Μπορεί να βρεις ένα αδύνατο στράκι πάνω σε μπεβερλυ που γυρνάει και ψωνίζεται. Εγώ που είμαι και κωλομπαράς θα το περιποιηθώ
άμα το πετύχω. Συχνάζει σε μια καφετέρια εκεί κοντά η σουφρίτσα και πίνει καφέδες με τσατσάδες. Φήμες λένε ότι είναι το παιδί
για όλες τις δουλειές των νταβάδων. Εμένα δε με νοιάζουν όμως αυτά, το κωλαράκι του θέλω να γαμήσω.
Σήμερα καθώς περπατούσα επί της Φυλής μαζί με το φίλο και συναγωνιστή Spougena είχα την τιμή να γνωρίσω τον Πορνομετανάστη Δημητράκη !!!
Με αποκάλεσε γομάρι και μου είπε ότι θα με έχει στα υπόψιν άμα είναι να πλακώσουμε κανέναν στο ξύλο :S Κάτι είπε για έναν Kman
Αφού ανταλλάξαμε κάποιες απόρρητες πληροφορίες συνεχίσαμε την τσάρκα μας.
Εγώ κατέθεσα στην Καμέλια στο Φιλλιπίδου 11 ισόγειο. Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο πριν ακόμα ξεντυθώ και μου επιτέθηκε στο όρθιο με γλωσσόφιλα.
Παράλληλα με πουτσότριβε αισθησιακά και είχα κατακαυλώσει. Εξτριμιστικές σκέψεις πλημμύριζαν το μυαλό μου αλλά δε τις άφησα να με λυγίσουν.
Κάθισε με τον κώλο στο κρεβάτι και μου πήρε ένα μέτριο ασάλιωτο τσιμπούκι και μου έγλειψε και λίγο τις μπάλες.
Στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα και της είπα ότι θα χωθώ κώλο. Της επισήμανα να βάλει λίγη κρέμα και έτσι έκανε. Λόγο της αγαμίας είχα
γίνει τούρμπο και δε μπορούσα να παλινδρομήσω. Έπειτα από προσπάθεια κατάφερα να έχω μια κίνηση. Την γράπωσα από το λαιμό και όσο την γαμούσα
κώλο είχα σκύψει μπροστά και έπεφταν γλωσσόφιλα. Κάποια στιγμή κόντεψα να χύσω αλλά κρατήθηκα, ξάπλωσα και την έχυσα στο στόμα.
Την είχα τεράστια ανάγκη !!!
Το τέλος της βραδιάς ήρθε με μαγικό ζωμό φαντας στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα