Δοκιμαστηκε χθες 3η βαρδια η Ιουλια/Γιουλια/Τζουλια στο Βεργας3 δεξια. Προκειται για μελαχρινη κοπελα νεαρης ηλικιας με ομορφο μουτρακι, 2αρι φυσικο στηθος, μετριου αναστηματος προς ψηλη, κανονικων κιλων και με ωραιο καλλιγραμμο σωμα. Καταγωγη απο Ουκρανια η Μολδαβια. Εργαζεται και στα καταστηματα της Αχιλλεως/Μαραθωνος.
Με εψησε μετα απο πολυ πιεστικο καυλαντισμα στο σαλονι οπου με κραταγε αιχμαλωτο για κανα 5 λεπτο.
Μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη, ακολουθησε συντομο σοσιαλ ταιμ και ξεκινησε σχεδον αμεσως να περιποιειται το πεσμενο καυλι μου. Ακαποτη πιπα μεν αλλα μετριοτατη δε, σχεδον αεροπιπα. Με καποτα δε θα μου σηκωνοταν με τιποτα.
Αφου καυλωσα την εβαλα να ξαπλωσει διπλα μου και ξεκινησαμε χαμουρεμα. Αρχικα ηταν καπως ψυχρη και σε αποπειρα μου για φιλια στο στομα γυρναγε το κεφαλι.
Τοτε κατεβηκα προς τα κατω και της εκανα ενα σπεσιαλ 5λεπτο ρεκτιφιε μπας και καυλωσει και παρει μπρος. Το μουνακι της ηταν καθαρο, χωρις κρεμα και ετσι απολαυσα τα υπεροχα τεραστια μουνοχειλα της.
Το ρεκτιφιε αρχισε να αποδισει και συντομα με ανταμειψε με αρκετο μουνοζουμακι και βογκητα καυλας.
Εβαλα την καποτα μονος μου και της τον καρφωσα ιεραποστολικα. Το μουνακι της ειχε μετρια αισθηση.
Το μωρο ειχε καυλωσει ομως τωρα και σχεδον αμεσως πλακωθηκαμε στο ρομαντικα γλωσσοφιλιδια, πολυ βαθια και παθιασμενα και αναστεναζε μεσα στο στομα μου
Μειναμε ετσι αρκετη ωρα κανοντας αισθησιακο ερωτα αλλα επειδη ειχε προηγηθει προ ολιγου ακα κρεμπιες σε ρομαντικο στανταρακι μου και επειδη το μουνακι της ειχε μετρια αισθηση δεν μπορουσα να χυσω.
Την εβαλα στα 4 οπου στηνοταν πολυ ωραια και βαραγα για κανα 5λεπτο αδιακοπα αλλα και παλι δεν εχυνα. Εχω ξεμαθει με τις καποτες.
Ετσι την εβαλα να ξαπλωσει, εβγαλα την καποτα πιρφορισα και εχυσα στην κοιλια της. Σκουπιστηκε με ευχαριστησε και εφυγε.
Στο δωματιο εκατσα 23 λεπτα χρονομετρημενα χωρις την παραμικρη ενοχληση ουτε απο την ιδια ουτε απο τον ευγενεστατο γκριζομαλλη τσατσο.