Αγαπητέ kou tsou, πάνω-κάτω είναι όπως τα γράφετε...η Μαρία είναι όντως πολύ καλή.
Κάνει φοβερά στησίματα, (τριχωτό μουνί δεν έχω διαπιστώσει, μήπως εννοείται τριχούλες να ψιλοπετούν; )
πολύ καλή πίπα με έξοχη περιποίηση αρχιδιών. :o Στα deepthroat είναι ικανή αλλά έχει πρόβλημα
στους πλάγιους τομείς το οποίο δηλώνει κιόλας αν ζοριστεί στο στοματικό. >
Η κωλοτρυπίδα της είναι πολύ σένια και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ "λεκέδες".
Ωστόσο είναι κυκλοθυμική αν δεν έχει ροή πελατών, οπότε και μεταμορφώνεται σε μέτρια.
Αυτό είναι το άλυτο πρόβλημα της Μαρίας μαζί με την φάτσα της.
Όταν σας είπε να είστε προσεκτικός, μήπως ζητήσατε ή επιχειρήσατε πρωκτικό καβάλα;
αυτό το φοβάται η Μαρία και δεν το κάνει ποτέ.
Το προσωνύμιο "φυλακόβια" βγήκε από τα μικρά τατού της που είναι πράσινα...τα παλιά των φυλακισμένων.
Η ισορροπία στην φύση (ευτυχώς ή δυστυχώς), την αδίκησε σε εμφάνιση κι επιδερμίδα
οπότε πλέον έχει αγγίξει το 100% των δυνατοτήτων της. Έπιασε "ταβάνι".
Αν ήταν μουνάρα βλέπετε, δεν θα δούλευε καμία άλλη στο
Μεταξουργείο
κι ας μην είναι καν στις πρώτες μου επιλογές.
Απλά είπαμε...δεν έχει εμφάνιση (οπότε χάνει πολύ) αν και της αρέσει να φτιάχνεται στον καθρέπτη
της κουζίνας χαμογελώντας αγνά κι ειλικρινά σαν μικρό παιδί. Γαμιέται μόνο στο μπουρδέλο
και έχει βουνίσια συμπεριφορά πλησιάζοντας πολύ κοντά σας. Προσωπικά την επισκέπτομαι
μόνο για υπηρεσίες, δεν μπορώ να την δω ως γυναίκα αλλά μόνο ως εργαλείο.
Αυτή είναι η μοίρα που πλέχτηκε για την σκληρή εργάτρια Μαρία κι αυτή η μοίρα μου
ως σιδηρούν αρσενικό στον χώρο της πορνείας.
Γεννιόμαστε όπως γεννιόμαστε και μας αρέσει κατά βάθος.
Στο βάθος τελευταίο δωμάτιο, μπορείτε και να κατουρήσετε...
Aυτο ειδα και εγω απο την πρωτη στιγμη μια σκληρη εργατρια που κατεβεικε απο τα κατσαβραχα
Προτιμω να την βλεπω σαν οντοτιτα παρα σαν απλα ενα (αψυχο)εργαλειο (χωρις να θελω να σας κανω να φανειτε ακαρδος η απανθρωπος)
Τριχουλες να ξεπεταν δεν ειδα, ειδα μια κοντη μοκετουλα
και πρωκτικο δεν επιχειρηθηκε, οταν το ζητησα εκανε ενα μορφασμο που ελεγε καλητερα οχι σημερα. Δεν ηταν και επιτακτικη αναγκη μου οποτε δεν με πειραξε
Στο μπουρδελο και μονον εκει θα ειναι ο τοπος που θα γαμαμε την Μαρια! ;)
ιν φακτ εαν τελεικα το επιτρεψει ο ημερισιως προυπολογισμος θα την πεη ε βιζιτ!
Τα σεβη μου
ενας σκοπευτης πορνος απο τα μετοπισθεν