Καυλημερα σας! Μεταξωτη δρακουλοτσαρκα
Ετσι οπως ανεβαινα τρακαρα ενα ρομαντικο αλλοδαπο αναισθητο στα πλακακια της κεραμικου λιγο πριν την γωνια με κολωνου με σχισμενο παντελονι, ενα παπουτσι μιον και πολλα διπλωμενα χαρτακια γυρο του. Μαζι με ενα παλικαρακι τσεκαραμε εαν ανεπνεε και τα λοιπα... μετα απο λιγο εβαλε τα χερια του σαν μαξιλαρι.... μαζεψαμε τα χαρτια, του τα βαλαμε στην τσεπη και τραβηξε ο καθενας τον δρομο του
Στο Κερ 13α ο τσατσος παρουσιασε μια τσιγκανικη ζυμη
κολ15 αριστερα μια Χριστηνα με τσιριχτη φωνουλα... αν και με εμφανη λορδωση η κατι τετοιο τεσπα, ηταν μουναρα (?)
ιασ36 μια λεπτη μικροκαμωμενη γαζελα ωραια μουνιτσα (?)
λεω28 αλλη μια ωραια παρουσια με μαυρο μαλλι μεχρι τους ωμους (?)
ιασ37α η γνωστη τσιγγανορουμανα φολιτσα Συλβανα (αν πετυχεις το μουνακι της να μην βρωμαει ψαριλα βαλτης δυο δαχτιλα ... θα ανταμιφθεις ;) )
Εξω απο εκει ηρθα τετ α τετ με δυο ρομαντικες λιμνουλες απο κοκκινα ξερατα που πηγαιναν ασορτι με τα παπα μου
Μπαινω στου μεγαλεκου το 25 καθομαι στον θαλαμο που εχουν για σαλονι και ερχετε η τσα2 σε αποσταση αναπνοης μου λεει προγραμμα και στεκετε μπρος μου βαζοντας τα χερια της στην ζωνη του παντελονιου της, ετσι μπροστα στην μπακαρα της, σαν τον Αλ Μπαντυ ενα πραμα
Με τα χιλια ζορια κρατιομουν να μην σκασω απο τα γελια ενω προσπαθουσα να την βγαλω φοτο να σας την δωσω να καυλωνετε
( αλλα πολυ σκοταδι
) Οταν βγηκε η πορνη εγω κοιταζα το κηνιτο μου και χασκογελαγα απαξιωνοντας την τελειως με αποτελεσμα ο Αλ να με καραμουζιασει λεγοντας μου οτι εδω δεν ειναι χωρος να παιζω με το κινητο, κατεβηκα τα σκαλια φιαχνωντας κοιλιακους απο τα γελια
Τελεικα κατελιξα στο ιασ46 να κλεισω τους κωλαντερολογαριασμους μου με την φιλακοβια Μαρια γαμιομαστα καλουτσικα μεχρι να αρχισουν να αναδυονται οσμες οσαν απο παρατιμενη ψαροκασελα
καποια στιγμη ζητησα λωκο ( με τετιο πουτσα τελεις κωλο? αποκρυθικε) μεχρι να βαλει κρεμα κτλπ μου μελατωσε, η ψαριλα αρχισε να γινετε μεθυστικη
. Με τελειωσε με μπουκι... παλι καλα που τα καταφερε
ετσι αδοξα εκλεισε και ο κυκλος Μαρια Φιλακοβια
Κατηφορισα Αχιλλεως και χωθηκα στο Ασυλο. Τινγκα κοσμο μεσα χτυπισα 2 σφυνους τρεκιλα εβγαλα μια ακομα ρομαντικη φοτο
και τσουκου τσουκου συρθηκα μεχρι το σπιτι
υ.γ οπου (?) παρακαλουντε θερμα οι μυστες που εχουν γνωση να με πληροφωρισουν για την αποδοση των κορασιδων (αν καταλαβανε απο της πτωχιες μου περιγραφες
)