Πρωι πρωι οι δουλειες με φερανε στο κεντρο, αλλα η αποτυχια ηταν μεγιστη
. Ετσι ηθελα και γω να καλμαρω καπου τα νευρα μου. Τι καλυτερο λοιπον απο μια ζεστη φιλοξενη μητρα στη φυλης, αν και δεν ειμαι πρωινος τυπος. Μια μικρη ενημερωση απο τα σπιτακια που περασα.
φυλης 65α οροφος: Η μουναρα μοντελε Αντζελινα. Ξανθο μακρυ μαλλι, σιλικονατο στηθος, σωματαρα.
φυλης 65β ισογειο: Μια νεα κοπελα μου ειπε η υπηρεσια, οντως δεν την ειχα ξαναδει. Καστανη, γεματουλα με μετριο προσωπο.
φυλης 71α: Μαιρη η μελαχρινη μπαμπατσικη με τον μεγαλο κωλο. 'Οποτε και να περασω απο τον συγκεκριμενο οικο, πρωι, απογευμα, βραδυ εκει στον αγωνα αυτη. Η Αλινα ποτε δουλευει ρε σεις, δεν την βρισκω ποτε
.
φωκαιας 19: Δυο κοπελες, Αντριαννα, ενα αδυνατο σκουροδερμο ξανθο ρουμανακι και η Γκαμπι ενα μελαχρινο λευκοδερμο αλογο, σωμα ψηλο, μετρια φατσα.
φωκαιας 17 οροφος: Μιχαελα, ενα μελαχρινο μωρο, λευκοδερμο και αυτο, με ωραιο σωμα και ακομα πιο ωραιο προσωπο. Μου κεντρισε το ενδιαφερον. Κατι κανεις για αυτο το μωρο, γιατι δεν την κατεχω καλα την πρωινη βαρδια.
φωκαιας 17 ισογειο: Και εδω νεα κοπελα συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας. Βαλεντινα, καστανη σγουρομαλλα ρωσιδα, κανονικο σωμα συμπαθητικο προσωπο.
φωκαιας 7 ισογειο: Ναταλυ, καστανη χοντρουλα, τιποτα το ιδιαιτερο.
φωκαιας 7 υπογειο: Ναταλυ και εδω, εδω ομως αλλαζουν τα πραγματα
. Καστανο πιπινι με χρυσαφενιο δερμα απο τα μπανια η απο το σολαριουμ, ποιος να ξερει αραγε :S. Ωραιο σωματακι, ωραιο προσωπακι. Τιμηθηκε για πρωτη φορα και με πολυ καλες εντυπωσεις. Την κοπελα την βλεπω παρα πολυ καιρο στη φυλης, μπορει και χρονια, παρ' ολα αυτα δεν την ειχα τιμησει ποτε μου, αν και μου αρεσε εμφανισιακα. Ας ειναι καλα οι εξωθεσμικοι, φιλοι μου, συναγωνιστες, τρομπες
, που με διαβεβαιωναν οτι η κοπελα ειναι φολα και τους ακουγα, τρομαρα μου.