Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (20 μέλη και 198 επισκέπτες)

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Μηνύματα
316
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Όταν μια κοπελα χαρακτηριζεται "στυλιαρι" , τί σημαίνει ακριβώς ;  :think:
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.493
Πόντοι
10.686
Τύπε,είσαι ο περίφημος ''Γύλος'' με τ' όνομα;  :2funny: :2funny:
 

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Μηνύματα
318
Like
402
Πόντοι
21
φιλε κρεμπιε να σε ρωτησω κατι πως την λεγανε την μαυρουλα στο σιν θυμασαι?ευχαριστω εκ τον προτερων.
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16


Φωκαίας 24, Όλγα: Άκωλη, flat τελείως, παρότι φοροούσε 20 πόντους στρπτιζοπάπουτσα, βυζί ψιλοσάπιο, αφού το χούφτωσα.
Νεαρή με χλωμό - ουγκ - πρόσωπο, ξανθιά μαλλιά και πιθηκόφατσα.
Η τσατσά η γύφτισσα με το ξανθό μαλλί, είπε "την χύνετε όπου θέλετε".
Τα ίδια ψέμματα έλεγε και στο Φωκαίας 19, σχεδόν με όποια κοπέλα δούλευε.
Δεν την εμπιστεύομαι με τίποτα.
Η Όλγα, όμως, πρέπει να 'ναι στ' αλήθεια χυσαποθήκη κανονική.    :2on1:  :2on1:  :2on1:
Μου 'γλειψε το λαιμό με την ζεστή γλώσσα της και μύριζα χυσίλα για κανά μισάωρο.    :S
Στον Σκλαβενίτη, στην Μιχ. Βόδα, αγόρασα υγρά μαντήλια με οινόπνευμα και έκανα στεγνό καθάρισμα, να φύγει η χυσίλα.
Έτσι όπως το πάει αυτή, λογικά σε κάνα μήνα, στη μάπα της θα φυτρώσουν μανιτάρια.
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.493
Πόντοι
10.686
Παραμένει για μένα ερώτημα,πώς γίνεται από τη μια να απαξιώνετε τα απλά προγράμματα και να ζητάτε χυσίματα παντού,ει δυνατόν και να τα καταπίνει η κοπέλα,έτσι,για να ξεθυμάνει το πορνοσταριλίκι που κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του,κι από την άλλη να ψέγετε τις κοπέλες ότι μυρίζουν χυσίλα!Αντιφατικά πράγματα...
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φωκαίας 27, υπερυψωμένο ισόγειο, Αθηνά:

Αφού περιμέναμε κανά δεκάλεπτο και η κωλόγρια η τσατσά με το μαλλί σφηγκοφωλιά, η γιαλαμπούκα, μας έσπασε τ' αρχίδια επαναλαμβάνοντας συνέχεια "σε ένα λεπτό βγαίνει η κοπέλα μας", μας παρουσίασε την Αθηνά.
Δε μ' άρεσε ποτέ, ιδιαίτερα, αν και την έχω πάρει κανά δυο φορές για το χύσιμο στο στόμα και μόνο.
Πλαστικά βυζιά, κοντόχοντρα πόδια, κώλος μεγάλος αλλά όχι και ωραίος, φάτσα για πάγκο λαϊκής με φρούτα εποχής.
Αναλώσιμη και βαρετή.Για μπαρμπάδες.    :sunglasses:
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παραμένει για μένα ερώτημα,πώς γίνεται από τη μια να απαξιώνετε τα απλά προγράμματα και να ζητάτε χυσίματα παντού,ει δυνατόν και να τα καταπίνει,έτσι,για να ξεθυμάνει το πορνοσταριλίκι που κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του,κι από την άλλη να ψέγετε τις κοπέλες ότι μυρίζουν χυσίλα!Αντιφατικά πράγματα...

Συναλλάσσονται τα πορνίδια, με ανθρώπους, κυρίως, κι όχι με δίποδα ζώα.
Έχει εφευρεθεί, ευτυχώς, και το νερό αλλά και - Θεέ και Κύριε - το ΣΑΠΟΥΝΙ!!!    :grin:
Υπάρχει βέβαια και το Listerine, σε πολλές γεύσεις όπως βλέπεις στην κάτωθι φωτογραφία.    :-

6rvrhJ5.jpg






 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.493
Πόντοι
10.686
Σωστός!Αλλά επειδή είμαι καπνιστής,ξέρω ότι όσες καραμέλες κι αν καταναλώσω,η τσιγαρίλα για μια ευαίσθητη μύτη παραμένει...
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Μηνύματα
138
Like
4
Πόντοι
1
Τώρα στην πρωινή βόλτα επιβεβαίωσα από εργάτη που ρώτησα,το παλιό παραδοσιακό κτήριο κολλητά στο Ιάσονος 43 ανακαινίζεται σε καφέ-μπαρ.Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τις ελλεεινίδες...  :2funny:
Ναι το παρατηρησα και γω. :rockon:
Ξεροχυνω :cum:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,

Η παρούσα για να μην παρεξηγούμαστε αφορά την πρωινή βάρδια και είναι ποικίλης ύλης, επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται προσφορές (dvd,cd,βιβλία κλπ) αυτά τα αφήνω στους ανταγωνιστές.Φτιάξτε καφεδάκι,αράξτε και απολαύστε την.
Στο Χωματιανού 11 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα Ελληνίδα κατά την υπηρεσία,Άντζελα το όνομα της.Πρόκειται για κοπέλα νεαρής σχετικά ηλικίας, γεματούλα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα και βυζάρες.Κανονικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ιζαμπέλα,γεματούλα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων.Πρόγραμμα δεν άκουσα.
Το Αλκιβιάδου 16Β κλειστό.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ κλασσικά η Ντενίσα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο στο πρόγραμμα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων και ωραίες βυζάρες.
Το Ιουλιανού 71 κλειστό.
Στο Διδυμου 27 ήταν η Βίκη,κανονικών κιλών,με πιασιματάκια,καστανόμαυρα μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Σήμερα το απόγευμα θα συνεχίσει η Βίκη η Ρενάτα θα είναι απο αύριο.
Στο Διδύμου 22 η Εβελίνα (η Παπούλια των μπουρδέλων), Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με κοντά ξανθά μαλλιά και σώμα με τατού.Κανονικό πρόγραμμα ενώ το ελεύθερο στοματικό προσφέρεται κατόπιν συνεννόησης.
Το Διδύμου 20 κλειστό.
Στο Διδύμου 18 το ισόγειο η Κατερίνα η "Σέρβα" παλιά καραβάνα με φουλ.
Στο Διδύμου 18 το υπόγειο η Καρολίνα η Πολωνέζα,ψηλή,κανονικών κιλών, με μακριά ξανθά-μαύρα ράστα.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Ο πρώτος γύρος στην κοπέλα αυτή.
Στο Διδύμου 16 ήταν σε ντουέτο η ώριμη Νίκη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά καρέ μαλλιά μαζί με την Ειρήνη την Πολωνέζα,κανονικών κιλών λίγο πιο λεπτή  και λίγο πιο νέα απο την πρώτη με κοντά ξανθά μαλλιά.Το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό προσφέρεται κατόπιν συνεννόησης καθώς δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι.Και οι 2 κοπέλες έχουν εργαστεί και στο Αλκαμένους 113.
Στο Έλλης 3 η γνωστή ώριμη Ζάνα με το βασιλικό τσιμπούκι.Αν δεν την βρείτε στο Κολωνού 47 ισόγειο θα την πετύχετε σε αυτό το μαγαζί.
Στο Διδύμου 8 το ισόγειο ήταν η Λίλιαν,μιλφ,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και ξανθά μαλλιά περίπου στο ύψος των ώμων. Κανονικό πρόγραμμα.Παλιά καραβάνα η Λίλιαν με θητεία στα Φυλής 54 όροφος,Ξανθίππης 2 και στο μαγαζί αυτό.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο σε ντουέτο η μιλφ Κρίστυ απο το Αλκαμένους 117,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Μαζί της μία νεαρότερη Ρωσόφωνη κοπέλα με όνομα Ντιάνα,με πιασιματάκια και αυτή και μακριά καστανομελί μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Στο Φυλής 54 στον όροφο η Βαλέρια,νοστιμούλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Κανονικό.
Στο Φυλής 56 στο ισόγειο η Νάντια,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,κωλάρα και μαύρα μακριά μαλλιά.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο η Μαρία με ελεύθερο στοματικό,μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,βυζάρες,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο, κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 στο ισόγειο η επιστροφή της Πωλίνας με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Αλκιβιάδου 16Γ.Με πιασιματάκια,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο η Λουίζα με την λεπτή φωνούλα,κοντή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο η Βιολέτα στο δωμάτιο με φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο η Αθηνά σε ελεύθερο στοματικό,ημεδαπή με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος περίπου των ώμων.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Ανδριάννα,κοπέλα με πιασιματάκια ,ξανθά μαλλιά κοντά η οποία έχει εργαστεί όταν ξεκίνησε σαν Σάρα στα Ιάσωνος 1 και κατόπιν σαν Ανδριάννα στα Φυλής 136, Φυλής 109,Εξηκίου 18Γ και Βέργας 2.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Έχει δοκιμαστεί σαν ρεπατζού στο Αλκιβιάδου 16Γ και η συγκεκριμένη είναι φόλα μέσα.Μαζί της καινούρια κοπέλα,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και μακριά μαύρα μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στό σώμα.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό σε ντουέτο η Ελένη,Ρωσόφωνη γεματούλα με μακριά ξανθά μαλλιά και πάντα ευγενική μαζί με την επίσης Ρωσόφωνη μιλφ Μαρία,κανονικών κιλών με κοντά μαύρα μάλλια.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οι 2. Η Μαρία έχει εργαστεί και Διδύμου 16 και Αλκαμένους 113.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Βαλέρια καινούρια κοπέλα η οποιά ανακοινώνεται σαν Βραζιλιάνα.Ψηλή,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά,κωλάρα,κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια.Νοστιμούλα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 67 ήταν η Μαρία,κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Χριστιάνα παλιότερα γνωστή και ως Χριστίνα-Κου.Κανονικών κιλών με βυζάρες και ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στον όροφο υπηρεσία ο κυρ Βασίλης και κοπέλα η Νατάσα απο Μολβαδία.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά ξυρισμένα απο την μία μεριά και μεγάλο τατού στο μπράτσο της.Μελαγχολικό mood.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στον όροφο καινούρια άφιξη μόλις 5 ημερών μισή απο Μολβαδία και μισή απο Ρωσία η Λίνα.Πρόκειται για μουνάρα συμφωνα πάντα με τα προσωπικά μου γούστα,ψηλή,με κωλάρα,μαλλιά ξανθά-μελί στο ύψος των ώμων και λευκό δέρμα.Εμφανίστηκε με κοντή φουστίτσα καρέ κόκκινη και ωραίο κορμάκι θυμίζοντας Αγγλίδα τουρίστρια διψασμένη για πούτσο.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα.Ο δεύτερος γύρος σε αυτή την κοπέλα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το έχει το μωρό.
Μετά τα δύο πολύ δυνατά πηδήματα που έριξα αποφάσισα να συνεχίσω την βόλτα μου για χάρη της ενημέρωσης και στο Μεταξουργείο και γιατί όχι αν προέκυπτε και κάτι καλό στο δεκαρικάκι να έριχνα και ένα τρίτο συμπληρωματικό.
Στο Μ.Α 22 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η Άντζελα, μιλφ,με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά προς το καρέ σε ελεύθερο στοματικό και μαζί της η Λίζα ώριμη,γεματούλα,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μ.Α 15 η Καίτη,μιλφ,γεματούλα,με κωλάρα και ξανθά κοντά μαλλιά.Παλιά καραβάνα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η Καίτη έχει περάσει και απο Κολωνού 53 και παλιότερα δούλευε και σαν Άντζελα στο Αγκύρας 12 στο αριστερό.
Στο Μ.Α 28 στο καινούριο δεξιά ισόγειο που παλιότερα είχε είσοδο απο Περδίκας 2 δύο κοπέλες.Η Μπιάνκα πρώην Λαβίνια,λεπτή,αδυνατούλα,με μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά και η Πατρίτσια γεματούλα με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ίδιας σειράς οι συγκεκριμένες και αμφότερες γυρολόγοι κυρίως η Μπιάνκα.Ελεύθερο στοματικό και για τις 2.
Στο Μ.Α 28 στο αριστερό κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων.Κανονικό.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό η Σάρα,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά σε κανονικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κοπέλα κοντή,ελαφρώς γεματούλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων,αδιάφορη.Δεν την έχω ξαναδεί την συγκεκριμένη.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο η Μαρία, αθίγγανη,κοντή,με μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών και μαύρα μαλλιά στο ύψος περίπουυ των ώμων.Ελεύθερο στοματικό.Πρόκειται για την ξαδέλφη της Εμμανουέλας.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό καινούρια κοπέλα,πλην όμως με καλά Ελληνικά,λεπτή,με μαύρα μαλλιά προς το καρε περίπου,με έντονα βαμμένες βλεφαρίδες.Η υπηρεσία ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι ενώ η κοπέλα μόλις άκουσε το πρόγραμμα την διόρθωσε και ανακοίνωσε κανονικό πρόγραμμα.Οπότε βγάζετε τα συμπεράσματα σας.Το όνομα της κοπέλας Ντάρια.Νοστιμούλα πάντως.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό η Μπόνα η Κοσοβάρα,μιλφ,κανονικών κιλών με κοντά καστανά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Πρωκτικό.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία η μιλφ Αλίνα,γεματούλα,με καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα ανακοινώνει στο σαλόνι.Γνωστή κυρίως απο την θητεία της στα Ιάσωνος 46 αλλά και σαν ρεπατζού στα Διδύμου 18 και Έλλης 3.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο η ώριμη Γκαλίνα απο Αλβανία,γεματούλα,με μεγάλα βυζιά πεσμένα και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Τελειωτικό σε όλο το σώμα ανακοίνωσε.Έχει εργαστεί και Κωλοκυνθούς 63 καθώς και στον όροφο του Κολωνού 47.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η Ειρήνη πρώην Ντιάνα αλλά και Μαρία.Ώριμη Ρωσόφωνη,ψηλή,με ξανθά μαλλιά,μακριά,κανονικών κιλών με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό το οποίο και επιδιώκει στο δωμάτιο προσπαθώντας να παρακάμψει το σεξ που κάπως ζορίζεται.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο μία αθίγγανη,κανονικών κιλών με μελαμψό δέρμα και πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο η γνωστή,Ρωσόφωνη μιλφ Νίκα απο το Μ.Α 28 παλιότερα,το Αλκιβιάδου 16Β σχετικά προσφάτως και το Ιάσωνος 36 προσφάτως.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,στρογγυλό πρόσωπο και ξανθά σγουρά μαλλιά κοντά.Στο δεκάρικο ανακοινώθηκε στο σαλόνι κανονικό πρόγραμμα.Η συγκεκριμένη είναι γνωστή εξτρατζού με τελειωτικό τσιμπούκι αλλά και κώλο όταν ήταν  στο εικοσάρικο.
Στο Ιάσωνος 20Γ με τον ανελκυστήρα ήταν η Σάρα,κοπέλα καινούρια,λεπτή,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,μικρά στητά στήθη και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20Β ενώ μπήκα αδυνατώ να θυμηθώ τι είδα.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο ήταν η Ντιάνα,σταθερή στην πρωινή βάρδια,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,νοστιμούλα σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσονος 19 στον όροφο καινούρια κοπελα,κοντούλα,κανονικών κιλών,με λίγη κοιλίτσα,καστανόξανθα μαλλιά προς το καρέ και κάπως τραχύ πρόσωπο.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 10 στο ισόγειο κάβλωσα με μία μάλλον καινούρια κοπέλα με όνομα Άννα.Προμιλφ,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ περίπου,λευκό δέρμα.Ήταν κάπως ιδίορυθμης εμφανίσεως.Πρόγραμμα δυστυχώς απλό χωρίς καν 69.
Στο Ιάσωνος 10 στον όροφο μία κοπέλα ελαφρώς γεματούλα,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 τον δεξιό οίκο ήταν κλασσικά η Άννα πρώην Έσρα η Τουρκάλα.Κοντή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο οίκο αριστερό μαγαζί,κοπέλα γεματούλα με μεγάλα μαστάρια τα οποία και πρόσφερε σε ισπανικό.Μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο οίκο δεξιό μαγαζί καινούρια Ρωσόφωνη,ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα κατσαρά μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος αριστερό ισόγειο η Μαρίνα επανήλθε απο το Ιάσωνος 20. Μιλφ λεπτή,με κοντά κόκκινα μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Αλεξάνδρα με ξανθά μαλλιά, πιασιματάκια.Η πρώην υπηρεσία του μαγαζιού αυτού.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η Μαρία,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά κασταρά μαλλιά στο ύψος των ώμων και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω και ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο η μιλφ Μιράντα απο Βραζιλία,γεματούλα με μελαμψό δέρμα και μακριά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλία,κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων.Φορούσε γυαλιά οράσεως.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 48 τέλος ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Άντζελα,ψηλή,με κοντά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών.Κανονικό πρόγραμμα ανακοινώνεται στο σαλόνι αλλά κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Καλό Σαββατοκύριακο!



 
Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Μηνύματα
138
Like
4
Πόντοι
1
Πριν απο λιγο στην Φωκαιας
17 ισογειο μαρια,μελαγχροινη κοπελα με κορμι τουμπανο και χαρακτηριστικη ελια αν προσεξα καλα στο ανω χειλος
Πιρσινγκ ειναι μυστη μου.  :wanker:

Οσο για την ομορφη Ρομπερτα που ειδες στο Φωκαιας27 να προειδοποιησω οτι προκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ!
2 20ρικα εκαψα για να το καταλαβω  :headbang:
1η φορα στο Χωματιανου11 και 2η στο Φ27πανω
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Μηνύματα
138
Like
4
Πόντοι
1
φιλε κρεμπιε να σε ρωτησω κατι πως την λεγανε την μαυρουλα στο σιν θυμασαι?ευχαριστω εκ τον προτερων.
Αν και  :offtopic:
Ονομα δυστυχως δεν θυμαμαι. :headbang:
Πιτσιρικα απ το Καμερουν μου πε, με αρκετα ομορφο προσωπο για μαυρουλα, 2αρι βυζι και τελειο σωμα. :wanker:
Την πηρα χορο για αναγνωριστικη... Επεσε δυνατο χαμουρεμα με μερικα γλωσσοφιλα και λιγο ρομαντικο δαχτυλιασμα.
Την επομενη φορα θα δοκιμαστει σε σπεσιαλ πριβε των 80ευρω. Μου υποσχεθηκε οτι θα γινουν ρομαντικα σκηνικα :erection:

Επισης τσεκαρα και ενα αλλο υπεροχο μουνακι(παλι δεν θυμαμαι ονομα) σχιστοματικο. Ρωσιδα μου ειπε με καταγωγη απο Ουζμπεκισταν. Το μωρο ειναι απλα ΚΑΥΛΑ! Περιμενα να την παρω και αυτη χορο αλλα την ειχε καβατζωσει στο τραπεζι μεσηλικας πιρφορος 2 ωρες.  :jerking: Ο τυπος την κερναγε απανωτα ποτα απλα για να μιλαει, ουτε μπουτι δεν επιασε. :jerking:

 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom