Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (20 μέλη και 297 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Με το σχήμα ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις, οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ὕβρις» προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «ἄτην», δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου.
Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του.

Ας είναι ελαφρά τα GigaBytes που σκεπάζουν το thread "Παράνομα εξτράκια".
Eισαι πολυ ωραιος και πολυ σωστα συνδεεις το θρεντ αυτο με την αρχαια ελλαδα και την <<υβρις>>
Οταν διαβαζα τις περιπετεις του cobra και του σκορπιου,το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν οτι πραγματι το πνευμα της αρχαιας ελλαδας ζει και σημερα
Μονο ενας Ελληνας θα μπορουσε να ξεπερναει τον τρομο και ν απολαμβανει τον ελευθερο ερωτα,παρολους τους κινδυνους που αφορουσαν ακομη και την ιδια του την ζωη,διακωμωδωντας το,υπερνικωντας ολα τα γηινα συναισθηματα
Ομως απο ενα σημειο και μετα,η αληθεια ειναι οτι ευκολα μπορει να παρασυρθει πολυς κοσμος και να το πληρωσει,οταν καθημερινα υποσυνειδητα περναει το μηνυμα οτι ολα επιτρεπονται
Οποτε προσωπικα κρινω σωστη την αποσυρση του θρεντ,παρολο που προσωπικα το διαβαζα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
φωκαιας 19 λες λογικα φιλε
σε ευχαριστούμε που εκανες τον κοπο να γραψεις για το βρωμικο σπιτάκι καλο είναι να είναι πιο καθαρα τα δωματια  :hi:
Ναι τυπε για το φωκαιας 19 ειπα νασαι καλα  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ανέβηκα στο ανακαινισμένο Λεωνίδου 28 όροφος για τη Ζακλίν,ακόμα μυρίζουν τα χρώματα,πέρασα πολύ καλά για άλλη μια φορά,η βάρδιά της θα εναλλάσσεται με το Ιάσονος 36.
Άλλη πληροφορία,η Ροντίκα θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με την ευτραφή γύφτισα τσατσά.

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Η Λιλιαν απο διδυμου ξερουμε εαν εχει επιστρεψει κ σε ποιο μαγαζι κ τι ωρες ????

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εδώ να καταγγείλω την πρωτοφανή φίμωση της ελευθερίας του λόγου, που συνετελέσθη δια της διαγραφής του θέματος "Παράνομα εξτράκια".

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Με…  ρομαντικον κρεμπιέ ?!  :)   (Ας σημειωθεί οτι η Αναστασία έχει  βάλει κιλά  και έχει κάνει διορθωτικες  εργασίες.. αισθητικης απο την εποχή της Καλυμνου  48..)
[size=11pt]Κρεμπιέ δέχτηκε στο στόμα της, στο τελείωμα, χωρίς καπότα φυσικά  :hi:[/size]

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Χθες 3η βαρδια καταθεση στην Τζουλια τη γαζελα στο Ιασωνος30 υπογειο. Αν θυμαμαι καλα ειναι η 4η φορα που περναω μαζι της. Γαζελα καυλα απο Γκανα :wanker: με μετριο προσωπο, 2 αρι φυσικο βυζι και απιστευτο σοκολατενιο σωμα.
Στα ενδοτερα τωρα ξεκινησαμε με χαμουρεμα οπου αρχισα να τη γλειφω παντου αλλα γλειφομουνι δεν με αφησε και πολυ γιατι γαργαλιοτανε οπως ειπε :think:
Περασε καποτα και ξεκινησε ενα ομολογουμενως πολυ καλο τσιμπουκι, βαθυ υγρο και ρουφηχτο. :pipa2: Της προτεινα 10ευρω εξτρα για ακα πιπα αλλα δυστυχως αρνηθηκε.
Συνεχεια με ιεραποστολικο οπου την φιλαγα στο λαιμο και εκανα αποπειρες για ρομαντικα γλωσσοφιλα αλλα οπως παντα τα απεφευγε ευγενικα δινοντας μου μονο που και που κατι πεταχτα. Επειδη δεν επεφταν γλωσσοφιλα και επειδη δεν βολευομουνα και πολυ καλα στο ιεραποστολικο(εχει την ταση να μην κραταει τα ποδια της οσο ανοιχτα χρειαζεται) την γυρισα στα 4.
Στα 4 το στησιμο της ειναι πολυ καλο, το μουνακι της εχει φανταστικη αισθηση και αντεχει δυνατο σφυροκοπημα. Η θεα της κωλαρας της δε ακρως καυλωτικη. :cum:
Γυρισμα σε πλαγιαστο μετα οπου γαμαγα για αρκετη ωρα παραλληλα γλειφοντας της στο λαιμο οπου και κατεθεσα. Στο δωματιο πρεπει να εκατσα πανω απο 15 λεπτα.
Σε γενικες γραμμες προκειται για μια τιμια και εργατικη γαζελα(σπανιο φαινομενο μιας και οι γαζελες στην συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι φολες) η οποια προσπαθει να ικανοποιησει και να ευχαριστησει τον πελατη. Βεβαια προσφερει απλο προγραμμα και δεν εχει συμμετοχη, αλλα ειναι ευχαριστη, δεκτικη και υπακουη.

Επομενη καταθεση στο στανταρακι μου πλεον την Αναστασια στο Κολωνου53. 5η φορα που περναω μαζι της(1 στο Καλυμνου48 και αλλες 3 στο Κολωνου53). Προκειται για ενα πολυ καυλωτικο Σοβιετικο γκρανυ με ομορφο προσωπο αξιοπρεπες σωμα για την ηλικια της. Μοναδικο ψεγαδι καποιο περιττο λιπος στην περιοχη της κοιλιας το οποιο φροντιζει να κρυβει με το ολοσωμο που φοραει. Στηθος 2αρι φυσικο και ωραια μεγαλη κωλαρα.
Στα προκαταρκτικα ξεκιναει παντα με ενα χαλαρωτικο χαιδεμα με τα νυχια της το οποιο εχω τεραστια αναγκη, στη συνεχεια γλυψιμο στα παπαρια και μετα ακα κλαρινο. Για την πιπα της τωρα.. Καταρχας ειναι κανονικη πιπα και οχι αεροπιπα. Ειναι ρουφτιχτη με καλη τεχνικη και πολυ σαλιο. Κανονικο γυαλισμα  :wanker:  Θα την χαρακτηριζα "mild", αργη και αισθησιακη αλλα προσωπικα απο ενα σημειο και μετα θα ηθελα να ανεβασει ενταση το οποιο ομως δεν κανει και δεν καταφερνει να με κανει να χυσω. Για τελειωμα πιρφοριζω μονος μου και αδειαζω στο καυτο στοματακι της. :wanker:
Χθες δεν γαμησα αλλα απο τις προηγουμενες εμπειριες μου στο γαμησι ειναι καλη με καλα στησιματα και αντεχει δυνατο σφυροκοπημα. Μειονεκτιμα η μετρια αισθηση του ανοιχτου κολπου της.
Δεν βιαζεται και καθεται ενα 15λεπτο ανετα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Eδώ να καταγγείλω την πρωτοφανή αγένεια  ;) του μύστη Ζεν Κρεμπιέ αλλά και του έτερου μέλους
BMWPOWER όπου υπέκλεψαν τον όρο κρεμπιέ (από την λέξη creampie) τον οποίο πρώτος εσείς
καταθέσατε στο σάιτ πριν κάποια χρόνια.  :thumbsup:
Aπλά δεν θυμάμαι που διάολο το είχατε βάλει με τόσα ποστ που έχετε.
Αν θέλετε, κοτσάρετέ το please.
Τον ορο "κρεμπιε" τον εφηυρε ο θρυλικος JorgeKavlares.(Τουλαχιστον εκει τον διαβασα εγω πρωτη φορα και επειτα υιοθετηθηκε ευρεως απο την Πορνοκοινοτητα)
Το ποστ του δυστυχως δεν μπορω να το βρω τωρα καθως βρισκοταν στο διεγραμμενο πλεον θρεντ Παρανομα Εξτρακια.

Υ.Γ. Συμφωνω με την διαγραφη του θρεντ το οποιο ειχε καταντησει αηδια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Κολλητά στο Ιάσονος 43 ανακαινίζεται ένα παλιό κτίσμα,από την πρόσοψη συμπεραίνω πως προορίζεται για χώρο κοινωνικής συναναστροφής,(εστιατόριο,καφέ,κάτι τέτοιο).Ό,τι πρέπει να πηγαίνεις εκεί την γκόμενα προς γνώση και συμμόρφωση...  ;)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Κολλητά στο Ιάσονος 43 ανακαινίζεται ένας χώρος,από την πρόσοψη συμπεραίνω πως προορίζεται για χώρο κοινωνικής συναναστροφής,(εστιατόριο,καφέ,κάτι τέτοιο).Ό,τι πρέπει να πηγαίνεις εκεί την γκόμενα προς γνώση και συμμόρφωση...  ;)
[size=11pt]Έχουμε πελώρια ανάγκη την απαξιωτική έξοδο με Ελλεηνίδα!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:[/size]

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Προσωπικά να δώσω συγχαρητήρια στον Ζεν Κρεμπιέ για την Αναστασία στο Κολωνού 53, δεν μπορώ να καταλάβω που συγκινούνται ορισμένοι με κάτι ξεχασμένα Σοβιετικά milfogrannies ...
να μου έλεγες για Αλίνα από Αλκιβιάδου να πω ναι ... αλλά εδώ ξεφεύγει η κατάσταση από κάθε λογική

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Προσωπικά να δώσω συγχαρητήρια στον Ζεν Κρεμπιέ για την Αναστασία στο Κολωνού 53, δεν μπορώ να καταλάβω που συγκινούνται ορισμένοι με κάτι ξεχασμένα Σοβιετικά milfogrannies ...
να μου έλεγες για Αλίνα από Αλκιβιάδου να πω ναι ... αλλά εδώ ξεφεύγει η κατάσταση από κάθε λογική

Τύπε η Αναστασία είναι για μύστες με πολλά γραμμένα χλμ. :sunglasses:  :sunglasses:

Δεν είναι για όλους  :sunglasses:

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
H Aναστασια ειναι ωραιο και εμφανισημο γκρανυ μυστη μου το οποιο θεωρω οτι απευθυνεται και στον απλο καθημερινο χυστη...
Δεν συγκαταλεγεται στην κατηγορια ακραιων μυστων(οπως η Φωτεινη Γκμοχ, η Τερεζα η Βραζιλιανα :priest: , η Ελενη του Στρατηλατη κλπ κλπ)

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

Αγαπητέ kou tsou, πάνω-κάτω είναι όπως τα γράφετε...η Μαρία είναι όντως πολύ καλή.
Κάνει φοβερά στησίματα, (τριχωτό μουνί δεν έχω διαπιστώσει, μήπως εννοείται τριχούλες να ψιλοπετούν; )
πολύ καλή πίπα με έξοχη περιποίηση αρχιδιών.  :o Στα deepthroat είναι ικανή αλλά έχει πρόβλημα
στους πλάγιους τομείς το οποίο δηλώνει κιόλας αν ζοριστεί στο στοματικό.  >:(
Η κωλοτρυπίδα της είναι πολύ σένια και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ "λεκέδες".
Ωστόσο είναι κυκλοθυμική αν δεν έχει ροή πελατών, οπότε και μεταμορφώνεται σε μέτρια.
Αυτό είναι το άλυτο πρόβλημα της Μαρίας μαζί με την φάτσα της.
Όταν σας είπε να είστε προσεκτικός, μήπως ζητήσατε ή επιχειρήσατε πρωκτικό καβάλα;  :think:
αυτό το φοβάται η Μαρία και δεν το κάνει ποτέ.
Το προσωνύμιο "φυλακόβια" βγήκε από τα μικρά τατού της που είναι πράσινα...τα παλιά των φυλακισμένων.
Η ισορροπία στην φύση (ευτυχώς ή δυστυχώς), την αδίκησε σε εμφάνιση κι επιδερμίδα
οπότε πλέον έχει αγγίξει το 100% των δυνατοτήτων της. Έπιασε "ταβάνι".  :sunglasses:
Αν ήταν μουνάρα βλέπετε, δεν θα δούλευε καμία άλλη στο Μεταξουργείο
κι ας μην είναι καν στις πρώτες μου επιλογές.
Απλά είπαμε...δεν έχει εμφάνιση (οπότε χάνει πολύ) αν και της αρέσει να φτιάχνεται στον καθρέπτη
της κουζίνας χαμογελώντας αγνά κι ειλικρινά σαν μικρό παιδί. Γαμιέται μόνο στο μπουρδέλο
και έχει βουνίσια συμπεριφορά πλησιάζοντας πολύ κοντά σας. Προσωπικά την επισκέπτομαι
μόνο για υπηρεσίες, δεν μπορώ να την δω ως γυναίκα αλλά μόνο ως εργαλείο.  :rolleyes:
Αυτή είναι η μοίρα που πλέχτηκε για την σκληρή εργάτρια Μαρία κι αυτή η μοίρα μου
ως σιδηρούν αρσενικό στον χώρο της πορνείας.  :sunglasses:
Γεννιόμαστε όπως γεννιόμαστε και μας αρέσει κατά βάθος.  :thumbsup:

Στο βάθος τελευταίο δωμάτιο, μπορείτε και να κατουρήσετε... :2funny:

Aυτο ειδα και εγω απο την πρωτη στιγμη μια σκληρη εργατρια που κατεβεικε απο τα κατσαβραχα
Προτιμω να την βλεπω σαν οντοτιτα παρα σαν απλα ενα (αψυχο)εργαλειο (χωρις να θελω να σας κανω να φανειτε ακαρδος η απανθρωπος) :hi:
Τριχουλες να ξεπεταν δεν ειδα, ειδα μια κοντη μοκετουλα :wanker: και πρωκτικο δεν επιχειρηθηκε, οταν το ζητησα εκανε ενα μορφασμο που ελεγε καλητερα οχι σημερα. Δεν ηταν και επιτακτικη αναγκη μου οποτε δεν με πειραξε
Στο μπουρδελο και μονον εκει θα ειναι ο τοπος που θα γαμαμε την Μαρια! ;)
ιν φακτ εαν τελεικα το επιτρεψει ο ημερισιως προυπολογισμος θα την πεη ε βιζιτ!
Τα σεβη μου :hi: :rockon:ενας σκοπευτης πορνος απο τα μετοπισθεν :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
χε... προφανως κατι δεν εκανα σωστα  :grin:    δε ποστ αμποβ ισ φορ μιστερ Ακα  Κωλαντερ  :hi:

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
γεια χαρα σε ολα τα παιδια γραψτε καμια ενημερωση αν μπορειτε για απογευματινη βαρδια στην φυλης.μεταξουργειο πολυ βρωμα δεν παταω ποτε.ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες.και ενημερωνω ανοιξε καινουργιο στριπ συγγρου πρωιν κοτον.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Τύπε η Αναστασία είναι για μύστες με πολλά γραμμένα χλμ.
====
Επιβεβαιωνω --  &  ..Μεγάλες  πιένες  η Αναστασία χτες και σήμερα  ... :) Εκει,  οντως  εχει  λιγοτερη δουλεια,  διοτι  ολα τα Ορκ,  Πακια, Αφγανοι κλπ  περνάνε  με την  έτερη εταίρα  την αλβανιδα, Την οποιαν η Αναστασία ( λεει οτι)  δεν χωνευει … ~A propos ενημερωση--   Η τρίτη  της 3ης   βάρδιας εκεί ,,, :) η   ' λατζερισα-  μαγείρισα"   Σιμονα ,   ειναι εκτος Ελλαδος  λογω ατυχήματος ( ορθοπεδικο  προβλημα) και ισως επιστρεψει απο Μαρτιο …. :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom