Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 391 άτομα (40 μέλη και 351 επισκέπτες)

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Βραδινή  βόλτα από  τις σπάνιες  φορές που πάω  μεταξουργείο. και  γραμμή  για την  Βερόνικα στο  Ιάσωνος κάνει  πολύ  καλή  πίπα  και είναι αρκετά  στενή  με  ωραία  στησίματα  αλλά  απουσίαζε. και  ήταν  μια  ξανθιά  με  κοκκινίλες  στα  κολομερια  και πήρα  δρόμο. μετά  από  μερικές  βόλτες  αηδίαζα  και  που  έκανα  βόλτα  στην  συγκεκριμένη  περιοχή και  έφυγα  για  φυλής  και βρέθηκα στην  Φώκαιας  μετά  τις  δώδεκα γνωστές  κοπέλες .και  πιο  γνωστή  στο  Φώκαιας  19  κάτω  μετά  από  αρκετή  αναμονή  λέω  μέσα  μου  κανένα  μπάζω  θα  έχει και  κάποια  στιγμή  βγαίνει  από  το  δωμάτιο
και  να  το  μωρό  μας η  Αντελα με  σκυμμένο  το  κεφάλι  ούτε  ματιά  δεν  έριξε  και δεν  σταμάτησε και  καθόλου. αυτήν  την  ξέρω  από  τότε  που  ξεκίνησε χωρίς την  έχω  πάρει  άπειρες  φορές και  την  άφησα  γιατί  δεν  ανέβαινε  από  πάνω  και  δεν  δεχόταν  και  φιλία  στο  λαιμό  φυσικά  και  στο  στήθος όπου  και ξενέρωνα και  δεν  τέλειωνα και την χαιρέτισα  δεν  την  ξαναπήρα.
αλλά  συνήθως άντε  να  καθίσουν  ένα  χρόνο  δυο τρία πόσο ακόμα μπορούν η  κάποιος  τις  έχει  και  τις  ρουφάει  μέχρι  να  στεγνώσουν η  γλυκάθηκαν  και  δεν  θέλουν  να  σταματήσουν. τελικά  πέρασα  μέσα όπως  πάντα  καλό  τσιμπούκι  και  τα  λιπα αλλά  δεν με  έφτιαξε  και  παρά  πολύ. και  σήμερα  θα  κάνω  βόλτα  στην  Αννούλα  στο 200  που τα  πρωινά  είναι  πιο  ξεκουραστη. αλλά  και  αυτή  κουράστηκε από  την  δουλειά  αυτή  και  άρχισε να  κάνει  νερά

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η Βανεσσα υφακι και τουπε απο Φ59 :think: :think:
Περιεργα πραγματα :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Περα απο τα ψυχολογικα θεματακια που εχει η Βανεσσα πιστευω οτι ειναι η πιο ομορφη πουτανα 20αρικου!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
σημερινη τσαρκα στην φυλης και εχουμε:

χωματιανου 11 κατω ξανθο ρωσιδακι 30+ αδυνατο και προσχαρο
διδυμου 18 ισογειο μελαχροινη ρωσιδα μιλφ με ελευθερο στοματικο και 69.ονομα νατασσα με ψωμακια στην περιφερια
διδυμου 16 καινουριο η αλεξανδρα αλλο μιλφ ψιλο ιδιες υπηρεσιες και εδω
διδυμου 8 κατω η βικυ
φ40 μελαχροινο νεο μωρο κατω με πολυ ωραιο σωμα οχι αδυνατο και με λιγα πιασιματακια και 69 στο προγαρμμα
φωκ 17κατω νεο μωρο αδυνατο μελαχροινο ισια μακρια μαλλια και 69 απο οτι ελεγε
φωκ17πανω αδυνατομελαχροινο μετριο με καλο βυζακι ομως
φωκ 19 η τινα
φωκ 22 ενα ξανθο ισιομαλλικο με τουπε
φωκ υπογειο μαυρη που τριβοτανε πανω μου
φωκ 25 πανω ξανθο μετριο πετιτ
φ80 κατια αδυνατη με κοντο μαλλι και ξινησμενη μουρη
φ84 κατω ενα νεο μωρο μελαχροινο και απο οτι φαινεται μικρο σε ηλικια 18-19;παρακαλω αν παρει κανεις ενημερωση
φ84 πανω ξανθο μετριο
φ65 πανω ξανθια αδιαφορη πετιτ
φ65 κατω μελαχροινη κοντουλα η τσατσα ελεγε οτι ειναι πολυ καλη
φ69 κατω η αντζυ μακρια
φ71 κατω η ανι
φ86 πανω η ξανθια με το καρεκλατο
φ67 το μελαχροινο με το τατου στη μεση
φ92 μιλφ αλλα χωρις διαθεση
φ109 ξανθουλα μικροκαμωμενη
φ134ισογειο η τανια
φ134 υπογειο η ντινα απο 69κατω η 109κατω οπου ειναι τα απογευματα.καταθεση εκει και για να μην ξαναγραφω κριτικη (βλεπε κριτικη 109)ειναι πολυ καλη η κοπελα χωρις να βιαζεται με καλη πιπα.δεν ζητησα να τελειωσω πανω της απλα το εκανα και με αφησε με θυμοτανε βεβαια απο την προυγουμενη φορα αλλα πηγα να της δωσω κατι παραπανω και δεν το δεχτηκε.πολυ γλυκια παντως.η τσατσα στο εν λογω μαγαζι οταν μπηκα μου ελεγε οτι δεν ειναι σαν την χτεσινη την πρωινη.της ειπα οτι την ξερω την κοπελα.με ρωτησε και μολις βγηκα αν ολα ηταν ενταξει.και ρωτησα για την πρωινη που μου ειπε οτι ηταν τρελλη δεν θα ξαναδουλεψει εκει και καλητερα να μην μαθω τιποτα για αυτην ηταν χαλια.ολα αυτα η τσατσα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ωραια ενημερωση οπως παντα  :rockon: :rockon:
Η τρελη που σου ειπε η τσατσα ειναι ενα κοντοπατσαβουρο αστα να πανε!Το σαν αναποδο γαμωτο δεν την περιγραφει απολυτα  :headbang:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Στο 84 κάτω ήταν η Τίνα σήμερα ? η στο Φωκαίας 19 που έγραψες ?

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
στο φωκ 19 στο 84 κατω ηταν νεο μωρο μικρο με ωραιο σωματακι

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
αν λες αυτην που ηταν στο 92 κατω αυτη ηταν λεπτουλα με σχεδον κοντο μαλλι λεπτοκαμωμενη μελαχροινη αν δεν κανω λαθος την προηγουμενη εβδομαδα ηταν στο 84 κατω.παντως σημερα ηταν στο φωκ 19 ανοιχτο για κυριακη καιρο ειχα να το δω

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αν λες αυτην που ηταν στο 92 κατω αυτη ηταν λεπτουλα με σχεδον κοντο μαλλι λεπτοκαμωμενη μελαχροινη αν δεν κανω λαθος την προηγουμενη εβδομαδα ηταν στο 84 κατω.παντως σημερα ηταν στο φωκ 19 ανοιχτο για κυριακη καιρο ειχα να το δω
ναι το ξέρω πως ήταν στο 84 κάτω την προηγούμενη βδομάδα αλλά τώρα την έχω χάσει ήταν καμία απο αυτές της δυο που είδες ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επισκεψη σημερα απογευμα
Φυλης 134 η μελαγχροινη κατερινα,πολύ σεξι στο σαλονι και μαλλον στο μελλον θα ξανατιμηθει
Φ 134 α η αννουλα
Φ 134 υπογειο τζουλια,ένα πολύ μετριο ξανθο κοντοπουτανο
Φ 92 η μελισα ,νεα αφιξη,μετριο σε όλα
Φ71 κατω η μελαγχροινη καρμεν
Φ71 πανω η αννα μαρια
Φ67 η νινα,γνωστη και ως αντρεα,γνωστη από το 59 ενώ την εχω δει και αγ πετρου,μελαγχροινη με μεγαλο στηθος,συναγωνιστης που περασε μου ειπε και παλι ότι ηταν μετρια
Φ 65 κατω η αντζι γνωστη και από φωκαιας
Φ65 πανω το κατσαρομαλικο πιπινι η ρωξανη
Φ 80 η στελλα,καστανο κοριτσακι ,babyface,επεστρεψε ξανα εκει
Φωκαιας 17 πανω ,η δωρα,ένα ενδιαφερον γκομενακι με καβλωτικη φατσουλα και ωραιο στητο στηθακι,το ειχα δει άλλες δυο φορες και ηθελα να μπω,σημερα το αποφασισα,καταθεση λοιπον,περασα αρκετα καλα,μπορω να πω ότι εφυγα αρκετα ικανοποιημενος κυριως γιατι εκμεταλευτηκα οσο το δυνατον περισσοτερο τον χρονο μαζι της,αφου ειχε αρκετη ησυχια,καλο στοματικο και αλλαξαμε τρεις στασεις,συμμετοχη καλη σε ορισμενα μονο σημεια χωρις να πλησιαζει τα στανταρ μου
Επομενως ,αν και εμεινα ικανοποιημενος και που την δοκιμασα και  που περασα καλα,δεν νομιζω ότι θα περασω και δευτερη φορα,τελος
χτες απογευμα αγ πετρου ,σοφια ,που εμεινα και παλι πολύ ευχαριστημενος

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
αυτη η Ευα στο Φ92 ποτε και τι ωρες δουλευει?
και τι προγραμματα κανει???

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
[/quote]
ευχαριστω φιλε αλλα εκει λεει αλλες μερες δουλευει πρωι και αλλες απογευμα.
εγω ρωταω να πει καποιος συγκεκριμενα ποιες βαρδιες δουλευει και τι μερες???

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ναι το ξέρω πως ήταν στο 84 κάτω την προηγούμενη βδομάδα αλλά τώρα την έχω χάσει ήταν καμία απο αυτές της δυο που είδες ?
ναι αυτη στο φωκ 19
xilnik εγω την σοφια που πηρα δεν μου αρεσε καθολου βεβαια γουστα ειναι αυτα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

ευχαριστω φιλε αλλα εκει λεει αλλες μερες δουλευει πρωι και αλλες απογευμα.
εγω ρωταω να πει καποιος συγκεκριμενα ποιες βαρδιες δουλευει και τι μερες???
Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο,δυστυχως οι βαρδιες ειναι περιεργες!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ναι αυτη στο φωκ 19
xilnik εγω την σοφια που πηρα δεν μου αρεσε καθολου βεβαια γουστα ειναι αυτα.
δλδ σήμερα το πρωί στο Φωκαίας 19 ήταν η Τίνα του 84 που ήταν την προηγούμενη βδομάδα .

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
η έλενα από αγίου πέτρου η μολδαβή είναι καλή αξίζει ο κόπος?τι λέτε συναγωνιστές να ρίξω και εγώ μια συμμετοχη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom