Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (9 μέλη και 154 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ειδα και εγω το πιπινακι στο Ιασωνος 19 οροφο στην πρωινη αλλαγη.Καλο σωμα , μετριο προσωπο.Ομως το σκυθρωπο κ νωχελικο σαλοναρισμα δεν σε προδιαθετει για καλο γαμησι!!!
Επισης ειδα οτι επεστρεψε η Νατασα στο Κολωνου 30β δευτερος οροφος.Η καινουργια Μελινα δεν μου εκανε κλικ.Χανει πολυ στη φατσα!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Αν και είχα ''μαυρίσει'' το μαγαζί της Κολωνού 53 λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς της υπηρεσίας όσον αφορά τον χρόνο,είχα διαβάσει τις αναφορές για τη μοντελέ Χριστίνα,την ψηλή μελαχρινή Ουκρανέζα,και μπήκα μετά από 2-3 μήνες να τη δω.Όντως έχει χάσει αρμονικά τα επιπλέον κιλά,έχει φτιάξει κορμάρα στα μοντελέ πρότυπα,με αντίτιμο όμως το στήθος που έχει ''μπει''... Μέσα παραμένουν ίδιες υπηρεσίες,υπεραπλό πρόγραμμα,ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι η νεαρότατη υπηρεσία δεν ενόχλησε,κι εγώ με τη σειρά μου κινήθηκα στα όρια του προβλεπόμενου χρόνου.Ή ήταν τυχαίο ή οι διαμαρτυρίες μας έφτασαν σε ευήκοα ώτα,ποιός ξέρει...

c.boss

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα!

Είχα πετύχει πριν αρκετό καιρό σε ίδρυμα επί της Ιάσωνος (δε θυμάμαι ακριβώς, πάντως πρέπει να ήταν ισόγειο) πολύ ψηλό ξανθό μωρό με τατουάζ πάνω από τον κώλο και με αρκετό βυζί. Μήπως μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με κατατοπίσει;

Ευχαριστώ :hi:

poutaniaris69xxx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Απευθείας απο το Μεταξουργείο αμα κάνω κανένα λάθος συγχωρέστε με. Στο Κολωνου 53 Χριστινα ψηλη μαυρομαλλα, στο Κολωνου 48 Αντζελα, Βαλερια, η Βαλερια ξανθια, η αλλη ηταν στο δωματιο, Κολωνου 30 1ος οροφος Αντριαννα ξανθια με γυαλια, στο δευτερο οροφο Κατια καστανη και μια που δεν ειπαν το ονομα.

poutaniaris69xxx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στο λεωνιδου 28 ήταν η Ανίτα ξανθια με αυτην μπηκα και ηταν πολυ καλη μεσα. Απο αυτες που ειδα ειχε τα μεγαλυτερα βυζια αν και παλι δεν ηταν πολυ μεγαλα.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Πρωι πρωι οι δουλειες με φερανε στο κεντρο, αλλα η αποτυχια ηταν μεγιστη  :headbang:. Ετσι ηθελα και γω να καλμαρω καπου τα νευρα μου. Τι καλυτερο λοιπον απο μια ζεστη φιλοξενη μητρα στη φυλης, αν και δεν ειμαι πρωινος τυπος. Μια μικρη ενημερωση απο τα σπιτακια που περασα.

φυλης 65α οροφος: Η μουναρα μοντελε Αντζελινα. Ξανθο μακρυ μαλλι, σιλικονατο στηθος, σωματαρα.
φυλης 65β ισογειο: Μια νεα κοπελα μου ειπε η υπηρεσια, οντως δεν την ειχα ξαναδει. Καστανη, γεματουλα με μετριο προσωπο.
φυλης 71α: Μαιρη η μελαχρινη μπαμπατσικη με τον μεγαλο κωλο. 'Οποτε και να περασω απο τον συγκεκριμενο οικο, πρωι, απογευμα, βραδυ εκει στον αγωνα αυτη. Η Αλινα ποτε δουλευει ρε σεις, δεν την βρισκω ποτε  :think:.
φωκαιας 19: Δυο κοπελες, Αντριαννα, ενα αδυνατο σκουροδερμο ξανθο ρουμανακι και η Γκαμπι ενα μελαχρινο λευκοδερμο αλογο, σωμα ψηλο, μετρια φατσα.
φωκαιας 17 οροφος: Μιχαελα, ενα μελαχρινο μωρο, λευκοδερμο και αυτο, με ωραιο σωμα και ακομα πιο ωραιο προσωπο. Μου κεντρισε το ενδιαφερον. Κατι κανεις για αυτο το μωρο, γιατι δεν την κατεχω καλα την πρωινη βαρδια.
φωκαιας 17 ισογειο: Και εδω νεα κοπελα συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας. Βαλεντινα, καστανη σγουρομαλλα ρωσιδα, κανονικο σωμα συμπαθητικο προσωπο.
φωκαιας 7 ισογειο: Ναταλυ, καστανη χοντρουλα, τιποτα το ιδιαιτερο.
φωκαιας 7 υπογειο: Ναταλυ και εδω, εδω ομως αλλαζουν τα πραγματα  :erection:. Καστανο πιπινι με χρυσαφενιο δερμα απο τα μπανια η απο το σολαριουμ, ποιος να ξερει αραγε  :S. Ωραιο σωματακι, ωραιο προσωπακι. Τιμηθηκε για πρωτη φορα και με πολυ καλες εντυπωσεις. Την κοπελα την βλεπω παρα πολυ καιρο στη φυλης, μπορει και χρονια, παρ' ολα αυτα δεν την ειχα τιμησει ποτε μου, αν και μου αρεσε εμφανισιακα. Ας ειναι καλα οι εξωθεσμικοι, φιλοι μου, συναγωνιστες, τρομπες  :jerking:, που με διαβεβαιωναν οτι η κοπελα ειναι φολα και τους ακουγα, τρομαρα μου.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γυρισα  απο τσαρκα  πηγα φωκαιας και φιλιππιδου  φωκαιας 24 η γνωστη ολγα μαζι με την κατερινα  φωκαιας 27 ισογειο χριστινα βουλγαρα και η λαουρα η ξανθια  και ορωφο 27 η ανδριαννα η ξανθια μετα πηγα φιλιππιδου 11 α  ηταν η γνωατη η καρολινα και φιλιππιδου β ηταν μια καινουργια με ονομα νταρια

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
γυρισα  απο τσαρκα  πηγα φωκαιας και φιλιππιδου  φωκαιας 24 η γνωστη ολγα μαζι με την κατερινα  φωκαιας 27 ισογειο χριστινα βουλγαρα και η λαουρα η ξανθια  και ορωφο 27 η ανδριαννα η ξανθια μετα πηγα φιλιππιδου 11 α  ηταν η γνωατη η καρολινα και φιλιππιδου β ηταν μια καινουργια με ονομα νταρια
Περιεγραψε λιγο αυτη την καινουργια Νταρια  :hi:
Η Ρομινα εξαφανιστηκε?  :rolleyes:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Απευθείας απο το Μεταξουργείο αμα κάνω κανένα λάθος συγχωρέστε με. Στο Κολωνου 53 Χριστινα ψηλη μαυρομαλλα, στο Κολωνου 48 Αντζελα, Βαλερια, η Βαλερια ξανθια, η αλλη ηταν στο δωματιο, Κολωνου 30 1ος οροφος Αντριαννα ξανθια με γυαλια, στο δευτερο οροφο Κατια καστανη και μια που δεν ειπαν το ονομα.
Η Αντριάννα έχει ξανθύνει το μαλλί κι έχει πάρει έναν τόνο μαύρισμα από παραλία,αλλά οι υπηρεσίες της παραμένουν τυπικές και βαρετές,τουλάχιστον σε μένα! :(  Πάνω είδες τη Μελίνα,καινούργια ρωσόφωνη,στα υπόψιν.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Στο λεωνιδου 28 ήταν η Ανίτα ξανθια με αυτην μπηκα και ηταν πολυ καλη μεσα. Απο αυτες που ειδα ειχε τα μεγαλυτερα βυζια αν και παλι δεν ηταν πολυ μεγαλα.
Πήγα χθες το μεσημέρι,όλα τα δωμάτια κλεισμένα και με συναγωνιστή έτοιμο να πληρώσει,το κορίτσι δουλεύει ασταμάτητα,μακάρι να μην κλατάρει και το χάσουμε το κορμί...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Πρωι πρωι οι δουλειες με φερανε στο κεντρο, αλλα η αποτυχια ηταν μεγιστη  :headbang:. Ετσι ηθελα και γω να καλμαρω καπου τα νευρα μου. Τι καλυτερο λοιπον απο μια ζεστη φιλοξενη μητρα στη φυλης, αν και δεν ειμαι πρωινος τυπος. Μια μικρη ενημερωση απο τα σπιτακια που περασα.

φωκαιας 17 οροφος: Μιχαελα, ενα μελαχρινο μωρο, λευκοδερμο και αυτο, με ωραιο σωμα και ακομα πιο ωραιο προσωπο. Μου κεντρισε το ενδιαφερον. Κατι κανεις για αυτο το μωρο,...
Την εχω τιμησει καμποσες φορες ειδικα οταν παλαιότερα εδινε πισω πορτα. Αλλά οι συναγωνιστες εκαναν την πορτα.. Πύλη του Αδριανοό και το σταματησε ή το κανει επιλεκτικά. Στα υπόλοιπα καλή και δεκτική. Το τιμά το εικοσάρι αλλά μεχρι εκεί.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μετά από ακούσιο κρεμπιέ, το χαμόγελό μου πάγωσε όταν είδα τι έγραφε στο σεντόνι

Συνημμένα

• 20160609_102946__1465468387_90978.jpg
    20160609_102946__1465468387_90978.jpg
    303,2 KB · Εμφανίσεις: 25

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Μετά από ακούσιο κρεμπιέ, το χαμόγελό μου πάγωσε όταν είδα τι έγραφε στο σεντόνι

Είχα και γω ακούσιο πρωκτικό κρεμπιέ πρόσφατα. Οι κορασίδες μου φαίνεται χρησιμοποιούν κινέζικες καπότες.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom