Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (0 μέλη και 91 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
θα τιμηθεί πιθανότατα εντός της απογευματινής βάρδιας η πρώην Μαγδαλένα νυν Ναταλί από Διδύμου 18Β το έχω πελώρια ανάγκη το αρχοντοπιπίνι ... στα υπόψιν για πρωινή βάρδια η Λώρι πρώην Μαρία Τσέχα στο κολωνού 27 όροφο, που το παίζει διπλό ταμπλό σε μπλε και κόκκινο εισιτήριο εισόδου

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
η ελειψη 69 η αρνηση να βγαλει τα βυζια της εξω λεγοντας μου οτι τα εχει μονο για τα παιδια της, μια συντομη ξενερωτικη στιχομυθια και τα σκαλωματα απο το γυαλιστηκο εκαναν αδυνατη την στυση μου, εφυγα αχυστος την ωρα που ενα αλανη εκανε μπιτ μποξ στο σαλονι, και πολυ πετυχιμενα μαλιστα

τύπε αν είχε ένα tribal πάνω από τον κώλο, ήταν η Φωτεινή Illuminati ΦΟΛΑ απίστευτη!!!  :vomit: :vomit: :vomit:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
τις έχεις ανάγκη όντώς?
Η Μαρίνα όταν δούλευε Ιάσωνος 43 ήταν καλή , με το πέρασμα του χρόνου όταν τιμήθηκε ξανά είχε αρκετά μειωμένη απόδοση.
Την λόρη την έχω πάρει τόσο Φυλής όσο και Διδύμου και ήταν μετριότατη και τις δυό φορές.
Με το Μαρινακι γνωριζομαστε χρονια μυστη μου και λαμβανω προνομιακη μεταχειριση. ;) :grin:
Τη Λωρη δε την εχω παρει ποτε και ξερω οτι ειναι φολα, απλα θελω να την ξεσκισω απαξιωτικα και αβυσαλεα στα 4 με ενα 10ρικακι. Μονο αυτο.

Τελικα ομως δεν κατεβηκα Ντισνευ μιας και με το που βγηκα στην Ηπειρου και εστριψα Αλκιβιαδου με προορισμο το Μεταξι μου ρθε φλασια και μπηκα στο 16Α για Ισαμπελλα. Η κωλαρα της μου χε σφηνωθει στο μυαλο. :wanker:

Στα ενδοτερα τωρα...
Ενω εμφανισιακα ειναι ο τυπος μου(πληθωρικη με σχετικα μεγαλο στηθος και κωλαρα) :wanker: με ξενερωσε λιγο η συμπεριφορα της μιας και εκανε κατι "αεροπλανικα" στην αρχη(στριπτιζ και κατι τετοια πορνοσταρικα) τα οποια δεν μου αρεσουν. Προτιμω τις συνεσταλμενες κοπελες. βεβαια της το ειπα ευγενικα και συμορφωθηκε στα γουστα μου.
Με εβαλε να ξαπλωσω και αρχισε να με φιλαει απο τα ποδια μεχρι πανω ενω παραλληλα μου κανε και ισπανικο με τα βυζομπαλα της. ακα πιπα και γλειψαρχιδιασμα ΔΕΝ κανει.
Περασε καποτα με το στομα και ξεκινησε ενα καλουτσικο κλαρινο το οποιο ομως δεν με συγκινησε. γρηγορα την σταματησα την εβαλα για ιεραποστολικο και της τον καρφωσα.
Στο σεξ συμμετειχε πολυ καλα, με τρελλα γλωσσοφιλα, βογγητα και πολυ παθος λες και το ζουσε. Το μουνακι της ειχε απλα ικανοποιητικη αισθηση.
Γυρισμα στα 4 και ξεκινησα ανελεητο σφυροκοπημα. Το στησιμο της πολυ καλο, αντεχε πολυ σκληρο γαμησι και η θεα και ο ηχος που εβγαζαν τα κωλομερια της ηταν ακρως αφροδισιακος. :wanker:
Εβγαλα το καυλι μου και το καρφωσα στο κωλοτρυπιδι της το οποιο ηταν αρκετα ξεχαρβαλωμενο. Εδινα πονο για κανα 3λεπτο νον στοπ αλλα ειδα οτι ποναγε(δεν παραπονεθηκε ομως) και σταματησα, αλλαξαμε καποτα και συνεχισαμε λιγο αισθησιακο ιεραποστολικο και τελος εβγαλα την καποτα, πιρφορισα και εχυσα στα βυζομπαλα της. :wanker:
Τελος οσο ντυνομουνα κουβεντιασαμε λιγο σε ευχριστο κλιμα, μου πε οτι μολις γυρισε απο διακοπες και ηταν κεφατη και ξεκουραστη και μου εδωσε και καποιες πληροφοριες για καποιες αλλες κοπελες που εψαχνα.
Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη και τιμια επαγγελματιας, ευχαριστη με πολυ ενεργεια και καθολου βιαστικη.
Εκατσα 18 λεπτα χρονομετρημενα χωρις καμια ενοχληση.
προτεινεται :thumbsup:

manu777

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα κανενα καλο μιλφονι απογευματινη βαρδια για ξεμπουκωμα ρε παιδες?? :boobies:  :helpplea:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Αγαπητέ kou tsou, με χαροποιήσατε. Πολύ ρεαλιστική ενημέρωση.

Σας έχω στείλει π.μ κι αίτημα φιλίας. Συγνώμη για το  :offtopic:
:offtopic:Agaπητε Ακα σας ευχαριστω... δυστιχως δεν μπορω να λαβω η να στειλω πμ ουτε  να αποδεχτω αιτηματα φιλιας... παρολα αυτα μηνηματα σε θρεαντ στελνω κανονικα! :think: το μπου μου διχνει οτι ειμαι οφλαιν  :dunno: συν της αλλης εχω ξεχασει και τα πασουορντ σε μπου και μαιλ :headbang: Το πολυ πολυ να φυτρωσω και γω κανα κλωναρι(με το οποιο ομως δεν θα πιανω συζητηση :grin: :gay:  :orchestra: ) θα ενημερωθητε παραυτα
Παρολα αυτα αν βγειτε τσαρκα στο μεταξι στην σκοτεινη βαρδια μπορειτε να ριξετε ενα συνθηματικο .... σημια αναφορας οπως καπελα τριανταφιλα η ποδηλτα ειναι ευπροσδεκτα  :tooth: :tooth: :tooth: :hi: :hi:

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Σημερα πρωτη βαρδια.
φυλης 71 ισογειο: Μαιρη η μελαχρινη, τουλαχιστον αυτο μας ειπε η υπηρεσια, γιατι ηταν δωματιο και δεν εκατσα να δω.
φυλης 69β: Βαλερια η Βραζιλιανα. Βαλερια απ'το Μενιδι λεω εγω.
Φυλής 67: Μια ομορφουλα καστανη με ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους.
φυλης 65β ισογειο: Η τσιτσιδη, ξανθια, μοντελε, μουναρα, παγοκολωνα Αντζελινα.
φυλης 65α οροφος: Μια τερμα ουδετεροαδιαφορη καστανη κοντη ρωσιδα, Νομιζω Νατασσα, μπορει και Ναταλια.
φυλης 56: Ναντια η μελαχρινη.
φυλης 54β ισογειο: Η μουναρα Ντενισα.
φυλης 54α οροφος: Βαλερια η ξανθια ρωσιδα.
φωκαιας 7 υπογειο: Το ομορφο  κοκκινομαλικο πιπινακι, Ελενη απο Ρωσια.
φωκαιας 17α ισογειο: Μια Αννα μελαχρινη.
φωκαιας 27α: Μελαχρινη Βιολετα.
Φωκαίας 27Β ισογειο: Αθηνα η Πειραιωτισσα. Αυτη καθε φορα που την βλεπω, μου φαινετε ολο και καλυτερη. Για να δουμε  :rolleyes:.
φωκαιας 24: Μια που εκανε τα παντα ολα. Δεν ειπε ονομα η τσατσα αλλα λογικα πρεπει να ηταν η Ολγα απο Μολδαβια. Στο σαλοναρισμα και οταν ηρθε να παιξει μαζι μας, μολις ειδα τα μαυρα σημαδια στο χερι, στο σημειο που γινονται οι αιμοληψιες, απ΄το δεξι συγκεκριμενα :S, βαλαμε φτερα στα ποδια και γρηγορα μακρια.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Και τωρα δευτερη βαρδια.
φυλης 65β ισογειο: Αυτη η αδιαφορη κοντη καστανη ρωσιδα με μαλλι που εφερνε στη Ντιανα. Τρομαρα της, και δικια μου, παραλιγο να μπερδευτω μεσα στα σκοταδια και να περασω μεσα  :S.
φυλης 65α οροφος: Εμμανουελα η γνωστη.
φυλης 59 ισογειο: Βανεσσα το skinny girl.
φωκαιας 17α ισογειο: Ρωξαννη το μελαχρινο πιπινακι λαγουδακι. Οπου ειχαμε και καταθεση.
Μια πολυ δυνατη, ρομαντικη καταθεση  :erection:. Με βαθιες εισαγωγες, εξαγωγες και το λαγουδακι να ψιλοτσιριζει με χαρα και καυλα στο γλυκο της προσωπακι.Σε cowgirl σταση αυτη και γω με το μισο βυζι στο στομα να ρουφαω σαν διεστραμενο εφταμηνιτικο  :kissass: στην αγκαλια της μανας του. Οσο για το ρομαντικη και για να μην εχουμε μπερδεματα, ρομαντικη με την εννοια του αισθησιασμου, και οχι με την εννοια εκεινου του βρωμικου και βρωμερου νηματος, που ο θεος(αντισθενης) καταδικασε δια παντος να φλεγεται στις φλογες της κολασεως  :priest:.

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
φωκαιας 24: Μια που εκανε τα παντα ολα. Δεν ειπε ονομα η τσατσα αλλα λογικα πρεπει να ηταν η Ολγα απο Μολδαβια. Στο σαλοναρισμα και οταν ηρθε να παιξει μαζι μας, μολις ειδα τα μαυρα σημαδια στο χερι, στο σημειο που γινονται οι αιμοληψιες, απ΄το δεξι συγκεκριμενα :S, βαλαμε φτερα στα ποδια και γρηγορα μακρια.

Τι υποθεσατε μυστη;

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Τι υποθεσατε μυστη;

Δεν ξερω φιλε τι να υποθεσω και για αυτο δεν επεκταθηκα περισσοτερο. Απλα κατεγραψα το γεγονος και την δικη μου  βιαστικη αντιδραση πανω σε αυτο. Θελω να πιστευω οτι ειναι ρηξη της φλεβας, απο μια απλη αιμοληψια, για καποια τυπικη εξεταση αιματος, σαν αυτες που κανουμε ολοι μας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Kαι μια συντομη ενημερωση απο την 1η βαρδια

Διδυμου

18 υπογειο η ρομαντικη Καρολινα, ψηλη ξανθια με ραστα και ακα(γενικα)

20 ΑΛισα η ρομαντικη μιλφογκρανυ με ακα

:rockon: :rockon: :rockon:

giphy.gif

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Προ ολίγου, παρακινημένος από τον Μέγιστο Jon Smith Πήγα στο Ιωαννίνων 3 να δω την καινούργια Αλεξάνδρα. Όμορφο και γλυκό πετιτ ουκρανεζάκι, με στιβαρό σώμα, ωραίο πρόσωπο, διχτυωτές κάλτσες ως το γόνατο και ωραία σέξυ πέδιλα. Νέο στη συγκεκριμένη δουλειά και κάπως αμήχανο στο σαλονάρισμα. 20 ευρώ ΑΠΛΟ πρόγραμμα μου τόνισε δύο φορές η προμιλφ συνεσταλμένη, αμήχανη και αξιογάμητη ξανθιά κυρία υπηρεσίας. Δεν είχα διάθεση για τεστ ντράιβ ή να ρισκάρω μια ξεπέτα.

Στο Φωκαίας 24 η ψωλορουφήχτρα μολδαβέζα Όλγα, με τη φιδίσια γλώσσα. Ακουγόταν από το σωμάτιο σε όλο το μαγαζί. Βγήκε και άρχισε να κουνάει την ψωλοχυμένη γλώσσα της και να αρπάζει τις μαλαπέρδες στην ομήγυρη που αποτελείτο από αρκετούς Σύριους αδελφούς, έναν γέροντα κι εμένα.   

Διδυμου 27 η νταρντάνα γκιλφ τσατσά, ενδεδυμένη με σατέν πουκάμισο, αρκετά ανοιχτό, με τύπου μαργαριταρένιο κολιέ, έτοιμη για δείπνο ή για  κουμκαν μου παρουσίασε μια ρωσσίδα καστανή με σχετικά κοντό μαλλί που έκανε ακάποτο και τελειωτικό. Μου φάνηκε κάπως αδιάφορη και έκανα να φύγω. Τότε μου είπε "κάνω και παρτουζίτσα!" Είμαι κι εγώ εδώ. Δεν είμαι φαν των γκιλφ, αλλά το συγκεκριμένο αρχοντικά ενδεδυμένο κάπως με λύγισε. Σκεφτόμενος όμως τι ενδεχομένως θα αντίκρυζα κατά την έκδυση απεχώρησα. 

:hi:

giphy.gif

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τutti   Nerikssen    (Ιταλο  - Δανός  πυροβολητής)   =     του  την έριξεν... :)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πρίν λίγο...
Διδύμου 16 η Βερόνικα και η Όλγα....πολλά υποσχόμενο βλέμμα η πρώτη...τζίλφ με τετράγωνο κορμί...και η Όλγα η γνωστή νταρντάνα..που έκανε το ντεμπούτο της στο Αγκύρας 12 πρίν 6-7 χρόνια...καστανόξανθη ρωσσίδα με βυζάρες και κωλάρα...έχει δοκιμαστεί πολλάκις στο παρελθόν με πάντα άριστες εντυπώσεις...έχει εργαστεί επιπλέον σε αλκαμένους 117 περγάμου 27 ισόγειο Διδυμου 27 κολωνού 53....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οι δυο.
Διδύμου 18 υπόγα..η Ναταλί πλέον στη θέση της αννούλας....ψηλή νταρντάνα με βυζάρες-3άρια...φοβερή κωλάρα..εμφανίστηκε ολόγυμνη,παρουσιάζοντας τις εξέχουσες καμπύλες της....περνάω συνεχώς αλλά δε την έχω τιμήσει ακόμα...αλλά είναι στα υπόψιν....αν κάποιος έχει εμπειρία ας γράψει κάτι η ας στείλει πμ.σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό..όχι πρωκτικό όμως....
Διδύμου 20 η τσατσά Γκαλίνα με την Αλίσια.....σοβιετικό γκράννυ στην 6 δεκαετία της ζωής της..αρκετά καλοστεκούμενη...λίγο ατσούμπαλο σώμα κοντό ξανθό μαλλί ωραία μάτια...σε ελεύθερο στοματικο τελειωτικό...πρίν βγεί απο το δωμάτιο ακουγόταν με έντονες καυλοτικες κραυγές....
Διδυμου 27 η βίκυ με λαρρυγκωτό στοματικό ελευθερο τελειωτικό...ρωσσίς 45άρα..με πολύ καλό κορμί,και μαζί της η τσα2...σε παρτούζα...χοντρούλα όχι άσχημη..μπορώ να πω προκλητική bubble butt προτζίλφ..κάποια στιγμή θα δοκιμαστεί...αυτή σε απλό πρόγραμμα..δεν ακολουθεί το πρόγραμμα της Βίκυς.
Φωκαίας 27 όροφος η ρομπέρτα...μελαχροινή νεαρά πολύ γλυκιά...με φοβερό κωλαράκι μικρό στητό στήθος..λάγνο βλέμμα..σε ελευθερο στοματικό..
Φωκαίας 27 υπόγειο η Χριστίνα  ξανθιά αδύνατη σε φούλ πρόγραμμα...πάντα με καυλάντισμα στο σαλόνι...
Φωκαίας 27 ημιόροφος..η Γκαμπριέλλα και η Σιμόνα...επιθετικό σαλονάρισμα η πρώτη..τρίβοντας το κολλαράκι της στο παντελόνι μου...ενώ η Σιμόνα μακιγιαριζόταν μέσα....η Σιμόνα μελαχροινή σέξυ ρουμάνα με φοβερό σετ εσωρούχων σήμερα..κορμάρα...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό......έχει βαρεθεί να με βλέπει...αλλά ακόμα δε με έχει πείσει...
Φωκαίας 17 όροφος  η μουνάρα ξένια με ολόσωμο εσώρουχο που τόνιζε τον θαυμάσιο κώλο της...σε απλό πρόγραμμα..
Φωκαίας 17 ισόγειο...η κυρία Εύα μας παρουσίασε τη Ρωξάνη...μελαχροινή μουνάρα και αυτή με φοβερές καμπύλες πιτσιρίκα...ζουμερότατος κώλος..1.5 βυζί με πολύ καλή διάθεση σε ελέυθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα..
Φωκαίας 25 ισόγειο ενα μωράκι η Όλγα...κοντοπούτανο τουμπανάκι...δε θυμάμαι πρόγραμμα...γιατί είχα κολλήσει με το θεσπέσιο κωλαράκι της..δε την έχω ξαναδεί...
Κατάληξη στην Αλίσα από Διδύμου 20...όπου και το μετάνιωσα.....πολύ μέτρια επιλογή για απόψε.....
Καλό βράδυ.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Πρίν λίγο...
Διδύμου 16 η Βερόνικα και η Όλγα....πολλά υποσχόμενο βλέμμα η πρώτη...τζίλφ με τετράγωνο κορμί...και η Όλγα η γνωστή νταρντάνα..που έκανε το ντεμπούτο της στο Αγκύρας 12 πρίν 6-7 χρόνια...καστανόξανθη ρωσσίδα με βυζάρες και κωλάρα...έχει δοκιμαστεί πολλάκις στο παρελθόν με πάντα άριστες εντυπώσεις...έχει εργαστεί επιπλέον σε αλκαμένους 117 περγάμου 27 ισόγειο Διδυμου 27 κολωνού 53....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οι δυο.
Διδύμου 18 υπόγα..η Ναταλί πλέον στη θέση της αννούλας....ψηλή νταρντάνα με βυζάρες-3άρια...φοβερή κωλάρα..εμφανίστηκε ολόγυμνη,παρουσιάζοντας τις εξέχουσες καμπύλες της....περνάω συνεχώς αλλά δε την έχω τιμήσει ακόμα...αλλά είναι στα υπόψιν....αν κάποιος έχει εμπειρία ας γράψει κάτι η ας στείλει πμ.σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό..όχι πρωκτικό όμως....
Διδύμου 20 η τσατσά Γκαλίνα με την Αλίσια.....σοβιετικό γκράννυ στην 6 δεκαετία της ζωής της..αρκετά καλοστεκούμενη...λίγο ατσούμπαλο σώμα κοντό ξανθό μαλλί ωραία μάτια...σε ελεύθερο στοματικο τελειωτικό...πρίν βγεί απο το δωμάτιο ακουγόταν με έντονες καυλοτικες κραυγές....
Διδυμου 27 η βίκυ με λαρρυγκωτό στοματικό ελευθερο τελειωτικό...ρωσσίς 45άρα..με πολύ καλό κορμί,και μαζί της η τσα2...σε παρτούζα...χοντρούλα όχι άσχημη..μπορώ να πω προκλητική bubble butt προτζίλφ..κάποια στιγμή θα δοκιμαστεί...αυτή σε απλό πρόγραμμα..δεν ακολουθεί το πρόγραμμα της Βίκυς.
Φωκαίας 27 όροφος η ρομπέρτα...μελαχροινή νεαρά πολύ γλυκιά...με φοβερό κωλαράκι μικρό στητό στήθος..λάγνο βλέμμα..σε ελευθερο στοματικό..
Φωκαίας 27 υπόγειο η Χριστίνα  ξανθιά αδύνατη σε φούλ πρόγραμμα...πάντα με καυλάντισμα στο σαλόνι...
Φωκαίας 27 ημιόροφος..η Γκαμπριέλλα και η Σιμόνα...επιθετικό σαλονάρισμα η πρώτη..τρίβοντας το κολλαράκι της στο παντελόνι μου...ενώ η Σιμόνα μακιγιαριζόταν μέσα....η Σιμόνα μελαχροινή σέξυ ρουμάνα με φοβερό σετ εσωρούχων σήμερα..κορμάρα...σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό......έχει βαρεθεί να με βλέπει...αλλά ακόμα δε με έχει πείσει...
Φωκαίας 17 όροφος  η μουνάρα ξένια με ολόσωμο εσώρουχο που τόνιζε τον θαυμάσιο κώλο της...σε απλό πρόγραμμα..
Φωκαίας 17 ισόγειο...η κυρία Εύα μας παρουσίασε τη Ρωξάνη...μελαχροινή μουνάρα και αυτή με φοβερές καμπύλες πιτσιρίκα...ζουμερότατος κώλος..1.5 βυζί με πολύ καλή διάθεση σε ελέυθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα..
Φωκαίας 25 ισόγειο ενα μωράκι η Όλγα...κοντοπούτανο τουμπανάκι...δε θυμάμαι πρόγραμμα...γιατί είχα κολλήσει με το θεσπέσιο κωλαράκι της..δε την έχω ξαναδεί...
Κατάληξη στην Αλίσα από Διδύμου 20...όπου και το μετάνιωσα.....πολύ μέτρια επιλογή για απόψε.....
Καλό βράδυ.
:hi: τυπε γνωριζεις καμια τσατσα εκτος απο διδ 27 που να πηδιεται? :erection:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Το νου σας ρεμάλια με το νέο πιπίνι εκ Μολδαβίας στο Ιάσονος 19 πάνω,την Ανέλια,μην τη βεβηλώσετε και την προγκήξουμε!Για τρίτη φορά δοκιμάστηκε σήμερα,είναι πολύ δεκτική σε χαμούρεμα και γλείψιμο,δεν νομίζω ότι κάνει για σκληρή δοκιμασία,αφήστε τη σε μας τους αγαπούληδες...

τωρα live ....
Ιασωνος 19β Βιολετα μελαχρινη μολδαβη σώμα με λίγα πιασιματακια κοιλιτσα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Οι ενημερώσεις αφορούν το ίδιο πρόσωπο και έχει γίνει λάθος στα ονόματα ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Πρίν λίγο...

Καλό βράδυ.

γιατι φιλε Κλεοβουλε?
Η Αλισια ειναι ακρως ρομαντικο και εξυπηρετικο γκρανι  :effemine:
τι δεν πηγε καλα?

giphy.gif

ΥΓ.Πολυ ωραια η ενημερωση σου!  :thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
γιατι φιλε Κλεοβουλε?
Η Αλισια ειναι ακρως ρομαντικο και εξυπηρετικο γκρανι  :effemine:
τι δεν πηγε καλα?
Την κοίταξε στο προσωπο
Η αλισια ειναι σαν την μέδουσα
Αν την δεις απο τον λαιμο και κάτω ειναι ωραια,αν την δεις στο προσωπο πετρωνεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom