ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
και εγω γαμαγα γνωστη κορασιδα και μια φορα ενας συναγωνιστης μπευρδευτηκε και ανοιξε την πορτα του δωματιου και με ειδε γυμνο να γαμαω την κορασιδα
και εγω γαμαγα γνωστη κορασιδα και μια φορα ενας συναγωνιστης μπευρδευτηκε και ανοιξε την πορτα του δωματιου και με ειδε γυμνο να γαμαω την κορασιδα
Γαμαγα την εμανουελα στο φ65 κάτω και μπαίνει μία άλλη τανα φιλη της στο δωμάτιο και μίλαγαν ενώ εγώ συνεχιζα να γαμαω.. .
γαμω τα σκινικα
η αντζυ ηταν και β βαρδυα σημερα.δοκιμαστηκε με καλες εντυπωσεις.αντεχει πολυ ζορισματωρα live
Φωκαιας 9 αριστερα Αντζι ξανθιά κανονικο σωμα ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι, με κωλο και Γκαμπι από Φωκαιας 27/24 ξανθιά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
πολυ καλη στο γαμησι φιλε αλλα πιο μουσκεμενο στρινγκ απο κρεμα και πιο βρωμικο σεντονι δεν εχω ξαναδει.γαμησε ταπηγα β βαρδια και την ειδα την αντζυ αντεχει πολυ ζορισμα ειναι μια απο τις αγαπημενες για γαμησι κορασιδες
ναι θα ξανατιμηθει οπως και η ολγα.γαμησια καλαδεν ειναι τοσο καλο μαγαζι στην φιλιππιδου που την γαμαγα καλυτερα σεντονια ειχαν και ναι με την κρεμα εχει ενα θεμα αλλα ειναι καλη περιπτωση
Μίνι βολτούλα χτες το απόγευμα
-Πιπίνου 118 η Λάνα και η Χριστία η οποία έχει μπαταλέψει. Έχει βάψει ξανθό το μαλλί που δεν της πάει, και έχει παχύνει. Η Λάνα παρά το βαρύ σκαρί είναι πιο σέξυ και ντύνεται και κίνκυ. Αμφότερες τελειωτικό στο στόμα.
-Μαραθώνος και Αχιλλέως κλασσικά η Ιλόνα. Όσο και να προσπαθώ να τη δω με διαφορετικό μάτι δεν μου κάνει κλικ. Τελειωτικό στο σώμα.
-Μαραθώνος 59 όροφος η Ντιάνα επέστρεψε ελαφρώς παχύτερη. Τελειωτικό στο στόμα.
-Βέργας 3 κάτω δεξιά η Καρίνα για την οποία έγραψε ο έμπειρος Σμύρνης. Συμπαθητικό μουτράκι, ξανθούλα με 3άρι βυζί. Ο τσάτσος μου είπε ότι είναι ντροπαλή στο δωμάτιο αλλά ότι είναι φωτιά.
-Βέργας 3 πάνω η ρωσίδα Μαρίνα. Έχει ένα θλιμμένο νυσταγμένο ύφος αλλά κάτι μου βγάζει. Πρωκτικό και τελειωτικό στο στόμα.
-Διδύμου 7Β η ρωσσίδα πιπίνα Έμιλυ, πολύ θετική αύρα, πρόσχαρη, ωραίο μουτράκι, μαλλί όχι ράστα που γράφουν αλλά φριζαρισμένο. Απλό και 69 γούτσου γούτσου και αγκαλιτσες, φιλιά πεταχτά.
-Φυλής 109Β η μιλφάρα Μίρα βγήκε από το δωμάτιο μπουκωμένη από τα χύσια συναγωνιστή ο οποίος σπαρταρούσε πριν. Ποιος ξέρει τι του έκανε. Λέγεται ότι κάνει μερακλίδικα πράμματα.
-Φυλής 109Α η Τζούλια και η Μαρίνα η μασατζού από Μιχαλακοπούλου 99. Η πρώτη φουλ η δεύτερη ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό, body to body. Κινεζοφέρνει.
-Φιλιππίδου στον όροφο δύο τεμάχια. Κακός χαμός στο σαλόνι. Τα δωμάτια γεμάτα. Δεν άκουσα ονόματα ούτε προγράμματα διότι ο τσάτσος ασχολείται με την ειρωνία και τα ευφυολογήματα αντί να κάνει τη δουλειά του. Η μία πάντως μου θύμισε πάρα πολύ την Άννα Πίτσος και στο πρόσωπο και στο σώμα.
Φοβερή φάση. Έπρεπε να καλέσεις και την άλλη στον αγώνα.Γαμαγα την εμανουελα στο φ65 κάτω και μπαίνει μία άλλη τανα φιλη της στο δωμάτιο και μίλαγαν ενώ εγώ συνεχιζα να γαμαω.. .
αυτη που λες ειναι μια ξανθια με μαλλι προς το καρε?με αφρατο νεανικο σωματακι?την εχει δοκιμασει κανεις?για πολυ χαλαρα πραγματα μου φανηκε αλλα θελω να το δοκιμασω αυτο το κωλαρακιτωρα live
Φυλης 69β Στελλα (προσοχή έχει δύο το μαγαζί) κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με κωλο.
παιχτες αυτη η εμιλυ απο διδυμου 7 ,καλη ?
ειναι πιπινακι ?