Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (14 μέλη και 183 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Χρησιμότατη  οδική ενημερωση  ! :)  
 στριβοντας αριστερα στην Παιωνιαιου  =  Παιανιέων    (24  κλπ)  :)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Σε χτεσινοβραδινή βόλτα παρατήρησα τα εξής:

Μαραθώνος & Αχιλλέως η ξανθούλα Ειρήνη με ελεύθερο τελειωτικό.
Μαραθώνος στον όροφο η φόλα Τάνια
Μαραθώνος ισόγειο φυσικά η Ντιάνα με ελεύθερο τελειωτικό
Κων/πόλως 132 η Κλεοπάτρα μια ξανθιά πιπινομουνάρα που φορούσε κορμάκι με το λογότυπο του ανατγωνιστικού σάιτ. Αναμενόταν και η Εμμανουέλλα.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο η Ειρήνη και η μαυρούλα Σάρα.
Ιωαννίνων 5 η Λάουρα από Ρεμούνδου 21 διπλοβάρδια από το πρωί
Πιπίνου 118 η Λάνα και η Κρίστυ. Η Καίτη έρχεται Δευτέρα.
Φυλής 109 κάτω η Μόιρα, αυστηρό μιλφ με παρουσιαστικό χορεύτριας ρυθμικής γυμναστικής.
Φιλιππίδου η Άννυ η πορνοστάρ
Φωκαίας 19 η Χριστίνα, ξανθιά αδιάφορη
Φωκαίας 17 κάτω η όμορφη Ρωξάννη
Φωκαίας 24 η πολύ ψηλή Μιχαέλλα με ελεύθερο τελειωτικό πλέον. Κάνει κι αυτή στεγνό πέσιμο στο σαλόνι.
Διδυμου 27 από το πρωί η Βίκυ με την παρτουζιάρα νταρντανοτσατσά.

Πιστεύω ότι η πιο όμορφη της ημέρας ήταν η Κλεοπάτρα στο 132 αλλά εκεί είναι στούντιο. Ίσως κάποιοι να τη θυμούνται από Θησεώς 79. Τότε ήταν μελαχρινή, τώρα ξανθιά. Έχει δουλέψει και στο Βούρβαχη. Το απλό είχε 40 και το πιο σύνθετο με ποδολαγνεία, σεξ σόου κλπ 50 ευρώ.

Τα έργα που αναφέρει ο Σμύρνης παρακάμφθηκαν χάρη στο μηχανάκι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Απογευματινη σαρωση Φυλης, και περιξ αυτης, με τους φιλους και συναγωνιστες Επιρρεπή, και Γιωργο Γασπαρη, οπου συλλέξαμε τα ακολουθα ευρηματα :
......

..... Μέ όλο τό σεβασμό φίλε μου, πολύ άσχημη λεκτική διατύπωση  :hi:

Υ.Γ. Τετελευτηκότα !!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
να ενημερωσω τους συναγωνιστες και ειδικα τους Πυραυλος - Μπακαλης - Οξαποδω ότι λογω εργων ειναι δύσκολα προσβάσιμη η προσέγγιση των οικων Κωνσταντινουπολεως 166α και 166β, μπορειτε να προσεγγισετε ο δικός η αλλιώς  με αμαξι/μηχανη μπαίνοντας ανάποδα στην Βιργινιας Μπενακη αν ερχεσται από Κωνσταντινουπολεως  στριβοντας αριστερα στην Παιωνιαιου ξανά στο πρώτο αριστερα και ξανά δεξιά, φευγεται πάλι με ον ίδιο τρόπο... αν έρθετε από Αχιλλεως οι στροφές οι πρώτες ανάποδα...

καλο βραδυ
Έτσι ξεκίνησαν όλα.

Συνημμένα

• 20160126_105243 (1)__1454056270_85.75.57.14.jpg
    20160126_105243 (1)__1454056270_85.75.57.14.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Έτσι ξεκίνησαν όλα.
Μα τον Αλαχ, τον Βουδα τον Jah και το συμπαν ολοκληρο, το ειδα στο ονειρο μου. Τα δυο αυτα μπουρδελακια να ειναι περιφραγμενα απο μπαζα και χωματα!! Πριν πεσω για υπνο ειχα τερατοαναγκη την ΜΙΛΦΑΡΑΑΑΑ Νικολ, τα μπαζα και τα χωματα δεν ηταν προβλημα για μενα, μονο που ημουν <<κοντος>> κατα ενα 10ρικο :'(

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Η Ιζαμπέλα δουλεύει κοντά 10 χρόνια, λίγο τυποποιημένη αλλά σταθερή αξία.
Είναι απ τις ελάχιστες που προσφέρει προχωρημένες υπηρεσίες κρατώντας και τους κανόνες ασφαλείας.
Μου κάνει εντύπωση που λες για γλωσσόφιλα και ελεύθερο χύσιμο, νόμιζα ότι τα αποφεύγει.
Γνωρίζεστε καλά ή το γύρισε κι αυτή γενικώς ;;
Tην βλεπω χρονια στα τσαρδια αλλα πρωτη φορα περναω μαζι της.
Τωρα οσο για τα γλωσσοφιλα που και το τελειωτικο στο σωμα που λες, δεν θεωρω οτι συγκαταλεγονται στις εξτριμ υπηρεσιες που παραβαινουν τους κανονες ασφαλειας...
Τελειωτικο σχεδον ολες κανουν.
Τα γλωσσοφιλα ειναι προσωπικη υποθεση τις καθε κοπελας. Αντιστοιχα μια αλλη που φιλαει εσενα ισως να μη φιλησει εμενα...

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Χθες κατα τις 12 παρα 10 διασχιζοντας την Αχαρνων, πλησιαζοντας στη Φωκαιας ειδα με την ακρη του ματιου μου ενα ξανθο κοντοπουτανο να μπαινει στο Φωκαιας27Α.
Αν και δεν σκοπευα να καταθεσω μπηκα να τσεκαρω απο περιεργεια και ηταν το στανταρακι μου η Καρολινα με τις βυζαρες την οποια εψαχνα απεγνωσμενα εδω και 4 μερες. Μαλιστα ειχα και αξιοπιστη  :jerking: πληροφορια απο κορασιδα οτι θα επεστρεφε και καλα σε μια βδομαδα.
Φυσικα κατεθεσα αμεσως το μπλε εισιτηριο χωρις δευτερη σκεψη.
Για αλλη μια φορα ηταν αριστη.
Φοβερη ακα πιπα, τρελα γλωσσοφιλα πολυ μουνοζουμο και ανεση χρονου. :wanker:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Χθες κατα τις 12 παρα 10 διασχιζοντας την Αχαρνων, πλησιαζοντας στη Φωκαιας ειδα με την ακρη του ματιου μου ενα ξανθο κοντοπουτανο να μπαινει στο Φωκαιας27Α.
Αν και δεν σκοπευα να καταθεσω μπηκα να τσεκαρω απο περιεργεια και ηταν το στανταρακι μου η Καρολινα με τις βυζαρες την οποια εψαχνα απεγνωσμενα εδω και 4 μερες. Μαλιστα ειχα και αξιοπιστη  :jerking: πληροφορια απο κορασιδα οτι θα επεστρεφε και καλα σε μια βδομαδα.
τύπε 12 μεσημέρι ή μεσάνυχτα?ξέρεις αν έχει στάνταρ βάρδια και τσαρδί?

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Και σημερα στην πρωτη βαρδια στο Μεταξι εγινε καταθεση στην Καιτη με τν κωλαρα στο Μ.Αλεξανδρου 15.
Μπηκε στο δωματιο και βιαστικα ξεκινησε πιπα χωρις καθολου αλλα προκαταρκτικα.
Η πιπα της πολυ καλη, υγρη βαθια με καλη τεχνικη και περιποιηση @@.
Περασε καποτα και στηθηκε απο μονη της στα 4.
Η κωλαρα της απιθανη και στο στησιμο της καλο αλλα το ανοιχτο αιδιο της σε συνδιασμο οτι για να λειτουργησω θελω λιγο καλυτερα προκαταρκτηκα και οχι τοσο τυποποιημενες υπηρεσιες, ειχε ως αποτελεσμα να αρχισω να χανω τη στυση μου, οποτε εβγαλα καποτα ξαπλωσα συνεχισε με πιπα και την εχυσα στο καυτο στοματακι της.

Επειδη η τσαρκα εγινε στις 9παρα, καποιες κοπελες ηταν απομειναρια της βραδυνης βαρδιας και δεν πολυεχει νοημα να γραψω ενημερωση αλλα ας αναφερω μερικα
Ιασωνος
46αριστερα μια καινουρια ψηλη αδυνατη μελαχρινη με μετριο προσωπο και ακα.
46 μεσαιο Μαρια η ξαδερφη της Εμμανουελας της ξεματιαστρας(αληθεια που χαθηκε αυτη;;; ) , απλο ανακοινωσε
44αριστερα μια κοκκινομαλα νοστιμη με ωραια κωλαρα αλλα μονιμως ξινισμενα μουτρα ,με απλο
37δεξια Καρινα
37οροφος μια μελαχρινη αλβανιαρα με πρωκτικο
36 Μαρια η ρομανικη χοντρουλα με ακα
33 Ζωη τη στυλιαρι απο Κολωνου11
30κατω Γεωργια μια ξανθια φαλαινω με κωλο
30πανω ενα γαμευσιμο γυφτακι
27 Μαρινα η οποια μολις ειχε ερθει. Παροτι στανταρακι μου, την ειδα αβαφτη, ξενερωσα και εφυγα
19 οροφος μια καινουρια συμφωνα με την τσα, αδιαφορη τελειως. Ροντικα, Ντοινα και μια αλλη μου πε οτι σε κανα 3μηνο θα επιστρεψουν

Μ.Αλεξανδρου 28αριστερα Συλβια απο ιασωνος20Γ με απλο
22 Φωτεινη Γκμοχ :cum: και αλλη μια μιλφ με ακα και οι 2
15 Καιτη

Κολωνου53 Χριστινα μελαχρινη ψηλη με ωραιο προσωπακι, απλο
48 Βαλερια και Ελενη

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το 132 μπουρδελακι ειναι τελικα;

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Και σημερα στην πρωτη βαρδια στο Μεταξι εγινε καταθεση στην Καιτη με τν κωλαρα στο Μ.Αλεξανδρου 15.

19 οροφος μια καινουρια συμφωνα με την τσα, αδιαφορη τελειως. Ροντικα, Ντοινα και μια αλλη μου πε οτι σε κανα 3μηνο θα επιστρεψουν
Να επισημανω εδώ, ότι η Ντοινα ηταν χθες το απόγευμα στο Φυλης 86 στον οροφο. Αυτό το λεω, για το τριμηνο που ειπε η παλιοτσατσα. Σας εχω πει ότι από τα 10 που λενε, τα 11 είναι ψεμματα...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Κάτι που ξέχασα στην χτεσινή αναφορά. Όσο η Λάουρα εκδιδόταν στο Ιωαννίνων 5 το αδελφδό μαγαζί της Ρεμούνδου φιλοξενούσε την Κάρλα και τη Λαρίσσα.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Σημερα κατά τις 12 το μεσημερι, πηγα στοχευμενα να δω αυτή τη ξανθια πιτσιρικα, την Ανελια, που ειπε ο φιλος Επιρρεπης, και αντι γι αυτή, βγηκε μια αδιαφορη παρουσια, ονοματι Τζενη. Ρωταω ετσι τυπικα τη τσα τσα, ποτε θα είναι η Ανελια, και μου ειπε "ξερα" εφυγε. Καλα, εννοείται ότι δε τη πιστεύουμε...
Ισως να είναι κι αυτή που ανεφερε στη χθεσινη νυχτερινη ενημερωση ο συναγωνιστης Σμύρνης, στο Φωκαιας 9 αριστερο. Μενει να εξακριβωθεί.....Είναι θεμα χρονου νομιζω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

πολυ καλη επιλογη, είναι από τα στανταρακια μου στην κατηγορια πιπινια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Να επισημανω εδώ, ότι η Ντοινα ηταν χθες το απόγευμα στο Φυλης 86 στον οροφο. Αυτό το λεω, για το τριμηνο που ειπε η παλιοτσατσα. Σας εχω πει ότι από τα 10 που λενε, τα 11 είναι ψεμματα...
αυτα που λες ειναι γνωστα, φαντάσου χθες το μεσημερι η ιδια τσάτσα μου είπε ότι θα λείπει στην Μολδαβια για τρεις εβδομάδες και με παροτρυνε να περασω με το μπαζο την Βιολετα γιατι είναι και αυτη από την Μολδαβία....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
Στο Φ61 η εκδιδομενη  Ελληνιδα Αντζελα είναι σωσιας της Χρυσας Ζηρας, οι θαυμαστες σπευσατε.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Επειδη η τσαρκα εγινε στις 9παρα, καποιες κοπελες ηταν απομειναρια της βραδυνης βαρδιας και δεν πολυεχει νοημα να γραψω ενημερωση αλλα ας αναφερω μερικα

Mύστη τσάρκα 9 παρά το πρωί  :S :S :tickedoff: :headbang:,πες μας τουλάχιστον κανα καλτ βραδινό σκηνικό,το έχουμε τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :wanker: :wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom