Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Υπαρχει γνωστος μυστης που τις στηνει στα τεσσερα και τους γαργαλαει τις πατουσες για να φαινεται σα να γελαει η κωλοτρυπιδα τους!Γαργαλιεται στις πατουσες και γελάει
Υπαρχει γνωστος μυστης που τις στηνει στα τεσσερα και τους γαργαλαει τις πατουσες για να φαινεται σα να γελαει η κωλοτρυπιδα τους!Γαργαλιεται στις πατουσες και γελάει
Υπαρχει γνωστος μυστης που τις στηνει στα τεσσερα και τους γαργαλαει τις πατουσες για να φαινεται σα να γελαει η κωλοτρυπιδα τους!
Γουσταρω ρεαλιστικες περιγραφες Παλουκι Λουκ!
Εισαι ο πρωτος που την περιεγραψε οπως ειναι.
Το Ξέρω!
Εδω εχεις αδικο γιατι αν περιμενεις να πληθει να σαπουνιστει ειναι + 5-10 λεπτα που θα περιμενει κοσμος στο σαλονι χωρις να μπορει να τη δει, ουσιαστικα χρονος που θα μπορουσε να παιρνει αλλον εναν πελατη. Δε μπορουμε να εχουμε απαιτησεις στουντιο απο τα μπουρδελα οταν πληρωνουμε 10 ως 15 ευρο.
Η συγκεκριμένη, και οι περισσότερες που δέχονται πιτσίλισμα στη μάπα, είναι στα 20 ευρώ.
Εσύ προτιμάς να σου 'ρχεται άπλυτη η κάθε, πουτσοπλύστρια, ή πλυμένη;
:-
θα συμφωνήσω μαζί σου... η κοπέλα κατ΄εμέ δεν αξίζει....απλά τυπική...Για την καταγωγή της,αν και είναι μηδαμινής σημασίας να το συζητάμε,μάλλον σε δουλεύει!Για τα υπόλοιπα,είσαι τυχερός,την πέτυχες στα φεγγάρια της...
Η συγκεκριμένη, και οι περισσότερες που δέχονται πιτσίλισμα στη μάπα, είναι στα 20 ευρώ.
Εσύ προτιμάς να σου 'ρχεται άπλυτη η κάθε, πουτσοπλύστρια, ή πλυμένη;
χυσαποθηκη λεει καλο. επιβεβαιωνω και γω οτι προκειται για βρομερη χυσαποθηκη μολις το αντιληφθηκα επρεπε να σκαρφιστω κατι και να φυγω αλλα δυστυχως εμεινα..... ομορφη και εξυπηρετικη κοπελα αλλα το θεμα με την βρομια με ξενερωσε και δεν το ευχαριστηθηκαΦωκαίας 24, Όλγα: Άκωλη, flat τελείως, παρότι φοροούσε 20 πόντους στρπτιζοπάπουτσα, βυζί ψιλοσάπιο, αφού το χούφτωσα.
Νεαρή με χλωμό - ουγκ - πρόσωπο, ξανθιά μαλλιά και πιθηκόφατσα.
Η τσατσά η γύφτισσα με το ξανθό μαλλί, είπε "την χύνετε όπου θέλετε".
Τα ίδια ψέμματα έλεγε και στο Φωκαίας 19, σχεδόν με όποια κοπέλα δούλευε.
Δεν την εμπιστεύομαι με τίποτα.
Η Όλγα, όμως, πρέπει να 'ναι στ' αλήθεια χυσαποθήκη κανονική.
Μου 'γλειψε το λαιμό με την ζεστή γλώσσα της και μύριζα χυσίλα για κανά μισάωρο. :S
Στον Σκλαβενίτη, στην Μιχ. Βόδα, αγόρασα υγρά μαντήλια με οινόπνευμα και έκανα στεγνό καθάρισμα, να φύγει η χυσίλα.
Έτσι όπως το πάει αυτή, λογικά σε κάνα μήνα, στη μάπα της θα φυτρώσουν μανιτάρια.
χυσαποθηκη λεει καλο. επιβεβαιωνω και γω οτι προκειται για βρομερη χυσαποθηκη μολις το αντιληφθηκα επρεπε να σκαρφιστω κατι και να φυγω αλλα δυστυχως εμεινα..... ομορφη και εξυπηρετικη κοπελα αλλα το θεμα με την βρομια με ξενερωσε και δεν το ευχαριστηθηκα
όμως θα βγει σε λίγο καιρό κάποιος πάλι και θα λέει :
Εγώ πάω Φυλής γιατί είναι πολύ πιο καθαρά από το άθλιο Μεταξουργείο,
και θα έχει και άλλους 2-3 που λένε : Ναι Ναι στη Φυλής είναι καθαρά
και δεν δέχονται πακιστανούς
Δέχονται Αφγανούς ΑΒΕΡΤΑ.
Συγκεκριμένα στο Φωκαίας 17, μια χαρά κάθονταν 2 Αφγανοί, και μόλις, η ψώλα η Εύα η τσατσά, μπήκαμε 2 Έλληνες, βγήκε από την κουζίνα φουριόζα, τάχα, και τους έλεγε "Only Greek" ...
Κοροϊδεύουν τον κόσμο, οι καριόλες και τ' αφεντικά τους.
κοιτα σε γενικες γραμμες στη φυλης ειναι οντως πιο καθαρα και υπαρχουν κοπελες και σπιτια που οντως δε δεχονται αλλοδαπους σε αντιθεση με το μεταξουργειο που τους δεχονται παντου.... φυσικα ομως και στη φυλης υπαρχουν σπιτια και πουτανες που ειναι πολυ βρομερεςόμως θα βγει σε λίγο καιρό κάποιος πάλι και θα λέει :
Εγώ πάω Φυλής γιατί είναι πολύ πιο καθαρά από το άθλιο Μεταξουργείο,
και θα έχει και άλλους 2-3 που λένε : Ναι Ναι στη Φυλής είναι καθαρά
και δεν δέχονται πακιστανούς
Kαλησπέρα,
...
κοιτα σε γενικες γραμμες στη φυλης ειναι οντως πιο καθαρα και υπαρχουν κοπελες και σπιτια που οντως δε δεχονται αλλοδαπους σε αντιθεση με το μεταξουργειο που τους δεχονται παντου.... φυσικα ομως και στη φυλης υπαρχουν σπιτια και πουτανες που ειναι πολυ βρομερες
ΤΟ Κολωνού only greek δεν δέχεται μόνο Έλληνες
Εχω δει ο ιδιος να διωχνει αλλοδαπους αλλα αυτο δε μου λεει κατι.Δε φημιζεται το συγκεκριμενο απο πλευρας υπηρεσιων των κοριτσιων που δουλευουν εκει.ΤΟ Κολωνού only greek δεν δέχεται μόνο Έλληνες
Aκας Κωλαντερος a.k.a. CULTΚατέβηκα μια γρήγορη πρωινή στο Μεταξουργείο παρόλο τις λίγες ώρες ύπνου
για να δω τις μετακινήσεις των μουνιών(ε)
Ας δούμε κάποια αρνητικά τώρα στην αγαπημένη μας περιοχή όπου οι πιστοί
δεν προμοτάραμε και δεν αφήσαμε ακόμα να ποδοπατήσει
η "μπουλντόζα" του καλλιτέχνη "διακοσμητή".