Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Ευχαρίστως να πω κι εγω τη γνωμη μου για το θεμα, και να πω πως αντιδρω εγω σε τέτοιες περιπτώσεις - καταστασεις.γιατί είναι ο σωστός ο παίχτης , δεν μας εξήγησε, εσύ μπορείς να μας πεις την γνώμη σου ?
Εννοείται πως πρεπει η εκάστοτε κοπελα να κανει προκαταρκτικα, ανεξαρτητου τιμης.
Τι παει να πει δηλαδή αν εγω δινω 10 ευρω, κι ο άλλος δινει 20? Πραγματικα δε το καταλαβαινω. Τα δικα μου τα 10, δεν είναι ευρω?
Απαιτω με τα χρηματα που δινω να μου κανει η κοπελα καποια στοιχειώδη προκαταρκτικα να με "φτιαξει".
Μου 'χει τυχει κι εμενα, αλλα και σε ολους μας πιστευω, να μπει μεσα η κοπελα, και να βαλει καποτα σε πεσμενο πουτσο. Ότι ακριβως μισω, και απεχθάνομαι. Το απολυτο ξενερωμα.
Τι κανω λοιπον όταν μου τυχει αυτό? Προσπαθω να σωσω ότι μπορω, δηλαδή τουλάχιστον να μη φυγω αχυστος. Κανεις μας δε το θελει αυτό. Και εννοείται βεβαια ότι δε προκειται να ξαναπατησω στη συγκεκριμενη κοπελα.(Black list).
Δεν εχω ζητησει ποτε μου χρηματα πισω, μονο και μονο επειδή δε μου αρεσει να δημιουργω φασαρια. Αυτό εχει να κανει με το χαρακτήρα του καθενος μας, πως σκέφτεται και ενεργει. Αν και το σωστο κανονικα θα ηταν να ζητάμε τα χρηματα μας πισω όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστασεις(στη προκειμενη περιπτωση του συναγωνιστη Επιρρεπή). Τα λεφτα, εστω και τα 10 ευρω δε τα βρίσκουμε στο δρομο. Ετσι δεν είναι?
Και γι αυτό πολλες φορες πηγαίνουμε και βλέπουμε τη κοπελα πως βγαινει στο σαλονι, και προσπαθουμε να τη ψυχολογήσουμε αν και κατά ποσο είναι καλη η φολα. Άλλες φορες το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. Τι να κανουμε? Ουδεις αλάνθαστος.