Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (13 μέλη και 178 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ανέβηκα πρόσφατα για να δοκιμάσω την καινούργια 19χρονη (λένε) Μολδαβέζα στο Ιάσονος 19 πάνω,τη μία από τις δύο της τελευταίας παρτίδας,όχι τη Ρωξάνη την πιο άσχημη,την άλλη.Μπήκε μέσα με νευράκια,μου έκανε νόημα με την καπότα στο στόμα να πλησιάσω να μου τη φορέσει,την έδιωξα,εξήγησα στην τσατσά τους λόγους και μου επέστρεψε το δεκάρικο.Δεν σημαίνει ότι επειδή το δεκάρικο θεωρείται χαμηλή τιμή για ένα γαμήσι,θα το χαρίσω κιόλας!Θα τιμάω και θα διαφημίζω αυτές που το δουλεύουν και το εκτιμούν!
Σωστος ο παικτης.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..α,όλα κι όλα ο κύριος επιρρεπής έπρεπε να'χει φορέσει την καποτίτσα απ'το σπίτι και να'χει ρυθμίσει το κυλινδροπίστονο στις 6 διαδρομές στις 2200 στροφές το λεπτό..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Την πήρα αυτήν πρόσφατα και ήταν φολάρα, δεν έκανε σχεδόν τίποτα
όντως θέλει καθοδήγηση αλλά φολάρα δεν την λές , όμως  είναι κοπέλα που βγάζεις αμέσως το δεκάευρω μόνο και μονο για το σωματάκι της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γιατί είναι ο σωστός ο παίχτης , δεν μας εξήγησε, εσύ μπορείς να μας πεις την γνώμη σου ?
Eγω καταλαβα οτι ειχε νευρα της, και οτι πηγε να του βαλει καποτα σε πεσμενο μοριο, αμεσως οταν μπηκε στο δωματιο.
Δεν ξερω. Εσεις ακομα και στα 10 πιστευετε οτι πρεπει εστω να υπαρχουν καποια τυπικα; Οπως καποια προκαταρκτικα; Περασμα προφυλακτικου σε στυση, κτλ;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η αννυ η πορνοσταρ βρισκεται φωκαιας 27  στο πανω πηγα εγω για πρωινο γαμησακι και περασα πολυ τελεια
Αδελφε φτανει πια αυτη η ιστορια.
Απορω που ενω δηλωνεις πως την γουσταρεις, συνεχως σπρωχνεις και αλλους να στην γαμανε. Δεν λεω για αποκλειστικοτητες φυσικα, αλλα οταν γεμιζουν τα δωματια, και υπαρχει κινηση, αλλαζουν και οι χρονοι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αδελφε πιστευω οτι μας τρολαρεις. Αλλα δεν γαμιεται............  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Εγώ δεν κατάλαβα που ήταν φάουλ η γκόμενα.
Δε μας λες και μας τι λόγους εξήγησες στην τσα2?
Το φάουλ είναι ότι μπήκε με μούτρα στο δωμάτιο,(εγώ πάντα τις περιμένω με το εσώρουχο,όρθιος και χαμογελαστός για χαμούρεμα και καυλάντα),κάθισε στην άκρη του κρεβατιού,έσκισε την καπότα,και μου έδειξε το πουλί μου να μου τη φορέσει.Φυσικά και ξενέρωσα,και αντίστοιχα της έκανα νόημα να φύγει.Στη τσατσά εξήγησα ότι η κοπέλα κάνει αγγαρεία,και με νευράκια ο πελάτης ξενερώνει.Φέρθηκα παράλογα;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το φάουλ είναι ότι μπήκε με μούτρα στο δωμάτιο,(εγώ όπως πάντα τις περιμένω όρθιος και χαμογελαστός για χαμούρεμα και καυλάντα),κάθισε στην άκρη του κρεβατιού,έσκισε την καπότα,και μου έδειξε το πουλί μου να μου τη φορέσει.Φυσικά και ξενέρωσα,και αντίστοιχα της έκανα νόημα να φύγει.Στη τσατσά εξήγησα ότι η κοπέλα κάνει αγγαρεία και με νευράκια ο πελάτης ξενερώνει.Φέρθηκα παράλογα;

Συμφωνώ απόλυτα με τα μούτρα και την καπότα κτλ κτλ.

Αλλά τι εννοείς την περιμένεις όρθιος ?  :think:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Eγω καταλαβα οτι ειχε νευρα της, και οτι πηγε να του βαλει καποτα σε πεσμενο μοριο, αμεσως οταν μπηκε στο δωματιο.
Δεν ξερω. Εσεις ακομα και στα 10 πιστευετε οτι πρεπει εστω να υπαρχουν καποια τυπικα; Οπως καποια προκαταρκτικα; Περασμα προφυλακτικου σε στυση, κτλ;
..το ίδιο κατάλαβα κι εγώ,φίλε..όσον αφορά στο ερώτημά σου και απαντώντας για μένα,θεωρώ πως ακόμα και στο 10ευρο πρέπει να υπάρχουν κάποια στοιχειώδη προκαταρτικά τηρουμένων των αναλογιών..άλλωστε,ακόμα κι αν διαλέξω την του 10ευρου,το ίδιο καθαρός και περιποιημένος θα'μαι και θα προσπαθήσω να φερθώ ανθρώπινα,μέσα στον ''καθοριμένα'' αποδεκτό χρόνο..τα σέβη μου..

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Δεν καυλώνουμε όλοι κατευθείαν μόνο και μόνο επειδή βλέπουμε μια σχετικά ωραία γκόμενα γυμνή ρε παιδιά!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
..α,όλα κι όλα ο κύριος επιρρεπής έπρεπε να'χει φορέσει την καποτίτσα απ'το σπίτι και να'χει ρυθμίσει το κυλινδροπίστονο στις 6 διαδρομές στις 2200 στροφές το λεπτό..
Όταν σαλονάρισε για μένα,πλήρωσα και μπήκε στον πελάτη που προηγούνταν.Ακόμα δεν είχα γδυθεί και πλυθεί,άκουσα πόρτα να ανοίγει και καινούργιο σαλονάρισμα! :think: Μπήκε σε μένα,ακολούθησε το σκηνικό που περιέγραψα,ντύθηκα και βγήκα ταυτόχρονα με έναν πάκι από το άλλο δωμάτιο!Ο τύπος μάλλον θα ήταν για χρόνια αγάμητος,ή είναι κοκορογάμης...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
..το ίδιο κατάλαβα κι εγώ,φίλε..όσον αφορά στο ερώτημά σου και απαντώντας για μένα,θεωρώ πως ακόμα και στο 10ευρο πρέπει να υπάρχουν κάποια στοιχειώδη προκαταρτικά τηρουμένων των αναλογιών..άλλωστε,ακόμα κι αν διαλέξω την του 10ευρου,το ίδιο καθαρός και περιποιημένος θα'μαι και θα προσπαθήσω να φερθώ ανθρώπινα,μέσα στον ''καθοριμένα'' αποδεκτό χρόνο..τα σέβη μου..
με κάλυψες  :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Το φάουλ είναι ότι μπήκε με μούτρα στο δωμάτιο,(εγώ πάντα τις περιμένω με το εσώρουχο,όρθιος και χαμογελαστός για χαμούρεμα και καυλάντα),κάθισε στην άκρη του κρεβατιού,έσκισε την καπότα,και μου έδειξε το πουλί μου να μου τη φορέσει.Φυσικά και ξενέρωσα,και αντίστοιχα της έκανα νόημα να φύγει.Στη τσατσά εξήγησα ότι η κοπέλα κάνει αγγαρεία,και με νευράκια ο πελάτης ξενερώνει.Φέρθηκα παράλογα;
τώρα μας τα εξήγησες , εγώ πάλι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω , απλά θα την δοκίμαζα
αυτός είναι ο σκοπός με τις επι πληρωμή , ενώ και οι φόλες πάντα είναι μέσα  στο πρόγραμμα
γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που κάθονται και κλαίνε μετά 20άρικα και 10άρικα
άλλες φορές θα περάσεις καλά άλλες όχι .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom