Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (15 μέλη και 250 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
γιατί είναι ο σωστός ο παίχτης , δεν μας εξήγησε, εσύ μπορείς να μας πεις την γνώμη σου ?
Ευχαρίστως να πω κι εγω τη γνωμη μου για το θεμα, και να πω πως αντιδρω εγω σε τέτοιες περιπτώσεις - καταστασεις.
Εννοείται πως πρεπει η εκάστοτε κοπελα να κανει προκαταρκτικα, ανεξαρτητου τιμης.
Τι παει να πει δηλαδή αν εγω δινω 10 ευρω, κι ο άλλος δινει 20? Πραγματικα δε το καταλαβαινω. Τα δικα μου τα 10, δεν είναι ευρω?
Απαιτω με τα χρηματα που δινω να μου κανει η κοπελα καποια στοιχειώδη προκαταρκτικα να με "φτιαξει".
Μου 'χει τυχει κι εμενα, αλλα και σε ολους μας πιστευω, να μπει μεσα η κοπελα, και να βαλει καποτα σε πεσμενο πουτσο. Ότι ακριβως μισω, και απεχθάνομαι. Το απολυτο ξενερωμα.
Τι κανω λοιπον όταν μου τυχει αυτό? Προσπαθω να σωσω ότι μπορω, δηλαδή τουλάχιστον να μη φυγω αχυστος. Κανεις μας δε το θελει αυτό. Και εννοείται βεβαια ότι δε προκειται να ξαναπατησω στη συγκεκριμενη κοπελα.(Black list).
Δεν εχω ζητησει ποτε μου χρηματα πισω, μονο και μονο επειδή δε μου αρεσει να δημιουργω φασαρια. Αυτό εχει να κανει με το χαρακτήρα του καθενος μας, πως σκέφτεται και ενεργει. Αν και το σωστο κανονικα θα ηταν να ζητάμε τα χρηματα μας πισω όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστασεις(στη προκειμενη περιπτωση του συναγωνιστη Επιρρεπή). Τα λεφτα, εστω και τα 10 ευρω δε τα βρίσκουμε στο δρομο. Ετσι δεν είναι?
Και γι αυτό πολλες φορες πηγαίνουμε και βλέπουμε τη κοπελα πως βγαινει στο σαλονι, και προσπαθουμε να τη ψυχολογήσουμε αν και κατά ποσο είναι καλη η φολα. Άλλες φορες το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. Τι να κανουμε? Ουδεις αλάνθαστος.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο καθενας θα αντιδρασει με τον δικο του τροπο ουδεις αλανθαστος δεν μπορει να ειναι κανεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
πόσο καθυστερημενοι είναι κάποιοι αυτιαγκουρες....
ουπς σορυ για το σπαμ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
τωρα live

Ιασωνος 43 Εμμανουελα ξανθια πολυ λεπτη μιλφ με 2αρι βυζι, με ακα και κωλο.

Ιασωνος 46α Ελένη με καστανο μακρυ μαλλι αλογοουρά κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ακα, εχει δουλεψει Ιασωνος 20γ, 30α κλπ.

Ιασωνος 46β Μαρια μελαχρινη κανονικό σώμα 2 αρι βυζι, με ακα.

Ιασωνος 44 Τανια ξανθια μιλφ με κανονικό σώμα 2 αρι συν βυζι με τατου, απλο προγραμμα. Απεναντι στην καφετέρια κάθεται η Ειρήνη/Ιρινα και πίνει το καφεδάκι της.

Ιασωνος 37α Αλεξάνδρα μελαχρινη νταρντανα με 2.5αρια βυζια με ακα και Νταρια ξανθια λεπτη με μικρό βυζι, με ακα.

Ιασωνος 36 Ρόζα καστανη με μακρύ μαλλι αλογοουρά 2αρι βυζι μικρό τατου, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 30β ξανθοκαστανο παχουλο μπαζακι, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 30α Μαρινα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με κωλο και μια ξανθιά με μικρό βυζι κανονικό σώμα όμως με κυτταρίτιδα, με ακα.

Κεραμικου 13α Χριστινα καστανοξανθη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Κεραμικου 15α Ελενη από Κολωνου 27γ καστανη με λεπτο ωραιο κορμι 1.5αρι βυζι πολυ στητό, απλο προγραμμα.

Κολωνου 27β Φωτεινη και Αλισια στο δωματιο, με ακα τελειωτικο και παρτουζα.

Ιασωνος 19α Εσμεραλδα δηλαδή η Λόλα από 30β ξανθια με ωραιο κορμι 2αρι βυζι πιρσινγκ στον αφαλο, απλο προγραμμα.

Ιασωνος 19β Νατάσα η Μολδαβη με πλατινε μαλλι, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλο ανακοινώθηκε.

poutaniaris69xxx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έχετε δει κανένα πιπίνι με βυζάρες στη Φυλής, Λιοσίων, Διδύμου ?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Σωστά! ;) Πριν τη διώξω είχε βγάλει το μπικίνι και πρόσεξα ότι είχε αρκετών ημερών αξύριστο μουνί!  :vomit:
Αν λέμε την ίδια μια φορά που χα περάσει από κει με τραβολόγαγε να μη φύγω! Λες να με γούσταρε :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
και ένα σφυνακι live αφιερωμένο πάλι στον μέγα μυστη Τάσο Πορνο που απολαμβάνει το καφεδάκι του.

Κωνσταντινουπολεως 166β Όλγα καινούργια κοπέλα καστανη με μαλλι μεχρι τους ωμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι πολυ ψηλη, απλο προγραμμα, φίλη της Ευας που θα λείπει για λίγες μέρες, τιμηθηκε η Ολγα θα ακολουθησει κριτικη. 

Κωνσταντινουπολεως 166α Μονικα μελαχρινη με ωραιο κανονικό κορμι 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Ναταλι όχι η τουρλοκωλαστρα αλλά μια που δεν έχω δει ξανά εδώ, ξανθια μιλφ παχουλη με 2αρια συν βυζια, στο πρόσωπο έμοιαζε με τραβελι...με ακα τελειωτικο, κανουν και παρτουζα.

Ιωαννινων 3 ισόγειο Τατιάνα/Τανια από εδώ πάλι πιο παλιά από Αχιλλεως 48 Κωνσταντινουπολεως 166α, Αγίου Πετρου 7 κλπ μελαχρινη παχουλη με 3.5αρια βυζια, απλο στα 20 ευρώ, ακα στα 30.

Ιωαννινων 3 οροφος Κρυσταλ από Άγιο Δομινηκο.. μελαχρινη μαυρουλα κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σώμα  και Μελισσα η Βραζιλιανα μελαχρινη μαυρουλα έχει πάρει πολλά κιλά παχουλη με 2.5-3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο. 

haris69

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
1
σε ενα μπουρδέλο τίποτε οπως και με την σύντροφο του δεν προμηνύει οτι το σεχ θα ειναι τελειο, ακομα και με την ιδια κοπελα σε μπουρδελο αλλες φορες εχω κανει δυνατο ερωτα και αλλες τζιφος

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

[/quote]πηρε κανενος το ματι την αντζυ?την εψαξα στα γνωστα που συχναζει πριν λιγο και κατεθεσα στην γνωστη ολγα τελικα τη κανατα.γασπαρη δωσε τα φωτα σου.λες να παιξει 3η βαρδυα σημερα?

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

[/quote]ολοι οι τσατσοι τσατσαδες το παιξανε κινεζοι παρολο που ημουν επιμονος.

poutaniaris69xxx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
πηρε κανενος το ματι την αντζυ?την εψαξα στα γνωστα που συχναζει πριν λιγο και κατεθεσα στην γνωστη ολγα τελικα τη κανατα.γασπαρη δωσε τα φωτα σου.λες να παιξει 3η βαρδυα σημερα?

Αν λες για μια μικρούλα ξανθιά που μιλάει σαν Ελληνίδα την είδα πριν κάτι μέρες στο πρώτο στη Φωκαίας πάνω όμως από τη Φυλής.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αν παιζει κοιτα φωκαιας 7  μεσαιο η το διπλα  πως ηταν η ολγα περασες καλα

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Πριν λίγο, στις αρχές της τρίτης βάρδιας, Ιάσωνος 19, στον πάνω όροφο ήταν μια νεαρή 20χρονη, αποκαλούμενη Ρωξάνα η Μολδαβή. Δεν εγγυώμαι για τις υπηρεσίες της, αλλά εγώ πέρασα καλούτσικα, με όμορφα προκαταρκτικά και μια μόνο στάση, εκείνη από πάνω, να με σφιχταγκαλιάζει, να αναστενάζει και να μου δίνει πεταχτά φιλάκια στο λαιμό και στα μάγουλα, τα οποία ανταπέδιδα θερμότερα. Ξανθιά, συμπαθητικό και ιδιαιτέρως θερμό κορμί, αλλά χάνει κάπως στο πρόσωπο. Απόπειρα κωλοδαχτυλιάσματος απέβει άκαρπη, αν και έπαιξα πολύ στις αρχές της τρύπας, με ελάχιστη εισδοχή. Ευγενική άρνηση ρομαντικού γλωσσόφιλου. Η αίσθηση του αιδοίου δεν ήταν αρκούντως στενή, αλλά ούτε και βαθιά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προσφατα στο σχετικα καινουργιο μπορδελοστουντιο Φιλιππιδου 11β, που η τσατσα το διαφημιζει και το καμαρωνει ως πεντακαθαρο και "ανωτερης ταξης" μπορδελο, ηταν μεσα ενας ελληνας και ενας πακιστανος,που τον ειχαν γραμμενο. Μετα το μπαλαμουτι ο ελληνας εφυγε και η κοπελα ηρθε σε μενα. Αφου επιασα λιγο κωλαρακι και βυζια, εφυγα και αυτη νευριασμενη πηγε και αρχισε να χαιδευει τον Πακιστανο,που βρομοκωπουσε μεχρι εξω.

Θα στοιχηματιζα τη μιση μου περιουσια οτι τελικα ο Πακιστανος περασε παζαρευοντας με 15 ευρω, ενω περιμενουν απο μας τους μαλακες το 20αρικο. Εχουν και το θρασος να λενε οτι δε δεχονται πακιστανους και να τους λενε "σηκω και φυγε" αμα μπει μεσα ελληνας,λες και ειμαστε ηληθιοι και δεν καταλαβαινουμε τι γινεται (ισως ομως και να ειμαστε..)

Να το χαιρεστε λοιπον το "ανωτερης κλασης" μπορδελο  :jerking:

Τα ειπαμε αυτα παιδια... Οποιος δουλευει το 20ευρο το εχει. Και οι ξενοι δουλευουν. Φουλ! Οι Ελληνες ειναι ανεργοι. Αν θελετε να βγειτε πανω απ' τους λαθρο πρεπει να βαλετε πιο βαθια το χερι στην τσεπη.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.785
Πόντοι
201
Έχετε δει κανένα πιπίνι με βυζάρες στη Φυλής, Λιοσίων, Διδύμου ?
Φωκαιας  24 η Αντζελα απογευματινή βαρδια συνήθως.
Πιπινι με κανονικες αναλογιες και μεγαλες κρεμαστες βυζαρες.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Παρατηρείτε, αγαπητοί μπουρδελιάρηδες, κάποια μείωση της κίνησης μαυριδερών τύπων στις πιάτσες λόγω ραμαζανιού;
Η στα παπάρια τους  :wanker:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Παρατηρείτε, αγαπητοί μπουρδελιάρηδες, κάποια μείωση της κίνησης μαυριδερών τύπων στις πιάτσες λόγω ραμαζανιού;
Η στα παπάρια τους  :wanker:
........

......  :think:  αύθις οί καιροί ού μενετοί καί πονηροί !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom