Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (15 μέλη και 235 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Υ.Γ η ενημέρωση αφιερωμένη στον Τάσο Πορνο και λοιπους κλωνους που σχολιάζουν μόνο για να στην μπουν, μπας και διαβάσετε και καμια ενημέρωση... και οχι μονο συνεχή σπαμαρισμα...

Και εσύ γιατί ασχολείσαι ρε Σμύρνη ? Προφανώς και ντρέπονται να τα γράψουν με το κανονικό τους προφιλ  :grin:
Ο Τασος πορνος συγκεκριμένα, ασχολείται μόνο με την show-bizz οπότε μπορεί να είναι ο Φουρθιώτης και να ντρέπεται
να μας το πει  :grin: :grin: :grin:

Εγώ πάντως χθες πήρα την Σάρα στο Φιλλιπίδου 11 στον όροφο. Φορούσε κάτι πολύ καυλωτικά εσώρουχα και σε συνδυασμό
με τα καλά λόγια που έχω ακούσει πέρασα μαζί της.  Στο δωμάτιο πολύ gfe η κατάσταση. Ωραία αίσθηση είχε το μουνάκι της  :sunglasses:

Μαζί της δούλευε η Κατερίνα την οποία δεν έχω ξαναδεί  :idiot:
Σε αντίθεση με την Σάρα που έκανε απλό πρόγραμμα, η Κατερίνα κάνει ακα τσιμπούκι τελειωτικό. Ωραίες κοπέλες και οι δύο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σαρα φιλε και εγω την εχω παρει αρκετες φορες αυτη η κατερινα πως ηταν σε εμφανιση

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
σαρα φιλε και εγω την εχω παρει αρκετες φορες αυτη η κατερινα πως ηταν σε εμφανιση

25-30 ετών (από όσο μπόρεσα και διέκρινα στο σκοτεινό σαλόνι) μαυρομάλλα με κανονικό σώμα
μικρά βυζιά θα έλεγα και καλούτσικο κώλο. Δώσε μας τα φώτα σου μέγιστε φορτωτή του γυναικείου φύλου!!!  :grouphug:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οχι δεν την ξερω  φιλε πρεπει να κατεβω και σε επομενες μερες να δω τη παιζει στην αγαπημενη μου οδο και φωκαιας  φιλε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
οχι δεν την ξερω  φιλε πρεπει να κατεβω και σε επομενες μερες να δω τη παιζει στην αγαπημενη μου οδο και φωκαιας

Περιμένουμε με ανυπομονησία την αξιολόγηση σου μύστη μου. Αν και πιστεύω ότι τώρα που τελειώνουν οι εξεταστικές όλο και τίποτα άλλο
θα φορτώνεις και έχεις αραιώσει από τα μπουρδέλα  ;)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δυο  γκομενακια απο λουτσα ριχνω αλλα σιγα σιγα θα επιστρεψω με πολλες καυλες  και θα δειτε παλιο καλο γασπαρη   προηγειται η γνωστη καμελια διοτι με ειδε και θελει γαμησι μου ειπε σκληρο

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
δυο  γκομενακια απο λουτσα ριχνω αλλα σιγα σιγα θα επιστρεψω με πολλες καυλες  και θα δειτε παλιο καλο γασπαρη   προηγειται η γνωστη καμελια διοτι με ειδε και θελει γαμησι μου ειπε σκληρο

tumblr_nhokfay0JN1ry1rm7o1_400.gif

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Στοχευμενη επισκεψη χθες βραδυ στο Ιασωνος 31Α για την Σιμονα αλλα δεν ηταν εκει  :( . Στην θεση της δυο αλλες, μια ξανθια petite κοντα 30 θα ελεγα και αλλη μια μελαχροινη με 2αρι βυζι. Ηρθαν και οι 2 απο πανω μου και μου καναν ναζακια. Μου κανει ο Τσατσος ποια θα παρεις και του λεω δεν ξερω ποια να διαλεξω. Με νοημα μου δειχνει την ξανθια και με παιρνει καπως με το "ζορι" και με χωνει στο δωματιο. Μου κανει "σου λεω την ξανθια γιατι για την αλλην ακουσα απο κανα δυο οτι ειναι λιγο παρταλι και επειδη σε θυμαμαι μην σε χασω".

Τελικα η ξανθια ηταν πολυ καλη επιλογη. Νομιζω ζωη την λενε. Εχω παει με διαφορες και στο τελος της συνευρεσης λεω απλα ενα καλα ηταν. Με αυτην αναφωνησα οτι το 10αρικο επιασε τοπο. Φυσικα για την Σιμονα δεν το συζητω καν. Το 10ευρω δεν το σκεφτομαι καν.

Με μερικους τσατσους ειναι να ξεροχυνουμε  :P

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Η Σιμόνα δουλεύει 3η βάρδια.

Ισχυει. Βεβαια οταν την ειχα πρωτοπαρει δουλευε και 2η βαρδια. Ωστοσο χθες ειχε μαλλον ρεπο γιατι πηγα μετα τις 12 και ο Τσατσος μου ειπε οτι σμρ θα δουλευει αλλα νταξει δεν σκοπευω να παω και σμρ... Παει πολυ...

George Shelby

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλου Αλεξανδρου 15 Βικυ

Είναι αυτή η βίκυ με το τατού και τα κοντά μαύρα μαλλια;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Πέρασα απο την Λεωνιδου 28 όροφος για  την Αλεξάνδρα ( το λέω σωστά?) και είχε την αναμονή που εχει ο Ευαγγελισμος σε εφημερία! Εφυγα στο καπάκι για να πάω με  την πρωτη τυχούσα που θα μου γυαλίσει! Βρήκα την Μαρίνα που δίνει κ κουλούρι. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το μουνί ήταν πιο σφιχτο απο τον κώλο. Έμπαιναν στην κυριολεξία τρένα!!! Αλλά το ευχαριστήθηκα. Εντωμεταξύ ήταν ο ορισμός του τυπικού σεξ αλλά δεν πειράζει!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πέρασα απο την Λεωνιδου 28 όροφος για  την Αλεξάνδρα ( το λέω σωστά?) και είχε την αναμονή που εχει ο Ευαγγελισμος σε εφημερία! Εφυγα στο καπάκι για να πάω με  την πρωτη τυχούσα που θα μου γυαλίσει! Βρήκα την Μαρίνα που δίνει κ κουλούρι. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το μουνί ήταν πιο σφιχτο απο τον κώλο. Έμπαιναν στην κυριολεξία τρένα!!! Αλλά το ευχαριστήθηκα. Εντωμεταξύ ήταν ο ορισμός του τυπικού σεξ αλλά δεν πειράζει!

Μάλλον λες την Ανίτα. Που την βρήκες αυτή την Μαρίνα τύπε ?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Σωστά την Ανίτα. Μπορεί να περίμενα κ 7-8 συναγωνιστές! Τρελό σουξέ η τύπισσα. Η μαρίνα ειναι στην Ιάσωνος 1α

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
τωρα live

Βεργας 6β Νικολ με καστανο σκουρο μαλλι αλογοουρά κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι βραζιλιανικο κωλο, τα πάντα εκτος κωλο.

Βεργας 6α κλειστο.

Βεργας 2 Σαντρα ξανθια νταρντανα με 1.5αρι βυζι, δεν ανακοινώθηκε προγραμμα.

Βεργας 3 αριστερα Ντελια καστανη κοντη λεπτη με 1.5αρι βυζι, με ακα.

Βεργας 3 δεξια Καρινα ξανθια με πιασιματάκια 2.5-3 αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σώμα, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη, κοπελα δεκτικη που θελει καθοδήγηση.

Βεργας 3 οροφος Μαρινα ξανθια λεπτη με μικρο βυζι, με ακα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Εξηκιου 18α Αλεξανδρα ξανθια μιλφ νταρντανα με 2αρι βυζί, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Εξηκιου 18γ Κατερινα ξανθια γκιλφ παχουλη με 2.5αρια βυζια, με ακα.

Λιοσιων 76 Χριστινα καστανοξανθη νταρντανοχοντρη με 2αρια βυζια, με ακα και κωλο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Προσωπικά κ για το επίπεδο της φυλής την βρίσκω καλή, αλλά γούστα είναι αυτά.  Τουλάχιστον πρόλαβα και την πήρα στις αρχές πριν γίνει γνωστή κ το απόλαυσα. Προσωπικά τη θέλω λιγουλάκι μπαμπάτσικη τη γκόμενα.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
τωρα live

Βεργας 6β Νικολ με καστανο σκουρο μαλλι αλογοουρά κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι βραζιλιανικο κωλο, τα πάντα εκτος κωλο.
Επεστρεψε η Νικολ με την κωλαρα? τελεια!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προσωπικά κ για το επίπεδο της φυλής την βρίσκω καλή, αλλά γούστα είναι αυτά.  Τουλάχιστον πρόλαβα και την πήρα στις αρχές πριν γίνει γνωστή κ το απόλαυσα. Προσωπικά τη θέλω λιγουλάκι μπαμπάτσικη τη γκόμενα.

Εχει κρεμασμενα βυζια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom