Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (13 μέλη και 103 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Την ειδα και εγω την Μπιανκα.Τελειως αδιαφορη φατσα! :vomit: Απορω που καποιοι γραφαν για μουναρα! :rolleyes: Την αλλη την Ειρηνη δεν την εχω δει.Ελπιζω να ειναι πιο ωραια! :-
Στο Ιασωνος 37 ισογειο ειδες την Αλεξανδρα.Ενδιαφερουσα εμφανισιακα :cum:
Και κατι ασχετο :rolleyes:.Πριν απο μερικες μερες ειδα την Σονια απο Φυλης 65 , Φωκαιας 19.Αυτη δεν ειχε σιλικονατο στηθος? :think: Ειδα οτι ειχε μικρα φυσικα βυζακια! :rockon: Ειχα την εντυπωση οτι ειχε σιλικονατα! :-
H Mπιάνκα έχει ωραίο σώμα στο πρόσωπο χάνει όμως λίγο.
Την Σόνια στην κριτική μου για το Φυλής 65 την περιγράφω με στητά και σφιχτά στήθη.Τα στήθη της είναι φυσικά.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Προφεσορ η ριτα που αναφερεις στο μαγνησιας 1, μηπως ειναι η ριτα απο ιασωνος 20- ιασωνος 1, 2 κτλ πριν 1,5-2 χρονια; με τα φουσκωμενα τσιμπουκοχειλα?

Μπορει καποιος να απαντησει;
Η Ρίτα που αναφέρω δεν έχει εργαστει σε αυτά τα σπιτάκια που περιγράφεις.Και γενικότερα δεν θυμάμαι να την έχω πετύχει στο Μεταξουργείο.

Η Ρίτα σε μπουρδέλα έχει εργαστεί στα Βέργας 6,στην Τροφωνίου,στο Καλύμνου 36, λίγο στο Έλλης 3 και τελευταία Μαγνησίας 1.

Επισκέπτης
Η Ρίτα που αναφέρω δεν έχει εργαστει σε αυτά τα σπιτάκια που περιγράφεις.Και γενικότερα δεν θυμάμαι να την έχω πετύχει στο Μεταξουργείο.

Η Ρίτα σε μπουρδέλα έχει εργαστεί στα Βέργας 6,στην Τροφωνίου,στο Καλύμνου 36, λίγο στο Έλλης 3 και τελευταία Μαγνησίας 1.
τη ριτα με το σεξακι λες? με ζωδιο και τατου σκορπιο?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Ποια το κάνει αυτό να χυσωσε 2 δεύτερα....??? :pipa2:

Ετσι γλύφει η Κάρλα η καύλα..αλλά τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο έχει πάει στούντιο...βούρβαχη νομίζω στο νέο κόσμο...υπέροχο τσιμπούκι.......

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Ντιανα ουκρανη γκιλφ Μαγνησιας 1 απογευμα, τα παντα ΟΛΑ  :pipa2:

Σημερα το πρωι πηγα για την μολδαβη Ιζαμπελα στο Φυλης 86 ανωγειο
Προς εκπληξη μου υπηρχε και νεα κοπελα στη βαρδια επισης μολδαβεζα, επισης "φιλη" της Ιζαμπελλας και επισης μουναρα , εκφυλη και καλλιγραμη. Αδυνατο κορμι με σουπερ κωλαρακι, ισιιο μακρυ καστανοξανθο μαλλι και ανωμαλη-εκφυλη φατσα, ηλικια γυρω στα 30, ονομα δυστυχως δεν συγκρατησα
Μαζι με Ιζαμπελλα παρτουζα στα 30 ευρω
Δυστυχως ενω ηθελα να δοκιμασω την καινουργια η Ιζαμπελλα με φυγαδευσε σχεδον με το ζορι στο πρωτο δωματιο... :grin:
Πολυ καλη οπως παντα αλλα εχει παρει μερικα κιλα που δεν της πανε.
Την αλλη βδομαδα φευγει για λιγες μερες στην πατριδα της
Επισης αυριο Κυριακη τοσο η Ιζαμπελλα οσο και η "φιλη" της εχουν ρεπο οποτε μην τις αναζητησετε.

Να μνημονευσω επισης τον φοβερο φουρνο κατω απο το μπουρδελο της προεδρου επι της Αχαρνων αναμεσα σε Αγκυρας και Δεριγνυ. Μπορει να μην γεμιζει το ματι σε εναν περαστικο αλλα οτι φτιαχνει ειναι φρεσκο και πεντανοστιμο
Σημερα πηρα φοβερα μουστοκουλουρα με μελι και ολοκληρα καρυδια, τα οποια ειχα τεραστια αναγκη για να αναπληρωσω την χαμενη ενεργεια, μετα την ρομαντικη και ακρως αισθησιακη συνευρεση μου με την Ιζαμπελλα!  :P

Ιζαμπέλλα....δύναμη........δυνατό σεξ....3 στις 3 μαζί της άκρως επιτυχημένες συνευρέσεις....ολίγον τι...ρομαντική όταν γουστάρει...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Την ειδα και εγω την Μπιανκα.Τελειως αδιαφορη φατσα! :vomit: Απορω που καποιοι γραφαν για μουναρα! :rolleyes: Την αλλη την Ειρηνη δεν την εχω δει.Ελπιζω να ειναι πιο ωραια! :-
Η Ειρηνη σαφως και ειναι πιο ωραια παρουσια. Αλλα σε βρισκω υπερβολικο.
Ομορφο προσωπο δεν εχει η Μπιανκα, αλλα εκπεμπει καποια γοητεια, καποια καβλα. Εχει και πολυ ωραιο στηθος επισης. Απιστευτα μαλακο.
Η διαφορα στις δυο αυτες κοπελες ειναι οτι η Ειρηνη ειναι ομορφοτερη αλλα χειροτερη μεσα στο δωματιο, σε σημειο ξεπετας, ενω η Μπιανκα το προσπαθει και ειναι πιο θερμη.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Πωπωπω τι φολάρα όμορφη είναι αυτή θες να πεις.
Καθολη τη διάρκεια της συνεύρεσης ούτε που γύρισε να με κοιτάξει. Αντιθετα την αφεντομουτσουνάρα της δεν παρέλειψε ούτε στιγμή να την καμαρώνει μέσω του καθρέφτη.Στις ελάχιστες στιγμές που λόγω στάσης δεν βολευότανε να κοιτιέται απλά παρίστανε το πτώμα.Κρίμα το κορμί και κυρίως το κωλί που είναι στρογγυλό τουρλωτό θεσπέσιο.
Κάτι μου λέει ότι στάθηκα τυχερός που την πέτυχα στα πρώτα σπίτια από το οποία ξεκίνησα την βόλτα μου.
Αν η Ναταλί Τσιαντάκης (γι αυτήν πρόκειται) σε ετρεψε σε φυγή τότε με την Πωλίνα θα κατουρηθεις και δεν θα είναι από την χαρά σου :cheesy:
Μου οξύνεις πολύ την περιέργεια φίλε!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.155
Πόντοι
42.697
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Ετσι γλύφει η Κάρλα η καύλα..αλλά τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο έχει πάει στούντιο...βούρβαχη νομίζω στο νέο κόσμο...υπέροχο τσιμπούκι.......
μια Κάρλα καύλα που δούλευε παλιότερα Ρεμούνδου 21 ισόγειο έχει πάει στο Ιωαννίνων 3 (ή 5) στο ισόγειο απογεύματα κ βράδυ.
μπορεί να λέμε βέβαια κ άλλες κάρλες καύλες. αυτή που λέω είναι ένα ξανθό μιλφοειδές κοντοπούτανο με βυζάρες σα πεπόνια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.155
Πόντοι
42.697
μια Κάρλα καύλα που δούλευε παλιότερα Ρεμούνδου 21 ισόγειο έχει πάει στο Ιωαννίνων 3 (ή 5) στο ισόγειο απογεύματα κ βράδυ.
μπορεί να λέμε βέβαια κ άλλες κάρλες καύλες. αυτή που λέω είναι ένα ξανθό μιλφοειδές κοντοπούτανο με βυζάρες σα πεπόνια

αλλη Καρλα αυτη που λες εσυ φιλε
Αυτη που αναφερεις εσυ αν δεν κανω λαθος ειναι Βουλγαρα και καπως αδυνατη-γυμνασμενη
Η Καρλα - καυλα ειναι Ρουμανα με αρκετα (πλεον) κιλα παραπανω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.277
Πόντοι
46.232
Η Ειρηνη σαφως και ειναι πιο ωραια παρουσια. Αλλα σε βρισκω υπερβολικο.
Ομορφο προσωπο δεν εχει η Μπιανκα, αλλα εκπεμπει καποια γοητεια, καποια καβλα. Εχει και πολυ ωραιο στηθος επισης. Απιστευτα μαλακο.
Η διαφορα στις δυο αυτες κοπελες ειναι οτι η Ειρηνη ειναι ομορφοτερη αλλα χειροτερη μεσα στο δωματιο, σε σημειο ξεπετας, ενω η Μπιανκα το προσπαθει και ειναι πιο θερμη.
συμφωνώ απόλυτα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450

Η Κάρλα η κσύλα είναι μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ......έχει ιστορία...

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Άκου να δεις τι μαθαίνει κανείς. Τότε πρέπει να με γούσταρε τρελά, δεν εξηγείται αλλιώς. Κακώς νόμιζα ότι είναι απλά τελειωμένη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειμαι Φυλης και οικτιρω τα χαλια των οικων... Ουτε μια καλη δεν ειδα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Πο να χισομε σιμερα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!
Top Bottom