Μακελάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Τσιαντάκης; Παίζει τόσο καλή μπάλα μέσα;Η Ναταλι - Τσιαντακης? η γυρολογος?
Μουστάκι μια φορά, δεν διέκρινα πάντως
Τσιαντάκης; Παίζει τόσο καλή μπάλα μέσα;Η Ναταλι - Τσιαντακης? η γυρολογος?
Όχι φίλε. Χώσου. Μεγάλη ευκαιρία.Παιδια η Σιμονα απο Φωκαιας 27 εχει δωσει σε πολλους το κινητο και πουλαει αγαπες;
Προχθές το πέτυχα σφραγισμένο. Τσάμπα το ξεσφράγισμα με άλλα λόγια.Στο Φωκαίας 9 ανοιχτό ήταν το αριστερό ισόγειο όπου και είχε ώριμη τρανσέξουαλ,ψηλή,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι αλλά και 69 (μάλλον εγχειρισμένη θα ήταν).
Λίγοι είμαστε που ενημερώνουμε κακά τα ψέμματα.μια χαρά ενημέρωση φίλε , ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ να διαβάζουμε καμία ενημέρωση ... να διαβάζει ο Τάσος Πορνος και να πίνει το καφεδάκι του και μετά να κάνει σχόλια.
Μία καλή ευκαιρία να ενδυναμώσεις την μνήμη σου είναι αυτή,νομίζω.Άρχισε με λίγα σπιτάκια στην αρχή και κατόπιν σταδιακά να τα αυξάνεις.Σε λίγο καιρό θα μείνεις έκπληκτος με τα αποτελέσματα.Μακαρι να σας βοηθουσα και εγω, αλλα δεν θυμαμαι ουτε αυτες που γαμησα.
σωστός! κανένας φόβος,τραμπουκα στα καριολιαΣυναγωνιστά,έχουν αρχίσει οι σκουλικιές πάλι.Έκαναν κάτι τέτοιες ομορφιές οι διάφορες ιερόδουλες και υπηρεσίες στα μέσα της δεκαετίας του '90.Έδινες το παράβολο και εκεί που όλα ήταν κομπλέ,σου έφερναν άλλο και σου έλεγαν ότι είναι πλαστό και όντως ήταν πλαστό,αλλά δεν ήταν το δικό σου.Κρατούσαν το δικό σου,το καλό,σου μόστραραν την πατσαβούρα και είτε έδινες και άλλα λεφτά,είτε την έκανες και σε κάθε περίπτωση έβγαιναν κερδισμένοι.Αυτό με τα ρέστα επίσης είχε γίνει μάστιγα.Πραγματικά,αν είχες όρεξη για καβλάντα,έπρεπε να πάρει τηλέφωνο αστυνομία και να γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος.Σε κάθε περίπτωση,πάντως,αν μας φέρνουν πίσω λεφτά επειδή είναι πλαστά,δεν τα ακουμπάμε και παίρνουμε μπατσικό να έρθει.
Την ειδα και εγω την Μπιανκα.Τελειως αδιαφορη φατσα! Απορω που καποιοι γραφαν για μουναρα! Την αλλη την Ειρηνη δεν την εχω δει.Ελπιζω να ειναι πιο ωραια! :-Eνημέρηση για την πρωινή βάρδια, πολύ ζέστη έκανε, λίγα αξιόλογα πράγματα είχε.
Στο Διδύμου 22 ήταν η μία μπουρναζογκόμενα η Μπιάνκα,κοντή,λεπτή με μακριά ξανθά μαλλιά.Έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο τατού στον ένα της μηρό.Ελεύθερο στοματικό.
Να συμπληρώσω ότι στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν κοπέλα,ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα.
Καλό Σαββατοκύριακο!
εναλλακτικη???
..δεν είναι αυτή..Προφεσορ η ριτα που αναφερεις στο μαγνησιας 1, μηπως ειναι η ριτα απο ιασωνος 20- ιασωνος 1, 2 κτλ πριν 1,5-2 χρονια; με τα φουσκωμενα τσιμπουκοχειλα?
Μπορει καποιος να απαντησει;
Πωπωπω τι φολάρα όμορφη είναι αυτή θες να πεις.Διδύμου 22-Ειρήνη. Πωπωπω τι μουνάκι όμορφο είναι αυτό;
Αν η Ναταλί Τσιαντάκης (γι αυτήν πρόκειται) σε ετρεψε σε φυγή τότε με την Πωλίνα θα κατουρηθεις και δεν θα είναι από την χαρά σουΚαλύμνου 48Β. Αν και όχι μεγάλος φαν των μιλφ, χρόνου επιτρέποντος πέρασα για να δω αυτήν την Πωλίνα που τόσα έχουν τραγουδηθεί για πάρτη της. Αντί αυτής δυστυχώς μια Ναταλία, μεγάλη σε κορμί και ηλικία, με έτρεψε σε άτακτη φυγή.
Θα συμφωνήσω για την Μπιάνκα και ειδικά δίπλα στην Ειρήνη ωχριά ακόμα περισσότερο.Η Ειρήνη είναι μουνάρα αλλά επί της κυρίως πράξης γάμα τα...Την ειδα και εγω την Μπιανκα.Τελειως αδιαφορη φατσα! Απορω που καποιοι γραφαν για μουναρα! Την αλλη την Ειρηνη δεν την εχω δει.Ελπιζω να ειναι πιο ωραια! :-
Θα δοκιμάσουμε το φούρνο και την νέα φίλη της Ιζαμπέλας !Ντιανα ουκρανη γκιλφ Μαγνησιας 1 απογευμα, τα παντα ΟΛΑ
Σημερα το πρωι πηγα για την μολδαβη Ιζαμπελα στο Φυλης 86 ανωγειο
Προς εκπληξη μου υπηρχε και νεα κοπελα στη βαρδια επισης μολδαβεζα, επισης "φιλη" της Ιζαμπελλας και επισης μουναρα , εκφυλη και καλλιγραμη. Αδυνατο κορμι με σουπερ κωλαρακι, ισιιο μακρυ καστανοξανθο μαλλι και ανωμαλη-εκφυλη φατσα, ηλικια γυρω στα 30, ονομα δυστυχως δεν συγκρατησα
Μαζι με Ιζαμπελλα παρτουζα στα 30 ευρω
Δυστυχως ενω ηθελα να δοκιμασω την καινουργια η Ιζαμπελλα με φυγαδευσε σχεδον με το ζορι στο πρωτο δωματιο...
Πολυ καλη οπως παντα αλλα εχει παρει μερικα κιλα που δεν της πανε.
Την αλλη βδομαδα φευγει για λιγες μερες στην πατριδα της
Επισης αυριο Κυριακη τοσο η Ιζαμπελλα οσο και η "φιλη" της εχουν ρεπο οποτε μην τις αναζητησετε.
Να μνημονευσω επισης τον φοβερο φουρνο κατω απο το μπουρδελο της προεδρου επι της Αχαρνων αναμεσα σε Αγκυρας και Δεριγνυ. Μπορει να μην γεμιζει το ματι σε εναν περαστικο αλλα οτι φτιαχνει ειναι φρεσκο και πεντανοστιμο
Σημερα πηρα φοβερα μουστοκουλουρα με μελι και ολοκληρα καρυδια, τα οποια ειχα τεραστια αναγκη για να αναπληρωσω την χαμενη ενεργεια, μετα την ρομαντικη και ακρως αισθησιακη συνευρεση μου με την Ιζαμπελλα!
Θα δοκιμάσουμε το φούρνο και την νέα φίλη της Ιζαμπέλας !