Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (9 μέλη και 153 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
εστειλα τον ξαδερφο μου σε μυστικη αποστολη φιλιππιδου αλλα δεν εκανε καλα την δουλεια του βρεθηκε φωκαιας στο 24 ειδε την χριστινα την βουλγαρα  και μια αλλη κοπελα και τελικα εκανε και καταθεση γαμησε την γνωστη την γκαμπυ την ακεντραριστη ηταν μαζι και η σιμονα στο ισογειο του αρεσε πολυ η χριστινα η εληνοουκρανεζα που ειναι στο υπογειο αλλα δεν ειχε δυναμεις για δευτερο γαμησι δεν μου μοιαζει  και το 27 ορωφος κλειστο

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Γνωρίζει κανείς η ξανθιά μιλφ Αλίνα από Αλκ 113 (και παλαιότερα Διδύμου υπόγειο) που εργάζεται τώρα ?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το "αξιόπιστο εσωτερικό άτομο της περιοχής" είναι τσατσά ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Προφανως και δε καταλαβες καλα, και μη βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα, αν δε διαβαζεις ακριβως τη διατυπωση των λεγομενων μου. :idiot: :idiot: :idiot:
Ειπα, θελω να πιστευω από αξιοπιστο "εσωτερικο" ατομο της περιοχης. Οκ?
Επισης και ο Junis και ο πορνομεταναστης δεν ηταν παροντες από την αρχη της κουβέντας με τη συγκεκριμενη γυναικα, και δε ξερανε ποια ηταν. Παντως δεν ηταν τσατσα. Τωρα τι ακριβως ηταν δε θα κατσω να στο κανω και πενηνταράκια...η οποια μου ειπε καποια πραγματα για τη συγκεκριμενη κοπελα(Λαουρα)που δεν ηξερα, και ειπα να της δωσω ακομα μια ευκαιρια. Τωρα αν αποδειχθεί παλι φολα, θα χασω απλα ένα δεκαρικο(μικρο το κακο). Αλλωστε εγω ο ιδιος σε κάθε ενημερωση που εκανα, την αποκαλουσα φολα.
Τωρα κατά ποσο είναι συμβατος η όχι ο ορος τσατσα με τον ορο αξιοπιστια, λιγο πολύ ολοι το ξερουμε, κι εχω αναφερθεί στο παρελθον, κατ' επαναληψη γι αυτό, οποτε ηταν ατυχεστατο το υφος, και η ειρωνεια σου.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Προφανως και δε καταλαβες καλα, και μη βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα, αν δε διαβαζεις ακριβως τη διατυπωση των λεγομενων μου. :idiot: :idiot: :idiot:
Ειπα, θελω να πιστευω από αξιοπιστο "εσωτερικο" ατομο της περιοχης. Οκ?
Επισης και ο Junis και ο πορνομεταναστης δεν ηταν παροντες από την αρχη της κουβέντας με τη συγκεκριμενη γυναικα, και δε ξερανε ποια ηταν. Παντως δεν ηταν τσατσα. Τωρα τι ακριβως ηταν δε θα κατσω να στο κανω και πενηνταράκια...η οποια μου ειπε καποια πραγματα για τη συγκεκριμενη κοπελα(Λαουρα)που δεν ηξερα, και ειπα να της δωσω ακομα μια ευκαιρια. Τωρα αν αποδειχθεί παλι φολα, θα χασω απλα ένα δεκαρικο(μικρο το κακο). Αλλωστε εγω ο ιδιος σε κάθε ενημερωση που εκανα, την αποκαλουσα φολα.
Τωρα κατά ποσο είναι συμβατος η όχι ο ορος τσατσα με τον ορο αξιοπιστια, λιγο πολύ ολοι το ξερουμε, κι εχω αναφερθεί στο παρελθον, κατ' επαναληψη γι αυτό, οποτε ηταν ατυχεστατο το υφος, και η ειρωνεια σου.

Τύπε εντάξει δε χρειάζεται να τρελαίνεσαι. Δε σε είπαμε και γεροξεκούτη  :grin:  Φίλοι είμαστε βρε  :grouphug:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Απλά αίσχος...Δίνουμε 20€ για να γαμάμε κάπου που δεν πάνε βρωμιάρηδες πακιστανοτέτοιοι.Και οι μπουρδελάρχοντες μας γράφουν.Τέλος,λοιπόν,η Μάργκω απο εμένα και ευχαριστώ για την ενημέρωση.Και επίσης αυτό είναι μια υπενθύμιση για αυτούς που λένε ότι πέρα απο Μετάξι δεν γαμάνε οι Πάκιδες,καθώς δεν γίνονται δεκτοί....Τελικά είναι μύθος και πληρώνουμε λεφτά τσάμπα.

ποια η διαφορά του 20ευρού του πακιστανού με το δικό σου;;;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
ηρεμηστε με τος τσακωμους μια παρεξηγηση εγινε αυτο που μετραει ειναι η ενημερωση

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
ποια η διαφορά του 20ευρού του πακιστανού με το δικό σου;;;
Καμία μα καμία η διαφορά,πέρα απο τον σειριακό αριθμό.Το ζήτημα είναι ότι παλιά έλεγαν ότι δεν πάνε με Πάκιδες και λοιπούς και η τιμή είναι ένα 20άρικο για αυτό τον λόγο.Βέβαια τρίχες ήταν όλα αυτά.Κάποτε μπορεί να συνέβαινε,όταν υπήρχε δουλειά,αλλά πλέον όχι.Απλά καμία φορά αν έχει κανέναν παλιό πελάτη μπροστά ή κανένα μπουλούκι λευκών,ρίχνουν και κανένα άκυρο.Τέσπα.Εγω χέστηκα.Εκείνες θα κολλήσουν παράσημα.Και καλά να πάθουν.Οι υπόλοιποι τι φταίνε;Και στην τελική χαλάνε το όνομα των μπουρδέλων τους.Πολλά έκλεισαν λόγω Πάκιδων,όπως το Αδάνων 9 το οποίο η Ζάνα η φακλάνα δούλευε σαν να ήταν στο Μεταξουργείο.Εγώ προσωπικά είχα μπεί 2 φορές,είδα στην αναμονή Πάκιδες και την έκανα,όπως και τόσοι άλλοι.Έχω να πάω καιρό σε μπουρδέλο.Σιχάθηκα μαλακίες,κουτοπονηριές,φόλες,μπάζα,υστερίες και γκρίνιες.Βολεύομαι με κανένα γκομενάκι(στην ηλικία μου γκομενάκι είναι οι 45+) και όλα βαίνουν καλώς.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
Εδω γαμανε οι Αφγανοι ναρκομανεις και τους κανουν εκπτωση.
Αυτό να μου πείς...Κάτι τέτοια παρατήρησα απο πέρυσι το καλοκαίρι και ξενέρωσα.Έχω να πάω σε μπουρδέλο πολύ καιρό.Ίσως και τρείς μήνες.Τελευταία φορά πήγα με την Τζούλια στο Φ69 την ξανθούλα για συναισθηματικούς λόγους.Όχι επειδή την έχω ερωτευτεί.Δεν είμαι αγαπούλας.Απλά μου θυμίζει κάποια απο το παρελθόν.Αλλά όσο και να μου αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα,δεν ξαναπάω ούτε σε αυτό,ούτε σε άλλα μπουρδέλα όσο κυριαρχεί αυτή η κατάσταση.Είναι κοροϊδία να κάνουν στον κάθε βρωμιάρη,πρεζάκια και σκατιάρη εκπτώσεις (λ.χ. σε όλα τα κεντρικά στη φυλής πέρυσι με 15€ το κεφάλι) και εσύ να πηγαίνεις σένιος,αστραφτερός,λαμπερός,καθαρός,με τα φρουφρού και τα αρώματά σου,σούπερ λουξ και περασμένος με κερί και να σου ζητάνε 20€!

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Καμία μα καμία η διαφορά,πέρα απο τον σειριακό αριθμό.Το ζήτημα είναι ότι παλιά έλεγαν ότι δεν πάνε με Πάκιδες και λοιπούς και η τιμή είναι ένα 20άρικο για αυτό τον λόγο.Βέβαια τρίχες ήταν όλα αυτά.Κάποτε μπορεί να συνέβαινε,όταν υπήρχε δουλειά,αλλά πλέον όχι.Απλά καμία φορά αν έχει κανέναν παλιό πελάτη μπροστά ή κανένα μπουλούκι λευκών,ρίχνουν και κανένα άκυρο.Τέσπα.Εγω χέστηκα.Εκείνες θα κολλήσουν παράσημα.Και καλά να πάθουν.Οι υπόλοιποι τι φταίνε;Και στην τελική χαλάνε το όνομα των μπουρδέλων τους.Πολλά έκλεισαν λόγω Πάκιδων,όπως το Αδάνων 9 το οποίο η Ζάνα η φακλάνα δούλευε σαν να ήταν στο Μεταξουργείο.Εγώ προσωπικά είχα μπεί 2 φορές,είδα στην αναμονή Πάκιδες και την έκανα,όπως και τόσοι άλλοι.Έχω να πάω καιρό σε μπουρδέλο.Σιχάθηκα μαλακίες,κουτοπονηριές,φόλες,μπάζα,υστερίες και γκρίνιες.Βολεύομαι με κανένα γκομενάκι(στην ηλικία μου γκομενάκι είναι οι 45+) και όλα βαίνουν καλώς.
Μπράβο ρε φίλε,είπες την πάσα αλήθεια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
η αννυ η πορνοσταρ βρισκεται φωκαιας 27  στο πανω πηγα εγω για πρωινο γαμησακι και περασα πολυ τελεια

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.449
Πόντοι
2.420
27 ισογειο - Η ομορφη πιπινα Λαουρα(για μενα μεσα στο top3 της περιοχης, εμφανησιακα μιλαω), η οποια εχει αδικησει τον εαυτο της. Επειδή εμαθα καποια πραγματα γι αυτην,οτι βελτιωσε τις υπηρεσίες της (θελω να πιστευω από αξιοπιστο "εσωτερικο" ατομο της περιοχης), αποφασισα να της δωσω τις προσεχεις μερες μια δευτερη ευκαιρια μετα από πολύ καιρο, ελπιζοντας σ' ένα καλο αποτέλεσμα...για να δουμε.....

Την πήρα αυτήν πρόσφατα και ήταν φολάρα, δεν έκανε σχεδόν τίποτα

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Προσφατα στο σχετικα καινουργιο μπορδελοστουντιο Φιλιππιδου 11β, που η τσατσα το διαφημιζει και το καμαρωνει ως πεντακαθαρο και "ανωτερης ταξης" μπορδελο, ηταν μεσα ενας ελληνας και ενας πακιστανος,που τον ειχαν γραμμενο. Μετα το μπαλαμουτι ο ελληνας εφυγε και η κοπελα ηρθε σε μενα. Αφου επιασα λιγο κωλαρακι και βυζια, εφυγα και αυτη νευριασμενη πηγε και αρχισε να χαιδευει τον Πακιστανο,που βρομοκωπουσε μεχρι εξω.

Θα στοιχηματιζα τη μιση μου περιουσια οτι τελικα ο Πακιστανος περασε παζαρευοντας με 15 ευρω, ενω περιμενουν απο μας τους μαλακες το 20αρικο. Εχουν και το θρασος να λενε οτι δε δεχονται πακιστανους και να τους λενε "σηκω και φυγε" αμα μπει μεσα ελληνας,λες και ειμαστε ηληθιοι και δεν καταλαβαινουμε τι γινεται (ισως ομως και να ειμαστε..)

Να το χαιρεστε λοιπον το "ανωτερης κλασης" μπορδελο  :jerking:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
Μπράβο ρε φίλε,είπες την πάσα αλήθεια.
Σημασία δεν έχει το γεγονός ότι είπα την αλήθεια,αλλά το γεγονός ότι έτσι έχουν τα πράγματα.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμπεριφέρονται έτσι.20€ το πηδηματάκι δεν είναι λίγα λεφτά για τις μέρες μας.Και δεν μιλάω για συναισθηματικούς αγαπούληδες που,πιστεύοντας ότι η ερωτική πράξη είναι ανεκτίμητη,θεωρούν ότι μας παρέχουν φτηνό σεξ.Απλά μια μέση κοπελίτσα με καναδυό πτυχία εργάζεται για 19,5€ περίπου αν είναι 8ωρη και σχεδον τα μισά αν είναι 4ωρη.Οπότε δεν μπορείς να κλαίγεσαι για αναδουλειές στον πελάτη σου,ο οποίος έχει δουλέψει σχεδόν 6 εργατοώρες για να σου τα ρίξει αγοράζοντας ένα δεκάλεπτο,βαριά τέταρτο αν η τσατσά και η εκδιδόμενη δεν είναι μαλακισμένες.Δεν τον ενδιαφέρει,γιατί αν και εσύ είσαι πουτάνα,αυτός γαμιέται καθημερινά και έρχεται να περάσει ωραία.Αν ήθελε γκρίνιες θα κόλλαγε σε καμία σπαστικιά ελλεϊνίδα.Και αντί να εκτιμάς ανθρώπους που σου τα ρίχνουν κανονικά,χωρίς παζάρι,είναι σένιοι και ίσως να είναι και πελάτες σου,τους υποτιμάς με το να πηδιέσαι ακόμα φτηνότερα με βρωμιάρηδες,θέτοντας την υγεία τη δική σου και των υπόλοιπων πελατων σου σε κίνδυνο.Δεν έχω δεί ποτέ μου να κάνουν κανένα σκόντο ή καμία τσάμπα διευκόλυνση ή παροχή σε κάποιον συναγωνιστή.Σε εκείνους όμως κάνουν.Γιατί;Γιατί πάνε τσαμπουκιστικά και λένε 15€ και αμα θές.Έτσι λοιπόν πρέπει να πράξουν και οι λοιποί συναγωνιστές,καθώς το κυριλίκι δεν μας βγήκε σε καλό και πρέπει να γίνουμε λίγο όρκ για να σφίξουν οι κώλοι.Όσο για τις διάφορες φόλες,όσοι δεν τις κάνουν να βλαστημίσουν το γάλα που ήπιαν είναι μαλθακοί πίρφοροι και αποτελούν ντροπή για το φύλο μας.Πρέπει πέρα απο το κράξιμο να ζητάμε όλα τα λεφτά μας πίσω ή έστω το μεγαλύτερο μέρος και να ενημερώνουμε συναγωνιστές.Αυτό θα πρέπει να γίνεται και για τις κοπέλες και σπίτια με καλές υπηρεσίες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.063
Πόντοι
10.686
Ανέβηκα πρόσφατα για να δοκιμάσω την καινούργια 19χρονη (λένε) Μολδαβέζα στο Ιάσονος 19 πάνω,τη μία από τις δύο της τελευταίας παρτίδας,όχι τη Ρωξάνη την πιο άσχημη,την άλλη.Μπήκε μέσα με νευράκια,μου έκανε νόημα με την καπότα στο στόμα να πλησιάσω να μου τη φορέσει,την έδιωξα,εξήγησα στην τσατσά τους λόγους και μου επέστρεψε το δεκάρικο.Δεν σημαίνει ότι επειδή το δεκάρικο θεωρείται χαμηλή τιμή για ένα γαμήσι,θα το χαρίσω κιόλας!Θα τιμάω και θα διαφημίζω αυτές που το δουλεύουν και το εκτιμούν!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.282
Πόντοι
7.865
Ανέβηκα πρόσφατα για να δοκιμάσω την καινούργια 19χρονη (λένε) Μολδαβέζα στο Ιάσονος 19 πάνω,τη μία από τις δύο της τελευταίας παρτίδας,όχι τη Ρωξάνη την πιο άσχημη,την άλλη.Μπήκε μέσα με νευράκια,μου έκανε νόημα με την καπότα στο στόμα να πλησιάσω να μου τη φορέσει,την έδιωξα,εξήγησα στην τσατσά τους λόγους και μου επέστρεψε το δεκάρικο.Δεν σημαίνει ότι επειδή το δεκάρικο θεωρείται χαμηλή τιμή για ένα γαμήσι,θα το χαρίσω κιόλας!Θα τιμάω και θα διαφημίζω αυτές που το δουλεύουν και το εκτιμούν!
Δικέ μου εκείνες το ζητάνε.Ούτε το παζαρεύεις,ούτε παρακαλάς,ούτε τίποτα.Αν δεν μπορεί να δουλέψει για 10€/πήδημα,να αναζητήσει την τύχη της αλλού με περισσότερα χρήματα.Καλά έκανες και ξηγήθηκες έτσι.Εύγε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
ετσι ειναι το σωστο το καλο πηδημα επιβραβευεται η φολα να την διωξεις και να παρεις τα λεφτα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.139
Πόντοι
46.232
τώρα live μολις λιγα λεπτα μετα την μπορα...

Αγκυρας 12α Σουζι ξανθια με λεπτο ωραιο κορμι μικρο βυζι με άκα τελειωτικο και Μαρια μελαχρινη μιλφ κανονικο σωμα 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Άγκυρας 12β Ιωαννα καστανη χοντρη με 3.5αρια βυζι, με άκα τελειωτικο στο στηθος και Τζινα ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ωμους λεπτή με 1.5αρι βυζι πεταχτα δοντια, τα παντα έκτος ποπου... οπως η ιδια ειπε, τιμηθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

Φυλής 71α Μαιρι η καστανη μουναρα με τον υπεροχο κωλο 2.5αρι βυζι, απλο πρόγραμμα.

Φυλής 69β Στελλα από Φυλής 72, Λιοσίων 91,Εξηκιου 18 κοκκινομαλλα με γυαλακια τότε ξανθιά τωρα, κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1.5-2αρι βυζι, με κωλο.

Φυλης 69α Τζούλια ξανθιά με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα, κωλο, αυταρχικο και ποδοπαγνεια.

Φυλής 67 Μαρια μελαχρινη με λεπτο πολυ ωραίο κορμί 1.5αρι στητο βυζι, με κωλο.

Φυλης 86β Τινα μελαχρινη με κανονικο σψμα 2αρι βυζι τατου με άκα τελειωτικο και Γκαμπι μελαχρινη με πιασιματα 2αρι βυζι με άκα τελειωτικο, κανουν και παρτιυζα με 30 ευρω.

Φυλης 86α το team cube της Διδυμου 22, η μελαχρινη υπηρεσία και η Εβελινα ξανθια κοντό μαλλί κανονικο σώμα 2αρι συν σιλικονατο βυζι, τατου, με άκα επιλεκτικά.

Φυλής 84β Ιζαμπελα κλασσικά με την καρο φουστιτσα ξανθιά κανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με άκα τελειωτικο στο σώμα.

Φυλής 84α Αλεξανδρα πρωην Μόνικα μελαχρινη μαυριδερη με ωραιο κορμί 2.5αρι βυζι, με άκα τελειωτικο στα βυζι .

Φιλιππιδου 11β Ροζαλιντα η ξανθιά μιλφ από Φωκαιας 24-27 λεπτή με 2.5αρια σικικονατα βυζια και το χαρακτηριστικό τατου τιγρη πίσω χαμηλά στην μεση, με άκα τελειωτικο και Μαρια ξανθιά κανονικο σώμα 2αρι βυζι, με άκα τελειωτικο στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερα Χριστινα καστανη λεπτή με1.5-2σρι βυζι, με άκα και κωλο.

Φυλης 74 δεξια Μαρίνα ξανθια κανονικό σωμα 2αρι βυζι, με κωλο.

Φυλής 72 Τινα ξανθιά με κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και μια κοπέλα στο δωμάτιο.

Φυλης 66δ Ελένη ξανθια λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ακα και κωλο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Μπήκε μέσα με νευράκια,μου έκανε νόημα με την καπότα στο στόμα να πλησιάσω να μου τη φορέσει,την έδιωξα,εξήγησα στην τσατσά τους λόγους και μου επέστρεψε το δεκάρικο.

Εγώ δεν κατάλαβα που ήταν φάουλ η γκόμενα.
Δε μας λες και μας τι λόγους εξήγησες στην τσα2?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom