιστρέψω αργότερα εάν δεν έβρισκα κάτι τουλάχιστον παραπλήσιο.
Διδύμου 20-Άννα η γνωστή ρωσίδα μιλφάρα.
Διδύμου 18 υπόγειο-Μαρία με φουλ. Μελαχροινή μέτριας εμφάνισης με ωραίο κώλο. Κοντά στον μισό αιώνα σε ότι αφορά τα έτη της.
Διδύμου 16-Αναστασία, ωραία μιλφάρα με βυζάρες και Ειρήνη, απλά μιλφ.
Έλλης 3-Ντενίσα. Μελαχροινή μέτρια με φουλ.
Αγκύρας 12Β-Τζίνα η Ναξιώτισσα. Τριαντάρα ευγενική μεν αλλά από πρόσωπο άσε... Ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε.
Φυλής 109 όροφος-Μαρίνα. Αδύνατη μιλφ με ωραία σχιστά μάτια. Ελεύθερο στοματικό επίσης.
Φυλής 109 ισόγειο-Βίκυ. Μιλφ μέτριας εμφανίσεως με ελεύθερο στοματικό.
Καλύμνου 48Β. Αν και όχι μεγάλος φαν των μιλφ, χρόνου επιτρέποντος πέρασα για να δω αυτήν την Πωλίνα που τόσα έχουν τραγουδηθεί για πάρτη της. Αντί αυτής δυστυχώς μια Ναταλία, μεγάλη σε κορμί και ηλικία, με έτρεψε σε άτακτη φυγή.
Φυλής 71 ισόγειο-Αλίνα με την κωλάρα. Έχει δοκιμασθεί παλιότερα με καλές εντυπώσεις.
Φυλής 69 ισόγειο-Δύο κοπελιές. Στέλλα, μιλφ με καλό κορμί αλλά ασχημούτσικο πρόσωπο και Ειρήνη, πιτσιρίκα με πιασίματα. Κώλο η πρώτη, ελεύθερο στοματικό η δεύτερη.
Φυλής 67-Μαρία. Ωραίο πιπίνι με στητό βυζάκι. Πρωκτικό ανακοινώθηκε.
Φυλής 65 ισόγειο-Η Αντζελίνα η ξανθιά μοντέλα.
Φυλής 65 όροφος-Σόνια και δεύτερος στόχος κλειδώθηκε. Ψηλή, λυγερόκορμη παρουσία, με τσαχπινιά και καλή διάθεση (στο σαλόνι τουλάχιστον).
Φυλής 86 ισόγειο-Γκάμπυ. Μελαχροινή με πιασίματα και σπατουλαρισμένο πρόσωπο.
Φυλής 84 ισόγειο-Άννα. Ξανθό, κοντοπούτανο πιπίνι με φουλ.
Τα Φωκαίας 7 και 9 σφραγισμένα.
Φωκαίας 17 ισόγειο-Μια πιτσιρίκα με πιασίματα. Φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 17 όροφος-Μιχαέλλα η γνωστή όμορφη πιτσιρίκα του οίκου και μία άλλη της οποίας το όνομα μου διαφεύγει, καστανή, μεγαλύτερη σε ηλικία, όχι τόσο καλή εμφανισιακά. Απλό η πρώτη, ελεύθερο στοματικό η δεύτερη.
Φωκαίας 19-Αντριάνα. Μελαμψό πιπινάκι μπουκιά και συγχώριο με φουλ. Ευθύς ξέχασα τις υποσχέσεις μου σε Ειρήνη και Σόνια και αποφάσισα να μακελέψω αυτήν. Πολύ αδύνατη (αν πάρει τρία τέσσερα κιλάκια θα γίνει τέλεια) με ασσάκια βυζάκια. Μπήκε μέσα και μόλις είδε τον φίλο μου είπε τρομαγμένη όχι κώλο, όχι κώλο! Την καθησύχασα μιας και δεν σκόπευα να το διαμελήσω το κοριτσάκι και το πήγα χαλαρά σε μουνί που ήτανε στενό στενό κι έδειχνε να πονάει. Δόκιμος χρόνος πάνω από τέταρτο, η τσατσά δεν ενόχλησε.
Μαζί της μια Γκάμπυ. Ψηλή, ευπαρουσίαστη (για τριαντάρα την έκοψα) με επίσης φουλ.
Αυτά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom