Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (20 μέλη και 192 επισκέπτες)

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
εχει παρει κανενος το ματι την κορεατισσα που δουλευε κολωνου 47??

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Καλύμνου 48Β. Αν και όχι μεγάλος φαν των μιλφ, χρόνου επιτρέποντος πέρασα για να δω αυτήν την Πωλίνα που τόσα έχουν τραγουδηθεί για πάρτη της. Αντί αυτής δυστυχώς μια Ναταλία, μεγάλη σε κορμί και ηλικία, με έτρεψε σε άτακτη φυγή.
H Ναταλία γνωστή από παλιά.Κων/λεως 166 ισόγειο,Αλκιβιάδη 16,Διδύμου 16  κ.α. Χονδρή ξανθιά.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ελεηστε τον φτωχο και ανημπορο-αδιαβαστο καλτακια..
που θα βρω το πλεον καλτ γερικο χυσοδοχειο για ακα μπουκι με τελειωμα στο λαρυγγι και ει δυνατον με πληρη καταποση???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
ελεηστε τον φτωχο και ανημπορο-αδιαβαστο καλτακια..
που θα βρω το πλεον καλτ γερικο χυσοδοχειο για ακα μπουκι με τελειωμα στο λαρυγγι και ει δυνατον με πληρη καταποση???

Ελληνιδα Νανα
Καλυμνου 36 ημιυπογα , 2 βαρδια

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Δεν μοιάζει στον σουβλεροσάγωνο Τσιαντιάκη.Είναι χονδρή με πεπλατυσμένο παχυλό πρόσωπο.Γνωστότατη.Νομίζω οτι όταν πρωτοήρθε, καμωνόταν την Πολωνέζα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σημερα μια απογευματινη βολτα μεταξι. βριστηκα με μια τσατσα σε εναν οικο, διοτι θεωρησε οτι υπερεβαλα τα δυο δευτερολεπτα που ειναι ο χρονος για να αποφασισω αμα γουσταρω η οχι την κοπελα,
Συνεχισα με το Ιασωνος 1Β δεξια απο την πατησα με την Ριτα, αν δεν κανω λαθος.
Μπηκε μεσα μουτρωμενη και μιλαμε ακριβως στο δευτερολεπτο πηγε να βαλει καποτα. Μαλακια που δεν εφυγα τοτε. Την σταματησα και της ειπα να περιμενει να καβλωσει πρωτα. Και αρχισε να μου τραβαει κατι σαν μαλακια και ταυτοχρονα να με ρωταει αμα ειμαι χωρισμενος και γιατι μολις την ειδα δεν ηταν κονταρι.
Της εξηγησα οτι δεν ειμαι πακιστανος που γαμαει 1 φορα το διμηνο. Αρκετη κουβεντα και σπασαρχιδιμο. Εγινε ανυψωση και πηγαμε στην προσπαθεια.
Εβαζε το χερι της μπροστα για να μην μπορω να εισχωρησω, και κολλητα τα ποδια της στην πλατη μου για τον ιδιο λογο. Παιζαμε λιγο ελληνορωμαικη, αλλα δεν αντεξα αλλο και τις ειπα να γυρισει. Στα τεσσερα το ιδιο κολπο με το χερι, και ειχε παρει μια αβολη θεση.
Της ειπα να φυγει. Δεν αξιζε να κατσω αλλο. Συνεχισε την κουβεντα αυτη, και το παιζε και μουτρωμενη διοτι της ειπα οτι ειναι απο τις χειροτερες που εχω δει.
Τεσπα πηγα σε ενα στανταρακι και ολοκληρωσα. Με ενημερωσε το στανταρακι οτι αυτη η βδομαδα παει κατα διαολου. Καθολου κινηση.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τωρα live

Κεραμικου 13 Μαρια απο Φυλής 74 δεξια ξανθοκαστανη κοντη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ποπο... στα δεκα ευρώ..

Κολωνου 27γ Ροζα μελαχρινη με κανονικο ωραιο κορμι ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι, αππο πρόγραμμα στα δεκα ευρω.

Κολωνου 27β Φωτεινή ξανθια πλέον εδώ και καποιες μερες λεπτη μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο παντου στα δεκα ευρώ.Σε λίγα λεπτα θα κλείσει.

Κολωνου 23β Αντριανα ξανθιά νταρντανα γκιλφ με 3αρια σικικονατα βυζι, με ακα τελειωτικο στα δεκα ευρώ. Σύμφωνα με δήλωση της είναι μια χαρά εδώ.

Κολωνου 15α Παολα μελαχρινη νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ.

Κολωνου 15β Ανναμαρια ξανθιά με πιασιματα 2.5αρι βυζι και Αννα μελαχρινο στιλιαρι με μικρο βυζι, αμφότερες απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ κάνουν και παρτουζα.

Κολωνου 11β Κορινα ξανθιά παχουλη με 2.5αρια βυζια, απλο με τελειωτικο στα βυζια στα δεκα ευρώ.

Κολωνου 11α ισογειο Γκαμπριελα με καστανο σκούρο μαλλί γυαλακια λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα δεκαπέντε ευρώ.

Κολωνου 11α όροφος ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρια βυζια, στα δέκα ευρώ αλλά πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε.

Ιασωνος 1α Κατερίνα μελαχρινη μιλφ κανονικό σώμα λεπτά πόδια 3αρια σικικονατα βυζια, απλό πρόγραμμα με τελειωτικο στα βυζια στα δέκα ευρώ.

Ιασωνος 1β αριστερά Ρίτα ξανθιά λεπτή με 2αρι βυζι, με ακα και κωλο στα δέκα ευρώ.

Ιασωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινη χοντρουλα το μαλλί κοτσιδακια με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και ισπανική τελειωτικη στα δέκα ευρώ.

Ιασωνος 19α Ελένη ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι τατουάζ χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε στα δέκα ευρώ.

Ιασωνος 19β Νατασα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινωνεται στα δέκα ευρώ αλλά τέσσερις φορές που την έχω πάρει μου έκανε ακα.

Ιασωνος 30α Ζωιτσα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ.

Ιασωνος 30β Τζούλια η μαυρουλα στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ.

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.  :cum:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σημερα μια απογευματινη βολτα μεταξι. βριστηκα με μια τσατσα σε εναν οικο, διοτι θεωρησε οτι υπερεβαλα τα δυο δευτερολεπτα που ειναι ο χρονος για να αποφασισω αμα γουσταρω η οχι την κοπελα,
Συνεχισα με το Ιασωνος 1Β δεξια απο την πατησα με την Ριτα, αν δεν κανω λαθος.
Μπηκε μεσα μουτρωμενη και μιλαμε ακριβως στο δευτερολεπτο πηγε να βαλει καποτα. Μαλακια που δεν εφυγα τοτε. Την σταματησα και της ειπα να περιμενει να καβλωσει πρωτα. Και αρχισε να μου τραβαει κατι σαν μαλακια και ταυτοχρονα να με ρωταει αμα ειμαι χωρισμενος και γιατι μολις την ειδα δεν ηταν κονταρι.
Της εξηγησα οτι δεν ειμαι πακιστανος που γαμαει 1 φορα το διμηνο. Αρκετη κουβεντα και σπασαρχιδιμο. Εγινε ανυψωση και πηγαμε στην προσπαθεια.
Εβαζε το χερι της μπροστα για να μην μπορω να εισχωρησω, και κολλητα τα ποδια της στην πλατη μου για τον ιδιο λογο. Παιζαμε λιγο ελληνορωμαικη, αλλα δεν αντεξα αλλο και τις ειπα να γυρισει. Στα τεσσερα το ιδιο κολπο με το χερι, και ειχε παρει μια αβολη θεση.
Της ειπα να φυγει. Δεν αξιζε να κατσω αλλο. Συνεχισε την κουβεντα αυτη, και το παιζε και μουτρωμενη διοτι της ειπα οτι ειναι απο τις χειροτερες που εχω δει.
Τεσπα πηγα σε ενα στανταρακι και ολοκληρωσα. Με ενημερωσε το στανταρακι οτι αυτη η βδομαδα παει κατα διαολου. Καθολου κινηση.

ως προς την πρωτη παραγραφο η κατασταση σε μερικα ειναι τραγικη ...

για παραδειγμα πηγα μεγαλου αλεξανδρου 22 στον οροφο 3η βαρδια σε μια μαρια ρωσιδα ξανθια, εμφανισιμη για τα δεδομενα του μεταξιου, μπηκε αγχωμενη* , ολα στο γρηγορο και μετα απο λιγο χτυπα πορτα, μετα απο το χτυπημα της πορτας η τσατσα συνεχισε φωναζωντας μαρια μαρια , μετα απο ουτε λεπτο παλι τα ιδια ...
βγαινωντας μου την ειπε κιολας η τσατσα που καθυστερησα, η κοπελα επισης μου ειπε οτι ειμαι κουρασμενος...
* βεβαιως μιας και μπηκε αγχωμενη παιζει πριν απο λιγο στον προηγουμενο να αντιμετωπισε καποιο θεμα ή κατι να συνεβη στον ενδιαμεσο που να της χαλασε την διαθεση πριν ερθει σε εμενα ή να ειναι ξεπετα απο φυση της χααχχαχααχαχ.... αλλα εγω τι φταιω ? ας μου ελεγε οτι πριν λιγο χαλαστηκε με καποιον , παρε τα λεφτα σου πισω και ελα αλλη φορα .... ανθρωπινα ειναι αυτα .... και οχι να μπει μεσα ετσι ...

οτι λαχει ο βλαχος που λενε ....

τα συμπερασματα δικα σας!

στην ουσια δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για ολα αυτα .... διοτι οι περισσοτερες στο μεταξι δουλευουν με κοσμο που ουτε 5 λεπτα δεν χρειαζετε ολοκληρωσει και οι φυσιολογικοι τους ειμαστε περιττοι ....

βεβαιως ομως με τον καιρο ξεχωριζουμε τις κοπελες που σεβονται την ερωτικη επαφη σε φυσιολογικα επιπεδα και προτιμαμε αυτες !

Τα σεβη μου στους συναγωνιστες !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom