Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (35 μέλη και 270 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μπορεί να βρεις ένα αδύνατο στράκι πάνω σε μπεβερλυ που γυρνάει και ψωνίζεται. Εγώ που είμαι και κωλομπαράς θα το περιποιηθώ
άμα το πετύχω. Συχνάζει σε μια καφετέρια εκεί κοντά η σουφρίτσα και πίνει καφέδες με τσατσάδες. Φήμες λένε ότι είναι το παιδί
για όλες τις δουλειές των νταβάδων. Εμένα δε με νοιάζουν όμως αυτά, το κωλαράκι του θέλω να γαμήσω.

Σήμερα καθώς περπατούσα επί της Φυλής μαζί με το φίλο και συναγωνιστή Spougena είχα την τιμή να γνωρίσω τον Πορνομετανάστη Δημητράκη !!! :rockon:
Με αποκάλεσε γομάρι και μου είπε ότι θα με έχει στα υπόψιν άμα είναι να πλακώσουμε κανέναν στο ξύλο  :S Κάτι είπε για έναν Kman  :think:
Αφού ανταλλάξαμε κάποιες απόρρητες πληροφορίες συνεχίσαμε την τσάρκα μας.

Εγώ κατέθεσα στην Καμέλια στο Φιλλιπίδου 11 ισόγειο. Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο πριν ακόμα ξεντυθώ και μου επιτέθηκε στο όρθιο με γλωσσόφιλα.
Παράλληλα με πουτσότριβε αισθησιακά και είχα κατακαυλώσει. Εξτριμιστικές σκέψεις πλημμύριζαν το μυαλό μου αλλά δε τις άφησα να με λυγίσουν.
Κάθισε με τον κώλο στο κρεβάτι και μου πήρε ένα μέτριο ασάλιωτο τσιμπούκι και μου έγλειψε και λίγο τις μπάλες.
Στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα και της είπα ότι θα χωθώ κώλο. Της επισήμανα να βάλει λίγη κρέμα και έτσι έκανε. Λόγο της αγαμίας είχα
γίνει τούρμπο και δε μπορούσα να παλινδρομήσω. Έπειτα από προσπάθεια κατάφερα να έχω μια κίνηση. Την γράπωσα από το λαιμό και όσο την γαμούσα
κώλο είχα σκύψει μπροστά και έπεφταν γλωσσόφιλα. Κάποια στιγμή κόντεψα να χύσω αλλά κρατήθηκα, ξάπλωσα και την έχυσα στο στόμα.
Την είχα τεράστια ανάγκη !!!  :wanker: :wanker: :wanker:

Το τέλος της βραδιάς ήρθε με μαγικό ζωμό φαντας στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα  :rockon:
: :rockon:  :rockon: :rockon:

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
ξεχασα να το γράψω, χτες απογεμα περασα απο διδυμου 22 και ειδα δυο ομορφα πιπινια, περασα με την ξανθια που ξεχασα πως την λενε κιολας.Η κοπελα πολυ θερμη μεσα στο δωματιο με κοιταζε βαθια μεσα στα ματια με εσφιγγε συνεχως στην αγκαλια της,την ρωτησα τι έχεις βρε? τιποτα μου απάντησε ναζιάρικα. Νομιζω οτι θελει μια συζυγικη συντροφια και ψάχνει για γαμπρό.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Κυριακατικη βολτα κι ενημερωση από τη δευτερη βαρδυα της Μεταξουπολης, λιγο μετα τις 8, μαζι με το φιλο και συναγωνιστη Επιρρεπή.

Στη Κολωνου

11 ισογειο - Η ΦΟΛΑ Μαγδα.
11 οροφος  - Μια γυφτορουμανα, χαλι μαυρο.
11 υπογειο - Η ξανθια σκουροδερμη γεματουλα Καρινα.
15 δεξια   - Η skinny Αννα.
15 αριστερα- Η Ντιανα από το Λεωνιδου 28 ισογειο που δουλευε συνηθως στη πρωινη βαρδυα εκει.
23 ανακτορο- Η Αλινα, επισης σκουροδερμη κοπελα με την αλογοουρά, που εχει "παιξει" και στο 32γ υπογειο.
23 υπογειο - Η Νταρια από Ιασωνος 20γ.
27 υπογειο - Η Αγνη, από τα απέναντι 32α, και 32γ.
27 ισογειο - Η ομορφη πιπινα Λαουρα(για μενα μεσα στο top3 της περιοχης, εμφανησιακα μιλαω), η οποια εχει αδικησει τον εαυτο της. Επειδή εμαθα καποια πραγματα γι αυτην,οτι βελτιωσε τις υπηρεσίες της (θελω να πιστευω από αξιοπιστο "εσωτερικο" ατομο της περιοχης), αποφασισα να της δωσω τις προσεχεις μερες μια δευτερη ευκαιρια μετα από πολύ καιρο, ελπιζοντας σ' ένα καλο αποτέλεσμα...για να δουμε.....
Επισης να προσθεσω ότι η κολλητη της φιλη, κοκκινομαλλα Μπελλα, αγαπησε..., και αποσυρθηκε.....
30α ισογειο- Η Μαιρη, μελαχρινη κοπελα, τιποτα το ιδιαιτερο.
30β, 1ος  - Η νεα επισης αφιξη τις τελευταιες μερες, Μελινα. Εντυπωσιακη busty κοπελα.
30β, 2ος  - Η γουρλοματα Αλινα, και η ξανθια Βικτωρια, με πεσμενο στηθος.
32β οροφος- Τρεις μουσες εδώ, οι ξανθιες Μαιρη, και Μεγκυ, και η μελαχρινη Μισελ.
32γ υπογειο-Η Μαρια από τα Ιασωνος 30 και 33, και Κολωνου 27 ισογειο.
32α ισογειο-Η skinny Μικυ, και η νεα ομορφουλα πιπινα Βιβή.

Στην Ιασωνος

36        - Η μιλφ Νικα.
30 ισογειο - Η μαυρουλα Τζουλια.
30 οροφος  - Η Μαρινα, η "ταυλανδη", και η Σιμονα.
27 υπογειο - Η ξανθια χυμωδης Ελενη.
19 ισογειο - Η κοντουλα σκουροδερμη Γιασμιν.
19 οροφος  - Η Ρωξαννη, που δε μου εκανε καποια ιδιαιτερη εντυπωση.
20α ισογειο- Η Μαιρη, που δεν ειχα ξαναδει. Τιποτα κι αυτή.
20β οροφος - Η ΦΟΛΑ κοντουλα Μονικα.
20γ ασανσέρ- Η ψηλη Γκαμπριελλα.
10 ισογειο - Η γεματουλα Νικολ.
10 οροφος  - Η Αννα με τα ραστα μαλλια πλεον, που γεμιζε διαδοχικα τα δωματια, και η Τανια, που απλα καθότανε, και τη παρακολουθουσε....

Καλο βραδυ σε ολους.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
ξεχασα να το γράψω, χτες απογεμα περασα απο διδυμου 22 και ειδα δυο ομορφα πιπινια, περασα με την ξανθια που ξεχασα πως την λενε κιολας.Η κοπελα πολυ θερμη μεσα στο δωματιο με κοιταζε βαθια μεσα στα ματια με εσφιγγε συνεχως στην αγκαλια της,την ρωτησα τι έχεις βρε? τιποτα μου απάντησε ναζιάρικα. Νομιζω οτι θελει μια συζυγικη συντροφια και ψάχνει για γαμπρό.

Μπιανκα; Ναι ψάχνει πυρφορους που θα σκεφτούν αυτό που σκέφτεσαι εσύ και θα της ακουμπήσουν κάμποσα 20ρικα

Ωραίο μουνετο πάντως.. το άλλο το μελαχρινο τι λέει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τωρα live Φωκαιας

Φωκαιας 7 υπογειο δεξια κλειστο.

Φωκαιας 7 υπογειο ευθεια Ελενη καστανη μιλφ παχουλη με 3 αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στο στήθος.

Φωκαιας 9 αριστερα Άντζυ ξανθια με κανονικο ωραιο κορμι ωραιο κωλο τατου μικρό βυζι, με κωλο ενω η τσατσα ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει ακα.

Φωκαιας 9 δεξια Ειρηνη μελαχρινη κανονικό σώμα μικρό βυζι, με κωλο.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β κλειστο.

Φωκαιας 19 κλειστο.

Φωκαιας 25α κλειστο.

Φωκαιας 25β Ανκα το κοντοπουτανο στο δωματιο, απλο προγραμμα.

Φωκαιας 27α Καρολινα ξανθια με πιασιματάκια 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Φωκαίας 27Β κατω Αλεξια καστανοξανθη με λεπτο ωραιο κορμι μικρό βυζι, απλο προγραμμα με τελειωτικο στο σώμα και αυταρχικο.

Φωκαίας 27Β πάνω Γκαμπι ξανθια κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Μιραντα μελαχρινη με λεπτο ωραιο κορμι ωραιο κωλαρακι 1.5αρι βυζι πολυ μετρια φατσα, με ακα τελειωτικο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη.

Φωκαιας 24 Αγαπη ξανθια μιλφ κανονικο σωμα 2.5 αρια βυζια, απλό προγραμμα και τελειωτικο στο στήθος.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
επισκεψη χθες το βραδυ στην τριτη βαρδια στο βεργας 3 για να γαμησω την μαργκω ,ητανε στο δωματιο και περιμενα μαζι με εναν πακιστανο ,μολις βγηκε το πακι περιμενε και λεω λες ,περιμενω περιμενω και βγαινει απο το δωματιο ενας αλλος πακιστανος και φυγανε και οι δυο ,εκανα μεταβολη και εφυγα .
κριμα τετοιο μωρακι γαλακτος .

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
επισκεψη χθες το βραδυ στην τριτη βαρδια στο βεργας 3 για να γαμησω την μαργκω ,ητανε στο δωματιο και περιμενα μαζι με εναν πακιστανο ,μολις βγηκε το πακι περιμενε και λεω λες ,περιμενω περιμενω και βγαινει απο το δωματιο ενας αλλος πακιστανος και φυγανε και οι δυο ,εκανα μεταβολη και εφυγα .
Απλά αίσχος...Δίνουμε 20€ για να γαμάμε κάπου που δεν πάνε βρωμιάρηδες πακιστανοτέτοιοι.Και οι μπουρδελάρχοντες μας γράφουν.Τέλος,λοιπόν,η Μάργκω απο εμένα και ευχαριστώ για την ενημέρωση.Και επίσης αυτό είναι μια υπενθύμιση για αυτούς που λένε ότι πέρα απο Μετάξι δεν γαμάνε οι Πάκιδες,καθώς δεν γίνονται δεκτοί....Τελικά είναι μύθος και πληρώνουμε λεφτά τσάμπα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Απλά αίσχος...Δίνουμε 20€ για να γαμάμε κάπου που δεν πάνε βρωμιάρηδες πακιστανοτέτοιοι.Και οι μπουρδελάρχοντες μας γράφουν.Τέλος,λοιπόν,η Μάργκω απο εμένα και ευχαριστώ για την ενημέρωση.Και επίσης αυτό είναι μια υπενθύμιση για αυτούς που λένε ότι πέρα απο Μετάξι δεν γαμάνε οι Πάκιδες,καθώς δεν γίνονται δεκτοί....Τελικά είναι μύθος και πληρώνουμε λεφτά τσάμπα.

Παιδιά τα έχουμε ξαναπεί ότι οι Πακιστανοί γαμάνε παντού. Φυλής Μεταξουργείο και Λιοσίων.
Στο e-Lada του 2016 σιγά να μην τους διώχνουν !

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
+1......
ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε κανα μασατζιδικο λιγοτερο συχνα..εκει εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες για παρασημο...
κ κατι αλλο.σε γνωστο τσιμπουκαδικο ρδελοστουντιο προχτες με ενα ομορφουλι,μολις περασα με πλακωσε στα γλωσσοφιλα...κ μου αφησε την πουτσοτριχα του προηγουμενου στα δοντια....Χ κ σε αυτη...στο γνωστο ρδελοστουντιο στην πλατεια αττικης

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οποιος εχει το αντιτιμο γαμαει στα μπουρδελλα νομος και ειδικα με την λιγη δουλεια που υπαρχει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Οι ''Μεταξουργιώτες'' το'χουμε πάρει απόφαση και πάμε νοιασμένοι,οι ''κεντρικοί'' είναι λοιπόν που πέφτουν απ'τα σύννεφα...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
+1......
ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε κανα μασατζιδικο λιγοτερο συχνα..εκει εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες για παρασημο...
κ κατι αλλο.σε γνωστο τσιμπουκαδικο ρδελοστουντιο προχτες με ενα ομορφουλι,μολις περασα με πλακωσε στα γλωσσοφιλα...κ μου αφησε την πουτσοτριχα του προηγουμενου στα δοντια....Χ κ σε αυτη...στο γνωστο ρδελοστουντιο στην πλατεια αττικης

πωπω ρε τύπε !!! στράβωσε το σαγόνι μου από την γκριμάτσα μόλις το διάβασα !  :vomit: :vomit: :vomit:
Γράψε όμως σε ποιο δε χρειάζεται να γράφουμε γρίφους!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω φιλε επιρρεπη με ξερεις εχω το εχω συνηδητοποιησει απο χρονια

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Κυριακατικη βολτα κι ενημερωση από τη δευτερη βαρδυα της Μεταξουπολης, λιγο μετα τις 8, μαζι με το φιλο και συναγωνιστη Επιρρεπή.

Στη Κολωνου
27 ισογειο - Η ομορφη πιπινα Λαουρα(για μενα μεσα στο top3 της περιοχης, εμφανησιακα μιλαω), η οποια εχει αδικησει τον εαυτο της. Επειδή εμαθα καποια πραγματα γι αυτην,οτι βελτιωσε τις υπηρεσίες της (θελω να πιστευω από αξιοπιστο "εσωτερικο" ατομο της περιοχης), αποφασισα να της δωσω τις προσεχεις μερες μια δευτερη ευκαιρια μετα από πολύ καιρο, ελπιζοντας σ' ένα καλο αποτέλεσμα...για να δουμε.....
Επισης να προσθεσω ότι η κολλητη της φιλη, κοκκινομαλλα Μπελλα, αγαπησε..., και αποσυρθηκε.....
[size=11pt]Ωραία ενημέρωση Εκλεκτικέ!

Να προσθέσω ότι η τσα2 που μας έδωσε όλες αυτές της πληροφορίες, παρόντος του Dude007 και του Πορνομετανάστη, τόνισε να μη γράφουμε κριτικές για μια συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά μου διαφεύγει το όνομά της...  :idiot:

Επίσης, πρωκτικό προσέφερε η Μαρίνα η Ταϋλανδή από Ιάσωνος 30 και μια κοκκινομάλα στην υπόγα του Ιάσωνος 31 με 15 ευραίους...[/size]
:hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=11pt]Ωραία ενημέρωση Εκλεκτικέ!

Να προσθέσω ότι η τσα2 που μας έδωσε όλες αυτές της πληροφορίες, παρόντος του Dude007 και του Πορνομετανάστη, τόνισε να μη γράφουμε κριτικές για μια συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά μου διαφεύγει το όνομά της...  :idiot:

Επίσης, πρωκτικό προσέφερε η Μαρίνα η Ταϋλανδή από Ιάσωνος 30 και μια κοκκινομάλα στην υπόγα του Ιάσωνος 31 με 15 ευραίους...[/size]
:hi:

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το "αξιόπιστο εσωτερικό άτομο της περιοχής" είναι τσατσά ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Εδω γαμανε οι Αφγανοι ναρκομανεις και τους κανουν εκπτωση.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Έχει αλήθεια καμία σημασία η εθνικότητα στους ναρκωμανείς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom