Την ρωτησα τα χριστουγεννα και μου ειπε οτι φευγει 1 ιανουαριου και δεν θα ξαναγυρισει πισω.Συναγωνιστές ξέρει κανείς που έχει χαθεί η Rodika από το Ιάσωνος 19?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Καλά δεν υπάρχεις! Που το ξέθαψες αυτό το post θηρίο;περί ασθενειών μάλιστα, το τονίζει μέσες άκρες ο...
Παράθεση από: professorx στις 12/05/12, 17:05
Ας έχουν υπόψη οι ιθύνοντες οτι ο κώλος είναι πιο επικινδυνος απο το γυμνό τσιμπούκι για ΑΙDS καθότι με την πρωκτική επαφή είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα το προφυλακτικό να σπάσει.Όπως όλοι καταλαβαίνετε στο πρωκτικό οι πιθανότητες μετάδοσης είναι σαφώς μεγαλύτερες και η πιθανότητα σκισίματος της καπότας είναι μεγάλη λόγω της τριβής που αναπτύσεται.
Με την ίδια λογική λοιπόν θα έπρεπε να την πληρώσει και ο κώλος μετά τον έντονο πανικό που δημιούργηθηκε και αντ αυτού την πλήρωσε μόνο το γυμνό τσιμπούκι.
Να έχετε ένα καλο Σαββατοκύριακο και να προσέχετε!!
Μεγάλο γρίφο μου βάζεις τώρα να λύσω! Αν και για τον πρώτο πήγε το μυαλό μου ποιον εννοείς!Καλώς σας βρήκα κι εσάς προφέσορα.
Όντως γνωριζόμαστε διαδικτυακά από κάποια σάιτ.
Παρακαλώ να μεταφέρετε τους χαιρετισμούς μου σε όσους είναι συνδίκτυοι στο στυλ μας
αλλά ειδικά στον "ανέμελο καπνιστή" και στον "εβδομάδες έτους"
ως λίγο περισσότερο αγαπητοί των υπολοίπων. ;)
Ανταποδίδω την ευχή!Καλή χρόνια φίλε μου.
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Εγώ έμαθα από την τσατσά του Ιάσωνος 19 ότι θα ξανάρθει από Μάρτη. Είδωμεν...Την ρωτησα τα χριστουγεννα και μου ειπε οτι φευγει 1 ιανουαριου και δεν θα ξαναγυρισει πισω.
Προς το παρόν θα βολευτούμε με τη Βιολέτα
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
ΟΚ κατάλαβα και τον εβδομάδες έτους ποιος είναι.
Ήταν πασιφανές!
Μπροστά μου το είχα!
Ήταν πασιφανές!
Μπροστά μου το είχα!
Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Έμαθα ότι ψάχνει για πιρφόρο,να φέρει και τα κουτσούβελα.Συναγωνιστές ξέρει κανείς που έχει χαθεί η Rodika από το Ιάσωνος 19?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ωραιος τυπε! Μια που εχει παρκινσον ειναι;Σημερα το πρωι μια και βρεθηκα στην Αχαρνων με την ευκαιρια εκανα μια μικρη (οπως αποδείχθηκε) βολτα.
Δεν ξερω γιατι αλλα ηθελα κατι ιδιαιτερο κατι διαφορετικο...
Οι κοπελες που ειδα δεν... :-
Μια μελαχροινη Μικαελα και μια νταρντανουλα στα πιο μικρα νούμερα.Πιο κατω στα γωνιακα μαγαζια,Ολγα στα αριστερα και Βιολετα στο υπογειο τίποτα.
Αρχισα να σκεφτομαι να γαργαλιεμαι και να λιγουρευομαι υπηρεσιες!
Ωσπου στο 27 και συγκεκριμενα στο ισογειο με υποδεχτηκε μια ξανθια ανατολικης προελευσης υπηρεσια.Φορωντας τα γυαλακια της αρχισε να λεει τα δικα της αλλα εμενα το μυαλο μου ετρεχε και την "εκοψα" κατευθείαν!
"Μαζι σου θελω να περασω! " της ειπα.
Εμεινε κοκκαλο για λιγο,διστασε ελαχιστα (προς εκπληξη μου!) και τελικα...
"Γιατι οχι;Παμε!".
Μπηκαμε στο μεσα αριστερα δωματιο και αρχισα να την φιλαω απαλα και να την ξεντυνω.
Ντροπαλη, αμηχανη, αρχισε να με χαϊδεύει.
Μπορει να φορουσε τα γυαλακια της αλλα εγω την δασκαλευα πως να μου τον παιζει για να φτιαχτω.
" Πιο σφιχτα τα χειλακια σου μωρο μου" την καθοδηγησα οταν τον εβαλε αχαρα στο στοματακι της.
Και υπακουσε πρόθυμα!
Δεν ηθελα και πολυ βεβαια κι ετσι μολις ακουσαμε την πορτα απο το διπλανο δωματιο ζητησαμε απο την κοπελα να μας φερει προφυλακτικο.
Μας το εδωσε απο την μισανοικτη πορτα,ανυπομονα το εβαλα μόνος μου ενω αυτη ηταν ξαπλωμενη και χαιδευονταν.
Την εστησα στα 4 αφου και αρχισα να την σφυροκοπαω και της δινω χαστουκια στα κωλομαγουλα της.
Ακουγα την ανασα της και τις φωνουλες της και ναι...το ζουσε, το απολάμβανε...
Υστερα απο λιγο τελειωσα....
Καθησε και αυτη λιγο να συνελθει και μετα ντροπαλα αρχισε να ντυνεται.
"Την επομενη φορα θα φορας πιο προστυχο κυλοτακι" της εκανα παρατηρηση!
Αυτη με ξαφνιασε λέγοντάς μου αναψοκοκκινισμενη "την επομενη φορα ναι. Θα ειμαι πιο κακο κορίτσι"!
Απιστευτη εμπειρια πραγματικά!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Α,καταλαβα ποια λες!Αυτη ειναι ετοιμοθανατη! :S
Μια ξανθια με γυαλακια που ηταν πρωινη σημερα στο ισογειο.
Καλυτερα ας μη πω το γλυκο ονοματακι της! :-* :-* :-*
Περιεγραψε την λιγο.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Και τα δυο μας εφτιαξες με το σκηνικο!Ντυμενη ή γυμνή;
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Απογευματινη βολτα στο Μεταξι, και ωρα 19:30 είχαμε τα εξης :
Κολωνου 11 ισογειο - Η σχιστοματα ξανθια Τζουλια, από το Περδικενιο, και από κεραμεικου 13 ισογειο πιο παλια.
Κολωνου 11 οροφος - Η τσιγγανα Λειλα.
Κολωνου 15 δεξια - Η Αννα η "φρυδατη".
Κολωνου 15 αριστερα - Η Αντζελίνα.
Κολωνου 23 ανακτορο - Η Ντενισα, από Ιασωνος 37 ισογειο, και απο τα 20α,20β,20γ, και ευτυχως για λιγο απο το Φυλης 86 ισογειο.
Κολωνου 23 υπογειο - Η Ελενη με μακρια μαυρα ισια μαλλια.
Κολωνου 27 οροφος - Η Μπιανκα, πρωην Λαβινια.
Κολωνου 27 υπογειο - Η Νατασα -¨"Λενα Παπαληγουρα".
Κολωνου 27 ισογειο - Οι δυο κολλητες φιλες Μπελλα, και ΦΟΛΟΛαουρα μαζι.
Κολωνου 30α - Η ξανθια busty Λαουρα, που μου "προεταξε" τα φυσικα της "οπλα" σε θεση μαχης, κι ενώ ημουν ετοιμος να υποκυψω, τελευταια στιγμη, αλλαξα γνωμη, κι εφυγα. Θα το σκεφτω παλι, και ισως αυριο, κανω ένα "εκτακτο" πέταγμα, να την επισκεφτω τελικα.
Κολωνου 30β - Περιέργως ενώ πριν τις 8 που περασα, ειχε φωτακι αναμμενο, μετα τις 8, σκοτεινιασε, και εκλεισε τελειως.....
Κολωνου 32γ - Η skinny κοκκινομαλλα Αννα, με τη χαρακτηριστικη μυτη, ξανα εκει.
Κολωνου 32α - Η Τζέσικα με τα γυαλακια, κλασσικα εκει.
Κεραμεικου 15 οροφος - Δυο νεουδια, που πρωτη φορα ειδα.
Κεραμεικου 13γ υπογειο - Μια που ειχα να τη δω πολύ καιρο, και εμφανιστηκε παλι εκει. Δε θυμαμαι ονομα. Τιποτα το ιδιαιτερο παντως.
Μεγ. Αλεξαν.22 οροφος - Η ξανθια Μαρια η ρωσιδα.
Μεγ. Αλεξαν.28 Περδικενιο - Η Πατριτσια....Κριμα τ' ονομα...Τι αισχος ηταν αυτό...τιγκα στη κυτταριτιδα και στο λιπος... και η πλακα είναι ότι η τσα τσα μου πε, ότι οι πελατες συνεχεια τη ζητανε....ελεος δηλαδή....δε μπορει να συμβαινουν αυτά....
Ιασωνος 44 δεξια - Ηταν στο δωματιο η κοπελα. Ρωταω τη τσα τσα, ποια κοπελα δουλευει, και μου λεει, καινουργια είναι, δε τη ξερεις....και μετα απο λιγο βγηκε η κοντυλω ΦΟΛΟ-Μονικα, απο τα Ιασωνος 20α, και 20β. Τι να της πεις της βρωμοτσατσας μετα...
Ιασωνος 36 γατοσπιτο - Η Νικα μονη της πλεον.
Ιασωνος 37 ισογειο - Η άλλη ΦΟΛΑ, η Βανεσσα, κι αυτή απο τα 20α, και 20γ. Κριμα το κορμι, και τα προσοντα που εχει, αλλα τι να το κανεις.....
Ιασωνος 33 - Μια γλυκεια ξανθουλα Μαρια κι αυτή, αλλα εκει μεσα δε λεει...
Ιασωνος 31 - Το αλβανικο διδυμο, Ανναμπελ, και Ελενη Πετρακη, όπως τη μαθαμε τελος παντων...
Ιασωνος 30 ισογειο - Μια μαυρουλα, δε ξερω ονομα, δεν ασχολουμαι με μαυρες....
Ιασωνος 30 οροφος - Η Μαρια η μιγαδα, απο την απέναντι τρωγλη του 33.
Ιασωνος 27 υπογειο - Δεν ειδα καποια, γιατι ηταν μια αλληθωρη μαστουρωμενη τσα τσα, που αλλου παταγε, κι αλλου βρισκότανε, και ειπε ότι η κοπελα θ' αργησει να βγει, και την εκανα με ελαφρα....
Λεωνιδου 28 ισογειο - Η Κατερινα με το καρε μαυρο μαλλι.
Ιασωνος 19 ισογειο - Η Σιμονα.
Ιασωνος 19 οροφος - Η συμπαθης εκει τσα τσα, μου ειπε ότι ηταν Η ξανθια Ελενη, που ηταν στο δωματιο...
Ιασωνος 20α - Η μιγαδουλα Σαρα μαρα....κλπ
Ιασωνος 20β - Η Ελενα, πρωην χριστινα, που ξαναδουλευε πιο παλια εκει παλι. Επιτελους δεν ειδα τη Ντονα....
Ιασωνος 20γ - Η ωραια, αλλα πολύ τυπικη Μαρω...
Ιασωνος 10 ισογειο - Εδώ εχουμε ειδηση...Η επιστροφη στο δεκαρικακι, που δε ξερω αν είναι προσωρινη η μονιμη, της Τζωρτζιαννας όπως την είχαμε μαθει στο Κολωνου 30β, πριν απο 4 χρονια, απο το Διδυμου 7β. Νομιζω ότι αυτή είναι η αξια της, και όχι κατι παραπανω...
Ιασωνος 10 οροφος - Η ζουμερη Αλεξανδρα, που βρηκε παλι τη φιλη της απο κατω..
Καλλεργη 33 - Η Βιολετα, απο το Ιασωνος 19 οροφος.
Αυτά τα ολιγα. Καλο βραδυ σε ολους.
Κολωνου 11 ισογειο - Η σχιστοματα ξανθια Τζουλια, από το Περδικενιο, και από κεραμεικου 13 ισογειο πιο παλια.
Κολωνου 11 οροφος - Η τσιγγανα Λειλα.
Κολωνου 15 δεξια - Η Αννα η "φρυδατη".
Κολωνου 15 αριστερα - Η Αντζελίνα.
Κολωνου 23 ανακτορο - Η Ντενισα, από Ιασωνος 37 ισογειο, και απο τα 20α,20β,20γ, και ευτυχως για λιγο απο το Φυλης 86 ισογειο.
Κολωνου 23 υπογειο - Η Ελενη με μακρια μαυρα ισια μαλλια.
Κολωνου 27 οροφος - Η Μπιανκα, πρωην Λαβινια.
Κολωνου 27 υπογειο - Η Νατασα -¨"Λενα Παπαληγουρα".
Κολωνου 27 ισογειο - Οι δυο κολλητες φιλες Μπελλα, και ΦΟΛΟΛαουρα μαζι.
Κολωνου 30α - Η ξανθια busty Λαουρα, που μου "προεταξε" τα φυσικα της "οπλα" σε θεση μαχης, κι ενώ ημουν ετοιμος να υποκυψω, τελευταια στιγμη, αλλαξα γνωμη, κι εφυγα. Θα το σκεφτω παλι, και ισως αυριο, κανω ένα "εκτακτο" πέταγμα, να την επισκεφτω τελικα.
Κολωνου 30β - Περιέργως ενώ πριν τις 8 που περασα, ειχε φωτακι αναμμενο, μετα τις 8, σκοτεινιασε, και εκλεισε τελειως.....
Κολωνου 32γ - Η skinny κοκκινομαλλα Αννα, με τη χαρακτηριστικη μυτη, ξανα εκει.
Κολωνου 32α - Η Τζέσικα με τα γυαλακια, κλασσικα εκει.
Κεραμεικου 15 οροφος - Δυο νεουδια, που πρωτη φορα ειδα.
Κεραμεικου 13γ υπογειο - Μια που ειχα να τη δω πολύ καιρο, και εμφανιστηκε παλι εκει. Δε θυμαμαι ονομα. Τιποτα το ιδιαιτερο παντως.
Μεγ. Αλεξαν.22 οροφος - Η ξανθια Μαρια η ρωσιδα.
Μεγ. Αλεξαν.28 Περδικενιο - Η Πατριτσια....Κριμα τ' ονομα...Τι αισχος ηταν αυτό...τιγκα στη κυτταριτιδα και στο λιπος... και η πλακα είναι ότι η τσα τσα μου πε, ότι οι πελατες συνεχεια τη ζητανε....ελεος δηλαδή....δε μπορει να συμβαινουν αυτά....
Ιασωνος 44 δεξια - Ηταν στο δωματιο η κοπελα. Ρωταω τη τσα τσα, ποια κοπελα δουλευει, και μου λεει, καινουργια είναι, δε τη ξερεις....και μετα απο λιγο βγηκε η κοντυλω ΦΟΛΟ-Μονικα, απο τα Ιασωνος 20α, και 20β. Τι να της πεις της βρωμοτσατσας μετα...
Ιασωνος 36 γατοσπιτο - Η Νικα μονη της πλεον.
Ιασωνος 37 ισογειο - Η άλλη ΦΟΛΑ, η Βανεσσα, κι αυτή απο τα 20α, και 20γ. Κριμα το κορμι, και τα προσοντα που εχει, αλλα τι να το κανεις.....
Ιασωνος 33 - Μια γλυκεια ξανθουλα Μαρια κι αυτή, αλλα εκει μεσα δε λεει...
Ιασωνος 31 - Το αλβανικο διδυμο, Ανναμπελ, και Ελενη Πετρακη, όπως τη μαθαμε τελος παντων...
Ιασωνος 30 ισογειο - Μια μαυρουλα, δε ξερω ονομα, δεν ασχολουμαι με μαυρες....
Ιασωνος 30 οροφος - Η Μαρια η μιγαδα, απο την απέναντι τρωγλη του 33.
Ιασωνος 27 υπογειο - Δεν ειδα καποια, γιατι ηταν μια αλληθωρη μαστουρωμενη τσα τσα, που αλλου παταγε, κι αλλου βρισκότανε, και ειπε ότι η κοπελα θ' αργησει να βγει, και την εκανα με ελαφρα....
Λεωνιδου 28 ισογειο - Η Κατερινα με το καρε μαυρο μαλλι.
Ιασωνος 19 ισογειο - Η Σιμονα.
Ιασωνος 19 οροφος - Η συμπαθης εκει τσα τσα, μου ειπε ότι ηταν Η ξανθια Ελενη, που ηταν στο δωματιο...
Ιασωνος 20α - Η μιγαδουλα Σαρα μαρα....κλπ
Ιασωνος 20β - Η Ελενα, πρωην χριστινα, που ξαναδουλευε πιο παλια εκει παλι. Επιτελους δεν ειδα τη Ντονα....
Ιασωνος 20γ - Η ωραια, αλλα πολύ τυπικη Μαρω...
Ιασωνος 10 ισογειο - Εδώ εχουμε ειδηση...Η επιστροφη στο δεκαρικακι, που δε ξερω αν είναι προσωρινη η μονιμη, της Τζωρτζιαννας όπως την είχαμε μαθει στο Κολωνου 30β, πριν απο 4 χρονια, απο το Διδυμου 7β. Νομιζω ότι αυτή είναι η αξια της, και όχι κατι παραπανω...
Ιασωνος 10 οροφος - Η ζουμερη Αλεξανδρα, που βρηκε παλι τη φιλη της απο κατω..
Καλλεργη 33 - Η Βιολετα, απο το Ιασωνος 19 οροφος.
Αυτά τα ολιγα. Καλο βραδυ σε ολους.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Σημερα το πρωι μια και βρεθηκα στην Αχαρνων με την ευκαιρια εκανα μια μικρη (οπως αποδείχθηκε) βολτα.
Δεν ξερω γιατι αλλα ηθελα κατι ιδιαιτερο κατι διαφορετικο...
Οι κοπελες που ειδα δεν... :-
Μια μελαχροινη Μικαελα και μια νταρντανουλα στα πιο μικρα νούμερα.Πιο κατω στα γωνιακα μαγαζια,Ολγα στα αριστερα και Βιολετα στο υπογειο τίποτα.
Αρχισα να σκεφτομαι να γαργαλιεμαι και να λιγουρευομαι υπηρεσιες!
Ωσπου στο 27 και συγκεκριμενα στο ισογειο με υποδεχτηκε μια ξανθια ανατολικης προελευσης υπηρεσια.Φορωντας τα γυαλακια της αρχισε να λεει τα δικα της αλλα εμενα το μυαλο μου ετρεχε και την "εκοψα" κατευθείαν!
"Μαζι σου θελω να περασω! " της ειπα.
Εμεινε κοκκαλο για λιγο,διστασε ελαχιστα (προς εκπληξη μου!) και τελικα...
"Γιατι οχι;Παμε!".
Μπηκαμε στο μεσα αριστερα δωματιο και αρχισα να την φιλαω απαλα και να την ξεντυνω.
Ντροπαλη, αμηχανη, αρχισε να με χαϊδεύει.
Μπορει να φορουσε τα γυαλακια της αλλα εγω την δασκαλευα πως να μου τον παιζει για να φτιαχτω.
" Πιο σφιχτα τα χειλακια σου μωρο μου" την καθοδηγησα οταν τον εβαλε αχαρα στο στοματακι της.
Και υπακουσε πρόθυμα!
Δεν ηθελα και πολυ βεβαια κι ετσι μολις ακουσαμε την πορτα απο το διπλανο δωματιο ζητησαμε απο την κοπελα να μας φερει προφυλακτικο.
Μας το εδωσε απο την μισανοικτη πορτα,ανυπομονα το εβαλα μόνος μου ενω αυτη ηταν ξαπλωμενη και χαιδευονταν.
Την εστησα στα 4 και αρχισα να την σφυροκοπαω και της δινω χαστουκια στα κωλομαγουλα της.
Ακουγα την ανασα της και τις φωνουλες της και ναι...το ζουσε, το απολάμβανε...
Υστερα απο λιγο τελειωσα....
Καθησε και αυτη λιγο να συνελθει και μετα ντροπαλα αρχισε να ντυνεται.
"Την επομενη φορα θα φορας πιο προστυχο κυλοτακι" της εκανα παρατηρηση!
Αυτη με ξαφνιασε λέγοντάς μου αναψοκοκκινισμενη "την επομενη φορα ναι. Θα ειμαι πιο κακο κορίτσι"!
Μοναδικη εμπειρια πραγματικά!
Ρε τύπε...μας καύλωσες βραδιάτικα......αν αληθεύει αυτό αύριο,προβλέπω λαικό προσκύνημα...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλε μου pipinomageia ωραια ενημερωση στεναχωριεμαι που δεν ημουνα μαζι αλλα μου ετυχε ενα σοβαρο γεγονος
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Για βιαιο ξεκωλιασμα!Ξανθια,κοντη,κλασσικη ρωσικη φατσα,με μαλλι κομμωτηριου και με δασκαλιστικα γυαλακια.Αυτο με άναψε πολύ!!!
Κορμι με πιασιματα,με κοιλια και αρκετα χαλαρωμενο.Αλλα ηταν ερεθιστικα δηθεν ντροπαλη,αθωα και χαμηλοβλεπουσα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
πριν από μερικά λεπτά τιμησα την μιλφ Αλεξάνδρα στο Φυλής 109β καστανοξανθη λεπτη μιλφ με 2-2.5αρια βυζια, λέει ότι ήρθε από Καστοριά να δοκιμάσει και Αθήνα και ότι πριν δούλευε 8 χρονιά σε στριπτίζ της Συγγρού, θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.
πεθανααααααααα λεμε !!!Ωραιος τυπε! Μια που εχει παρκινσον ειναι;
μακαρι να γαμιοτανε κ η ευα ;)
εκει να δεις προσκυνημα...
Επισκέπτης
θα μαζευε ολο το χαρτι που λεει κ ο προφεσοραςπεθανααααααααα λεμε !!!
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
πεθανααααααααα λεμε !!!
Η εύα θα ήταν προβλέψιμη...όλοι θέλαν- θέλουν..να τη γαμήσουν...ενώ τη συγκεκριμένη θεία....είναι κάτι που δε περιμένεις.....απλά μια υπάλληλος του μαγαζιού...πιάνετε τι λέω ε??????
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ωραιος τυπε! Μια που εχει παρκινσον ειναι;
Ρε τύπε, αν γαμούσε την τσατσά Πάρκινσον τότε όχι μετάλλειο ανδρείας, αλλά και κάρτα απεριορίστων γαμησιώνε έπρεπε να του έβγαζαν οι νταβάδες κι οι πουτάνες Μεταξιού, Λιοσίων, Φυλής και περιχώρων για πάντα, για ΟΛΗ του τη ζωή του ΗΡΩΑ.
ναι σε πιανω γινεται εκει που δεν το περιμενεις με μια χαμηλοβλεπουσα που οπως φανηκε μαλλον της λειπει η εκασκηση ;) ,αλλα ειναι μεγαλη καυλα η ευα κ στο κουρμπετι χρονια οποτε το γαμησι θα ητανε αξεχαστο .Η εύα θα ήταν προβλέψιμη...όλοι θέλαν- θέλουν..να τη γαμήσουν...ενώ τη συγκεκριμένη θεία....είναι κάτι που δε περιμένεις.....απλά μια υπάλληλος του μαγαζιού...πιάνετε τι λέω ε??????
ητανε ποτε ιεροδουλη ξερετε ?
Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Γιατί το λες τύπε,ίσως είναι ρομαντική και πάνε οι γέροι είτε πάνε μερακλήδες για στραπονάρισμα.Απογευματινη βολτα στο Μεταξι, και ωρα 19:30 είχαμε τα εξης :
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις