Τελικα ομως δεν κατεβηκα Ντισνευ μιας και με το που βγηκα στην Ηπειρου και εστριψα Αλκιβιαδου με προορισμο το Μεταξι μου ρθε φλασια και μπηκα στο 16Α για Ισαμπελλα. Η κωλαρα της μου χε σφηνωθει στο μυαλο.
Στα ενδοτερα τωρα...
Ενω εμφανισιακα ειναι ο τυπος μου(πληθωρικη με σχετικα μεγαλο στηθος και κωλαρα)
με ξενερωσε λιγο η συμπεριφορα της μιας και εκανε κατι "αεροπλανικα" στην αρχη(στριπτιζ και κατι τετοια πορνοσταρικα) τα οποια δεν μου αρεσουν. Προτιμω τις συνεσταλμενες κοπελες. βεβαια της το ειπα ευγενικα και συμορφωθηκε στα γουστα μου.
Με εβαλε να ξαπλωσω και αρχισε να με φιλαει απο τα ποδια μεχρι πανω ενω παραλληλα μου κανε και ισπανικο με τα βυζομπαλα της. ακα πιπα και γλειψαρχιδιασμα ΔΕΝ κανει.
Περασε καποτα με το στομα και ξεκινησε ενα καλουτσικο κλαρινο το οποιο ομως δεν με συγκινησε. γρηγορα την σταματησα την εβαλα για ιεραποστολικο και της τον καρφωσα.
Στο σεξ συμμετειχε πολυ καλα, με τρελλα γλωσσοφιλα, βογγητα και πολυ παθος λες και το ζουσε. Το μουνακι της ειχε απλα ικανοποιητικη αισθηση.
Γυρισμα στα 4 και ξεκινησα ανελεητο σφυροκοπημα. Το στησιμο της πολυ καλο, αντεχε πολυ σκληρο γαμησι και η θεα και ο ηχος που εβγαζαν τα κωλομερια της ηταν ακρως αφροδισιακος.
Εβγαλα το καυλι μου και το καρφωσα στο κωλοτρυπιδι της το οποιο ηταν αρκετα ξεχαρβαλωμενο. Εδινα πονο για κανα 3λεπτο νον στοπ αλλα ειδα οτι ποναγε(δεν παραπονεθηκε ομως) και σταματησα, αλλαξαμε καποτα και συνεχισαμε λιγο αισθησιακο ιεραποστολικο και τελος εβγαλα την καποτα, πιρφορισα και εχυσα στα βυζομπαλα της.
Τελος οσο ντυνομουνα κουβεντιασαμε λιγο σε ευχριστο κλιμα, μου πε οτι μολις γυρισε απο διακοπες και ηταν κεφατη και ξεκουραστη και μου εδωσε και καποιες πληροφοριες για καποιες αλλες κοπελες που εψαχνα.
Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη και τιμια επαγγελματιας, ευχαριστη με πολυ ενεργεια και καθολου βιαστικη.
Εκατσα 18 λεπτα χρονομετρημενα χωρις καμια ενοχληση.
προτεινεται